- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
- #1.221
Nasıl oldun canım. Toparlandın mı. Ben ayrılalı 3 hafta oldu. Önce iyiydim. 2 gündür yine ağlamaklıyım. Belki de böyle atlatılacak. 5 yıllık bir arkadaşlıktı. Kolay bitmiyor. Aslında sahte bir sayfasını buldum facebookta kesin oydu. Çünkü bana o isimde bir üyeliğinin olduğunu 4 yıl önce demişti. Bir süre önce bana messengerden bir maymun resmi yollamıştı. Ben bunları unutmuştum. Facebookta aniden tanıyor olabileceğim kişilerde bir sayfa karşıma çıktı. Birden jeton düştü. Nick adı dediği isimdi. Profilde gönderdği o maymun vardı. En önemlisi fanatik fenerliydi beğendiği sayfalarda fenerbahçe ve funda arar vaedı. Gerçek SAYFASINDA da bunların olduğunu görmüştüm. Ama ne gördüm biliyor musun ??? Tesadüfen mi açık bırakmış bilmiyorum ama bir sürü o biçim iğrenç kadınlara abobe olmuş. Bu adam Amarika da yaşıyor. Nasa da görevli. Ayda 30 000 dolar maaş aliyor. Bu kadar mı şerefsizmiş. Bu kadar mı geri zekalıydım. Ben 5 yıldır bir sapığı mı sevdim. Keşke o fake sayfa onun olmasaydı ve yanılmış olsaydım ama maalesef mümkün değil. Bu oydu !!!! Bu adamın aşırı büyük popolara ilgisi vardı ve bunu bana demişti. Beğendiği abone olduğu tipler kim kardessian gibi aşırı büyük popolu kadınlardı. Bu kesin oydu. Hem nick ası hem o maymun profili hem fenerbahçe hem funda arar hem anormal popolu kadınlar sence tesadüf olabilir mi . Çok üzüldüm ya. Bu adam için meme kanseri olmuştum. Keşke o sayfa konusunda yanılmış olsaydım.
Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Aynı duygulardayım. Sen çok gençsin. Öncelikle antideprasanı bırak. Bu ilaçlar intihar duygusu yaratabiliyor. Sen güçsüz değilsin. Sadece öyle hissediyoruz. Zaman her şeyin ilacı olacak eminim. Bir abla olarak sana tavsiyem arkadaş çevrenden birileriyle tanış. Benim çevrem yok. Çevrem olsa muhakkak oyalanacak bir şeyler olurdu. Kafam sürekli onunla meşgul. Kafamdan atamıyorum. Ama sen daha çabuk başarabilirsin. Anladığım kadarıyla öğrenci ya da stajyersin. Çevrende bir yığın insan vardır. Biriyle takıl. Önce hoşlanmasanda zamanla kafan dağılacaktır .
O bence senin gibi üzülmüyor. Üstelik geleceğini demiş. Onu tamamen bırak. İstese sevse arardı. Yaşama dön. Ve bunu ona göster. Senin üzülmediğini görsün
Nasıl bir şey canım ya ... Bana da derdiki seni ölene kadar hatta öldükten sonra da seveceğim. Benden önce sana bir şey olmasın dayanamam derdi. 5 koca yıl....... 4 hafta oldu ayrılalı. Yalan mıydı her şey. Hep numara mıydı. Sanırım ölene dek muamma olarak kalacak. Niye numara yaptı diye düşünüyorum. Biz sizin gibi genç değildik. Benimle fiziksel hiç bir birlikteliği de olmadı. Liseli gibi gezerdik yurt dışından gelince. Sadece yanağımı öperdi. Ne istedi yaşamımdan beni perişan etti. Hani desem ki fiziksel olarak yararlandı. Ama yok. Hiç dokunmadı bile. Sen dedin ya acaba numara mıydı. Bende hep bu soruyu soruyorum. O beni çok güzel bulurdu güzelliğime takıntılıydı. Yani 5 yıl sadece güzel olduğum için mi sürdü. Onu ben bıraktım ben ayrıldım bunu hazmedemiyor. Ama sonu yoktu ve tavırları çok kötüydü. Biliyor musun hala whatsapta duruyor. Oradan silmiyor. Acaba neden bilmiyorum. Canım benim umarım geçecek.
Canıııım bazı şeyler o kadar benziyorki... o da benim saçımın bir tutamını yanında taşırdı. Hatta bir tane bluzumu istemişti arabasında saklardı. Aynısını o bana derdi. Seninle böyle çay içmekten mutluyum seni seyretmek bana yetiyor derdi. İnan hayretl okuyorum yazdıklarını. Lütfen kendini ihmal etme. Ben ona çok odaklamıştım. Her kıyafeti o görecek diye alırdım. Adam taaa Amerikada.. görmezdiki.. hep resim isterdi. Bir sürü kıyafet almışım. İnan giymemişim. O resimlerle yaşıyordu. Normal gelmiyordu. Bazen o resimlerim benden daha değerli diye düşünüyorum. Çok şeyi kafamda çözemiyorum. Türkiyeye gelirdi. Benim için geberdiğini diyen adam geldikten 15 gün sonra beni görmek isterdi. O kadar zengin adam kemoterapi gördüğümü biliyordu maddi destek bile teklif etmedi. Yok ya nasıl biriydi gerçekten bilemiyorum. Facebookta kalmam için 5 yıl oyaladı. Gitmemem için hep derdi. Ama realde yoktu. Zor günümde yoktu. Bir de benden önce ölmek istediğini derdi. Gerçekten amacı neydi inanki çözemiyorum. Fiziksel yararlanmak olsa fırsat yaratırdı. Denemedi bile. Hep facebookta kalayım orada öleyim istedi.
Bence hala gayet de güzelsin
Seni tanıdığım bu kadar senede hiç de değişmedin.
Belki eskisi gibi sosyal ortamın yok evet.
Belki hala okulda olsaydın normal hayata dönmen çok da kolay olurdu evet.
Ama bu günler de geçip gidecek
Sadece birazcık zaman.
Şu lanet sınav da geçse her şey çok güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?