- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi esmergizmo
-
- #1.241
Onlar objektif değillermiş ya da kıskançlıktan bilerek öyle hissettiriyorlardır.of kanka...
herkeste senin güzel gözlerin yok. o yüzden senin gibi görmüyorlar beni
Onlar objektif değillermiş ya da kıskançlıktan bilerek öyle hissettiriyorlardır.
Bence yeni bir ortam yeni insanlar lazım. Ee başka düşünecek şey olmayınca sürekli kafamız onlarla meşgul. Bu şekilde olmaz canım . Bir şeyler yapmalıyız. Sana komik bir şey diyeyim mi. Ben üniversite mezunu son derece modern bir kadınım. Abuk subuk büyü fal vs... inanmam. Ama üzüntüm o kadar büyük ki.... biri büyü yapsa da şu adamdan soğusam diyorum. Hatta kim yapar diye araştırdım :) ama bulamadım.
Birine tutunman lazım. Yakın dediğin erkek arkadaşınla sık görüş. Ama sevgilini arama. Niye arayacaksın. Çünkü istese arardı. Ama bir belirsizlik varsa arayıp sorabilirsin. Brlki o zaman daha huzurlu ve kabullenmiş olutsun. Ben arayamıyorum. Benim de aklumda aramak var. Ama viberden yazsam cevap vermeyebilir. Telefonu zaten açmaz. Ayrıca geçmişte her defasında ben aradım. Beni facebookta engelledi onu sildiğim için. Bugün facebooku dondurdum. Başka sayfadan baktığını biliyorum. Adamda tık yok. Bazen iyiyim ama mesela şu an sana yazarken ağlamaklıyım. Ne Yapacağımı bilmiyorum. Kötü hissediyorum. Nir geçse şu acı. Garip ılan 4 hafta olacak önceleri iyiydim. Gittikçe kötüye gidiyorum
Canım birtanem içim acıyor seni okuyunca. Ben senin gibi genç değilim. Sen genceciksin. Değer mi bu kadar umutsuz olmaya. Değmeeez. Biliyorum çektiğin acıyı. Biliyorsun bende yaşıyorum. Belkide çocuğum yaşındasın. Annen niye böyle davranıyor. Senin bu olayı atlatamayışının nedeni annenin tavrı. Benim kızım senin durumunda olsa ona çok destek olurum. Annenin suçu yok. Sanırım anlayamıyor. Bak burada bir ablan var. Bana yaz bundan sonra. Ben sana elimden geldiğince destek olacağım. Yavrucuğum toparla kendini. O senin için üzülüyor mu. Üzülmüyor !!! Kendine gel birtanem. Sen öğrenci misin . Mesleğin nedir. O kadar yazmamıza rağmen bunları kaçırmışım. Annenle konuşmayı denedin mi. Acı çektiğini söyle. Destek iste. Ben çok üzülüyorum yazdıklarına. Bende iyi durumda değilim. Ama senin atlattığını görmek istiyorum. Bak sana ne diyeceğim. Kafanda bitmeyen sorular varsa bu çocuğu ara. Konuş !! Aklından geçenleri ona söyle Sevginden söz etme. Bence onunla konuşmaya ihtiyacın var. Neden bitmiyor biliyor musun. Sanırım onun neden seni istemediğini bilemiyorsun. Kafanda sorular seni tüketiyor. Ara onu !!! Konuş.... İnanki o zaman bitebilir. Çünkü netleşecek her şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?