- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi esmergizmo
-
- #1.201
sinir oldum napiim
hep öyle yapa yapa ben insanlar umursamaz oldular beni
beni mutlu tutmak için hiçbir şey yapmamaya başlıyorlar.
iyi değilim sanırım
bi fasıl ağladım. çok yalnız hissediyorum.
Haydaa.. olur mu öyle sey. Bak düşünmüşler pasta kesmeyi, belki oyalanirken saati gecirmislerdir bosver.
Yat uyu bence bugün tatil verdin ya kendine bi dinlen güzelce :)
evet ama toleransım yok hiçbir şeye hiç kimseye artık
uyusam ve farklı bir çevreye ışınlansam keşke
Yeni çevre yeni hayat ve hayallerine yaklasman icin önünde sadece 1 tanecik sınav var. Sık dişini sonrası cok güzel olacak
üzerimde çok baskı hissediyorum
toplum baskısı çok fazla
bazen gerçekten yapayalnız olmak istiyorum ıssız bi adada gibi
Baskı hisset diye yazmadım ki, sandığın gibi zor bir durumda degilsin onu farket diye yazdım
Elin kolun bağlı degil, tüm seceneklerin tükenmiş değil.. daha yolun başındasn aslında :)
İstediğin bölüm olmasa bile mutlu olacaģın pek cok bölüm var. Stres yapma, elinden geleni yap. Olduğu kadar olmadığı kader demisler :)
Yalnız kalmak yok, ıssız olmak da yok. Mutlu olmak var sadece ve seni bekleyen sevimli hastalar var
yok sen yapıyorsun diye demedim
yaş ve meslek olarak çok baskı hissediyorum
insanlar bana kötü bile davranmıyor artık umursamıyor
umudum yok bu gece sanırım üzgünüm senin de moralini bozdum
Sacamalama niye moralimi bozasın, dertlesiyoruz burda, hafifleyelim diye.
Insanlari bosver bence. Daha kolay lokma birilerini bulmuşlardr onlarla uğraşıyorlardr belki de. Seninle uğraşmasnlar da..
Arkadasların var, dertlesiyosun bulusuyosun. Bence senin kendine güvenin kaybolmuş. Aslında olmaması lazım bunun. Sen hedefini cok yuksek koymussun, ona erismek de zaman alacak elbette. Az buz bi puan değil her babayigidin harcı da degil onu hedeflemek.
Kendine zaman ver. Tıp kazanmak kolay degil hele ki okumak hic hic kolay değil. Sen bunları basardın. Tus zaten hepsinden de zorlu bir maraton. Tökezlemek cok doğal.
Dipte hissediyosun ya kendini, simdi yere saglam basıp kendini su yüzüne ittirmen gerekiyor. Bunu da yapabileceğini biliyorsun zaten. :)
gittim mutfakta tek başıma pasta kestim üfledim mumlarımı. kestim aldım pastamı. sanırım bu sene yalnız dolanacağım
şunu da koyayım şuraya
evet kayboldu güvenim kendime doğru bildin.
başta ablamın sözleriyle başladı sonra tusu kazanamadıkça arttı, en son bazı arkadaşlarımın beni itelemesiyle yükseldi ve sevgilimin ayrılmasıyla tepe yaptı özgüvensizliğim.
daha aktifim daha hayattayım artık ama daha mutsuzum.
evet hedefim yüksek ama potansiyelim vardı yapabilmek için hiç çalışmadan girdiğim ilk tusumdan bile 50 almıştım.
ama üzerine koyamadım.
bugün arkadaşım telefonu laptopu bırak git öteki eve al kitaplarını 3 ay çıkma kapan sabah akşam çalış dedi
kulağa çok güzel geliyor çünkü insan görmeye tahammülüm yok. kalabalıklar içinde yalnızım.
Yeni bir gün yeni umutlar demek girlboss, üstelik cidden vahim bir durumun yokki.
Bizim okulda 35 yaşında pediatri asistanı vardı. 2 senesi vardı hatta uzmanlığını almak için. Bunu yasayan tek kisi sen degilsin ki son da olmycaksın.
Bence bir kere daha psikiyatriste sorman lazm diger eve geceyim mi diye
evet biliyorum
aslında biraz kafa yapım değişiyor terapiden sanırım evdeki huzursuzluğum azaldı baya mesela. belki evdeyken de çalışabilirim.
dün arkadaşımla da dertleştim biraz odaklandım iyi geldi. bugün evde çalışabilirmişim gibi geliyor. bakalım denicem.
evet sorucam.
Oh ne güzel, yerinde saymıyorsun. Üstelik sen kendini ne kadar güçsüz de hissetsen ilerleme kaydediyorsun. Kendini hafife alma
Ayrıca yaz geldi, serdar ortaç dinle bence inanılmaz bir kafa yapiyo insanda
bişeylere çabalıyorum en azından bunu biliyorum ilerlemesem de salmadım kendimi
ahah hiç sevmem serdar ortaç :)
senin bitti mi finaller :)
Ben de sevmem ama bi uyusturuyo beyni, keşkül kıvamina geliyo insan
Yook bitmedi biter mi..
neden olmasın valla açayım taman :))
hey allam kolaylıklar gelsin çok bütlere kalma sıkı çalış
evde çalışsam sürekli çok asosyal olur muyum ki ya
Ben evden baska bir yerde çalışamıyorum. Kalabalıkta dikkatim dağılıyo, odaklanamıyorum. Sen de asosyalliği bosver nerde iyi odaklanabiliyosan orda çalış bence
Ama diyosan ki ille de insan icine karışmam lazım, arada kütüphanede kafelerde falan çalış iyi gelir :)
Gerçekten ablan koca istiyo. Gönderin esra erol'a onu hem iyi de rayting yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?