- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
- #1.101
yaşadıklarını okudum. çok üzüldüm hissettim gerçekten. evlat anne baba acısı var diyenlere de bakma. Evet Allah yaşatmasın ama insan yaşadığı acıya aa bak daha büyükleri var az üzüleyim deme gibi bir şansı yok. çok güzel bir mesleğin var. ben de çok zor bir mühendislik bitirdim üstüne yüksek yaptım hastanede çalışıyorum ama doktorlar gibi olmuyor sosyal statümüz asla :) hayatta tutunabileceğin şeylere bak. yeni arkadaş yeni çevre istersen geliyor bir şekilde. ben bu küçücük şehirde çevrem olsun diye o kadar uğraşıyorum ki senin daha kolay yapabileceğine eminim. 9 yıl kolay değil. hayatının üçte birini onunla geçirmişsin ama hayırlı olsa bitmezdi emin ol. Annesinin dedikleri de hoş değil. Yeni birisi seni tazeler. Ufkunu genişletir. Umarım iyisi olur senin için.
111 sayfa ne konuştunuz ya
kızlar eski konumu bilenler bilir bana düşman eski kankam da sevgilimin yanına gelmişti
bugün arkadaşım gösterdi onun kocasıyla fotosu var instagramda altına yazmış kankalarla geziyoruz diye
ay çok sinirim bozuldu
Seninki mi atmış kankalarla geziyoruz diye yoksa düşman eski kankan mı?
kocası atmış eski kankamın kocası
tam anlamadım, kocası senin erkek arkadaşınla mı resim paylaşmış?kızlar eski konumu bilenler bilir bana düşman eski kankam da sevgilimin yanına gelmişti
bugün arkadaşım gösterdi onun kocasıyla fotosu var instagramda altına yazmış kankalarla geziyoruz diye
ay çok sinirim bozuldu
tam anlamadım, kocası senin erkek arkadaşınla mı resim paylaşmış?
adam seninle ayrılınca hemen eskiden düşman olduğu insanlarla arkadaş mı olmuş? ne ayıp ya
Uyuzluğuna yapıyorlardır takma. Millet de ne işsiz ha, sanki kocasını ayarttın. Ayıptır yani sonuç olarak belli bir samimiyetiniz olmuş, düşman olacak ne varsa
girlboss özür dilerim ama büyük karaktersizlik yapmış benceaynen öyle yapmış
oturup ağlıcaktım çok moralim bozuldu
ya resmen aldatsa daha iyidi.
evet..
hayır onlar düşmansa da...
sevgilim nası bu kadar şerefsizleşti inanamıyorum.
girlboss özür dilerim ama büyük karaktersizlik yapmış bence
O da kendi çapında sana nispet yapıyor herhalde. Bilmiyorum ama büyük karaktersizlik, eski sevgilim beni düşman gibi gören kişilerle canciğer poz verseydi onu daha da insan yerine koymazdım.
çok hem de
arkadaşlarımla dışardayım hala ama içim ağlıyor resmen
şu dediğim iş arkadaşı kızla aldatsaydı daha iyiydi.
kalbim çok kırık. arkamızdan dedikodumuzu yapan insanlarla nası takılabilir yaa
dedikodumu yapıyordurlar şimdi
Yapsınlar. Kimbilir kimler haberimiz dahi olmadan arkamızdan konuşup yüzümüze gülüyor. Hepsini umursayalım mı yani? Eski sevgilin bunu kendine yakıştırıyorsa onun problemi, senin değil. Kendine eziyet etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?