- 12 Temmuz 2006
- 58.968
- 225.286
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi esmergizmo
-
- #1.001
Merhaba,konum neden taşındı ki? bir derdim varda 100 sayfa yazamazsınız diye bir kural mı var?
@MargarikotinMune @Kazen
Merhaba,
konunuzda saç kesimi, geçici boya vb çeşitli içerikler olduğundan, topiği günlüğünüz gibi kullandığınızı da belirttiğiniz için konu dışı uyarılarına maruz kalmamanız için daha uygun bir bölüme taşınmıştır.
günaydın girlboss. ben de seninle gurur duyuyorum :)7 saattir kütüphanedeyim 1.5 saat yemek alışverişi çıkarırsak. toplam 30 dk ara vermişim çünkü kronometrede yazan sürem 5 saatti.
kendimle gurur duyuyorum yuppi
uf hava çok soğuk eve dönüp bi duş alıp sızıcam
günaydın girlboss. ben de seninle gurur duyuyorum :)
bu akşam da böyle güzel haberlerini bekliyoruz.
dün kütüphanedeyken aklıma sen geldin, acaba çalışıyor mudur diye düşünmüştüm. çalışıyormuşsun, sevindim
Bak kendine derslerine odaklanınca daha güçlü hissediyorsun kendini degil mi, bir de böyle güzel çalışmalar yapınca allaaaah keyfine keyif kat
Yemeye devam et ya, ama cok abartmadan bence sonra da ona kafan takılmasn
aynen canım ya. biliyordum böyle olcağını ama yapamadıydım biraz bile çalışınca iyi geldi...
yiyorum zaten :) ben de öyle dedim en azından 1 hafta bi alışana kadar diğer her şeyi bi boşverdim derse odaklanayım dedim. sonra yavaş yavaş bakım spor başlarım az az
gerçi o kadar yoruluyorum ki kütüphanede spor gibi oluyor bana. o kadar hamlamış ki vücudum senelerdir evde durmaktan dışarıda bulunmak bile bir yorgunluk sebebi bana
Beyni çalıştırmak en tatmin edici spor bana gore :)
Ye kız ye, kilo vermistin zaten. Hem glikoz lazim glikoz o kadar saat çalışıyosn
eskiden sınav zamanı çok yerdim ama kilo verirdim artık beyin nası glukoz yakıyosaöyle olsa yine keşke
kilo verdim ama öncesinde almıştım zaten iyi olmuştu vermek yani
neyse artıkın veririz ya mutlu huzurlu olayım da ben gerisi dert değil... kilo vermek basit benim için gece yemelerini kesince zaten bişi yapmadan veriyorum kilo
Gün gectikce daha mutlu olacaksn bak görürsün. Yahu diyorumbya hele bi şu sınavı da bir atlat bak, kuş gibi hafifliyceksn :)
hele istediğim bölümü kazansam... kimse umrumda olmaz o zaman. hem çok istekliyim o dalda hemen yurt dışı stajlarını araştırmaya başlayıp almanca ve fransızca öğrenmeye başlıcam.
şu sınavı bi atlatsam neler yapıcam neler :)))
ahah bak o zaman odun dönmeye kalkabilir ben şaka yapmıştım diye
Amaan dönse kaç yazar boşver, milyarlarca odun var yeni bir odun edinirsn kendine
Hangi bölümü istiyosun merak ettim :)
aynen gece kendi kendime rüyamda onla konuşuyordum baya
"ben seni özünle sevdim sen hiçken sevdim şimdi gördüğün ilgiden kafan bulanmış olabilir kendine yenilerini bulacağını sanabilirsin ama hiçbirine bana olduğu gibi güvenemeyeceksin çünkü senin dış kabuğuna geldiklerini bileceksin, tıpkı senin benim dış kabuğuma geldiğin gibi.
beni güzel sosyal ve güçlüyken sevdin sen hiçken sevemedin sevme koşulu olarak değişmemi istedin, e beni o halimle sevecek dış kabuğumu sevecek insan zaten bulurum ben neden seni seçeyim ki?"
diyordum.
manyak mıyım? evet :) insan rüyasında ayrılık konuşması yapar mı yapıyor valla.
ay bi kahve içiyorum kendime gelsem de kendimi atsam dışarı uff
Oh bak icinde kalanları da söylemişsin. Rüyalarnda bile daha güçlüsün artık
Ben de artık bıraktm çalışmayı iftarı bekliyorum, mecalim kalmadi
ay kıyamam. ramazanda benim arkadaşlar şey yapardı, sahura kadar çalışır yer yatardı, gündüz uyurdu akşam üzeri kalkar çalışmaya başlar iftardan sonra devam ederdi. bence öyle yap.
evet rüyalarımda bile daha güçlüyüm orası doğru şimdi.
çocuk psikiyatrisi istiyorum bu arada ama puanları çok yüksek
Ya iste ben pek uyuyamadigim icin. Uykusuz ve aç olarak geçiriyorum ramazani
puanı yüksek ama yapanlar nasil yapiyor, imkansz degil demekki :) sen böyle çalışmaya devam et yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?