- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
- #1.181
Olabilir aslında kendi aralarında iddialaşmış olabilirler. Aynı zamanda buluşma teklif etmelerinden ben de kıllanırdım. Böyle konulu bir film mi vardı ya sanki izlemiştim dilimin ucunda gibi ismi. :)
Bence nanay ama sen bilirsin.
yok yaa.. aslında yapacağımdan değil de..
işte insan kendine intikam planı yapınca daha iyi hissediyo.
tabi bu planı erkekler üzerinden değil de tus üzerinden yaparsam daha iyi olucak.
arkadaşlarım da asıl artık deli gibi kazan şu sınavı bi rahatla diye başımı yediler bugün
ahah bi tanesi doğum günü hediyesi olarak devasa ciltli fantastik bi kitap almış 800 sayfa. gece yatarken okumalık. belki uykum da gelir hem
peki şu erkek arkadaşımla buluşma ve foto atma kısmına ne diyosun astoria?o arkadaşım da ekli hem ex'te. onu bile silmemiş :)
O olur bence. Benim çevremde öyle fotoğraf atabileceğim bir yakışıklı bile yok, daha doğrusu kıskanabileceği biri yok. :) Samimi poz ver ama çok da dozunu kaçırmadan ver yani "Beni kıskandırmak istiyo" gibi anlaşılmasın.
yok ya zaten öyle cıvık bir arkadaşlık değil 12 yıllık arkadaşım :) ama olsun kıskanması yeterlihoş kıskanır mı bilmem tabi. amacım kıskandırmak değil de, hani artık onun ne düşündüğünü umursamadığımı göstermek. eskiden o gerilmesin diye görüşemezdim misal.
lokasyonla alakalı bişi bence astoria, benim bazı göçmen erkek arkadaşlarım var adamlar benden güzel valla
Keyfine bak. Onu düşüne düşüne kendi hayatına bakamadın zaten. Gönlünce yaşa, o varken yapamadığın ne varsa hepsini yap.
doğum günün kutlu olsun
Ay bırak artık anneyi ablayı. Bikac ay sonra onlar olmycak hayatında. Hee mükemmel ay parçası de geç boşver. Anlamayana niye anlatmaya çalışıyorsun ki
Bu arada hepi börtdey
ya teşekkür ederim
ablam doğum günümü bile kutlamadı ben onu sabah kutlardım en azından
bugün yalnızım bi arkadaşımla dışarı çıkıcaktık ama çok yoğun işiyle ilgili. görüşür müyüz emin olamadım.
süslendim makyaj yaptım saçımı spreyle boyadım oturuyorum resmen
nereye gidicem ki
kütüphaneye gideyim bari
Kütüphane tabiki
Arkadaşın müsait olursa da onun yanına gecersin :)
ay gitmedim ya.
bugün çalışamıcam artık galiba :)
az sonra bi arkadaşımla yemek yicm sonra annemlerle pasta yemeğe gitcez :)
biraz içesim var
Jçip ex'i arama dabence sen güzel bi meyve suyu karışımı iç
Sacmalama yahu niye öyle sansınlar. Velev ki öyle dediler, bosver
ne bileyim kısmet kapatmayayım dedim :)
Altına sey yazardn "bunca yıllık arkadaşım" falan fisman
öyle yaptım
ay bizimkilerle pasta kescektik 12yi geçirdiler sonra geldiler ben de istemedim artık bu saatten sora
Eglenmene baksaydın bosver, amac kafa dağıtmak değil mi? Dogum günümün ertesi günü kutlu olsun falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?