- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Neden terketti neden arıyorçok arayasım geldi
bugün az terslediğim için pişmanım sanırım
eski halini özlüyorum yeni halinden nefret ediyorum
sıkıştım
Neden terketti neden arıyor
"aptalım" demeyin yahu, değilsiniz. bunca senelik sevgilinizden ayrılıyorsunuz, kolay mı? her zaman mantıklı hareket edemeyebilirsinizdayanamadım aradım. meşgule attı döner heralde
aptalım biliyorum ama esti bi an
Seni umutlandırmak istemem ama senden vazgeçmemiş olabilir , belki biraz zaman iyi gelecektir
Sen doktorsun, Güçlü olmak zorundasın, neler gördün ve göreceksin daha. Biliyorsun insanlar ne acılar yaşıyor. Herşey biz insanlar için. Biliyorum şimdi çok zor , ama zaman herşeyin ilacı. İnşallah bu dönemi en kolay şekilde atlatırsın
"aptalım" demeyin yahu, değilsiniz. bunca senelik sevgilinizden ayrılıyorsunuz, kolay mı? her zaman mantıklı hareket edemeyebilirsiniz
Aşk acısından olunmuyor eski konular ima bak 7.5 senelik sevgilim beni aldattı önce terk etti sonra aldatiltigimi ogrendim senin su an yaşadığım her şeyi yaşadım 1.si o adam seni sevseydi zaten gitmezdi seni sevmeyen bir insan için değmez su an öyle mutluyum ki nisanlandim ve beni el üstünde tutan bir adamla artık onu ne bak küçük şeylerden mutlu olmaya bak bunlar şimdi zor gelebilir ama dene göreceksin tecrübeyle sabittt
Canım hatırlıyorum seni. Ve anlıyorum. Babamın annemi aldattığını ogrendigimde sadece eski erkek arkadaşımla paylasmistim. Üstesinden gelecegiz beraber vs diyordu. Sonra daha da güvendim bağlandım ona. Değişti sonra kendisi bir kurcaladim defalarca aldatmis pislik. Bir de psikolog olacaktı adi. Sonra bitti tabii. Tamam daha ölmem acidan dedim. O aldattığı asifte ile evlenmiş. Bana da paran yok senin derdi aldattigini öğrenmeden önce. Daha paralisini bulunca kacirmamis tabii derdi paraydi zaten hep. Ben atanamamis aciz biriydim onun gözünde. Geberdim acidan. Geçti ama. Şuan tam üç tane yüksek lisansim var. Birinde diplomayı bekliyorum bir alsam kicni yirtsa ulaşamayacağı paraları kazanıcam. Gün gelecek devran dönecek. Kalk silkelen kendine yazık etme. İnan üzgün geçen zamanın için daha üzüleceksin ileride. Kendine zaman ver üç gün ağla dördüncü gün besmele çek kalk ayağa . İnan kariyer için değer veren insanlar insan olmuyor .
Şimdi muhabbetiniz tamamen kesildi mi?
Annesinin yaptığı çok ayıp. Ayrıca seni bu şekilde terk etmesi de.
1-2 haftaya geri döner bence. Nedense içime öyle doğdu. Kendini üzme, her aşk acıtır biterken. Her derdin kendine göre yükü var.
Sizin sıkıntınızı hissediyorum sanki. Gözümün önüne geliyor.. Aile faktörü çok önemli insanın ruh hali açısından biliyorum ondan belki.
Ama gücünüz olduğunu da hissediyorum bir yandan.
Yaşamaya devam ediyorsak bir şekilde hallolacak her şey, inanın.
durumunu kucumsemek vs kesınlıkle degıl ama okuyunca bır an keske senın yerınde olsam dedım. Kesinlikle yanlıs anlama ama emin ol senden kotulerı de var.. kaybedecek bırseyın yok suan sıfırdan basla en guzelı :)
Canım benim hiç üzülme çok gençsin. 7 yıllık flört üstüne 4 yıllık evlilik toplamda 11 yıllık ilişki bitti. 20'li yaşlar hiç oldu. Şu an 31 yaşındayım. Toparlanıyorsun. Merak etme. Zaman iyi gelecek. O kişi hayatından çıkmışsa hayırlısı buymuş.
Aileye bağımlı olmak da insana çaresiz gibi hissettiriyor anlıyorum seni. Ancak hepsi bitecek. Acıdan ölsem bile ona bunu belli etme. Evde ağla aglayacaksan ama karşısına dik cik. Ev değiştirmek de iyi olur . Hareketli müzikler dinle aglak film ve müziklerden uzak dur . Kısa süreye toparlayacksin inanıyorum ben. Çok zorlanirsan destek al. Ben almıştım iyi geldi . Kişisel gelişim kitapları vs oku onlar da iyi gelecektir inşallahcevap yazamamıştım çok kötüydüm. çok teşekkürler. yorumlarının bazılarının capslerini aldım telefonuma beni o kısır döngüden çıkaran şeylerden biriydi bikaç ay önce teşekkürler...
ben de bu ayrılık modunu pozitife çevirmeye çalışmak istiyorum.
eğer sonuç kötü olursa barışmazsak geriye baktığımda kendi başıma yaptım diyebilmek için senin gibi.
yok sonuç iyi olursa barışırsak bu kez de eğer bu dönemde kendimi salarsam hep onu suçlarım.
yani hayata tutunmak zorundayım başka çarem yok.
aslında tatile ihtiyacım var ama maddi durumum yok ne yazık ki. aileme bağımlı olduğum için bunu lüks olarak görürler. ama ev değişikliği bile bana tatil gibi gelicek biliyorum.
Aileye bağımlı olmak da insana çaresiz gibi hissettiriyor anlıyorum seni. Ancak hepsi bitecek. Acıdan ölsem bile ona bunu belli etme. Evde ağla aglayacaksan ama karşısına dik cik. Ev değiştirmek de iyi olur . Hareketli müzikler dinle aglak film ve müziklerden uzak dur . Kısa süreye toparlayacksin inanıyorum ben. Çok zorlanirsan destek al. Ben almıştım iyi geldi . Kişisel gelişim kitapları vs oku onlar da iyi gelecektir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?