- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
- #1.041
Bilmiyorum bence bunda da hak etmemiştim de polemik diye yemişim meh. Bu arada o yazdığından devam edeyim havada kaldı. Seninki Avrupa denklik sınavını kazanacak da gidecek de sarışın hatunlar da üzerine atlayacak sanki. Bu kadar kendini ezme, belki sen ondan önce bulacaksın bu işler belli olmaz. Kendimde değil henüz ama çevremde örneklerini çok gördüm. Sevgilisi tarafından aldatıldığı için Fransa'ya giden bir arkadaşım vardı kız hüngür hüngür ağlayarak falan gitti o derece. Sonra orada bir Fransız çocukla tanıştı çocuk şu Fransız oyuncu Gaspard Ulliel'in birebir aynısı. Bütün fotoğrafları dudak dudağa...
ay başka konuda yazmıştın astoria darısı başıma diyorum
bilmiyorum içimden bi ses onun kafasında başka biri var diyor zaten bu kadar planlayan adam onu da ayarlayıp ayrılmıştır bence.
bi süre erkeklerden uzak durasım var gerçi baya yaralıyım bu halimle kimseye yük olmak istemem.
kendimi millet eze eze ben de ezmeye başladım artık napiim ya.
Zamanla merak etme. Ben de inan seninle aynı durumdayım, sadece kafamı meşgul edecek başka şeyler bulmaya çalışıyorum. Ki benim eski sevgilim kendini ailemden falan da koparmadı, ailemle görüşmeye devam ediyor. Karışmak da istemiyorum, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Ben sonra yine onu aradım yine yazmaya başladık. Yani her defasında ben aradım. Ama her defasında daha kötüye gitti. Adeta beni üzmek ve rencide etmek için her şeyi yapıyordu. Hem sevdiğini diyor hem gitme diyor hem de davranışları çok kötüydü. İlk yılkı o düzgün duyarlı adam gitmişti. 5 yıldır tanıyordum son 1.5 yıl çok kötüye gitti. Son olarak sayfasında çok kötü bir şey yaptı. Şaşırdım . Telafi etmesini rica ettim. Dalga geçti. Ayrılmakla tehdit ettim. Gitme kal dedi. Gidersen seni aramam dedi. Bir kaç gün bekledim sürekli yazdım ikaz ettim ...yok o sayfasındaki şey kalkmadı. 2 hafta önce sadece tek satır yazarak bitti dedim. İlk defa 2 haftadır aramamayı başardım. Ben meme kanseri geçirmiş biriyim. Hemde onun yüzünden. Seven insanın yüreği titrer. Bu adam hem beni bırakmıyor hemde acı çekmemden sinir olmamdan zevk alıyordu. Onu attım. Artık bitti. Utanmadan beni facebookta her yerden engellemiş. Whatsapp ve viberden engellememiş. Hep arayan bendim ya yine ararım diye bekliyor. Kendisi asla aramıyor. Nasıl garip bir adam anlamadım. Ben kemoterapi görürken bile eğlenceye gitmişti. Güya üzülüyordu. Çok şey var içim çok dolu. Ben sevgisine inanmıştım. Bir daha asla aramayacağım. O şu an şaşkın eminim. Çünkü en fazla 2 gün bekler ve hep ben arardım. Bekliyor........Arasa egosu incinir. Adi ... nefret EDİYORUM. Son tavrı bitirdi. Kalsaydım daha da kötülerini yapacaktı. Sanki beni kalmaya zorlayıp asla ayrılmayıp beni mutsuz etmekle besleniyordu. Oyuncağını kaybetti.gerçekten mi
ya çok üzüldüm lütfen sıkıntı yapmayın kendinize.
ben de kendimi çok yıpratıyorum aslında bi uyarı oldu sizin mesajınız.
bütün gün yataktaydım ama gece az bi cafeye çıktık tavla oynayıp döndük ablam annemle kafam dağıldı biraz
yarın da kütüphane deneyeceğim ve öğle vakti arayacağım sanırım onu mesajımı gördü mü diye sonra da yoluma bakacağım artık
bence bizde bi sıkıntı var bağlanmışız çok psikiyatr denediniz mi? belki başka birilerini tanısanız onu unutursunuz ne dersiniz?
astoria
bak canım tamam psikologsun, olgunsun her şeyi doğru yapmaya çalışıyorsun ama
çüş hatta
ailenin eski sevgiliyle görüşmesi nedir?
adam görüşmek isteyebilir de ailene bence rest çek görüşmeyeceksiniz diye.
hayır seni facebooktan silerek ayrılan adam aile ile görüşmeye nasıl yüz bulabiliyor? ikinci birda buna
Ben sonra yine onu aradım yine yazmaya başladık. Yani her defasında ben aradım. Ama her defasında daha kötüye gitti. Adeta beni üzmek ve rencide etmek için her şeyi yapıyordu. Hem sevdiğini diyor hem gitme diyor hem de davranışları çok kötüydü. İlk yılkı o düzgün duyarlı adam gitmişti. 5 yıldır tanıyordum son 1.5 yıl çok kötüye gitti. Son olarak sayfasında çok kötü bir şey yaptı. Şaşırdım . Telafi etmesini rica ettim. Dalga geçti. Ayrılmakla tehdit ettim. Gitme kal dedi. Gidersen seni aramam dedi. Bir kaç gün bekledim sürekli yazdım ikaz ettim ...yok o sayfasındaki şey kalkmadı. 2 hafta önce sadece tek satır yazarak bitti dedim. İlk defa 2 haftadır aramamayı başardım. Ben meme kanseri geçirmiş biriyim. Hemde onun yüzünden. Seven insanın yüreği titrer. Bu adam hem beni bırakmıyor hemde acı çekmemden sinir olmamdan zevk alıyordu. Onu attım. Artık bitti. Utanmadan beni facebookta her yerden engellemiş. Whatsapp ve viberden engellememiş. Hep arayan bendim ya yine ararım diye bekliyor. Kendisi asla aramıyor. Nasıl garip bir adam anlamadım. Ben kemoterapi görürken bile eğlenceye gitmişti. Güya üzülüyordu. Çok şey var içim çok dolu. Ben sevgisine inanmıştım. Bir daha asla aramayacağım. O şu an şaşkın eminim. Çünkü en fazla 2 gün bekler ve hep ben arardım. Bekliyor........Arasa egosu incinir. Adi ... nefret EDİYORUM. Son tavrı bitirdi. Kalsaydım daha da kötülerini yapacaktı. Sanki beni kalmaya zorlayıp asla ayrılmayıp beni mutsuz etmekle besleniyordu. Oyuncağını kaybetti.
Yok yav doğru yapmaya falan çalışmıyorum psikologluk yapamıyorum ki zaten ailede istesem de, psikolog olmamı ailede kimse tınlamıyor, sevgilim de tınlamadı. :) Ya öyle oturup kanka muhabbetleri yok da mesela beni sildi, annemi, kuzenlerimi falan silmemiş. Annemin anneler gününü falan kutlamış. Annem hala barışma umudu görüyor bizde bence, eski sevgilimi de severdi baya.
Hep okudum canım yazdıklarını. Yıllardır her şeyi onunla özdeşleştirmiştim. O görmese de aldığım kıyafetler her şey.... bende bazen ağlıyorum ama eskisine göre daha iyiyim. Eğer sürseydi hiç bir şey değişmeyecekti. Ben 2012 de tanıdığım adanı sevmiştim o adam 2014 de öldü. Son 3 yol farklı bir kimliğe büründü. Bir daha da o ilk adam olmadı.
olabilir görüyordur ama... tabi kavga meselelerinizi bilemicem ama sevgilinin amacı ego savaşı yapmak gibi geldi bana. hani umut verip çevren aracılığıyla seni tutmak.
aynısını benimki de yapıyor da ondan en yakın arkadaşlarımı silmemiş duruyor :)) spotify ortak kullanırdık, emre aydın sen beni unutamazsın falan eklemiş listesine. onu görünce sinirlendim. hem ayrıl hem unutamazsın haha tribine gir. bu ne küstahlık ya.
Sen de ona inat şarkı ekle, anca ergenus ergenus laf sokmalardan anlıyorlar bunlar da. Msn'de şarkı gösterirdik ya hala orada kalmışlar, gram ilerleme yok. Bana umut vereceği bir şey yok ya, en son onlara da söyledim kendiniz ne yapıyorsanız yapın ama bana ondan haber falan getirmeyin dedim. Insta story'e bilmem kimle fotoğraf atmış baksana falan diyor kuzenlerim de bir garip.Kimle atarsa atsın bana ne, ayrıldık bitti gitti.
işte sana umut vermiyor da millet aracılı konuşma sağlıyor ergen hareketler.
ya bu tiplerle uğraşması çok kolay ki :)
valla ben de kendim için beyonce listen eklemiştim bilmem ne kadar anlar.
aşk yeniden yeni türkü ekleyeyim kudursun azcık
ay sorma aklıma msn gelmişti benim de. demek ki ergenlik damarında var insanın ahahah.
valla ben bana oyun yapılınca oyunun alasını yaparım. karşımdaki kişiyi gözden çıkarırsam pişman ederim.
artık whatsapptan onu takip etmeyi bıraktım kendi görülme zamanımı kapatmıştım onu da görmüyordum böylelikle. sonra düşündüm o beni göremezse daha çabuk unutur daha çabuk devam eder hayata. eee o halde dedim ve kendi görülme zamanımı açtım ama onu hiç kontrol etmiyorum:) işleri tersine çevirdim yani.
beni bu ara en çok zorlayan şey yalnızlığım. yani sevgili tuz biber oldu üstüne. geri kalan her şeyim iyi olsa belki hiç etkilenmeyecektim bile bilmiyorum. ama düşene tekme gibi oldu bu son yaptığıyla. o yüzden sanırım hiç affetmicem onu.
Son paragrafta yazdığınla ben de benzer hisler taşıyorum. Benimki benim bütün arkadaşlarımla iletişimimi koparttı yani öyle "Görüşmeni istemiyorum" gibi değil de benim her arkadaşımla kavga etti istisnasız, çok arada kalıyordum, iki tarafı da idare etmekten çok yorulmuştum. Böyle durumlarda iki tarafı da idare edemiyorsun, bir de işin garip tarafı arkadaşlarımın da haksız olduğu taraflar vardı sevgilimin de vardı tek taraflı bir haksızlık yoktu. Öyle olunca idare edememiştim, arkadaşlarımla çok kopukluklar yaşadım. Şimdi iş arkadaşlarım dışında pek çevrem kalmadı gibi bir şey.
Beyonce listesinden anlamaz o, bir playlist yap içine ayrılık acısı geçirici ne kadar şarkı varsa doldur. Sıla, ..dan sonra'yı koy Mansur Ark'tan Gazla Gitsin'i koy ahaha.
bişey diyeyim mi aynısını ben de yaşadım. sadece bir kız grubum var o pek dahil olmadı o gruba onlarla iletişimime giremedi alakası olmadığından ama eski kankamı anlattığım bi konu vardı falan hepsiyle koptuk ki karşı kişilerde hata vardı ben istedim kopmayı ama yerine yenilerini koymak yerine sevgilimi koymuşum.
hatta benim ailemle de kopmuştum onu ailem gibi görmüştüm son 2 senedir.
işinin olması çok güzel bir şey. ona dört elle sarıl, insanı hayata bağlayan iş oluyor bence arkadaş dediğin kolay bulunuyor zaten mutlaka yeni bir ortam oluşturursun kendine.
latin dansları kursuna, bi yoga pilates kursuna gitsen zaten baya bir çevren olur. ben ne yazık ki hem vaktimi hem paramı kurslara harcayamıyorum şu an ondan daha depresif oluyor.
ay o aynen öyle bir playlist yapmış içinde tüm depresif ayrılık şarkıları var yabancı bi de :)) ergen gibi ya. ben de angry feminist songs listelerini dinlediydim görüp delirmiştir kesin.
sonra ben çıktım onun spotify'ından kendi hesabıma geçtim.
Ya ben rahat rahat kurslara gidemiyorum, köpeğim var ya. O benim işe gidiş geliş saatlerime alışkın, geç kalırsam trip yiyorum. :) Yani öyle uzun uzun gitmeme falan dayanamaz, ben nereye o oraya, yoksa oturur antrede gelişimi bekler kıyamam. Geç geldiğim an trip yiyorum vallahi ailemden yememişimdir o kadar trip, onun tribinden korkuyorum.
Atlatacağız, onlar nasıl rahatsa biz de öyle olabiliriz. Neyimiz eksik, çok mu büyük bir anlam kattılar çok mu önemliler, onlarsız yaşayamayacak durumda değiliz. Onlar nasıl hayatına bakıyorsa biz de bakarız. Vallahi karşılıksız sevgi verenler bir tek hayvanlar, hayvan bile demek hakaret geliyor benimkine ya oyy özledim valla gitsem bir an önce eve.
dün bi ara kötü oldum bir peluş köpeğim var devasa ona sarışıp uyuyorum... ben de onu düşündüm. ben sevip sevilmek istiyorum tek dileğim bu... ama artık insanların nankörlüğünden o kadar bıktım ki... düşündüm bunu sadece bir hayvan verebilir bana belki ben de sahiplenirim ilerde istiyorum aslında ama bu haldeyken alıp hayvana eziyet edeerim diye korktuğumdan erteledim bu isteğimi de.
valla benimkisi benim üzerime basıp ayağa kalktığı için... hani beni bıraksa ben zaten kalkarım. ama onun etkilerini hala silemedim üzerimden. göreceğiz bakalım kime ne olacak. en basitinden iskelet gibi zayıftı antidepresan ve sigara alkole sardı, hepatit aşısı yaptırdı o bile tutmuyor adamda artık bünye nasıl olmuşsa... göreceğiz bakalım neler olacak... meraktayım.
bak bu arada aklıma geldi turkmisc ile macaristanı da kazanmıştım ben 3 aylık yaz stajıydı ona da gitmedim sevgili kişisi ondan da soğutmuştu.
ne üzücü ne yazık...
İşte bunların hepsi ders, demek ki neymiş bir daha asla kimse için fedakarlık yapılmayacakmış, elden kaçabilecek fırsatlar normalde de çekip gidebilecek birisi için tepilmemeliymiş. Dersini böyle alman gerekiyordu senin de demek ki, hepsi tecrübe işte yaşaman gerekiyormuş yaşadın. Ha tabi, evcil hayvan tıpkı bir çocuk gibi sorumluluk ister çok güzel bir duygu ondan emin olabilirsin ama bir o kadar da zor. Kendine güvenmiyorsan sahiplenme, hayatında hep ona da yer olmak zorunda çünkü.
yok güvenemiyorum şu an. aynen çocuğun gibi herşeyi rayına koymadan cesaret edemem zaten. ben gün geliyor adımımı atmıyorum dışarı yemek yemiyorum ama başka bir cana bu kötülüğü yapamam benle bir eziyet çektiremem. o yüzden erteledim bu isteğimi.
aynen be astoria bunlar hep ders bizlere işte. yaşarken fark etmiyor insan. dışardan bakamıyorsun. ki beeeen en büyük feministlerden burnu diklerden bi insandımben bile nelerden ödün vermişim kendime şaşıyorum. tek akıllılığım henüz iş sahibi olmadan evlenmemek olmuş onla, demek şu sıralar doğuda onun donunu yıkayıp yemeğini yapmakla meşgul olacaktım
işte ben çekip gidebileceğini hiç düşünmedim ki, bana onu hiç hissettirmedi, sağlam rol yapmış senelerdir.
Ayrıldığımın ilk günü haftasonuydu, yatağa kendimi atmış çıkmak istemiyordum. Benim köpek tepeme çıkıp "Yürüyüş vakti" diye kudurdu yüzümü yaladı, onun sayesinde yatağa bağımlı depresif kız olamadım. Uzun süredir hayatında bir evcil hayvanın olsaydı depresyona kolay kolay giremezdin
Ya kimse zaten beni bırakacak, çekip gidecek diye ilişkiye başlamıyor ki. Öyle düşünerek zaten ilişki yürütülmez, burada konu açan patolojik kıskançlara dönersin. Ama mesela diyelim yurtdışı teklifi geldi, sevgilin gitme dedi. "Bu fırsat elime bir daha geçmez, kariyerim mi önemli sevgilim mi" diye düşünebilmek gerekiyor. Ben düşünebildim mi, düşünemedim.Ama şu an aynı hatayı bir daha yapacağımı sanmıyorum, önemli olan da bu.
evet ben de yapmam. ama bu sefer de gerçek bir ilişki gibi olmuyor, hani o çocuk saflığını kaybediyorsun severken, ayağın hep temkinli olduğundan çok sevemiyorsun kendini geri çekiyorsun bu da bir süre sonra zarar veriyor insana. sıkıntı bu bence esas.
ay ben balık beslerdim beta balığı. finallerim zamanı okula git gel falan kafa gitmiş bende tabi 1 hafta suyunu değiştiremedim, bi baktım içinde deniz kabuğu vardı girmiş içine ölmüş orda (sanırım ölcekleri zaman öyle yapıyolarmış) ondan sonra bir şey bakmadım çok üzüldüydüm ya.
hatta sevgilim bi doğum günümde akvaryum falan anlaşmış ayarlamış her şeyi dedim istemiyorum ben bakamam şu an, hatta bi kedi yavrusu alayım sana diye çok tutturmuştu, dedim ben kendime yetemiyorum hayvana işkence etmek istemiyorum günahı ne... yani güya bana hayvanlarla yardımcı olmaya çalışıyodu, onun yerine kendi bana tam destek olsaydı yeterdi. aman neyse.
hava berbat burda kütüphaneye gidemedim, her yer sel oldu resmen. keyfim de yok zaten, mecbur evde çalışcam kendimi zorlıcam biraz.
bi kahve içtim ama bi tane daha içeyim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?