ölüyorum

Seni umutlandırmak istemem ama senden vazgeçmemiş olabilir , belki biraz zaman iyi gelecektir

Sen doktorsun, Güçlü olmak zorundasın, neler gördün ve göreceksin daha. Biliyorsun insanlar ne acılar yaşıyor. Herşey biz insanlar için. Biliyorum şimdi çok zor , ama zaman herşeyin ilacı. İnşallah bu dönemi en kolay şekilde atlatırsın

dayanamadım aradım. meşgule attı döner heralde

aptalım biliyorum ama esti bi an
"aptalım" demeyin yahu, değilsiniz. bunca senelik sevgilinizden ayrılıyorsunuz, kolay mı? her zaman mantıklı hareket edemeyebilirsiniz

evet biliyorum ama işte neler görünce insan bu sefer ne gerek var üzmeye birbirimizi moduna giriyonuz.

valla nası olcak bilmiyorum.

"aptalım" demeyin yahu, değilsiniz. bunca senelik sevgilinizden ayrılıyorsunuz, kolay mı? her zaman mantıklı hareket edemeyebilirsiniz

meşgule attı dönmedi sanırım uyuyor beni rahatsız etme ya tribi attı. gece 5te bile aradığımda açar konuşurduk o yüzden çok şaşkınım şu an

ben bu adamı tanımıyorum çok farklı.

Aşk acısından olunmuyor eski konular ima bak 7.5 senelik sevgilim beni aldattı önce terk etti sonra aldatiltigimi ogrendim senin su an yaşadığım her şeyi yaşadım 1.si o adam seni sevseydi zaten gitmezdi seni sevmeyen bir insan için değmez su an öyle mutluyum ki nisanlandim ve beni el üstünde tutan bir adamla artık onu ne bak küçük şeylerden mutlu olmaya bak bunlar şimdi zor gelebilir ama dene göreceksin tecrübeyle sabittt

Aşk acısından olunmuyor eski konular ima bak 7.5 senelik sevgilim beni aldattı önce terk etti sonra aldatiltigimi ogrendim senin su an yaşadığım her şeyi yaşadım 1.si o adam seni sevseydi zaten gitmezdi seni sevmeyen bir insan için değmez su an öyle mutluyum ki nisanlandim ve beni el üstünde tutan bir adamla artık onu ne bak küçük şeylerden mutlu olmaya bak bunlar şimdi zor gelebilir ama dene göreceksin tecrübeyle sabittt

sanki çok geçmiş benim yaşlarımda düzgün bekar erkek kalmamış gibi hissediyorum

umarım aldatılma yoktur diyorum ama bi yandan başka biri olursa sanırım daha çabuk unuturum. belki bana iyi bile gelirdi bilmiyorum ki.

buhrana girmiş gibi olduğu için hem suçlayamıyorum hem beni yarıyolda bırakıp herşeyi daha da kötüleştirdiği için ona kızıyorum. en çok da ablamı haklı çıkardığı için.

off sitede toplu banlama olmuş

görüşlerini yorumlarını çok beğendiklerim de banlanmış

ne bahtsızım iki kelam edip bi fikir verirlerdi belkim.

uyuyayım bari

Konunu okumadim ama ben şu aşk acisindan, bir erkek için ölüyorum, bitiyorumlara o kadar çok kızıyorum ki. Ölmeyi istemek ne biliyor musun? Bir annenin 3 cocugunu birden kaybetmesi, başka bir annenin tek evladını toprağa vermesi. Hafta sonu onlarlaydim. İkisi de " beni de alsınlar diye bekliyorum " diyordu ama ikisi de yaşıyordu...

Canım benim hiç üzülme çok gençsin. 7 yıllık flört üstüne 4 yıllık evlilik toplamda 11 yıllık ilişki bitti. 20'li yaşlar hiç oldu. Şu an 31 yaşındayım. Toparlanıyorsun. Merak etme. Zaman iyi gelecek. O kişi hayatından çıkmışsa hayırlısı buymuş.

işten çıkınca aradı bugün de.

anlamıyorum beni mi alıştırmaya çalışıyor yoksa kendi mi kopamıyor...

yoksa arkadaş moduna mı giriyor vs anlamadım

cevap yazamamıştım çok kötüydüm. çok teşekkürler. yorumlarının bazılarının capslerini aldım telefonuma beni o kısır döngüden çıkaran şeylerden biriydi bikaç ay önce teşekkürler...

ben de bu ayrılık modunu pozitife çevirmeye çalışmak istiyorum.

eğer sonuç kötü olursa barışmazsak geriye baktığımda kendi başıma yaptım diyebilmek için senin gibi.

yok sonuç iyi olursa barışırsak bu kez de eğer bu dönemde kendimi salarsam hep onu suçlarım.

yani hayata tutunmak zorundayım başka çarem yok.

aslında tatile ihtiyacım var ama maddi durumum yok ne yazık ki. aileme bağımlı olduğum için bunu lüks olarak görürler. ama ev değişikliği bile bana tatil gibi gelicek biliyorum.

hayır kesilmedi hergün konuşuyoruz ama boş muhabbet. eski sorunlarımızı da şimdiki sorunumuzu da konuşmuyoruz.

bu böyle nasıl gidicek bilmiyorum ama sanırım beynim üzülmekten ve düşünmekten artık kendini kapattı mala bağladım biraz ne olacak umursamıyorum şu an. sadece akıl sağlığımı ve dolaylı olarak üzülmeyerek fiziki sağlığımı korumak istiyorum.

evet. en büyük faktör o. insanın özgüvenini de ailesi oluşturuyor biraz. üzgün de olsam zorluklar da yaşasam yolumdan şaşmam. sanırım o yüzden ne yapacağım belli.

biliyorum haklısınız elbette vardır benden kötüleri. ama her daim herkesten daha kötüsü vardır. böyle diye şükredip de mutsuzluğu kabullenmek bana doğru gelmiyor.

doğru diyorsunuz ama işte ben kendimi güçlü hissetmiyorum. sanırım ailemin beni yıpratması işsiz olmam yakın dostumun olmaması buna sebep olan. hayata bağlanmakta zorlanıyorum.

Aileye bağımlı olmak da insana çaresiz gibi hissettiriyor anlıyorum seni. Ancak hepsi bitecek. Acıdan ölsem bile ona bunu belli etme. Evde ağla aglayacaksan ama karşısına dik cik. Ev değiştirmek de iyi olur . Hareketli müzikler dinle aglak film ve müziklerden uzak dur . Kısa süreye toparlayacksin inanıyorum ben. Çok zorlanirsan destek al. Ben almıştım iyi geldi . Kişisel gelişim kitapları vs oku onlar da iyi gelecektir inşallah

valla biraz belli ettim

umarım toparlarım ya.

yarın psikiyatr a gideceğim bakalım ne diyecek. evet kitap alıcam bişeyler bakalım teşekkürler çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…