- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi esmergizmo
-
- #1.141
Sakinles yuzunu yika bir.sana kızmıyorum
ona kızıyorum
kağıda yazamam dağlara taşlara haykırıp bağırasım ağlayasım var
gidip arabasını çizmemek evini dağıtmamak için kendimi zor tutuyorum
Sakinles yuzunu yika bir.
Bak kendin diyorsun onun da arkasindan neler dediler diye. Su an kanka kanka takilirlarken de arkasindan sallamiyorlar mi ki? Gelecekte de sallayacaklar arkasindan. Gitsin takilsin gorsun yuzlerini bir kez daha.
Girlboss dogum gunun kutlu olsun kendine en guzel hediyeyi sen verebilirsin git bir dus al kendine gel. Hicbir sey dusunme yat dizi film ne istiyorsan izle onu dersleri dusunmemeye calis. Yazik canina senin de kendini dusun lutfen.görsün
inanamıyorum
artık birlikte dedikodumu yaparlar
Girlboss dogum gunun kutlu olsun kendine en guzel hediyeyi sen verebilirsin git bir dus al kendine gel. Hicbir sey dusunme yat dizi film ne istiyorsan izle onu dersleri dusunmemeye calis. Yazik canina senin de kendini dusun lutfen.
Diyecek kelime bulamadım ya gurursuzluk resmenaynen öyle
şimdi girdim eve
yere yığılıp ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
yazamıcak kadar sinirliyimnapsam ki
ve bugün benim doğumgünüm
Diyecek kelime bulamadım ya gurursuzluk resmen
Böyle söyleme lütfen bir yıl sonrayı düşün. Bir yıl sonra her şeyi değiştirmek senin elinde. Bugün bol bol moral depola kendine. Sahil yok mu yakınlarda sabah yürüyüşe çıkkanser olucam zaten bu gidişle bi insan bu kadar üzülünmez ya
elimde değil
daha 1 ay önce gece birlikte uyuduğum insan gitmiş düşmanımla kanka olmuş
elimde değil
Doğum günün kutlu olsun kuzum bu arada. Şu çocuğun gerçek yuzunu görmüş oldun bundan sonrası daha kolay soğuma için. Artık gözyaşı dökme onun için lütfen ya
Buraya dök içini veya. Yazmak aslında konuşmaya göre daha iyidir hislerini daha iyi dökersin.
Doğum günün kutlu olsun. :) İkimiz de İkizler burcuyuz bak, ehehe. Gelecek güzel günler, merak etme. İleride bu günlerini hafif buruk bir tebessümle hatırlayacağına emin olabilirsin. Yeni yaşın yeni adımlarının başlangıcı olacak, belki de girlboss yeniden doğacak. :)
Böyle söyleme lütfen bir yıl sonrayı düşün. Bir yıl sonra her şeyi değiştirmek senin elinde. Bugün bol bol moral depola kendine. Sahil yok mu yakınlarda sabah yürüyüşe çık
Soğuk bı şeyler ye. Dondurma ye , soğuk su iç . Acile gitmiştim ben de bir kez o şekilde. Şimdi o günleri düşününce ne sacmalamisim diyorum. Şimdi biz ne desek sen ağlayacaksın , üzüleceksin . Zaman gelince hakliymissniz diyeceksin. Komik film falan aç ilginincekcek başka şeye odaklanmaya calis. O çocuğa mektup yaz sonra yirt atböğrüm acıyo resmen
acaba acile mi gitsem
ağlamak istiyorum ağlayamıyorum yerimde duramıyorum
nevroza girdim galiba nefes alıp duruyorum sadece
aaa ikizler misin sen de ondan hayatlar paralel demek ki
hiç emin değilim güzel günler geleceğine
nası getiricem o güzel günleri hiç gücüm yok bu kadar yaralıyken
Ya birak ne yaparsa yapsin bir yil sonra. Sen bir yil sonra kendini dusun. Icini rahatlatacaksa agla acilirsin. Ama sonra kendin i icin yasamaya basla. Simdi cok canin aciyor ama zamanla bugunleri hatirladiginda gecti gitti diyeceksin.var ama uzak biraz...
1 yıl sonra ben hala çırpınırken hayatım için... o evlenmiş falan olur bu kafayla
AyyCanım benim hayat inişli çıkışlıdır. Kimsenin hayatında sürekli mutluluk ya da sürekli mutsuzluk yok. Biliyorum en yakının bildiğinden bu kadar büyük bir darbe beklemediğin için bu kırgınlığın ama daha güçlü kalkacaksın.
İlk eski sevgilimi kankam dediği kızla yatakta bastığımda o an kalp krizi geçirdiğimi, öleceğimi sanmıştım. Ölmediğim gibi daha güçlü kalktım, içimi soğutacak olaylar da başka ilişkiler de yaşadım. Senin başına da gelecek olan bu, kendimden biliyorum öylesine bir telkin değil bu.
Yani kolay bir sey degil cidden okurken tuylerim diken diken oldu. Neyse ki yikilmadin ayaktasin harikasinYaaa ne darbeler aldım yıkılmadım ayaktayım bakın, ehehe. :)
Yani kolay bir sey degil cidden okurken tuylerim diken diken oldu. Neyse ki yikilmadin ayaktasin harikasin
Yaaa ne darbeler aldım yıkılmadım ayaktayım bakın, ehehe. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?