- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
- #1.061
Yağmurlu havalarda ben hiç ders çalışamam, battaniyenin altına girip kitap okuma havası.
Canım benim sen benden çok gençsin. Ergen hareketi bunlar deyince ister istemez aklıma geldi. Arayıp sormak yerine anasının kapağını facebookda değiştirip gönderme yapıyor. Bu adam 40 üstü ve üst düzey. Onunla adaya gitmiştik. Annesinin kapağını büyük ada yapmış :) Geri zekalı beni facebookda her yerden engellemiş başka sayfadan bakacağımı biliyor. Sanki 15 yaşında....Utanmaz. önce engeli kaldır. Benden iyilikten başka ne gördüki... Whatsapp da engel yok. Ben ararım diye bekliyorişte sana umut vermiyor da millet aracılı konuşma sağlıyor ergen hareketler.
ya bu tiplerle uğraşması çok kolay ki :)
valla ben de kendim için beyonce listen eklemiştim bilmem ne kadar anlar.
aşk yeniden yeni türkü ekleyeyim kudursun azcık
ay sorma aklıma msn gelmişti benim de. demek ki ergenlik damarında var insanın ahahah.
valla ben bana oyun yapılınca oyunun alasını yaparım. karşımdaki kişiyi gözden çıkarırsam pişman ederim.
artık whatsapptan onu takip etmeyi bıraktım kendi görülme zamanımı kapatmıştım onu da görmüyordum böylelikle. sonra düşündüm o beni göremezse daha çabuk unutur daha çabuk devam eder hayata. eee o halde dedim ve kendi görülme zamanımı açtım ama onu hiç kontrol etmiyorum:) işleri tersine çevirdim yani.
beni bu ara en çok zorlayan şey yalnızlığım. yani sevgili tuz biber oldu üstüne. geri kalan her şeyim iyi olsa belki hiç etkilenmeyecektim bile bilmiyorum. ama düşene tekme gibi oldu bu son yaptığıyla. o yüzden sanırım hiç affetmicem onu.
ben de aksine daha çok severim :) yazın çalışamam herkes gezip denize giriyormuş gibi geliyor
yağmurlu havada herkes evde diye ders çalışmak daha kolay geliyor
Canım benim sen benden çok gençsin. Ergen hareketi bunlar deyince ister istemez aklıma geldi. Arayıp sormak yerine anasının kapağını facebookda değiştirip gönderme yapıyor. Bu adam 40 üstü ve üst düzey. Onunla adaya gitmiştik. Annesinin kapağını büyük ada yapmış :) Geri zekalı beni facebookda her yerden engellemiş başka sayfadan bakacağımı biliyor. Sanki 15 yaşında....Utanmaz. önce engeli kaldır. Benden iyilikten başka ne gördüki... Whatsapp da engel yok. Ben ararım diye bekliyor
Gündüz ders çalışamadığım için gece çalışıyorum gece de herkes evde zaten disko disko diye gezenler hariç. Zaten benim kafam kaldırmıyor, kardeşim Kerimcan Durmaz'ın DJ'lik yaptığı yere götürmüştü beni, tüm gece sızlandım. "Öff gidelim, başım ağrıdı, şu kadar içkiye aldıkları paraya bak, hep Demet Akalın çalıyo bu" falan diye. Kız daha da götürmedi beni ehehe.
ay beni götürsün ben o adamı çok seviyorum çok komik :)) sırf onun için yarışma programı izledim ya.
ben de geç yatıyorum bugün evde çalışmayı başarabilirsem gece 3-4 e kadar çalışıyordum eskiden, ama kütüphanede en fazla 1e kadar kalabiliyorum arabayla dönsem de fazla tenha oluyor, biber spreyimi de kaybettim güvenemiyorum kendime :)
hoş bi tip sarkıntılık etse de bi dövsem pata küte sinirimi ondan çıkarsam gazetelere manşet olsam, videolarım ortalıkta dolansa röportaj yapsam "o kız saldırgana öyle bir şey yaptı ki" diye haber sitelerine konu olsam falan.. böyle bir fantezim var bikaç haftadır
Yok çocuk komik, eğlenceli de benim gürültüyü kafam kaldırmıyor. Ergenus selfie çeken tip kaynıyor ortalık bir de, ben 70'lerin jazz barlarına gitmeye özenen bir insanım Kerimcan falan bana ağır geliyor. :) Ruj şeklinde çakılar satılıyor onlardan al çantaya at. :)
aa ruj çakı iyimiş bakayım buna hiç duymamıştım. hem avmde de sıkıntı olmaz da. çakı türevi şeyleri kaptırırım diye korktum ben biber gazı uzaktan müdahale yöntemi olduğundan nispeten de daha zararsız daha mantıklı geliyor.
ergenuslar feci gerçekten yeni nesille anlaşamıyorum ben de napıcaz bilmiyorum jenerasyon farkı oldu resmen.
ama kerimcan gibi bir arkadaşım olsa çok eğlenirdim bence, eskiden bi gay kankam vardı şu eski kankam onu da doldurup bana karşı çevirdi, onu özlüyorum aslında baya samimiydik.. üzücü.. hayatımdan hep insanlar eksiliyor yeni katamadım.
Biber gazını sıkarken rüzgarı ayarlaman gerekiyor, senin suratına da gelirse bitersin. O da yani saniyelik bir iş olduğundan ani karar vermen gerek, çok kolay olmuyor yani. Ben sokak köpekleri bize saldırmasın diye kullanacaktım bir ara, şimdi şemsiye taşıyorum şemsiye açtığında kaçıyorlar. Ama çok sokak köpeği yok burada tabi. Kerimcan günlük hayatında o kadar eğlenceli biri değil diye duydum ben, söz meclisten dışarı. :)
ay biliyorum bi kere denemelik balkonda azıcık sıkmıştım evin içinde duramadık. baya etkili bir şey ama.
bir de işin hukuki boyutu var, onu düşünüyorum ben, ani bir saldırıda yoksa ben hayati noktalarına vurup adamı nakavt edebilirim ama başına bir şey gelirse başıma iş açılsın istemem. benim hedefim caydırıcı olmak ve kendimi kurtarmak, karşımdakine fazla zarar vermeden.
bi de gözüm dönebiliyor benim öyle taciz anlarında üstlerine yürüyebiliyorum falan bıçak olması iyi olmaz bence
ay çalışmak lazım astoria. sen ne çalışıyorsun kurs sertifika yüksek lisans sınav vs falan mı
Evet maalesef bizim kadını koruyan bir hukuk sistemimiz yok, arada vicdanlı hakime denk gelirsen geliyorsun işte. Ya ben yüksek lisansa başvuracağım bu sene işte olursa, bizim alanda çok rekabet var kolay kolay giremiyorsun. Herkes 3.5 üstü ortalama, ALES 80 üstü. Umarım olur güzel bir okul.Bir de eğitim falan alıyorum bir yandan çift terapisi alanında, ama daha kuramsaldayım süpervizyona geçmedim.
anladım ales falan uğraşıyorsun yani.. ahah al al çift terapisi benim ihtiyacım olacak bak ilerde muhtemelenbu kafayla gidersem ehehe
bu arada aşk acısı çekenlere iki dizi öneririm modern family ve glee. ikisi de bana iyi geliyor. modern family komik glee de şarkılı falan eğlenceli tavsiyedir.
Uğraştım ya bitti onlar, tek başvurup girmesi kaldı ehehe. Bilim sınavı falan onlarla uğraşacağım muhtemelen. :) Ben de şu an 13 Reasons Why izliyorum, komedilere bakmıyorum hiç nedense dizilerde ruhum adeta drama queen ksjssj.
ben de eskiden hep drama izlerdim deli gibi oturup ağlardım bi de. ama bi netten tanıştığım arkadaş sağolsun resmen kafama kaka kaka düzeltti beni artık eğlenceli komikli şeyler izliyorum.
bi dönem friends izledim mesela. eğer izlemediysen şiddetle tavsiye ediyorum, ha antidepresan kullanmışsın ha friends. hatta ben de başlayayım bak. yemek yerken 20şer dk izliyordum hayatımın en verimli dönemiydi o dönem, öyle bir moral depolatıyor insana.
pinterestten moral veren yazılara bakıyorum, bir de reddit'te getmotivated diye bi subreddit var orda güzel taktikler olabiliyor. iyi geliyor bunlar bana. bazen başlığı takip edenler yazıyor bana benzer zorluklar yaşayanlar onların da işine yarar belki diye aklıma gelenleri yazıverdim.
Ya FriendsEski sevgilimle çok izlerdik tşkkrlr... Reddit'e bakayım, merak ettim. İyi yaptın. :)
hay ben o eski sevgililereee
dün bi arkadaşımla konuşurken fransızlar sümüklü böcek yiyor muhabbeti yaptı, aklıma bi restorandayken yerde çiftleşen sümüklü böcekler görmüştük iğrenmiştik ama o gün çok romantik bi gündü bizim için o geldi. oturdum ağladım sonra
dedim ya.. yani sümüklü böcek diyince bile insanın aklına eski sevgili gelmez ki
bak bak gaza getiren sözler, hikayeler falan var o sub'da. ben de bi bölüm daha mdoern family izleyeyim sonra derse geçicem biraz fazla dolandım burda az kaçayım şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?