ölüyorum

aslında bu aldatma olayını öğrenince

öyle yapmalıydım hiç söylemeden

onu kandırıp birlikte gibi

bi yandan onun gibi 2. yi arayıp

tusumu kastırıp ay evlenicez diye onu kandırıp

sonra parasını yiyip tusu kazanıp yeni birini bulup "seeen bizim için şunu şunu yapmadın" diye vicdan azabı yaptırıp ayrılmalıydım.

işte bu kadar güçlü olamıyorum ben. keşke hiç ses etmeyip salağa yatabilseydim ama nerde bende o yavşaklık? yapamıyom öyle şeyler o yüzden de hep kaybediyorum zaten. insan kullanamıyorum.

Seni anlıyorum. Güzel duygular beslediğin için yapamamışsın. Bende yapamazdım. Kötülüğü görüyorsun ve biliyorsun amaa kırma ve kaybetme korkusu bunu yapmana engel olmuştur. Bir de acabalar... seviyor muydu duyguları belki de gerçekti vs...yani insanı engelleyen çok şeyler oluyor. Bütün bunlar hep kalmana sebep olmuştur. İşte ben diyorum ki duygular bitince bunları yap. İnanki günah değil. Sana yaşattıklarını o yaşasın. Önce inansın sevdiğini sansın..sonra baka kalsın. Bana en güzel intikam bu gibi geliyor. O kadının eski eşini eklemişsin. Ben olsam onunla diyalog kurardım. Bilmediklerini öğrenme imkanın olur

kurcaktm ama beni takipten çıkardı. ya biliyo olayları karışmak istemiyo bilmiyorum

exin arkadaşı kahve teklif etti gene yoğunum dedim bu ara görüşesim gelmedi hiç

bu arada ailemle çok problemliyim. spordan çıktım karnım kazınıyo şu saat oldu hala yemek pişmesini bekliyorum insaf yani.

o kadar disiplinsiz tembel bayık tipler ki kendi hayatlarını mahvettikleri gibi benimkini de ediyorlar bıktım

Facebooktan eklesen olmaz mı ? Aslında ortak şeyler var. Acaba kocasından ne zaman ayrıldı. Senin ex yüzünden mi boşandılar. Eklesen bunları öğrenirdin.

Facebooktan eklesen olmaz mı ? Aslında ortak şeyler var. Acaba kocasından ne zaman ayrıldı. Senin ex yüzünden mi boşandılar. Eklesen bunları öğrenirdin.

öğrensem ne olcak ki?

evet bence adam öğrendi. çünkü kız hala adamı takip ediyor. adam çıkarmış takipten ve kızın instagramı herkese açık. adam görsün diye heralde. anlaşılan hala seviyor. ama kabahat onda.

bence adamın haberi var içimden bi ses öyle diyor.

Canım ben olsam öğrenmek isterdim. Herkes ister. Olaylar nasıl gelişmiş nasıl merak etmezsin. Belki her şeyi öğrendiğinde daha güçlü hissedersin. Çok şey değişebilir. Bakış açın vs...

merhabaaa selamlar :) tabiki de hayat senin hayatın, acısıyla tatlısıyla sen çekiyorsun! ama unutmamak lazım ki bu hayat çok kısaaa. değmez hiç kimse için üzülmeye, bırak ne hali varsa görsün. millet binbir türlü sağlık sorunlarıyla uğraşıyo çocuğunu kaybediyo ölüyor tecavüze uğruyr emin ol bunlar cok daha büyük sorunlar. üzülme Allah önce sağlık versin. gerisi geliyor yeterki dua et Allahtan iste ve ona yönel. emin ol mutluluk peşnden gelecektir. yapman gereken tek şey ne kadar önemli bi insan olduğunu düşünmek ve bidaha dünyaya gelmeyeceğini bilmek :) yeni bi iş bul, yada işin guzelse memnunsan daha gzel calış, azimli ol, dostların olsun hayatta , onlar da kazık atabilir elbet ama yinede üzülme hepsi bi derstir emin oll , kendine iyi bak, sevgiyle..

teşekkür ederim... evet ona çabalıyorum ama günümüzde iyi kalpli insan kalmamış ne yazık ki...

whatsapp fotosunda adamın kedi var

kız da şimdi kucağında kediyle foto koymuş ne zaman koydu allah bilir bayadır bakmıyordum.

demek ki evine gitmiş yanına.

pisliklerinde boğulurlar inş.

kocasına ötmek istiyorum ötemiyorum.

kliniklerine ötnek istiyorum ötemiyorum. bana yakışmaz.

bu dünyada kötülerin mutlu olmasından nefret ediyorum...

Hmm süründürürsun ama af edersin sonrasında yani

bayadır yazmıyodum. keşke tkip etmesen şunları. etmeseydin emin ol biraz daha unutmuş olcaktın bak şimdi üzülüyorsun. arkanda bırakmayı ve bakmamayı öğren canım yoksa kendine daha acı çektirceksin

haklısın. o kedi mi emin değilim kız kendi evinden foto paylaşmış belki bakamamıştır ex ona yollamıştır.

bugün evinin önünden geçtim perdeler yoktu boş gibiydi ev

daha 3 ay önce baştan sona temizledim. orası 9 sene boyunca huzur demekti benim için üzülünce sinirlenince kaçıp ona sarıldığım yerdi.

o adam o olmasa da. o evin kapanmasına canım acıdı.

herşey değişiyor ama ben yerimde sayıyorum.

gerçekten üzgünüm bilmiyorum kafam karışık.

Şekeri elinden alınmış ya da annesi memeden kesmiş çocuk gibi mız mızlansanız da dövünüp ağlasanızsa siz tek başınıza doğduz. Silkelenin ve kendinize gelin. Size her şeyin üstüne söz veriyorum ki bu dünyanın sonu değil. Sizin küçük dünyanızında sonu değil. 28 yaş nedir? Gençsiniz. Evet 9 yıl uzun bir süre. Bir sürü yaşanmışlık, tonlarca resim ve onlarca hatıra... Ama bu son mu Allah aşkına. İnanın nelet neler geçiyor. Her şey insanlar için. Neler yaşıyoruz neler atlatıyoruz. Kendinizi koy vermek olur mu? Yapmayın.

evet bitmesi daha hayırlıymış zaten aldatmış beni.

çabalıyorum. hayata tutundum. spora başladım arkadaşlarımla görüşüyorum ama sınavıma çalışamıyorum henüz. o zorluğu aşamadım kendimde.

hayatıma onun hayalimdeki (gerçekte yalan olan) kişi yerine birini de koyamıyorum. yaşayıp gidiyorum.. kendime sardım biraz bakım güzellik sağlık. iyi geldi.

spotify hesabına girip eskiden yaptığım listeleri

ona benim öğrettiğim ve sonra listesine koyduğu şarkıları sildim o listeyi Bir de o pislik kadın takip ediyordu dayanamadım daha fazla ve sildim sonunda Gerçekten içim rahatladı sanki çocuklarımı ona bırakmamışım gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…