ölüyorum

vay be bu şarkı spotify listesindeydi neden diyordum ben de. bu youtubedan izler aslında şarkıları meğer adam kıza evlenme teklif ediyormuş kız kabul etmiyormuş bizim gibi ondan takmış.

tek bi farkla videonun kalanında adamın yaptığı şeyleri ona ben yaptım o bana değil ajksdaskd yemek hazırlamak ve bilimum diğer şeyler.

nisan tusu açıklanmış, yine istediğim bölüme yetmeyen düşük bir puan

şeytan diyor yaz saçma sapan bir şey

o kadar bunaldım ki bu saatte dışarı attım kendimi

yürüdüm az bişi bi parkta oturuyom şimdi

köpekler havlıyo...

bikaç ay önce en büyük sorunum bu köpeklerdi çok acayip ya..

meğer ne kadar mutluymuşum o zamanlar

Bir zamanlar ben.. kendimi gördüm hissettiğin duygular açısından. Ama noldu , geçti. Hayat çok güzel

Yine aynı huzuru yakalayabilirsin bu kendini telkin etmekle alakalı. Ben illa üzülcem çok kötüyüm dersen sabaha kadar ağlarsın.

Yine aynı huzuru yakalayabilirsin bu kendini telkin etmekle alakalı. Ben illa üzülcem çok kötüyüm dersen sabaha kadar ağlarsın.

ağlamıyorum... ama yalnız hissediyorum bunalımdayım. enerji bulamıyorum ders çalışmak için. eskiden çok kokoştum şimdi duş almaya bile üşeniyorum

kendimi zorluyorum evet...

B
ağlamıyorum... ama yalnız hissediyorum bunalımdayım. enerji bulamıyorum ders çalışmak için. eskiden çok kokoştum şimdi duş almaya bile üşeniyorum

kendimi zorluyorum evet...
bu durumdan kendin çıkabilirsin belki Zamana ihtiyacın var bunun için yaşadıklarını kaldıramıyosun ama silkelenip kendine gelmen lazım şuanki durum sana sadece zarar verir farkındasın

Ben de cok asiktim. Ben de olurdum belki ayrilsaydik. Fakat evlendikten sonra cok degisti. Gercek yuzunu gordukten sonra olur muyum bilemedim.

B

bu durumdan kendin çıkabilirsin belki Zamana ihtiyacın var bunun için yaşadıklarını kaldıramıyosun ama silkelenip kendine gelmen lazım şuanki durum sana sadece zarar verir farkındasın

farkındayım ve bir şekilde çıkmam lazım biliyorum ya. kendimi zorlayıp "mış gibi" yapacağım biraz. herşey yolundaymış gibi mutluymuşum gibi herşey yolundaymış gibi

zamanla güçlenirim umarım.

Ben de cok asiktim. Ben de olurdum belki ayrilsaydik. Fakat evlendikten sonra cok degisti. Gercek yuzunu gordukten sonra olur muyum bilemedim.

benim de en çok korktuğum şey buydu. evlenip çocuk yaptıktan sonra değişip bana hayal kırıklığı yapmasıydı. o yüzden peşinden gidip geri barışalım demedim zaten benim zorumla devam edicek ilişkiden fayda gelmez diye düşünüyorum..

Bu arada garip olan 5 yılda 2 farklı adam tanımış gibiyim. Bu insan yurt dışında yaşıyor. Buraya geldiğinde toplamda onu 11 defa gördüm. Fiziksel bir şey yoktu. Çok düzgün biriydi. Son derece nazikti. Gerçi ayda 100.000 lira kazanan biri olarak bana bir defa bile hediye getirmeyişi garipti. Ama facebookdaki kişiliği farklıydı. Üzmek içşn çirkin paylaşımlar yapan ilk 1 yıl ınanılmaz nazik ama sonraki yıllarda adeta sanal alemi beni yıpratmak ve sinirlendirmek için yapıyordu. Bir de kalmamı istiyordu. Çok tuhaf biriydi. Sanki 2 farklı insan tanıdım

paradan şımarmış biridir. ayda 100 bin lira çok fazla ya. ben öyle birine güvenemezdim. insanın çok karakterli biri olması lazım o kadar zenginlikte olup da (etrafında muhtemelen adama sarkanlar vardır) düzgün durması için.

hele yurtdışında yaşayan biriyse... aman aman yani.

işin komiği bir gün benim sevgilim de o adamlardan olabilir, o alt yapıyı oluşturdu benim de yardımım ve yönlendirmemle. doğru hocaya yönlendirdim adamla ben de işin içine girip samimi olduk güzel bir imaj çizdik çift olarak (kızı zaten eski lisemden arkadaşım çıktı) falan... hoca da bunu kollama sözü vermiş.

benle işi bitti yani adamın. totoma tekmeyi vurdu.

ben de oturdum evde kütüphane sözüm vardı kendime ama gidemiyorum resmen. kendimi çok pis hissediyorum depresyondan duş almayı unuttum resmen hiç benlik şeyler değil insan içine karışmaya mecalim yok parfüm sıksam paso olur mu ki bilemedim

ay o nasıl laf, parfüm olur mu hiç, iyice pis kokarsın.
duşa girmek ne kadar zorsa girdikten sonra çıkması da o kadar zor. eminim girdikten sonra suyun altından çıkmak istemeyeceksin, güzel gelecek. bi koşu at kendini duşa bence. salma kendini haydi.

biliyorum nefret ederim ben de o yüzden kendimi saldım burda.

dışardan gelince de duş alıyorum mutlaka ondan günde 2 kez olmasın ve vakit almasın diye giremedim. bi de sanırım uzun saçlar beni çok üşengeçleştiriyor ama bu sefer kesitirirsem pişman olurum derdi de var.

valla burda nick arkasnda olmasak bu kadar rahat yazamam he millet kınar beni diye.

en azından vücudumu yıkayayım bari hızlıca gece tam duş alırım üf

bu saatte kütüphaneye geldim ya

ablam sardı aptal aptal kavga ettik

en azından 2 saat çalışırım dedim

üff

ezik olmanın suçlusu ben değilim abla

sorunlarının suçlusu ben değilim

sana yardım etmeye çalıştım ama sen benimle uğraşmaktan başka bir şey yapmadın

benim hayatımı mahvetmek için uğraştın ve ben buna izin verdim sevgilim haklıydı

ama ben güçlüyüm kimseye değil kendime güveniyorum.

beni yıkamayacaksın.

bugün gelip bana ben senden 3-0 üstünüm ama 5-0 yapıcam dedin ya onlar da iş ev araba hani sana göre. 5 için de eş ve çocuktur kesin. sen bu kadar sığ olduğun için hayatta hiçbir zaman kazanamıcaksın.

artık hayatımda yoksun. bunu kabullen ve işine bak.

psikiyatrın dediği doğru sen benim mesleğimi istemiş olabilirsin zamanında bunu da eş üzerinden gerçekleştirmek istiyor olabilirsin. ama ben bunun için özür dilemeyeceğim.

selam kızlar

terapiden çıktım kuşşş gibiyim :))

ablamla ilgili psikodrama yaptık.

ablamın yalnız olduğunu ve bunu benimle kapattığını fark etmemi sağladı gerçekten fark etmemiştim yalnızlık hissettiğini.

biraz mizacı böyle onu değiştirmeye çalışmıcam artık olduğu gibi kabul edicem.

biraz sinirim geçti sakinledim. sataşırsa biraz daha toleranslı olabileceğimi düşünüyorum umarım öyle olur.

ayrıca mini bir köpiş sevdim (eskiden köpek fobim vardı) çok tatlıydı :)

şimdi kütüphaneye geldim. bugün baya erken geldim bakalım kaç saat çalışabilicem.

sevgilimin kıdemlisini gördüm doçent

normalde selam verirdi...

yanımdan hızlıca geçti gitti

resmen insanların gözünde itibarım düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…