ölüyorum

canım biliyor musun ben geleceği hiç düşünmüyorum yoksa çıldırırım.

o yüzden tek odaklandığım kafamda, istediğim bölümü kazandığımı duyunca onun mort olması. pişman olması. sabretsem destek olsam şu an çok mutlu olabilirdik diye pişman olup beni üzdüğü gibi üzülmesi ağlamaktan bithap düşmesi.

kafam bi değişik bugünlerde.

kimse içimdeki beni sevmiyormuş gibi hissediyorum. insanlar sadece dış kabuğuma bakıyorlar. yani ben kötü gün dostuymuşum, onların yanındaymışım kimsenin umru değil. bu çok üzücü... o zaman neden çabalıyorum ki insanlar için... neden düşünüyorum, neden uğraşıyorum?

çok kötü biri de olsam muhtemelen yine aynı şeyleri yaşayacaktım, sadece somut veriler önemli.

mesleğim, maddi durumum, tipim, çevrem, bilgim. bu. ben sadece bundan ibaretim. içim kimsenin umrunda değil. bu beni çok üzdü...

o halde kötü kalpli olup da sadece kendine yatırım yapanlar haklılar. çünkü insanlar sadece etiketlerine bakıyorlar. üstelik ben uzak kişiler bunu yapar sanıyordum, halbuki insanın sevgilisi ailesi bile yapıyormuş.

o halde çözüm basit. ruhsuz olup sadece etiketleri arttırmak.

canım annemle anlaşamıyorum çünkü, annem düz fikirli bir kadın. gereksiz bir ego sahibi. yanlış yaptığı şeyleri uyardığımda inanılmaz büyük tepkiler veriyor, bu da kavga çıkmasına sebep oluyor evde.

tabi hala aile evinde yaşadığım için çocuk kategorisinden çıkamadım gözünde ve en ufak şeyi bile yönetmeye çalışıyor bende. bu da ters tepiyor benim için. ben aslında çok özgür ruhlu, başı dik bir insanım ama beni uzun süre baskıladılar ablamla birlikte.

eski konularımda var çok eziyet ettiler bana çok anlatamam. onların eziyetleri yüzünden biraz da sevgilimin gözünde küçüldüm ben ona anlattıkça küçümser oldu beni. bu yüzden biraz kızgınım da onlara ama unutmaya çalışıyorum.

şimdi terapi sonrası ben onlara bi adım attım çünkü geçmeyecek hayat böyle. ama inan içimden gelerek değil. çünkü dedim ya yıllarca eziyet ettiler, sabah akşam küfür hakaret ikisi bir olup ablamla beni üzüp ağlatıyorlardı, huzur bırakmadılar kazanamadım sınavı o yüzden. aslında el birliği ile hayatımı mahvettiler. ama yine de onları suçlamak istemiyorum, umursamasam onları kazanabilirdim sınavı biraz da ben izin verdim.

zamanında çok uyardım böyle yapmayın bakın üzülüyorum kırılıyorum vs diye. ama dinlemediler. ta ki annem ve ablama sevgim bitene kadar. her gün azar azar azaldı sevgim, ta ki artık nefret edene kadar. ve artık geri dönmüyor o sevgi. sadece ailem olduğu için bir aradayım. başkaları olsa asla bir daha suratlarına bakmazdım.

kendi maaşıma kavuştuğum anda da bir an önce uzaklaşmak istiyorum çünkü biliyorum ki, bu iyilik halimiz geçici. benim ruhani iyileşmemin devamı için, bir süre sonra onlardan uzaklaşmalıyım ki kendi özüme dönebileyim. yoksa asla o huzura erişemiyorum. evin içi cadı kazanı gibi, huzur yok, mutluluk yok. berbat türk ailelerinden biriyiz işte.

Anladım canım ❤

Şu anki ruh halimi söylüyorum iştahsızlık üzüntü hayata bosvermislik gözümde yaş yukarıda biri demiş ya ona olan hislerin bitince onu ara diye bitiyor mu ki bu nasıl pis bir ruh haliymis kalbim sanki çıkıyor yerinden sende de böyle mi yoksa bana mı has bu ruh hali

benim hislerim bitmedi. ama daha az üzülüyorum. sanırım son terapinin de etkisi var. bu sefer eski sevgilimle ilgili de monodrama yaptık çünkü.

bir de neden ayrıldığını anladım bu kez. onu zorunluya gönderdiğim için kazanıp burda tutmadım diye kızmış bana. ve kendimi eziklediğimden beni o da ezik görmüş. kafam netleşti öyle olunca biraz sakinledim.

bi de dedim ya eski erkek arkadaşĺarumdan ilgi gösterenler oldu. iltifatlar vs. biraz özgüvenim yerine geldi. ben yaşlanıyorum çirkinleşiyorum diye üzülürken aksine güzelleştiğimi fark ettim. işte herşey bakış açısı.

kendimi basit şeylere verdim.

temizlik mesela hep iyi gelir bana.

biraz odama da düzen vereceğim huzurlu bir yer olsun

sonra rutin bir spor planı oluşturacağım.

umarım bu aşamada düzenli çalışmaya başlarım.

daha önce de hep istemeden kopunca bu şekilde tekrar motive oldum ondan aynı yoldan gidiyorum tekrar

ve içimden bir ses bana pişman olacak diyor çünkü eski ezik ben kapısında sürünürdü oysa şimdi sesim bile çıkmıyor buna bile şaşıracaktır. beklentim yok hatta geri gelirse kabul etme ihtimalim düşük çok kırgınım çünkü affettirmesi zor.

intikam duygum da yok. nötrüm. tamamen kendime döndüm. bu süreci kendime yatırım yapmak için kullanma kararı aldım. ve ruhuma çok iyi geldi. resmen dinginleştim olgunlaştım

Birsey sormak istiyorum cok yakinimda suan bu acilari yasiyor. Sen psikolgami gittin yoksa psikyatryemi hangisi bu surecte faydali? Ben psikolga git diyorum konusmak faydami edicek diyo. Sen bu konuda belki fikir verebilirsin.
Sende insallah en yakin zamanda bu kotu gunlerini atlatirsin

ben psikiyatriste gittim bana terapi yapıyor. psikologa hiç gitmedim bilmiyorum nasıl oluyor.

ama benim 5 yıllık sıkıntılarım vardı. konuşmakla daha çok boğuluyorum sanki. bazen dertleşmek bile istemiyorum insanlarla. onları bilinç altında çözüyoruz resmen. etki ettiğini hissediyorum monodrama yapıyoruz.

teşekkür ederim bu arada inş :)

Ben hic bilmiyorum oyuzden sormak istedm psikyatrden randevu almis ben ilacla tedavi ettiiklerini biliyodum oyuzden danismak istedim. Evlilik surecinden dondu cok zor zamanlar geciriyor belki bende duzgun bir yardimda bulunurum diye arastiriyorum.soyledigin yontemide arastirayim insallah onada faydasi olur.

genelde ilaç verip geçiyorlar psikiyatrlar evet terapi uzun iş çünkü bir de herkes işin ehli olmuyor. bir sorsun olmadı.

evet zor malesef bu mevzular umarım toparlar o da. şanslı ki onun düşünen bi arkadaşı var.

bende o da yok mesela

Benim canimm cunku arkdasim degil aslinda kuzenim... cok zor seyler yasiyor sen daha iyi anlarsin oyuzden niyeyse sana sormak istedim. Tesekkur ederim.
Allah insallah gonlune gore versin

Benim canimm cunku arkdasim degil aslinda kuzenim... cok zor seyler yasiyor sen daha iyi anlarsin oyuzden niyeyse sana sormak istedim. Tesekkur ederim.
Allah insallah gonlune gore versin

anlarım anlamaz mıyım... atlatır umarım, tüm kadınlar atlatsın, hiçbir kadın hak etmiyor böyle mutsuzluğu..

teşekkürler

ona telefonu kapatırken dedim ki.. "ne demiş şair? 'artık seninle biz düşman bile değiliz.' "

ne güzel demiş nazım...

hangi arkadaşıma buluşalım desem meşgul

annemlere bişey yapalım diyorum oturuyorlar anca

internetten yazıyorum geçiştiriyorlar.

burda bile tek başıma monolog yapıyorum.

kimse umursamıyor beni...

çok yalnızım

yoruldum artık bu hayattan

bambaşka ıssız bi yere gidip herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyorum

ayrılık sonrası aldattığını fark etmeden önce geri dönsün diye bir beklentim yoktu, kendimi en kötüsüne hazırlamıştım.

ama şu an köpekler gibi pişman olup ayaklarıma kapansın istiyorum.

geri dönmek için değil... kırıran gururum için, yaptığı aptallığı fark ettiğini görüp beni harap etmenin acısını çektiğini görmek için.

ilkokulda aşık olduğum ama en yakın arkadaşıma gözümün önünde ilgili davranan çocuk üniversiteye geldiğimde benle tekrar irtibat kurdu bikaç kez görüştük benden hoşlandığını söyledi, ama ben artık istemiyordum, uzaklaştım intikamımı almış oldum.

ortaokulda ben inek tipsiz bir çocukken, çok popüler takılan kızların gözdesi bir çocuk lisedeyken tesadüf eseri karşılaştık, biraz çıktık üniversite başladıktan sonra ben ondan sıkıldım ve ayrıldım, arkamdan 2 sene boyunca koştu ama ben istemedim artık.

lisede deliler gibi platonik olduğum, beni ailemin durumu o zamanlar çok kötü olduğu için küçük gören benle yakınlaşıp sonra yan çizerek gerçek bi ilişkiye girmeyi reddeden çocuk, üniversiteye geldiğimde kendime bakıp güzelleşip, tıp fakültesinde okuduğum için ve ailemin maddi durumu da düzelince tabi beni bulup geri yavşamaya kalkmıştı. sırf bana (ve hatta bir çok kıza yaptıklarının) intikamını almak için biraz görüştüm, beni yatağa atmaya kalktı olur gibi yapıp sonra elleri bomboş bırakıp sinir ettim

üniversitede benden hoşlandığını söyleyip benimle oyun oynamaya çalışan etrafa çıkıyoruz görüntüsü verip bana aklınca kötü davranmaya çalışarak beni peşinde koşturmaya çalışan adama kazığın alasını atıp yeni bir çocukla çıktığımı söylemedim. beni her gün kantinde arkadaşlarımla otururken yanıma gelip " 1 dk geliyorum bekle sen" der gözümün önünde başka kızlarla fingirdeşerek aklınca kıskandırmaya çalışırdı :) benimse umrumda olmazdı, çünkü böyle basit insanların yaptıkları beni üzemez. bir gün ünide bir çocukla çıkmaya başladım ve beni bu yavşak çocuk masasına çağırdı gel otur dedi ilk kez. "1 dk geliyorum bekle sen" dedim ve o zamanki sevgilimin masasına gittim. suratını hala unutamam :)

masasına gittiğim üniversitedeki sevgilim, beni başka bir şehirdeki yakın arkadaşım dediği kızla aldattı, o sıralar seviyordum olayın şokundan ne yapacağımı şaşırdım, ikisi birden dil döküp aldatma olmadığına beni ikna etmeye çalıştılar, o sıralar bu lisedeki platonik aşkımı tesadüfen gördüm o zamanki sevgilim yatarak beni aldatmıştı ama ben gayet masumane o çocukla elele tutuşarak onu aldatmış oldum. yine intikamımı aldım.

peki bunları neden yaptım? basit. benle oynamaya kalkanlara cevabını vermek, empati yaptırmak içindi. bunları yaparken zerre üzülmedim, çünkü bu adamların kaç kızı üzdüklerini tahmin ediyordum beni de onlardan biri yapmaya kalktıklarında hepsinin intikamını almış gibi rahatladım. işin komiği hepsi şu an ya evlendiler ya da evlenme yolundalar, adam oldular :)

peki beni aldatan eski sevgilim... ona bunların hiçbirini yapmamıştım. sandım ki... o dürüst... insan gibi insan. birçok hatasını görmezden geldim çünkü bana sadıktı ya! beni seviyordu ya! varsın biraz pürüz olsun mühim değil.

oysa kazığın en büyüğünü o attı bana.

ondan nasıl intikam almalıyım?

onun gibi basit şekillerde mi? zaten bana ilgi gösteren eski arkadaşlarından bikaç tanesiyle görüşsem sinir krizine girmesine yeter. peki bu yeterli mi?

hayır. ona benim hayatımı yokuşa sürüp sonra freni boşa aldığı gibi, duvara yapıştırma zevki tattıracağım.

kendi hayatımı kurtararak ve bunu görmesini sağlayarak ondan intikamımı alacağım. onun gibi yamuk ilişkilere girerek değil, gerçekten bana denk benim gibi sadık, düşünceli, düzgün tipli, kariyerli, benim gibi düzgün kafalı biri olmalı yanımda. çünkü ben bunu hak ediyorum.

ondan çok feci intikam almak istiyorum.. hem de çok feci.. böcek gibi ettrafımdan kaçsın istiyorum..

monoloğa dönmüş olabilir ama ben okuyorum burayı, seni merak ediyorum ve takip ediyorum
sadece bu kadar büyük bir olayda ne diyebilirim, ne yazabilirim, teselli edecek bir şey diyebilir miyim bilmiyorum
o yüzden okumakla yetiniyorum

teselli etcek birşey yok zaten. kendi yoluma bakmaya çalışıyorum.

görmesem de gözüme otelde birlikte olmaları canlanıyor midem bulanıyor iğreniyorum.

yavaş yavaş soğuyorum sanırım. çekildiğimiz fotolara denk gelince telefonda yüzüme inanılmaz çirkin görünüyor.

ama yıkılmayacağım. o narsiste bu zevki tattırmayacağım. onsuz daha başarılı daha mutlu ve daha güzel olacağım inadına.

böylece sorunun o olduğu ortaya çıkacak.

canım ölmüyorsun yaşama belirtisi bu herkes kadar canın acıyor herkes kadar üzülüyorsun ne ilksin ne son olacaksın zaman gelecek ağlamayacaksın geçmişte gururunun acıdığı bir anı olacak sonra onu bile hissetmeyeceksin . Olcak olan oluyor herkes yaşıyor ilişkilerin günümüzde yüzde 90ı bitiyor sende tüm insanlar gibi atlatıp hayatına bakacaksın

teşekkür ederim son mesajları okumadınız anlaşılan, 5 senedir uğruna kavga ettiğimiz evli kadınla şu an birlikte olduklarını fark ettim muhtemelen uzun süredir arkamdan iş çeviriyorlardı, işler çok saçma bir hal aldı.

tek güzel olan, geçmişime acıdığım gibi, kafamda bitirmemi kolaylaştırdı bunlar. değmediğini anlayınca daha az üzülüyor insan. tabi kırılan gururuma, geçen yıllarıma, saf sevgime ve emeklerime üzülüyorum daha çok, orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…