ölüyorum

yok yaa.. aslında yapacağımdan değil de..

işte insan kendine intikam planı yapınca daha iyi hissediyo.

tabi bu planı erkekler üzerinden değil de tus üzerinden yaparsam daha iyi olucak.

arkadaşlarım da asıl artık deli gibi kazan şu sınavı bi rahatla diye başımı yediler bugün

ahah bi tanesi doğum günü hediyesi olarak devasa ciltli fantastik bi kitap almış 800 sayfa. gece yatarken okumalık. belki uykum da gelir hem

peki şu erkek arkadaşımla buluşma ve foto atma kısmına ne diyosun astoria? o arkadaşım da ekli hem ex'te. onu bile silmemiş :)

O olur bence. Benim çevremde öyle fotoğraf atabileceğim bir yakışıklı bile yok, daha doğrusu kıskanabileceği biri yok. :) Samimi poz ver ama çok da dozunu kaçırmadan ver yani "Beni kıskandırmak istiyo" gibi anlaşılmasın.

yok ya zaten öyle cıvık bir arkadaşlık değil 12 yıllık arkadaşım :) ama olsun kıskanması yeterli hoş kıskanır mı bilmem tabi. amacım kıskandırmak değil de, hani artık onun ne düşündüğünü umursamadığımı göstermek. eskiden o gerilmesin diye görüşemezdim misal.

lokasyonla alakalı bişi bence astoria, benim bazı göçmen erkek arkadaşlarım var adamlar benden güzel valla

Keyfine bak. Onu düşüne düşüne kendi hayatına bakamadın zaten. Gönlünce yaşa, o varken yapamadığın ne varsa hepsini yap.

Keyfine bak. Onu düşüne düşüne kendi hayatına bakamadın zaten. Gönlünce yaşa, o varken yapamadığın ne varsa hepsini yap.

aynen işte. biraz kafamı boşaltmak düşünmemek, umursamamak, kimseye ne dersimin ne gezmemin hesabını vermemek iyi geldi.

kendi aileme bile hesap vermiyorum ben küçüklüğümden beridir, kendi isteğimle birine nasıl bu kadar bağlanıp da kendimi kısıtlamışım inanamıyorum.

annemle biraz konuşuyorduk

muhabbet geldi oraya

ablamla ilgili en ufak bir yanlışı kabul etmiyor

bıktım artık. resmen mükemmel addediyor kızı ya.

resmen hayatımı bitirdi asla affetmicem onu

Ay bırak artık anneyi ablayı. Bikac ay sonra onlar olmycak hayatında. Hee mükemmel ay parçası de geç boşver. Anlamayana niye anlatmaya çalışıyorsun ki

Bu arada hepi börtdey

Ay bırak artık anneyi ablayı. Bikac ay sonra onlar olmycak hayatında. Hee mükemmel ay parçası de geç boşver. Anlamayana niye anlatmaya çalışıyorsun ki

Bu arada hepi börtdey

ya teşekkür ederim

ablam doğum günümü bile kutlamadı ben onu sabah kutlardım en azından

bugün yalnızım bi arkadaşımla dışarı çıkıcaktık ama çok yoğun işiyle ilgili. görüşür müyüz emin olamadım.

süslendim makyaj yaptım saçımı spreyle boyadım oturuyorum resmen

nereye gidicem ki

kütüphaneye gideyim bari

Kütüphane tabiki

Arkadaşın müsait olursa da onun yanına gecersin :)

Jçip ex'i arama da bence sen güzel bi meyve suyu karışımı iç

yok ya o ex i aramalar bahane. bi tane içtim iyi geldi kafam rahatladı bi.

arkadaşımla (erkek) bi foto koyduydum ama millet yanlış anlar şimdi diye kaldırdım fotoyu ya.

kafadan senaryo yazarlar şimdi ben ayrıldım bu çocuk için ayrıldım falan sanırlar. çocuğun sevgilisi var üstelik.

Eglenmene baksaydın bosver, amac kafa dağıtmak değil mi? Dogum günümün ertesi günü kutlu olsun falan :)

sinir oldum napiim

hep öyle yapa yapa ben insanlar umursamaz oldular beni

beni mutlu tutmak için hiçbir şey yapmamaya başlıyorlar.

iyi değilim sanırım

bi fasıl ağladım. çok yalnız hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…