ölüyorum

konum neden taşındı ki? bir derdim varda 100 sayfa yazamazsınız diye bir kural mı var?

@Margarikotin Mune @Kazen
Merhaba,
konunuzda saç kesimi, geçici boya vb çeşitli içerikler olduğundan, topiği günlüğünüz gibi kullandığınızı da belirttiğiniz için konu dışı uyarılarına maruz kalmamanız için daha uygun bir bölüme taşınmıştır.

ilginçmiş. anladım.

kütüphaneye geldim

ders zamanısı...

tek başıma arabayla hiç düşünmeden tırsmadan geldim. kendimle gurur duyuyorum

bi yemek yedim kendime kıyafet alışverişiyaptım dönüyom kütüphaneye bu ödüllerin çalışmasını yapmam lazım ahah

derslerden mi deprsyondan mı bilmem çok fena iştahım açıldı ölümüne yiyorum

ayrılık acısıyla 3 günde 3,5 kilo vermiştim ne güzel tartıya çıkmaya korkuyorum şu an geri aldıysam diye

neyse kendime ödül yaptım artık yemeği de, biraz uyku düzenimi düzeltince gece yemelerim normal saatine kayar sanırım akşam yemeği gibi oluyor bana çünkü.

yarınki hedefim 2 saat daha erkene çekip uyanma ve kütüphaneye gitme saatimi, 2,5 saat daha fazla çalışmak yaaani... 7,5 saat. 10 gibi kalksam da 12 gibi gitsem rahat yaparım gibi geliyor geç saate kalmadan çok.

bakalım bakalım. belki arada bi arkadaşımla da görüşürüm ona da gece aklına doğmuş gibi yazmış whatsapptan

günaydın girlboss. ben de seninle gurur duyuyorum :)

bu akşam da böyle güzel haberlerini bekliyoruz.
dün kütüphanedeyken aklıma sen geldin, acaba çalışıyor mudur diye düşünmüştüm. çalışıyormuşsun, sevindim

Bak kendine derslerine odaklanınca daha güçlü hissediyorsun kendini degil mi, bir de böyle güzel çalışmalar yapınca allaaaah keyfine keyif kat

Yemeye devam et ya, ama cok abartmadan bence sonra da ona kafan takılmasn

günaydın canım ne yazık ki sineklerden hep uyandım feci yorgunum şu an ama kalkıcam yine de.

evet bakalım bugün ne yapabilcem yazarım ki buraya gene

Son düzenleme:

aynen canım ya. biliyordum böyle olcağını ama yapamadıydım biraz bile çalışınca iyi geldi...

yiyorum zaten :) ben de öyle dedim en azından 1 hafta bi alışana kadar diğer her şeyi bi boşverdim derse odaklanayım dedim. sonra yavaş yavaş bakım spor başlarım az az

gerçi o kadar yoruluyorum ki kütüphanede spor gibi oluyor bana. o kadar hamlamış ki vücudum senelerdir evde durmaktan dışarıda bulunmak bile bir yorgunluk sebebi bana

Beyni çalıştırmak en tatmin edici spor bana gore :)

Ye kız ye, kilo vermistin zaten. Hem glikoz lazim glikoz o kadar saat çalışıyosn

Beyni çalıştırmak en tatmin edici spor bana gore :)

Ye kız ye, kilo vermistin zaten. Hem glikoz lazim glikoz o kadar saat çalışıyosn

eskiden sınav zamanı çok yerdim ama kilo verirdim artık beyin nası glukoz yakıyosa öyle olsa yine keşke

kilo verdim ama öncesinde almıştım zaten iyi olmuştu vermek yani

neyse artıkın veririz ya mutlu huzurlu olayım da ben gerisi dert değil... kilo vermek basit benim için gece yemelerini kesince zaten bişi yapmadan veriyorum kilo

Gün gectikce daha mutlu olacaksn bak görürsün. Yahu diyorumbya hele bi şu sınavı da bir atlat bak, kuş gibi hafifliyceksn :)

Gün gectikce daha mutlu olacaksn bak görürsün. Yahu diyorumbya hele bi şu sınavı da bir atlat bak, kuş gibi hafifliyceksn :)

hele istediğim bölümü kazansam... kimse umrumda olmaz o zaman. hem çok istekliyim o dalda hemen yurt dışı stajlarını araştırmaya başlayıp almanca ve fransızca öğrenmeye başlıcam.

şu sınavı bi atlatsam neler yapıcam neler :)))

ahah bak o zaman odun dönmeye kalkabilir ben şaka yapmıştım diye

Amaan dönse kaç yazar boşver, milyarlarca odun var yeni bir odun edinirsn kendine

Hangi bölümü istiyosun merak ettim :)

Amaan dönse kaç yazar boşver, milyarlarca odun var yeni bir odun edinirsn kendine

Hangi bölümü istiyosun merak ettim :)

aynen gece kendi kendime rüyamda onla konuşuyordum baya

"ben seni özünle sevdim sen hiçken sevdim şimdi gördüğün ilgiden kafan bulanmış olabilir kendine yenilerini bulacağını sanabilirsin ama hiçbirine bana olduğu gibi güvenemeyeceksin çünkü senin dış kabuğuna geldiklerini bileceksin, tıpkı senin benim dış kabuğuma geldiğin gibi.

beni güzel sosyal ve güçlüyken sevdin sen hiçken sevemedin sevme koşulu olarak değişmemi istedin, e beni o halimle sevecek dış kabuğumu sevecek insan zaten bulurum ben neden seni seçeyim ki?"

diyordum.

manyak mıyım? evet :) insan rüyasında ayrılık konuşması yapar mı yapıyor valla.

ay bi kahve içiyorum kendime gelsem de kendimi atsam dışarı uff

Oh bak icinde kalanları da söylemişsin. Rüyalarnda bile daha güçlüsün artık

Ben de artık bıraktm çalışmayı iftarı bekliyorum, mecalim kalmadi

Oh bak icinde kalanları da söylemişsin. Rüyalarnda bile daha güçlüsün artık

Ben de artık bıraktm çalışmayı iftarı bekliyorum, mecalim kalmadi

ay kıyamam. ramazanda benim arkadaşlar şey yapardı, sahura kadar çalışır yer yatardı, gündüz uyurdu akşam üzeri kalkar çalışmaya başlar iftardan sonra devam ederdi. bence öyle yap.

evet rüyalarımda bile daha güçlüyüm orası doğru şimdi.

çocuk psikiyatrisi istiyorum bu arada ama puanları çok yüksek

Ya iste ben pek uyuyamadigim icin. Uykusuz ve aç olarak geçiriyorum ramazani

puanı yüksek ama yapanlar nasil yapiyor, imkansz degil demekki :) sen böyle çalışmaya devam et yeterki

Ya iste ben pek uyuyamadigim icin. Uykusuz ve aç olarak geçiriyorum ramazani

puanı yüksek ama yapanlar nasil yapiyor, imkansz degil demekki :) sen böyle çalışmaya devam et yeterki

daha 2. gün bugün hep tutacaksan bi düzen oturt bence. düzen olunca insan rahat ediyor. ben de kendimi ona sokmaya çalışıyorum mesela

bu çalışmam yeterli değil tabi ama evet sadece irade önemli ek vitamin falan almam lazım enerjim yetmiyor biraz demir de takviye etsem iyi olcak bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…