- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
- #1.401
Whatsap ve viberin en kötü özelliği , karşı tarafın telefonumuzu silip silmediğini bilmeyişimiz. Skypta öyle.... Ama engelleyince viber ve whatsapta engellei olduğun anlaşılıyor. Bende hep numaramı rehberden sildi mi merak ediyorum. Viberde whatsapta onu görüyorum. Facebookda onu sildim diye beni facebookdan hatta anasından engelledi. Ama viber ve whatsapta görülüyor.
Bence sen biraz kendini toparla canım. Elbette üzüntü devam edecek. Arkadaşlarınla çık. İllaki aşk gerekmez. İlgi sana kendini iyi hissettirecektir. Annen konusunda biraz takılı kalıyorum. Annenle çok uzaksın. Acaba daha sıcak olamaz mısın. Ailenle daha sıcak olursan daha mutlu olacaksın. Bak çamaşıra bile takılmışsın. Anneni suçluyorsun. Ne olur bana kızma sadece empati yapıyorum. Biraz silkin. Sen harika eğitim görmüş güzel bir kızsın. Sana değer veren arardı. S.....tir et. Defolsun seni perişan etmiş pislik . Benimkide beni aramadı. Sebep ne olursa olsun seven arar !!! Bende eğitimliyim öğretmenim . Senden çok büyüğüm. O nedenle azıcık nasihat etmemi hoş gör birtanem. Seninle yaşadıklarımız aynı tarihe denk geliyor. Ben 17 mayıstan beri bu süreci yaşıyorum. Arada ağlıyorum ama inan daha huzurluyum. Tek istediğim aradan çok uzun zaman geçsin tüm duygularım bitsin onun bana yaşattığı üzüntülerin hesabını bir şekilde soracağım. Ama duygum bitince..... Sende buna odaklan. Erkek aekadaşlarınla çık. Olmadığın kadar güzel seksi ol. Arada mesafeyi zaten koruyacak kültürde bir kızsın. Bunları muhakkak yap. Aradan aylar geçecek ve bir gün bakacaksın sevgin yok olmuş. İştee sevginin yok olduğu gün onu ara nasılsın vs... de. O sanacak ki onu hala seviyorsun. Bırak sansın. O zaman sen onunla oyna. Senin sevginin bittiğini görünce tüm egosu bitecek. İşte o gün sen yeniden doğacaksın. Hadi şimdi silkin !!!! O gelecek günü düşün. İnanki o günü düşününce daha umutla yaşayacaksın. Kalbinde bittiği gün onu ara...Ona gününü göster. Senin sevginin bittiğini görünce tüm intikamını almış olacaksın.
canım biliyor musun ben geleceği hiç düşünmüyorum yoksa çıldırırım.
o yüzden tek odaklandığım kafamda, istediğim bölümü kazandığımı duyunca onun mort olması. pişman olması. sabretsem destek olsam şu an çok mutlu olabilirdik diye pişman olup beni üzdüğü gibi üzülmesi ağlamaktan bithap düşmesi.
kafam bi değişik bugünlerde.
kimse içimdeki beni sevmiyormuş gibi hissediyorum. insanlar sadece dış kabuğuma bakıyorlar. yani ben kötü gün dostuymuşum, onların yanındaymışım kimsenin umru değil. bu çok üzücü... o zaman neden çabalıyorum ki insanlar için... neden düşünüyorum, neden uğraşıyorum?
çok kötü biri de olsam muhtemelen yine aynı şeyleri yaşayacaktım, sadece somut veriler önemli.
mesleğim, maddi durumum, tipim, çevrem, bilgim. bu. ben sadece bundan ibaretim. içim kimsenin umrunda değil. bu beni çok üzdü...
o halde kötü kalpli olup da sadece kendine yatırım yapanlar haklılar. çünkü insanlar sadece etiketlerine bakıyorlar. üstelik ben uzak kişiler bunu yapar sanıyordum, halbuki insanın sevgilisi ailesi bile yapıyormuş.
o halde çözüm basit. ruhsuz olup sadece etiketleri arttırmak.
canım annemle anlaşamıyorum çünkü, annem düz fikirli bir kadın. gereksiz bir ego sahibi. yanlış yaptığı şeyleri uyardığımda inanılmaz büyük tepkiler veriyor, bu da kavga çıkmasına sebep oluyor evde.
tabi hala aile evinde yaşadığım için çocuk kategorisinden çıkamadım gözünde ve en ufak şeyi bile yönetmeye çalışıyor bende. bu da ters tepiyor benim için. ben aslında çok özgür ruhlu, başı dik bir insanım ama beni uzun süre baskıladılar ablamla birlikte.
eski konularımda var çok eziyet ettiler bana çok anlatamam. onların eziyetleri yüzünden biraz da sevgilimin gözünde küçüldüm ben ona anlattıkça küçümser oldu beni. bu yüzden biraz kızgınım da onlara ama unutmaya çalışıyorum.
şimdi terapi sonrası ben onlara bi adım attım çünkü geçmeyecek hayat böyle. ama inan içimden gelerek değil. çünkü dedim ya yıllarca eziyet ettiler, sabah akşam küfür hakaret ikisi bir olup ablamla beni üzüp ağlatıyorlardı, huzur bırakmadılar kazanamadım sınavı o yüzden. aslında el birliği ile hayatımı mahvettiler. ama yine de onları suçlamak istemiyorum, umursamasam onları kazanabilirdim sınavı biraz da ben izin verdim.
zamanında çok uyardım böyle yapmayın bakın üzülüyorum kırılıyorum vs diye. ama dinlemediler. ta ki annem ve ablama sevgim bitene kadar. her gün azar azar azaldı sevgim, ta ki artık nefret edene kadar. ve artık geri dönmüyor o sevgi. sadece ailem olduğu için bir aradayım. başkaları olsa asla bir daha suratlarına bakmazdım.
kendi maaşıma kavuştuğum anda da bir an önce uzaklaşmak istiyorum çünkü biliyorum ki, bu iyilik halimiz geçici. benim ruhani iyileşmemin devamı için, bir süre sonra onlardan uzaklaşmalıyım ki kendi özüme dönebileyim. yoksa asla o huzura erişemiyorum. evin içi cadı kazanı gibi, huzur yok, mutluluk yok. berbat türk ailelerinden biriyiz işte.