ölüyorum

Ramazanı böyle ders çalışarak geçiricem ben de.. yavas yavas düzen oturtmaya çalışıyorum da, bakalım :)

Ya destek almadan olmuyor hic. Bi de simdi dışarıdan yiyosun ya vitamin mineral falan şart

Ramazanı böyle ders çalışarak geçiricem ben de.. yavas yavas düzen oturtmaya çalışıyorum da, bakalım :)

Ya destek almadan olmuyor hic. Bi de simdi dışarıdan yiyosun ya vitamin mineral falan şart

evet vitamin falan iyi geliyor hissediyorum farkı zaten

bakalım bi süre yorulayım zaten bedenim istiyor resmen :))

sen ne çalışıyosun tus mu finaller mi

uff...

yalnızlık çöktü üzerime.

sanki hayatı biriyle paylaşmayınca hiçbir anlamı yok gibi. hiçbir tası yok gibi.

tek başınalık zevkliydi ama... artık sıkmaya bile başladı sanırım.

mutsuzluk çöktü bi an

sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorum şalalalaaaa!

son 15 sayfam sonra ev! evde tulumba tatlısı var onu gömme planları yapıyorum ahaha

yanıma 50 sayfalık konu almıştım 5 saat çalışırım diye geç kalkıp geç gidince..

eee 3.5 saatte bitti konu :)) biraz hızlı okumaya başladım konsantre olabiliyorum artık

bugün hep onla gittiğimiz bi kumpircide bi başıma kumpir yedim benden başka kimse yoktu çok tatsızdı ortam

onla gezdiğimiz yerlerden geçtim.

o kadar ki okulu bile onla özdeşleştirmişim dile kolay üni 2. sınıfımdan beri o var hayatımda.

sinirliyim ve kırgınım.. ders açısından bugünüm iyiydi ama duygusal açıdan biraz kötüydüm... bi ara ağlıcak gibi oldum ama ağlamadım.. 2-3 gündür ağlamıyorum bu benim için mucize.

bi daha yanıma tüm kitabı alıcam ve umarım bu gece aksilik çıkmaz erkenden uyurum da yarın erken giderim...

ayyyyy 3,5 kilo vermiştim 1,5 kilosunu geri almışım!!!

tabi bunu yarım pide ve bi ton tulumba gömdükten sonra gördüm. neyse artıkın :/

sevgilim evlenme teklif ettiğinde dersaneye gidiyordum fıstık gibi zayıflamıştım çok fittim aşırı bakımlıydım o ara.

neyin gazıyla yapmıştım bilmiyorum sevgilimin değildi ama. sadece iyi olma hırsı vardı içimde.

tekrar istiyorum o hırsı...

Köylü muhabbetinden ban yedim, bommmmboş ban.

sevgili kk alemi

ben açıkçası pek iyi değilim

bi süre telefonu falan kapatıp yok olmak istiyorum.

gerçekten artık ciğerim acıyor.

gerçekten tam yalnızlığa ihtiyacım var. full. tamamen... ıssız bir ada olsa gitme imkanım böceksiz falan giderim. bi süre sadece kendimle kalmak istiyorum

aman aman dikkat et çok artmasın

Bilmiyorum bence bunda da hak etmemiştim de polemik diye yemişim meh. Bu arada o yazdığından devam edeyim havada kaldı. Seninki Avrupa denklik sınavını kazanacak da gidecek de sarışın hatunlar da üzerine atlayacak sanki. Bu kadar kendini ezme, belki sen ondan önce bulacaksın bu işler belli olmaz. Kendimde değil henüz ama çevremde örneklerini çok gördüm. Sevgilisi tarafından aldatıldığı için Fransa'ya giden bir arkadaşım vardı kız hüngür hüngür ağlayarak falan gitti o derece. Sonra orada bir Fransız çocukla tanıştı çocuk şu Fransız oyuncu Gaspard Ulliel'in birebir aynısı. Bütün fotoğrafları dudak dudağa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…