ölüyorum

öyle yapacağım. sağolsun arkadaşlarım yanımda. sevgilim ablam bile bıraktı beni arkadaşlarım kötü günde çıktılar hiç beklemezdim böyle

ya kankalarıyla gezse canıma minnet

eski bi konu açmıştım bi eski arkadaşlarım vardı kız erkek sevgiliydiler sonra saçmaladılar uzaklaştık arkamdan insanlara beni kötülüyordular ve hakaret ediyordular. onlardan erkek olanı sevgilim ve bikaç erkek kankalarla gezmede diye foto atmış insagrama.

inanamıyorum ya.

Yuh. Yani senin arkandan hakaret eden insanlarla oturup kalkıyor eks öyle mı ?

valla inanamıyorum ya

koynumda yılan beslemişim

bari hak etseydim bişi yapsaydım

Ya illa ki hak edeceksin diye bir kural yok ki, adamın sana saygısı yok. Cidden dua etmelisin gerçek yüzünü görebilme ve soğuyabilme şansını elde ettiğin için. Kendini şu adam için 113 sayfa paraladığına yazık.

Simdi o senin ne yaptigini biliyor ders calisiyorsun hayatin ayni akisinda. Ama o orda farkli bir cevrede kafasini dagitiyor falan. Sen de kazanip baska bir cevreye gidince o zaman o merak edecek napiyorsun diye.

kendimi nası bu kadar ezdirebildim insanlara inanamıyorum.

şu an whatsapptan yada arayıp ağzına s.çmamak için zor tutuyorum kendimi

sizce yapmalı mıyım

Simdi o senin ne yaptigini biliyor ders calisiyorsun hayatin ayni akisinda. Ama o orda farkli bir cevrede kafasini dagitiyor falan. Sen de kazanip baska bir cevreye gidince o zaman o merak edecek napiyorsun diye.

doğuda ne farklı (!) çevre vardır ya

ben burda kuramaz mıyım farklı çevre sanki ya çok mu zor farklı çevre

sizce yapmalı mıyım

Bilmem sence yapmalı mısın, komik olur bence hem amaçlarına da ulaşmış olurlar. Zaten amaç sana nispet yapmak.

ya inanamıyorum valla

böğrüme saplanan bıçağa inanamıyorum

Bence bu senin aydınlanma noktan olsun. Yeniden doğuşunun sancıları.. doğum sancıları gibi düşün, yeni bir girlboss doğuruyosun.

olgun ben der ki buna hayır yapma

ama artık hiçbir şey umrumda değil

yeni hayatını eski kankalarımla mı kurcakmış merak ediyorum

Yahu o kadar aciz bir adam iste. Senle ayrıldıktan sonra bile senin artıklarnla ayakta duruyor.
Sahi böyle bir adamı mı erkek diye yanında gezdirecektin sen? Allah yüzüne güldü de gerçeği gördün bak

olgun ben der ki buna hayır yapma

ama artık hiçbir şey umrumda değil

yeni hayatını eski kankalarımla mı kurcakmış merak ediyorum

Sorsan ne olacak, "Niye onlarla görüştün?" desen ne olacak? "Sana ne biz ayrıyız, kimlerle görüştüğüme karışamazsın" dese ne yapacaksın, kaldırabilecek misin? Zaten yaptığı bilerek yapılan bir şey, ne gibi bir cevap duymayı bekliyorsun? Özür falan duymayacaksın. Boşver artık, ne hali varsa görsün. Ona odaklanmaktan kendi hayatına odaklanamıyorsun.

sizce yapmalı mıyım
Hayır arama ona söyleyeceğini bir kağıda yaz yırt at ama lütfen arama iyice bir tarafı kalkmasın.

ya resmen kalbim acıyor

ne zaman iyileşsem yeni bir bıçak sokuyor

artık dayanamıyorum ya

yolda gelirken az kaldı direksiyonu kırıyordum

izlediğim filmi bile anlamadım

özür duymayacağım ama hesaplaşamadığım için kendi içimdeki monologların beni yemesinden yoruldum.

o insanlar onun da arkasından neler dediler nası bir midesiz ki onlara kadar düşmüş

özür duymayacağım ama hesaplaşamadığım için kendi içimdeki monologların beni yemesinden yoruldum.

o insanlar onun da arkasından neler dediler nası bir midesiz ki onlara kadar düşmüş

Hesaplaşsan da bir faydası olmayacak daha çok sinirini yıprattığınla kalacaksın. Truman Show 'nın da dediği gibi bir kağıda ya da cep telefonunun taslaklar bölümüne söyleyeceklerini yaz, sonra o kağıdı yırt at ya da taslağı sil. Sinirini boşaltmak açısından faydalı.

ne bileyim sonuçta hastahane ortamı falan bana niye kızıyosun

Hayır arama ona söyleyeceğini bir kağıda yaz yırt at ama lütfen arama iyice bir tarafı kalkmasın.

sana kızmıyorum

ona kızıyorum

kağıda yazamam dağlara taşlara haykırıp bağırasım ağlayasım var

gidip arabasını çizmemek evini dağıtmamak için kendimi zor tutuyorum

yazamıcak kadar sinirliyim napsam ki

ve bugün benim doğumgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…