- 17 Eylül 2015
- 1.460
- 3.886
- 83
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Tam da ozel bir yurtta tek kisilik oda tutma imkanin var mi diye soracaktim. Bu karar cok cok iyi olmus. Ablan ve annenden uzak durursan ,en azindan bir sure, ruh halinin biraz duzelecegini dusunuyorum. Sana iyi gelmiyorlar o kesin. Bir sure telefonunu da kapat bence, eski sevgilin sana ulasamasin.babamla aram çok iyi çok şükür. biraz onsuz ablamla aynı ortamda olmama kararı aldım ama böyle agresif ve katı bir baba değildir. ablam çok cozutmadıkça müdahale etmez mesela. ama bu bile sorun oluyor. babamın beni tutuyor gibi olması bile annemle ablamın beni babamla bir ötekileştirmesine sebep oluyor.
Bence de ofzaten ben de arkadaşlarımın ailelerini gördükçe benimkinin yanlış olduğunu fark ettim. ben sanırdım ki tüm ablalar böyle. değilmiş meğersene kadar tatlı şefkatli ablalar var özeniyorum. öyle biri olsa hayatımda bana ne kadar iyi gelirdi sadece dinlese bile beni huzur verirdi. of ne diyim..
Ya simdi bana kizan olabilir ama hic sasirmadim. Benim gordugum butun ogretmenler boyle ruh hastasiydi, yazik vallahi. Ruh hastalari anlasip mi bu meslegi seciyor nedir?ablam öğretmen bu arada evde müdürlük taslıyor defol diye beni öğrenci gibi kovuyor falan çok komik.
Tam da ozel bir yurtta tek kisilik oda tutma imkanin var mi diye soracaktim. Bu karar cok cok iyi olmus. Ablan ve annenden uzak durursan ,en azindan bir sure, ruh halinin biraz duzelecegini dusunuyorum. Sana iyi gelmiyorlar o kesin. Bir sure telefonunu da kapat bence, eski sevgilin sana ulasamasin.
Bence de ofVallahi samimiyetle uzuldum ya. Ailemizi secemiyoruz ne yazik ki, ne cikarsa bahtina. Yani boyle abla dinlemese de olur, Diyojen golge etme baska ihsan istemem demis ya, o hesap.
Ya simdi bana kizan olabilir ama hic sasirmadim. Benim gordugum butun ogretmenler boyle ruh hastasiydi, yazik vallahi. Ruh hastalari anlasip mi bu meslegi seciyor nedir?
En dogrusunu yaparsin, bencil ol.eski sevgilim eski mi bilmiyorum her gün konuşuyoruz burdayken her gün görüştük sanırım o da ayrı bir depresyonda ama onla ilgilenemicem kendimle ilgileneceğim.
Doktor koca meraklisi mi ablanaynen benle ilgilenmesin sadece annemi doldurmasın kavga çıkarmasın yeterdi. ömrümce affetmicem onu. öğrenciyken tanıdığım dr larla tanıştırırdım dibimden ayrılmazdı ne kadar sevimli rolü yapardı bana. bi düştüm ilk tekmeyi o attı sonra toparlayamadım hayatımı. hiç affetmicem.
Katiliyorum, ogretmenlik aslinda cok kutsal bir meslek. Ama benim tanidigim ogretmenlerin hicbiri hakkini veremiyordu acikcasi, sanki silah dayamislar illa ogretmenlik yapacaksin diye.valla ben öğretmenlerle anlaşamıyorum. tanıdıklarımın çoğu çok saygısızlar. küçüklerine karşı özellikle. herşeyin en iyisini bildiklerini sanıyorlar ve egoları çok büyük. böyle olmayanların sayısı çok az.
En dogrusunu yaparsin, bencil ol.
Doktor koca meraklisi mi ablan
Katiliyorum, ogretmenlik aslinda cok kutsal bir meslek. Ama benim tanidigim ogretmenlerin hicbiri hakkini veremiyordu acikcasi, sanki silah dayamislar illa ogretmenlik yapacaksin diye.
Ablan kac yasinda acaba? Yani sen 28sen, 30 ya da 30u gecmis olmasi gerek, degil mi? Cocukca hareketleri var gercekten, ben de tahammul edemezdim sanirim. Doktor bir kocasi olunca da sinif atlayacagini dusunuyor sanirim. Ne diyeyim, yazik. Sevgilin de, artik eski mi desem bilemedim, hakliymis. Kendini dusun sadece, en azindan bir sureligine.evet dr meraklısı. ben de uğraştım çok olsun dıye ama kısmet olmadı. o zamanlar pek iyiydi aramız anlatamam.
hatta sevgilimle bozuşunca annemle konuşuyordum çok kötüydüm geldi eski dr sevgilisi whatsapp durum mesajına bakmış onu gösteriyo nispet yapıyo bana aklınca. sanırım bunu bile sorun etmiş hep.
bi süre bencil olucam. bunu bana hep sevgilim söylerdi beni boşver kendini düşün bencil ol dedi en son görüştüğümüzde öyle de yapıcam.
Ablan kac yasinda acaba? Yani sen 28sen, 30 ya da 30u gecmis olmasi gerek, degil mi? Cocukca hareketleri var gercekten, ben de tahammul edemezdim sanirim. Doktor bir kocasi olunca da sinif atlayacagini dusunuyor sanirim. Ne diyeyim, yazik. Sevgilin de, artik eski mi desem bilemedim, hakliymis. Kendini dusun sadece, en azindan bir sureligine.
Aptalim falan deme lutfen, ablan sonucta uzulmen cok normal. Umarim, yarindan baslar guzel gunlerin.6 yaş büyük benden. evet çocukça.
ama işte aptalım ben biraz şimdi bakınca ona bile üzülüyorum onu da anlıyorum yalnızlıktan bu halde. sevip sevilmemek acıtır insanı. evet sınıf atlayacağını falan sanıyor aman boşver.
evet iyi gelicek. uyku ilacımı aldım birazdan sızarım sanırım cevap gelmezse bilesin...
umarım yarın çok güzel bir gün olur benim için.
ben kendime de acıyorum bi yandan saflığıma emeklerime. onun yaşadığı sıkıntıları bir ben bilirim.
ailesiyle arası kötü idi biraz uzaktılar ben yakınlaştırdım sonra bana karşı doldurdular çocuğu.
kariyer yapma hevesi yoktu ben yönlendirdim motive ettim destek oldum onun için kendi kariyerimi 2. plana attım. şimdi herşeyi kendi yaptı oldu.
bana koyanlar bunlar.
:) iNAN AYNISINI BEN YAŞADIM AMA KENDİMDEN ÖNCE BAŞKALARINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN MÜSTEHAK OLDU BANA O YÜZDEN YOLUNU ÇİZ VE HAYATININ GERİ KALANINI DAHA GÜZEL YAŞAMAYA ÇALIŞ!!
eve gitmeyi neden önermedi?bugün psikiyatra gittim terapi yaptı.
ilaç da verdi aldım hemen.
annem ve ablam üzerinde durdu daha çok.
ablamın tıp mesleği hayali olduğunu kazanamayınca eş üzerinden bu hayali gerçekleştirme hevesi olduğunu söyledi. annemin ablamı daha hassas ve güçsüz gördüğü için onun yanında durduğunu aslında bana karşı bir tepkisi olmadığını söyledi.
diğer eve gitmemi önermedi. tusu kazanıp o evden çıkıcaksın dedi. ilaç yardımcı olucak dedi.
ben de hayatımda ilk kez çıktım tek başıma bi cafeye oturup yemek söyledim. eskiden sevgilimle yapardım.
umarım herşey güzel olur. hava çok güzel herkes cıvıl cıvıl gençler her yerde.
mutlu olmak istiyorum hayatta artık.
eve gitmeyi neden önermedi?
bugün psikiyatra gittim terapi yaptı.
ablamın tıp mesleği hayali olduğunu kazanamayınca eş üzerinden bu hayali gerçekleştirme hevesi olduğunu söyledi. annemin ablamı daha hassas ve güçsüz gördüğü için onun yanında durduğunu aslında bana karşı bir tepkisi olmadığını söyledi.
diğer eve gitmemi önermedi. tusu kazanıp o evden çıkıcaksın dedi. ilaç yardımcı olucak dedi.
ben de hayatımda ilk kez çıktım tek başıma bi cafeye oturup yemek söyledim. eskiden sevgilimle yapardım.
Tebrik ederim. Inanirsan her sey guzel olacak, cok mutlu da olacaksin, sen yeter ki inan.bugün psikiyatra gittim terapi yaptı.
Tebrik ederim :) Şu anlattıkların o kadar büyük bir adım ki. Terapistinle de iyi bir terapötik ilişki kurmuş gibisiniz. Daha da iyi olacağına, çabuk toparlayacağına inanıyorum ben. Umarım her şey istediğin gibi olur.
Tebrik ederim. Inanirsan her sey guzel olacak, cok mutlu da olacaksin, sen yeter ki inan.
evet çok tatlı bir kadın ısınamam diye korkuyordum anlatamam diye de korkuyordum aksine direkt döküldüm ağladım bile hatta biraz
diğer eve gitme dedi yalnız astoria onu çözemedim. öyle dedi diye temelli gitmeme kararı aldım bende arada kalmalı gitmeler hariç. bilmiyorum anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?