ölüyorum

2 bira cips kola falan aldım..

bugün ondan kurtuluşumu yeniden doğuşumu kutlayacağım.

içim hala acıyor, yapılan haksızlığın, atılan kazığın acısıyla yanıyor içim.

genel olarak daha iyiyim ama öyle anlar var ki nefesim çöküyor şu an olduğu gibi.

sanırım bi süre böyle gel gitler normal, umarım zamanla çok daha iyi olurum her şey biter gider... eski sevgililerine takıntılı biri olmadım hiç, umarım ona karşı da olmam hiç, en korktuğum şey bu.

bugün hiç çalışamadım. komedi dizileri izledim, oturdum dinlendim biraz boyama yaptım, müzik dinledim ruhumu iyileştirmeye çalıştım. iyi geldi.

ama icraat olarak bir şeyler yapmam lazım artık. yapmadıkça daha kötü oluyorum çünkü.

atı alan üsküdarı geçti, ben daha başlangıç noktasında hayatı yaşamadan yaşlandım. çok canım yanıyor kendime bu kötülüğü yaptığım için çok pişmanım...

keşke o doğru kişi olsaydı. keşke aldatmak yerine ilgisini bana yönlendirseydi de çok başka olsaydık şimdi... ikimiz de başarılı mutlu herşeye sahip çiftlerden biri olabilirdik. ama ben bir egoiste bir narsiste denk gelmişim. yazık....

Canım diğer sayfada yazdıklarını okudum. O kadınla ilişkisi olduğunu nasıl anladın. Çok dikkatli okuyamadım dışardayım. Demekki seni aldatıyormuş. Ona telefon edip sormuşsun. Artık neden inkar ediyor aldattığını onu anlamadım. Valla bence sevin. Bu pisliklerini görmüşsün. Artık kafanda soru işareti kalmasın.

Herşey olacağına varıyor .... Bende yıllar önce böyleydim . ilk aşkımdan ayrıldığımda daha 18 yaşındaydım . Uyumuyordum, sürekli ağlıyordum, doğru düzgün yemek yemiyordum , kendimi sabah saat 5 de deniz kenarına atıyordum anlayacağın tam depresyondaydım. 1 yıl sonra yavaşa yavaş toparladım . üniversiteye gittim . kendimi spora verdim ama hayatıma kimseyi sokmadım . Okul bitti işe girdim vs tam 5 yıl sonra evleneceğim insanla karşılaştım. şuan 10 yıllık evliyim . Aklıma tabiiki arada bir geliyor ama o kadar ... İlkaşk

kalmadı soru işareti üzüntüm kızgınlığa döndü.

inkar ediyor çünkü profesyonel yalancı. klinikte hocası bi hemşireyle yakalanmıştı tüm asistanlar görmüş öyle bi anlattıydı ki dedim ay ne kadar temiz kalpli sevgilim var asla yapamaz böyle şeyler!!

yalan!

inkar ediyor çünkü benle kapıları kapamak istemiyor. tusu kazanırsam yine popüler olursam yapışacak o kadar eminim ki :)

o günleri bi görsem...

iş aşktan çıkıp nefrete dönüştü evli iş arkadaşıyla aldatmış beni

ben de toparlayacağım inş. ama zaman geçiyor geçmeden aniden toparlanmak istiyorum!

Girlboss inşaAllah şu tusu kazanırsın yaa senin için dua edicem:)

Sen varyaaa süperrr bi uzman olursunnn!!! Hem güzel, hem karakterli hem de uzman hekimmm.. Hayatına da gönlündeki gibi, sana çoook değer verecek bi insan girer inşaAllah.. O pislikte karşıdan izler senin mutluluklarını:)

umarımmmm :))

kafamı eski yerine oturtmaya çalışıyorum cumadan beri. bir de derse başlasam süper olucak... işte o zaman bu hayale daha çok tutunup daha mutlu olacağım biliyorum, çalışamadıkça adam haklı çıkıyor gözümde ve bu beni delirtiyor!

uzun süredir mutluluk görmedim hayatımda, artık bir şeyler değişsin istiyorum gençliğim mutsuz geçti bari yetişkinliğimde huzura mutluluğa ereyim... arkadaşlarımı görüyorum, hepsi özgür ne istediğini bilen güçlü kadınlar oldular, o kongre benim, bu etkinlik senin koşturuyorlar, o kadar özeniyorum ki, o bireysellik gözüme çok güzel görünüyor, darısı başıma olur inş...

ben odam için ufak bi el süpürgesi arıyordum...

60 liraya dandik bişi bulmuştum hafif olsun ki rahat kullanayım diyordum. aldırttırmadı bana. napıcaksın onu dedi bilmem ne kavga ettik

gitti son model bi mağazaya girdi antialerjik varmış sordu 6 bin liraymış sinir oldum ben de.

az önce bi bakayım yine hepsiburada hesabına. kendine süpürge söylemiş ya. ki bulunduğu lojmanda vardı süpürge.

o kadar içime oturdu ki oturdum ağladım ne zamandır ağlamıyordum

bi dandik süpürgeden bile beni küçük gördü ya...

pasaklı pislik adam bana eziyet çektirdi çektirdi şimdi titiz mi oldu süpürge alıyor kendine.

o kadar ağrıma gitti ki anlatamam. biliyorum anlamıcaksınız çok saçma gelicek ama ciğerim yandı bi süpürgeden

salsa kursuna gitmek istiyorum. eskiden öküzle giderdik, sonra o yoğun olunca biraz da ablamla gittik.

ablam da boş bu ara ama onla gitmek istemiyorum her şeyi çok sorunlu ya burnumdan getiriyor, her güzel şeyi, sinir harbine sokar beni.

bir de spor salonuna gitmeyi düşünüyorum ama..

bunların hepsi ders çalışmaya engel olur mu diye düşünmüyor değilim. hoş 1,5 aydır hiç çalışamayan biri olarak saçma bi soru oldu ama.

sıkıntım yalnız olmak. var arkadaşlarım ama meşguller nadir görüşebiliyoruz. ablam desen, arkadaşlık edeceğine insanı sinir harbi yapıyor, yalnızlığı yeğlerim.

yalnız yapılabilecek aktiviteler de sınırlı. üstelik tek başıma kafede restoranda takılınca neden bilmiyorum kötü hissediyorum kendimi hiç yalnız çıkmamışım, çok ezik hissediyorum

yalnız bişeyler yapmaya alışamadım ya. alışmam lazım o yüzden kursla spor aklıma geldi daha doğrusu bazı arkadaşlarım önerdiler.

ikisine de ex karşı çıkardı, kavga gürültüyle değil ama... hele spor salonuna resmen istemezdi, ben de gitmedim. o da gitsin isterdim çok sıska çünkü afrikalı gibi. bi gün birlikte gidecektik yakındaki bi salona... yazılmaya gidiyorduk artık kabul etti şaşırdım ben de. bi baktık salon kapanmış tüh dedik gittik. meğer şimdi düşünüyorum o salonun kapandığını kesin gördü de ondan kabul etti o gün. ben de salak gibi sandım ki aa kabul etti.

hepsiburada hesabına girince o kıza aldığı hediyeler dışında kendine de spor aletleri söylemiş ve protein tozu. onu görünce çok sinirlendim. 9 senedir spor yapsın istedim gaza getirdim bi dönem tatildeyken çok az yapmıştı.

doğuda da evdeyken yaparsın demiştim, gaza getirmiştim... benden ayrıldı ama benim dediklerimi şimdi yapıyor. o kadar sinirliyim ki... benim aklımı kullanıp kendini sıfırdan yaptı adam. beni engellerken. ben kilo vermiştim bi dönem çok fittim taş gibiydim resmen 90-60-90 olmuştu ölçülerim. adam resmen pasta yemek yedirte yedirte kilo aldırttı bana. tabi kilo alınca çok açık giyinemiyor insan!

geriye bakınca o kadar pişman oluyorum ki..

burda aptal aptal monolog yapmaktan da nefret ediyorum. kendime bir günlük dosyası yapıp oraya yazsam daha iyi olacak. kimse sallamıyor nasılsa.

Canım merak ettim sana hediye alır mıydı. Benim sana yazdığım kişi çok zengindi ve yurt dışında yaşayan biriydi. 5 yılda senede 2 defa gelirdi. İnanır mısın bir çöpünü görmedim. Öküz müydü yoksa cimri miydi bilmiyorum. Ayda 100.000 maaş alan üst düzey biriydi. Hep aklımda kaldı. Üleyn bu adam neden hiç hediye almadı. :) Amarika dan geliyordu. Acaba fiziksel bir beraberlik yoktu o nedenle mi almıyordu. Valla fiziksel bir şey olsaydı da almazdı gibi geliyor. Adam kendini hediye olarak mı görüyordu acaba. İlk geldiğinde 2013 de gül getirmişti. Sonraki gelişlerinde hayretle gördümki eli boş geldi. Bunlarda beni soğuttu.

Loiseauxrouge evet alırdı bana. o zaman çok kazanmıyodu ama alırdı güzel şeyler birlikteyken de o karşılardı

biz de fiziksel bişiler yaşamadık...

bu arada spora yazıldım. babam laf etti ya insanın hevesini kaçırıyorlar

bi arkadaşımla görüştük dertleştik çok iyi geldi.

şu bana aldırmadığı süpürgeyi aldım inadına!

azıcık da ders çalıştım çok azıcık ama. şimdi acıktım bişiler yicem derse oturucam yine.

Ben de hep okuyorum. Takip ediyorum E esmergizmo . yazmak rahatlatiyorsa yazin. Spor cok iyi olmus. Ben de dusunuyorum eylulde. Mutluluk hormonu salgilatiyor hem

evet havalar çok sıcak dışarda yürünmüyor ve ben çok yalnızım sıkılınca gidebileceğim bir yerim bile yok. yürüyüş iyi gelirdi ama onu biĺe yapamıyorum... sevgilimle bi yerlere giderdik yazın ama ablam

sinirlenince spor yapardım bana motivasyon olur dedim hem güzel aletler vardı... canım sıkılınca gider biraz yürürüm ne bileyim fiyatı da uygun 80 lira bişi... evden çıkmama bahane olur hem ne bileyim...

Obur konudaki narsist erkek yazısını okudum da. Ne pislik bi erkek tipi. Allah dusmanima vermesin. Delirtir insani

ya delirtti beni de. ama sebebin o olduğunu bilmiyordum göstererek yapmadı çünkü. gizlemiş kendini hatta ezik biri gibi görünüyordu bile diyebilirim ama demek ki içinde bir nefret varmış herşeye

uzman olunca aylık 20 bin alınca kendini bi halt sandı. onu oraya getiren insanı unuttu annesinden bile çok emeğim var üzerinde. hakkımı helal etmiyorum

cuma günü arayıp konuşmuştum bi baktm dün gece, o günden sonra saçma sapan şeyler almış morali bozulmuş olmalı ve o evde çok sıkılıyor olmalı :)) beter olsun.

nerdeyse 2 ay olacak

hala her gece kötüyüm

mutlu olamıyorum hala

hala göğsüme bir hançer saplanmış gibi kırgınım.

kor ateşte yanmış gibi yanıyor bedenim

hala içimdeki onu öldüremedim, aksine ateşi alevlendi canımı an geliyor daha çok yakıyor.

hala inanamıyorum bensizliğe nasıl alıştığına.

hala inanamıyorum yaptığı kalleşliğe.

ruhum o kadar yorgun ki... bugün onla gittiğimiz yerlere gittik arkadaşımla. eski yerlerde yeni anılar yapmak istiyorum.

tam o kafede oturup "ben senle böyle kafede oturmaktan bile mutluyum bana yetiyor" demişti. onu hatırladım. gözümde o canlandı ve o kelimeleri tekrar söyledi bana gülümseyerek.

her gün umutla kalkıyorum. çabalıyorum... nefret ediyorum. bugün farklı olacağım diyorum. ama her gecem yine onla sonlanıyor.

sonra gözümü kapatıyorum... o pis kadının yüzü canlanıyor. gözümde rüyalarımda hep onun yüzü var suratının kıvrımları kırışıkları yamuk burnu dişlerinin çarpıklığı o lepiska saçları iki kaşının ortasındaki kırışık... yüzü kabusum oldu. onu öpüşünü sevişini gözümde canlandırıyorum.... benimkini öptüğü gibi estetikli burnunu öpüyor mudur onun da?

bana sarılınca sıkıştırdığı gibi kollarıyla ona da sarılıyor mudur sımsıkı...

uzaklaşırken burnuna dokunup seni seviyorum demesi gibi ona da diyor mudur

telefonu kapatırken seni çok seviyorum diyor mudur ona da

yanıyor canım... artık onu bırakmak zorundayım...

evine gidip anahtarlarını bırakırken son kez kokladığım yastığındaki kokusu gibi kaldı beynimde herşeyi.

silinmiyor. ben burda ne kadar çabalasam boş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…