ölüyorum

Mikrop oldugu gibi yuzsuzmus de. Kendi gibi les birini bulup yoluna baksin

ağlayamıyorum

ben de tanıdıklar var diye gidemiyorum acile.

yoksa giderdiim.

bişi izleyemiyorum bugün izlediğim filmde bile bi ara ağlıcaktım kafamı dağıtamadım resmen

oy oy oy....

ben de bi önceki sevgilimin beni aldattığını kızın sevişen fotolarını karakalem yaptığı resmi bulmaktan anlamıştım :)))))))))

güvenim çok kırıldı insanlara ya.. nası güvenirim bilmiyorum.. hani tamam ayrıldık ama güzel bi ayrılık olmadı bu.

Ya birak ne yaparsa yapsin bir yil sonra. Sen bir yil sonra kendini dusun. Icini rahatlatacaksa agla acilirsin. Ama sonra kendin i icin yasamaya basla. Simdi cok canin aciyor ama zamanla bugunleri hatirladiginda gecti gitti diyeceksin.

Ayy

ağlayamıyorum keşke ağlayabilsem

1 yıl sonra ben... bilmiyorum... nerde olurum nasıl olurum.

hayallerim bile onla ortaktı. kendi başıma hayal kuramıyorum

bugün duydum bazı tanıdığım çiftler birlikte yurtdışına gitmeye başlamışlar. bizim hayalimizdi bu.

çok üzgünüm bilmiyorum.

oooooohhh

harika olmuş içimin yağları eridi resmen.

her kadının hayali aldatan sevgilinin sürünmesi

umarım bu salağın da süründüğünü görürüm ben de bi gün kapımda.

ağlayamıyorum ağlasam rahatlıcam.

hani bu aralar depresyondan mı

antidepresandan mı bilmiyorum

böyle çoooook üzülsem göğsüme taş otursa bile ağlayamıyorum

eskiden ağlama krizine girerdim... şimdi ağlayamıyorum bile.

ay sorma millet gülüyor arkamdan ezilmelerime çok kanıma dokunuyor

oooooohhh

harika olmuş içimin yağları eridi resmen.

her kadının hayali aldatan sevgilinin sürünmesi

umarım bu salağın da süründüğünü görürüm ben de bi gün kapımda.

Cidden ne kadar paralel hayatlar yaşamışız ya. Umarım sen de görürsün, ki hayatını yaşarsan göreceksin zaten merak etme. Ben eminim o ş.rfsiz benim hala ağladığımı, zırladığımı duysa hiç gelip yalvarmazdı; bi tarafları arşa değerdi. Benim kendime yeni bir düzen kurmamı, başka birilerini sevebilmemi, onu artık hayatımda istemememi kaldıramadı.

Uyku getirici bı şeyler yap iç . Uyuyunca biraz rahatlarsın

uyku şurubu içtim biraz sakinledim. ama nası uyurum bilmem.

eve gelirken evin önünde park yeri bulamadım bi yere girmeye çalıştım ama sığmadı sonra tam gidiyordum yanımdaki arabanın sahibi genç ben çıkayım sen gir dedi tamam dedim çıktı o ben girdim yerine. o da dörtlüleri yakıp biraz uzakta durdu.

sanırım uzun süredir gördüğüm en güzel iyilikti.

Antidepresan kullanirken ben de oyleydim. Normalde a desen aglayan ben icim sokulurdu de aglayamazdim. Ilaci biraktim falan yine salya sumuk ben. Ilactan bence.

kesinlikle öyle.

ben de o yüzden zaten arkasından yalvarmadım biterken çok sevsem de (şu an seviyor muyum bilmiyorum bu kadar kırıldıktan sonra)

hoş benim bir yapım var içimde bi insan bitince bir daha onu geri sevemiyorum mesela ablam ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana artık. bu bir süreç sevgilim için de böyle olacak sanırım. yani yıllar sonra onu hatırlayıp üzülmem.

o bu huyumu biliyordu, bakalım neler olacak göreceğiz.

size bi soru kızlar

yarın doğum günüm ve yakışıklı sarışın bir arkadaşım var sevgilim de tanıyor bikaç kez birlikte görüşmüştük hatta. onla buluşalım dedik. görüşsek ve bi foto eklesem facebooka sizce nasıl olur?

Antidepresan kullanirken ben de oyleydim. Normalde a desen aglayan ben icim sokulurdu de aglayamazdim. Ilaci biraktim falan yine salya sumuk ben. Ilactan bence.

olabilir.

demek ki işe yarıyor demi?

psikiyatr bırak dedi istersen, ama ben bırakmak istemiyorum bi süre daha en azından. en azından derse tamamen odaklayana kadar kendimi

olabilir.

demek ki işe yarıyor demi?

psikiyatr bırak dedi istersen, ama ben bırakmak istemiyorum bi süre daha en azından. en azından derse tamamen odaklayana kadar kendimi
Iyi geldigini hissediyorsan birakma bence de simdilik. Ben bana iyi geldigini anlamistim ilacin.
Sen kendini biraz toparladiginda anlayacaksin zaten ona gerek kalmadigini.

Ekle içini biraz soğutacaksa, bence bir sakıncası olmaz.

Iyi geldigini hissediyorsan birakma bence de simdilik. Ben bana iyi geldigini anlamistim ilacin.
Sen kendini biraz toparladiginda anlayacaksin zaten ona gerek kalmadigini.

cesaret edemedim resmen bırakmaya aslında biraz aptallık yapıyor o da ama...

başka bir ilaç vardı sınav dönemi kullandığım ve biraz tehlikeli bi ilaç onu da soracağım uygun görürse ona geçerim belki.

bugün çok sinirliydim ve trafikte resmen önümü kıran araçlarla kapıştım. halbuki sinir olurdum ex böyle yaptığında. resmen bazı huylarını almışım üstüme. inanamıyorum.

birden önüme kıran bir adama hareket bile çektim. kendimle gurur duymuyorum

Ekle içini biraz soğutacaksa, bence bir sakıncası olmaz.

bence de olmaz. zaten arkadaşım ama sevgili gibi görünür mü etrafa acep kısmet de kapatmamak lazım malum

o değil de bunun bi arkadaşı vardı biz çıkmadan bana çıkma teklifi etmişti (o çocuğun ev arkadaşı da etmişti) ben iki ev arkadaşı çıkma teklifi edince gıcık oldum ikisini de bıraktım.

onlardan bi tanesi hala bekarmış hem de benim şehrimde hem de göz doktoru bi hi desem mi

Ona no işte. Sırf eskiye nispet olsun diye flörte başlama. Birinin sırf eski sevgilisini unutmak için seninle ilgilendiğini düşün, mutlu olur muydun bundan? Karşı tarafa haksızlık olur bu. Bir şeyler hissediyorsan olabilir ama sırf nispet olsun, kıskansın diye olmaz. Sana da yazık olur karşı tarafa da.

Ben yerinde olsam yarin guzelce giyinir suslenir o arkadasimla bulusur dertlesir eglenir cekildigim fotoyu da face e koyardim. E esmergizmo

aslında nispet olsun diye değil. o dönem hoşlanmıştım ama iki arkadaş birden üstüme gelip ilgi gösterince (ki bunlar ev arkadaşı) durum çok mide bulandırıcı gelmişti sanki evde benim muhabbetimi yapıyolar iddiaya girdiler de öyle gibiydi tuhaftı

ikisini de tavla turnuvasında yenmiştim ikisi de tavla rövanşı için buluşma teklif etmişti

bi an düşünmedim değil ikisine aynı yerin ve saatin randevusunu verip g.t etmek

ama şimdiye biraz olgunlaşmıştır herhalde diye düşünüyorum

Ben yerinde olsam yarin guzelce giyinir suslenir o arkadasimla bulusur dertlesir eglenir cekildigim fotoyu da face e koyardim. E esmergizmo

evet öyle yapıcam

hatta sabahın köründe kalkıp önce kütüphaneye gidicem süslenip.

kendi doğal ortamımdan fazla kopmuşum. ben bu tip popülerlikleri artık aştığım için boş bulduğumdan sınavıma odaklanmaya çalışıyordum.

ama anladım ki saçmalamışım.

hem gezip eğlenmeye kısıtlamışım kendimi. sevgilimle anca cafelerde görüşüp dururduk ve mesela buluştuğumuzda "of hadi çok zaman harcadık bak" falan diye hep burnumdan getirirdi. resmen baskı yapmış bana.

geçen sene bu zamanlar tez zamanı da bi delirdiydi, ben beğenmesem de dövme yaptırdı kendi kendine falan birden esti de. o zamanlar bir şeylerin yanlış olduğunu anlamıştım aslında.

Olabilir aslında kendi aralarında iddialaşmış olabilirler. Aynı zamanda buluşma teklif etmelerinden ben de kıllanırdım. Böyle konulu bir film mi vardı ya sanki izlemiştim dilimin ucunda gibi ismi. :)

Bence nanay ama sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…