ölüyorum

sana kızmıyorum

ona kızıyorum

kağıda yazamam dağlara taşlara haykırıp bağırasım ağlayasım var

gidip arabasını çizmemek evini dağıtmamak için kendimi zor tutuyorum
Sakinles yuzunu yika bir.
Bak kendin diyorsun onun da arkasindan neler dediler diye. Su an kanka kanka takilirlarken de arkasindan sallamiyorlar mi ki? Gelecekte de sallayacaklar arkasindan. Gitsin takilsin gorsun yuzlerini bir kez daha.

Sakinles yuzunu yika bir.
Bak kendin diyorsun onun da arkasindan neler dediler diye. Su an kanka kanka takilirlarken de arkasindan sallamiyorlar mi ki? Gelecekte de sallayacaklar arkasindan. Gitsin takilsin gorsun yuzlerini bir kez daha.

görsün

inanamıyorum

artık birlikte dedikodumu yaparlar

görsün

inanamıyorum

artık birlikte dedikodumu yaparlar
Girlboss dogum gunun kutlu olsun kendine en guzel hediyeyi sen verebilirsin git bir dus al kendine gel. Hicbir sey dusunme yat dizi film ne istiyorsan izle onu dersleri dusunmemeye calis. Yazik canina senin de kendini dusun lutfen.

Girlboss dogum gunun kutlu olsun kendine en guzel hediyeyi sen verebilirsin git bir dus al kendine gel. Hicbir sey dusunme yat dizi film ne istiyorsan izle onu dersleri dusunmemeye calis. Yazik canina senin de kendini dusun lutfen.

kanser olucam zaten bu gidişle bi insan bu kadar üzülünmez ya

elimde değil

daha 1 ay önce gece birlikte uyuduğum insan gitmiş düşmanımla kanka olmuş

elimde değil

Doğum günün kutlu olsun kuzum bu arada. Şu çocuğun gerçek yuzunu görmüş oldun bundan sonrası daha kolay soğuma için. Artık gözyaşı dökme onun için lütfen ya

yazamıcak kadar sinirliyim napsam ki

ve bugün benim doğumgünüm

Buraya dök içini veya. Yazmak aslında konuşmaya göre daha iyidir hislerini daha iyi dökersin.

Doğum günün kutlu olsun. :) İkimiz de İkizler burcuyuz bak, ehehe. Gelecek güzel günler, merak etme. İleride bu günlerini hafif buruk bir tebessümle hatırlayacağına emin olabilirsin. Yeni yaşın yeni adımlarının başlangıcı olacak, belki de girlboss yeniden doğacak. :)

kanser olucam zaten bu gidişle bi insan bu kadar üzülünmez ya

elimde değil

daha 1 ay önce gece birlikte uyuduğum insan gitmiş düşmanımla kanka olmuş

elimde değil
Böyle söyleme lütfen bir yıl sonrayı düşün. Bir yıl sonra her şeyi değiştirmek senin elinde. Bugün bol bol moral depola kendine. Sahil yok mu yakınlarda sabah yürüyüşe çık

aaa ikizler misin sen de ondan hayatlar paralel demek ki

hiç emin değilim güzel günler geleceğine

nası getiricem o güzel günleri hiç gücüm yok bu kadar yaralıyken

Böyle söyleme lütfen bir yıl sonrayı düşün. Bir yıl sonra her şeyi değiştirmek senin elinde. Bugün bol bol moral depola kendine. Sahil yok mu yakınlarda sabah yürüyüşe çık

var ama uzak biraz...

1 yıl sonra ben hala çırpınırken hayatım için... o evlenmiş falan olur bu kafayla

böğrüm acıyo resmen

acaba acile mi gitsem

ağlamak istiyorum ağlayamıyorum yerimde duramıyorum

nevroza girdim galiba nefes alıp duruyorum sadece
Soğuk bı şeyler ye. Dondurma ye , soğuk su iç . Acile gitmiştim ben de bir kez o şekilde. Şimdi o günleri düşününce ne sacmalamisim diyorum. Şimdi biz ne desek sen ağlayacaksın , üzüleceksin . Zaman gelince hakliymissniz diyeceksin. Komik film falan aç ilginincekcek başka şeye odaklanmaya calis. O çocuğa mektup yaz sonra yirt at

aaa ikizler misin sen de ondan hayatlar paralel demek ki

hiç emin değilim güzel günler geleceğine

nası getiricem o güzel günleri hiç gücüm yok bu kadar yaralıyken

Canım benim hayat inişli çıkışlıdır. Kimsenin hayatında sürekli mutluluk ya da sürekli mutsuzluk yok. Biliyorum en yakının bildiğinden bu kadar büyük bir darbe beklemediğin için bu kırgınlığın ama daha güçlü kalkacaksın.

İlk eski sevgilimi kankam dediği kızla yatakta bastığımda o an kalp krizi geçirdiğimi, öleceğimi sanmıştım. Ölmediğim gibi daha güçlü kalktım, içimi soğutacak olaylar da başka ilişkiler de yaşadım. Senin başına da gelecek olan bu, kendimden biliyorum öylesine bir telkin değil bu.

Ayrıca onlar küçük düştü. Sen dedikodularini yapabilirsin. Yani yapma da senin zorda kaldığın bir durum yok onu anlatmaya çalıştım. Ohoo ben eskilerden birinde kaç kişiye rezil oldum diye düşünüyordum. Şimdi bana ne kadar çok rezil oldu m.llar diye düşünüyorum. Çünkü ben onurlu davrandım, hakedene hakettiği gibi. Yanar döner şeyleri hiç sevmem , senin eks de çok donekmis.

var ama uzak biraz...

1 yıl sonra ben hala çırpınırken hayatım için... o evlenmiş falan olur bu kafayla
Ya birak ne yaparsa yapsin bir yil sonra. Sen bir yil sonra kendini dusun. Icini rahatlatacaksa agla acilirsin. Ama sonra kendin i icin yasamaya basla. Simdi cok canin aciyor ama zamanla bugunleri hatirladiginda gecti gitti diyeceksin.

Ayy

Yani kolay bir sey degil cidden okurken tuylerim diken diken oldu. Neyse ki yikilmadin ayaktasin harikasin

Sonra ş.rfsiz gelip çok hata yaptığını, "gençlik hatası" olduğunu, beni aklından hiç çıkaramadığını, rüyalarına girdiğimi falan söyledi. Onu affetmem için yıllarca kapımda süründü, hayatıma yeni biri girdiğinde bile yalvarıyordu. En son o zamanki sevgilimi muhatap etmek zorunda kalmıştım da öyle defoldu gitti. İlahi adalet mi denir karma mı denir bilemiyorum. :)

Yaaa ne darbeler aldım yıkılmadım ayaktayım bakın, ehehe. :)

Ne biçim mideleri varmıs ya nasıl bakmışlar yüzüne yuh...

Girlboss sen de ağla yahu rahatlasn için boşver. Ama arama sakın. Bırak kendilerini rezil etsinler cümle aleme boşver. Bikac ay sonra sen hayallerine adım attığında bu sefer mutlu olup keyif catan sen olacaksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…