- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Denize ya da havuza gir farkı göreceksin
Tuzlu veya klorlu suda tamamen akıyor neredeyse :) rengi de açılıyor.ne anlamda?
aa suyla çıkıyo bu boya girilmez denize
hatta yağmur var şemsiyeyle dolaşmak lazım ehhee :)
Tuzlu veya klorlu suda tamamen akıyor neredeyse :) rengi de açılıyor.
Bu uzun süreli ilişkiler evlilik gibi oluyor ..o gidince hayat bitmiş gibi geliyor ..yılların alışkanlığı var ..alışırsın seni istemeyeni sende isteme ..
99 sayfa ne konuştunuz ya...
hesap mı veriyoruz?
soru sordum sadece, çocuk musunuz banane sizin hesabınızdan.
konuya böyle girmek saygısızlıktır kimse kafanıza okuyun diye silah dayamadı. gidin başka konularda atın negatifliğinizi orda laf sokun rica ediyorum zira negatifliklere ayıracak gücüm yok.
dşlaksdşlka laf mı soktum, negatiflik mi saçtım? sadece soru sorum. sohbet muhabbet demek yerine saldırmayı seçen sizsiniz. neden terkedildiğiniz açık. neyse. gözardı ediyorum yorumlarınızı görmemek için, kolay gelsin.
Neden terkedildiğiniz açık derken?dşlaksdşlka laf mı soktum, negatiflik mi saçtım? sadece soru sorum. sohbet muhabbet demek yerine saldırmayı seçen sizsiniz. neden terkedildiğiniz açık. neyse. gözardı ediyorum yorumlarınızı görmemek için, kolay gelsin.
Az cok yorumlarini biliyorum ben de seni savunmaya gelmistim girlboss yanlis anladin diyecektim ama "neden terk edildigin acik" cumlesiyle hic o tanidigim captain olmadigini anladim su andşlaksdşlka laf mı soktum, negatiflik mi saçtım? sadece soru sorum. sohbet muhabbet demek yerine saldırmayı seçen sizsiniz. neden terkedildiğiniz açık. neyse. gözardı ediyorum yorumlarınızı görmemek için, kolay gelsin.
Neden terkedildiğiniz açık derken?
Ne bu agresiflik? Ne bu belaltı vurma çabası?
Neden terkedildiğiniz açık derken?
Ne bu agresiflik? Ne bu belaltı vurma çabası?
Az cok yorumlarini biliyorum ben de seni savunmaya gelmistim girlboss yanlis anladin diyecektim ama "neden terk edildigin acik" cumlesiyle hic o tanidigim captain olmadigini anladim su an
Az cok yorumlarini biliyorum ben de seni savunmaya gelmistim girlboss yanlis anladin diyecektim ama "neden terk edildigin acik" cumlesiyle hic o tanidigim captain olmadigini anladim su an
99 sayfa ne konuştunuz ya dedim sadece. gelen cevap çok açık. saldırgan olmak, hemen suçlama yapmak zorunda mıydı? genel tavrı bu şekilde demek ki... konuşuyoruz işte diyerek olayı da açıklayabilirdi. gerçekten ilk konuya baktım ve 99 syafa ne konuşulduğunu anlayamadım, sordum. sanki anasayfayı meşgul etme defol demişim gibi suçlandım. taahammül edemiyorum yani bişey söylerken aynı ayarda cevap alabileceğini düşünmeli insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?