ölüyorum

allaaam pestil gibiyim resmen enerjim yok yatakta iki seksenim pfff

bi kahve içeyim pff

gece bu kadar uykum olsa da uyusam yaaaa

deli gibi yağmur var kütüphaneye gidicem dedim ya! ondan. pff

Bu uzun süreli ilişkiler evlilik gibi oluyor ..o gidince hayat bitmiş gibi geliyor ..yılların alışkanlığı var ..alışırsın seni istemeyeni sende isteme ..

Bu uzun süreli ilişkiler evlilik gibi oluyor ..o gidince hayat bitmiş gibi geliyor ..yılların alışkanlığı var ..alışırsın seni istemeyeni sende isteme ..

aynen öyle gibi.

hatta birlikte büyüdüğümüz için evlilikten daha da farklı ailen gibi oluyor. yetişkinlikte biriyle tanışmak evlenmek başka, birlikte büyüyüp kişiliği birlikte geliştirmek bambaşka bir şey. benim zorlandığım nokta bu kimseye anlatamıyorum.

bu yaşta biriyle tanışıp evlensem çocuğum olsa boşansam bu kadar üzülmem. çünkü kendim bir bireyim şu anda.

ama onlayken hep 19 yaşımdaydım.

konuya böyle girmek saygısızlıktır kimse kafanıza okuyun diye silah dayamadı. gidin başka konularda atın negatifliğinizi orda laf sokun rica ediyorum zira negatifliklere ayıracak gücüm yok.

dşlaksdşlka laf mı soktum, negatiflik mi saçtım? sadece soru sorum. sohbet muhabbet demek yerine saldırmayı seçen sizsiniz. neden terkedildiğiniz açık. neyse. gözardı ediyorum yorumlarınızı görmemek için, kolay gelsin.

"laf mı soktum, negatiflik mi saçtım?"

"neden terkedildiğiniz açık."

kendi sorunuza kendiniz cevap vermişsiniz. beni bu tip zihniyetler incitemez evde sizin kalibrenizin bin katında laf sokan bir insanla yaşıyorum artık duyarsızlaştım.

memnun olurum nooolur beni gözardı edin

Neden terkedildiğiniz açık derken?
Ne bu agresiflik? Ne bu belaltı vurma çabası?

Az cok yorumlarini biliyorum ben de seni savunmaya gelmistim girlboss yanlis anladin diyecektim ama "neden terk edildigin acik" cumlesiyle hic o tanidigim captain olmadigini anladim su an

Neden terkedildiğiniz açık derken?
Ne bu agresiflik? Ne bu belaltı vurma çabası?

Az cok yorumlarini biliyorum ben de seni savunmaya gelmistim girlboss yanlis anladin diyecektim ama "neden terk edildigin acik" cumlesiyle hic o tanidigim captain olmadigini anladim su an

99 sayfa ne konuştunuz ya dedim sadece. gelen cevap çok açık. saldırgan olmak, hemen suçlama yapmak zorunda mıydı? genel tavrı bu şekilde demek ki... konuşuyoruz işte diyerek olayı da açıklayabilirdi. gerçekten ilk konuya baktım ve 99 syafa ne konuşulduğunu anlayamadım, sordum. sanki anasayfayı meşgul etme defol demişim gibi suçlandım. taahammül edemiyorum yani bişey söylerken aynı ayarda cevap alabileceğini düşünmeli insan.

işin komiği nicki bana da tanıdık geliyor yorumlardan görmüşüm ve sempatim vardı kendisine ama o negatifliği o sempatiyi aştı.

neyse ya..

ben zaten sizin ayarınızda cevap verdim. yoksa konu çok uzun özet geçin diyenler oldu onlara özet çok geçtim.

bana konu çok uzun okuyamadım nedir durum? deseniz size de özet geçerdim.

"konuşuyoruz işte" diye bi cevap almak için soru sormadınız hepimiz biliyoruz.

neyse ya kendimi yeterince açıkladım bence herşey ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…