ölüyorum

bu arada psikiyatr antidepresanı keselim gerek yok dedi :))

ben ama nası ya içiyim modundaydım

bi süre gündüz içicem farklılık görmezsen kesersin dedi

sevindim

yaşadıklarını okudum. çok üzüldüm hissettim gerçekten. evlat anne baba acısı var diyenlere de bakma. Evet Allah yaşatmasın ama insan yaşadığı acıya aa bak daha büyükleri var az üzüleyim deme gibi bir şansı yok. çok güzel bir mesleğin var. ben de çok zor bir mühendislik bitirdim üstüne yüksek yaptım hastanede çalışıyorum ama doktorlar gibi olmuyor sosyal statümüz asla :) hayatta tutunabileceğin şeylere bak. yeni arkadaş yeni çevre istersen geliyor bir şekilde. ben bu küçücük şehirde çevrem olsun diye o kadar uğraşıyorum ki senin daha kolay yapabileceğine eminim. 9 yıl kolay değil. hayatının üçte birini onunla geçirmişsin ama hayırlı olsa bitmezdi emin ol. Annesinin dedikleri de hoş değil. Yeni birisi seni tazeler. Ufkunu genişletir. Umarım iyisi olur senin için.

teşekkür ederiiiiim :)

şu an hep oturduğumuz kafede tek başıma kahve keyfi yapıyorum hiç umursamadan.

ya arkadaş edinmek kolay ne olacak arkadaşın nesi zor gezmeye eğlenmeye insan bulmak çok kolay. ben kötü gün insanını ararım. sevgilim o kadar planlı bi şekilde ayrıldı ki benden biraz sinirim bozuldu. hani resmen sevgisi yokmuş beni özelliklerime göre tutmuş yanında. bana bu koydu.

annesi de saçmaladı evet. ama insana koyan annesinin dediği 5 senedir kazanamıyorsun nolcak böyle lafının aynısını ablamdan duymaktı dün.

sanırsam etrafım hadsizlerle dolu :)

kızlar eski konumu bilenler bilir bana düşman eski kankam da sevgilimin yanına gelmişti

bugün arkadaşım gösterdi onun kocasıyla fotosu var instagramda altına yazmış kankalarla geziyoruz diye

ay çok sinirim bozuldu

Seninki mi atmış kankalarla geziyoruz diye yoksa düşman eski kankan mı?

tam anlamadım, kocası senin erkek arkadaşınla mı resim paylaşmış?

adam seninle ayrılınca hemen eskiden düşman olduğu insanlarla arkadaş mı olmuş? ne ayıp ya

tam anlamadım, kocası senin erkek arkadaşınla mı resim paylaşmış?

adam seninle ayrılınca hemen eskiden düşman olduğu insanlarla arkadaş mı olmuş? ne ayıp ya

aynen öyle yapmış

oturup ağlıcaktım çok moralim bozuldu

ya resmen aldatsa daha iyidi.

Uyuzluğuna yapıyorlardır takma. Millet de ne işsiz ha, sanki kocasını ayarttın. Ayıptır yani sonuç olarak belli bir samimiyetiniz olmuş, düşman olacak ne varsa

evet..

hayır onlar düşmansa da...

sevgilim nası bu kadar şerefsizleşti inanamıyorum.

evet..

hayır onlar düşmansa da...

sevgilim nası bu kadar şerefsizleşti inanamıyorum.

O da kendi çapında sana nispet yapıyor herhalde. Bilmiyorum ama büyük karaktersizlik, eski sevgilim beni düşman gibi gören kişilerle canciğer poz verseydi onu daha da insan yerine koymazdım.

girlboss özür dilerim ama büyük karaktersizlik yapmış bence

O da kendi çapında sana nispet yapıyor herhalde. Bilmiyorum ama büyük karaktersizlik, eski sevgilim beni düşman gibi gören kişilerle canciğer poz verseydi onu daha da insan yerine koymazdım.

çok hem de

arkadaşlarımla dışardayım hala ama içim ağlıyor resmen

şu dediğim iş arkadaşı kızla aldatsaydı daha iyiydi.

kalbim çok kırık. arkamızdan dedikodumuzu yapan insanlarla nası takılabilir yaa

dedikodumu yapıyordurlar şimdi

Yapsınlar. Kimbilir kimler haberimiz dahi olmadan arkamızdan konuşup yüzümüze gülüyor. Hepsini umursayalım mı yani? Eski sevgilin bunu kendine yakıştırıyorsa onun problemi, senin değil. Kendine eziyet etme.

valla inanamıyorum ya

koynumda yılan beslemişim

bari hak etseydim bişi yapsaydım

Bu eski sevgilin olacak adam çok karaktersiz merak etme onlarla da orada vakit geçiriyor zorunluda zaten. Sen kendine hepsinden uzak bir hayat kur. Sınavı kazanıp çevren olunca en büyük stalkerin o sümsük eski sevgilin olacak

Ayy kankalarla geziyoruz diye yazıp foto mu atmışlar? Koskoca doktor adamlar bildiğin keko gibi takılıyolar ya şoklardayım.

Ay girlboss sen bu ex'ten daha beterini bulamazsın emin ol. Ayrıldınz ya, level atladın gibi düşün. Bu ne sığ bir adam yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…