ölüyorum

sinir oldum napiim

hep öyle yapa yapa ben insanlar umursamaz oldular beni

beni mutlu tutmak için hiçbir şey yapmamaya başlıyorlar.

iyi değilim sanırım

bi fasıl ağladım. çok yalnız hissediyorum.

Haydaa.. olur mu öyle sey. Bak düşünmüşler pasta kesmeyi, belki oyalanirken saati gecirmislerdir bosver.

Yat uyu bence bugün tatil verdin ya kendine bi dinlen güzelce :)

Haydaa.. olur mu öyle sey. Bak düşünmüşler pasta kesmeyi, belki oyalanirken saati gecirmislerdir bosver.

Yat uyu bence bugün tatil verdin ya kendine bi dinlen güzelce :)

evet ama toleransım yok hiçbir şeye hiç kimseye artık

uyusam ve farklı bir çevreye ışınlansam keşke

üzerimde çok baskı hissediyorum

toplum baskısı çok fazla

bazen gerçekten yapayalnız olmak istiyorum ıssız bi adada gibi

Baskı hisset diye yazmadım ki, sandığın gibi zor bir durumda degilsin onu farket diye yazdım

Elin kolun bağlı degil, tüm seceneklerin tükenmiş değil.. daha yolun başındasn aslında :)

İstediğin bölüm olmasa bile mutlu olacaģın pek cok bölüm var. Stres yapma, elinden geleni yap. Olduğu kadar olmadığı kader demisler :)

Yalnız kalmak yok, ıssız olmak da yok. Mutlu olmak var sadece ve seni bekleyen sevimli hastalar var

yok sen yapıyorsun diye demedim

yaş ve meslek olarak çok baskı hissediyorum

insanlar bana kötü bile davranmıyor artık umursamıyor

umudum yok bu gece sanırım üzgünüm senin de moralini bozdum

yok sen yapıyorsun diye demedim

yaş ve meslek olarak çok baskı hissediyorum

insanlar bana kötü bile davranmıyor artık umursamıyor

umudum yok bu gece sanırım üzgünüm senin de moralini bozdum

Sacamalama niye moralimi bozasın, dertlesiyoruz burda, hafifleyelim diye.

Insanlari bosver bence. Daha kolay lokma birilerini bulmuşlardr onlarla uğraşıyorlardr belki de. Seninle uğraşmasnlar da..

Arkadasların var, dertlesiyosun bulusuyosun. Bence senin kendine güvenin kaybolmuş. Aslında olmaması lazım bunun. Sen hedefini cok yuksek koymussun, ona erismek de zaman alacak elbette. Az buz bi puan değil her babayigidin harcı da degil onu hedeflemek.

Kendine zaman ver. Tıp kazanmak kolay degil hele ki okumak hic hic kolay değil. Sen bunları basardın. Tus zaten hepsinden de zorlu bir maraton. Tökezlemek cok doğal.

Dipte hissediyosun ya kendini, simdi yere saglam basıp kendini su yüzüne ittirmen gerekiyor. Bunu da yapabileceğini biliyorsun zaten. :)

gittim mutfakta tek başıma pasta kestim üfledim mumlarımı. kestim aldım pastamı. sanırım bu sene yalnız dolanacağım

şunu da koyayım şuraya

evet kayboldu güvenim kendime doğru bildin.

başta ablamın sözleriyle başladı sonra tusu kazanamadıkça arttı, en son bazı arkadaşlarımın beni itelemesiyle yükseldi ve sevgilimin ayrılmasıyla tepe yaptı özgüvensizliğim.

daha aktifim daha hayattayım artık ama daha mutsuzum.

evet hedefim yüksek ama potansiyelim vardı yapabilmek için hiç çalışmadan girdiğim ilk tusumdan bile 50 almıştım.

ama üzerine koyamadım.

bugün arkadaşım telefonu laptopu bırak git öteki eve al kitaplarını 3 ay çıkma kapan sabah akşam çalış dedi

kulağa çok güzel geliyor çünkü insan görmeye tahammülüm yok. kalabalıklar içinde yalnızım.

Yeni bir gün yeni umutlar demek girlboss, üstelik cidden vahim bir durumun yokki.
Bizim okulda 35 yaşında pediatri asistanı vardı. 2 senesi vardı hatta uzmanlığını almak için. Bunu yasayan tek kisi sen degilsin ki son da olmycaksın.

Bence bir kere daha psikiyatriste sorman lazm diger eve geceyim mi diye

evet biliyorum

aslında biraz kafa yapım değişiyor terapiden sanırım evdeki huzursuzluğum azaldı baya mesela. belki evdeyken de çalışabilirim.

dün arkadaşımla da dertleştim biraz odaklandım iyi geldi. bugün evde çalışabilirmişim gibi geliyor. bakalım denicem.

evet sorucam.

Oh ne güzel, yerinde saymıyorsun. Üstelik sen kendini ne kadar güçsüz de hissetsen ilerleme kaydediyorsun. Kendini hafife alma

Ayrıca yaz geldi, serdar ortaç dinle bence inanılmaz bir kafa yapiyo insanda

Oh ne güzel, yerinde saymıyorsun. Üstelik sen kendini ne kadar güçsüz de hissetsen ilerleme kaydediyorsun. Kendini hafife alma

Ayrıca yaz geldi, serdar ortaç dinle bence inanılmaz bir kafa yapiyo insanda

bişeylere çabalıyorum en azından bunu biliyorum ilerlemesem de salmadım kendimi

ahah hiç sevmem serdar ortaç :)

senin bitti mi finaller :)

neden olmasın valla açayım taman :))

hey allam kolaylıklar gelsin çok bütlere kalma sıkı çalış

evde çalışsam sürekli çok asosyal olur muyum ki ya

Ben evden baska bir yerde çalışamıyorum. Kalabalıkta dikkatim dağılıyo, odaklanamıyorum. Sen de asosyalliği bosver nerde iyi odaklanabiliyosan orda çalış bence

Ama diyosan ki ille de insan icine karışmam lazım, arada kütüphanede kafelerde falan çalış iyi gelir :)

aslında arada değişiklik amaçlı olabilir çalışma kütüphanede evet.

ben de odaklnamıyordum da evde çok durmanın zararları işte ihtiyaç hissettim artık

hay allahım annemle ablam kavga ediyo

ablam sürekli çemkiriyo anneme ağlıyo annem de

daha dün annem ablamın hiç yanlışı olmadığını savunuyordu bana :)) hatta ablamın benle kavga sebebi annemi korumak içinmiş güya :)))

çekirdeğimi aldım izliyorum

Gerçekten ablan koca istiyo. Gönderin esra erol'a onu hem iyi de rayting yapar

teklif ettim kısmetse olur çok sever. hem para kazanırsın hem koca bulursun hem beni darlamazsın dedim ay nası öyle şey dermişim ona vikvik etti ehehhee

aman neyse şimdi düzelmişler. sallamaya gerek yok pek eheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…