- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
- #1.081
Yine aynı huzuru yakalayabilirsin bu kendini telkin etmekle alakalı. Ben illa üzülcem çok kötüyüm dersen sabaha kadar ağlarsın.o kadar bunaldım ki bu saatte dışarı attım kendimi
yürüdüm az bişi bi parkta oturuyom şimdi
köpekler havlıyo...
bikaç ay önce en büyük sorunum bu köpeklerdi çok acayip ya..
meğer ne kadar mutluymuşum o zamanlar
Yine aynı huzuru yakalayabilirsin bu kendini telkin etmekle alakalı. Ben illa üzülcem çok kötüyüm dersen sabaha kadar ağlarsın.
bu durumdan kendin çıkabilirsin belki Zamana ihtiyacın var bunun için yaşadıklarını kaldıramıyosun ama silkelenip kendine gelmen lazım şuanki durum sana sadece zarar verir farkındasınağlamıyorum... ama yalnız hissediyorum bunalımdayım. enerji bulamıyorum ders çalışmak için. eskiden çok kokoştum şimdi duş almaya bile üşeniyorum
kendimi zorluyorum evet...
B
bu durumdan kendin çıkabilirsin belki Zamana ihtiyacın var bunun için yaşadıklarını kaldıramıyosun ama silkelenip kendine gelmen lazım şuanki durum sana sadece zarar verir farkındasın
Ben de cok asiktim. Ben de olurdum belki ayrilsaydik. Fakat evlendikten sonra cok degisti. Gercek yuzunu gordukten sonra olur muyum bilemedim.
Bu arada garip olan 5 yılda 2 farklı adam tanımış gibiyim. Bu insan yurt dışında yaşıyor. Buraya geldiğinde toplamda onu 11 defa gördüm. Fiziksel bir şey yoktu. Çok düzgün biriydi. Son derece nazikti. Gerçi ayda 100.000 lira kazanan biri olarak bana bir defa bile hediye getirmeyişi garipti. Ama facebookdaki kişiliği farklıydı. Üzmek içşn çirkin paylaşımlar yapan ilk 1 yıl ınanılmaz nazik ama sonraki yıllarda adeta sanal alemi beni yıpratmak ve sinirlendirmek için yapıyordu. Bir de kalmamı istiyordu. Çok tuhaf biriydi. Sanki 2 farklı insan tanıdım
ay o nasıl laf, parfüm olur mu hiç, iyice pis kokarsın.paradan şımarmış biridir. ayda 100 bin lira çok fazla ya. ben öyle birine güvenemezdim. insanın çok karakterli biri olması lazım o kadar zenginlikte olup da (etrafında muhtemelen adama sarkanlar vardır) düzgün durması için.
hele yurtdışında yaşayan biriyse... aman aman yani.
işin komiği bir gün benim sevgilim de o adamlardan olabilir, o alt yapıyı oluşturdu benim de yardımım ve yönlendirmemle. doğru hocaya yönlendirdim adamla ben de işin içine girip samimi olduk güzel bir imaj çizdik çift olarak (kızı zaten eski lisemden arkadaşım çıktı) falan... hoca da bunu kollama sözü vermiş.
benle işi bitti yani adamın. totoma tekmeyi vurdu.
ben de oturdum evde kütüphane sözüm vardı kendime ama gidemiyorum resmen. kendimi çok pis hissediyorumdepresyondan duş almayı unuttum resmen hiç benlik şeyler değil insan içine karışmaya mecalim yok parfüm sıksam paso olur mu ki bilemedim
ay o nasıl laf, parfüm olur mu hiç, iyice pis kokarsın.
duşa girmek ne kadar zorsa girdikten sonra çıkması da o kadar zor. eminim girdikten sonra suyun altından çıkmak istemeyeceksin, güzel gelecek. bi koşu at kendini duşa bence. salma kendini haydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?