ölüyorum

nereden bileceksin ki bugün böyle olacağını sen elinden geleni yapmışsın. Barışmasaydın bugün keşke barışsaydım ne güzel ilişkim vardı belkide çok mutlu olacaktım diye hayıflanacaktın ona bakıp doktor oldu çoçuk bak kimleri kaçırdım diyecektin hiç bilmiyoruz ki hayat karşımıza ne çıkaracak.inancım yok demiştin tam olarak neye inanıyorsun bilmiyorum ama Allah en hayırlısını çıkarsın karşımıza Aşkla sevgiyle huzur dolu yıllar nasip etsin

ben kesinlikle aynı değilim.

beni güçsüzleştiren oymuş bunun farkına şu an varıyorum.

gün geçtikçe kendi yolculuğumda daha güçlü hissediyorum ve kendimi tam olmuş hissetmiyorum şu an.

bu yüzden de sanırım bi ilişki düşünmüyorum şu an. onun yerine farklı birini koymak istemiyorum. eski ilişkim gibi bi ilişki istemiyorum. farklı dinamikleri olsun istiyorum bu yüzden de ben daha da gelişmeliyim.

evet. o zamanlar da beni suçlamıştı. ama şu an bakınca diyorum ki kesin başka biri vardı o zaman da ben bilemedim. bu adamın tarzı böyleymiş çok iyi davranıp sonra birden karşındakini suçlayıp sıyrılıyor işin içinden ki karşıdaki peşinden koşsun takıntı yapsın. o zamanlar küçüktüm. ama sonuncuda yemedim. iyi ki de yemedim.

başka doktor bulmak benim için çok kolay ki hali hazırda bile 2 tane peşimden koşanı var.

zamanında peşimden koşan diğerleri kariyerli aile babaları olmuş şimdi. insan onlar için seviniyor tabi ama kendi için üzülüyor. bu kadar yanlış bir seçim yaptığına. yani ben gerçekten peşinde onlarca kişi olan bir kızdım. ilişkiye başladıktan sonra hepsine ket koydum bana ilgisi olduğunu hissettiğim erkeğin gözüne bile bakmıcak derecede sadıktım. ama o beni hiç hak etmemiş meğerse. bu aldattığı kadının klinikte işe başladığı günlerde, her gün farklı bir asistan doktor ilgi gösteriyordu bana sevgilimi bildikleri halde.

bilmem anlatabildim mi mevzuyu. adam meğerse sırf başkalarının ilgisinden ego yapabilmek için benleymiş. karaktersizlik bu yani. evde olunca ben hiçbir çekiciliğim kalmadı.

muhtemelen o kadını kocasından ayırdı diye egosu tavan yapmıştır şimdi. kadın da benden ayırdı diye egosu tavan yapmıştır zaten ilk geldiği günlerde kadının bana karşı kıskanç bakışlarını yakalamıştım beni inceledi bi köşeden ama önemsememişim şimdi hatırlıyorum.

iki tane ezik birbirleri üzerinden ego tatmin ettiler işte. telefonda ona dediğim gibi birbirlerine çok uygunlar bu yüzden.

kızlar

bu ara ders çalışamamak içime sıkıntı yapmaya başladı.

her gün spora gidiyorum en az 2 saat spor yapıyorum kesintisiz ve düşünmeden uyumak için ama bu tabi git gel hazırlan duş al uyku derken vaktimi çok alıyor nerdeyse günümün yarısını.

ama enerjimi çok arttırdı ve takıntılarımı çok azalttı kafamı düzeltti.

şu an karar veremiyorum nası yapsam. bırakmaya azaltmaya da korkuyorum sporu tekrar kötüleşirim diye. ama bi denge de kuramadım ders açısından 2 gündür çabaladım olmadı.

nası yapsam bilemedim.

bu arada apt da tadilat var ben gündüz uyurum normalde 2 haftadır mahvetti beni uykumu alamıyorum hiç

bu aralar çok sinirliyim ya.

erkeklerin hepsinden nefret ediyorum.

nası olucak bilmiyorum.

hıncımı o adamdan alamadıkça kalan herkese öfke içindeyim, kendimi sürekli frenliyorum.

bu aralar çok sinirliyim ya.

erkeklerin hepsinden nefret ediyorum.

nası olucak bilmiyorum.

hıncımı o adamdan alamadıkça kalan herkese öfke içindeyim, kendimi sürekli frenliyorum.

önceden de yazmıştım '' öfke sustuklarımız içimizde patlıyor diye ''

Son düzenleme:
önceden de yazmıştım '' öfke sustuklarımız içimizde patlıyor diye ''

evet.

yani. o kadar büyük bir şerefsizliği hazmetmeye çalışıyorum ki. yaptıklarından sonra o kadar adice yok oldu ki hak ettiği lafları işitmeden kaçtı hayatımdan.

sinirim geçmiyor.

evet.

yani. o kadar büyük bir şerefsizliği hazmetmeye çalışıyorum ki. yaptıklarından sonra o kadar adice yok oldu ki hak ettiği lafları işitmeden kaçtı hayatımdan.

sinirim geçmiyor.

Bide boyleleri mutlu oluyorlarya. Anlamiyorum ben insan statusu arttikca neden kucuk daglari ben yarattim havasina giriyor. Istedigim tek sey yasadigim sehri terk etmek ve yeni bir baslangi yapmak. Keske mumkun olsa

Bide boyleleri mutlu oluyorlarya. Anlamiyorum ben insan statusu arttikca neden kucuk daglari ben yarattim havasina giriyor. Istedigim tek sey yasadigim sehri terk etmek ve yeni bir baslangi yapmak. Keske mumkun olsa

ben şehrimi terk etmek istemiyorum

ama şu bi gerçek anılar insana iyi gelmiyor

az önce çok eskiden bi çocuk vardı çapkın bi hali olduğundan güvenmemiştim sevgili olmadık hiç hesabına baktım karısına aşık şeyler paylaşmış bi bebeği olmuş. asla kıskanmadım. ama çok imrendim. karı koca çocukları çok mutlu mükemmel aile görünüyorlar.

bizim onlardan bi eksiğimiz yoktu fazlası olabilirdik. çok mutlu olabilirdik. ama adamın narsist duyguları yüzünden beni geri çekmiş hayattan. hayatımı mahvetmiş ona olan ahım hiç bitmicek.

hayattan silmiş yetmemiş sosyal medyadan silmiş beni. asosyal etmiş ki ona kalayım bi tek. sonra da gitmiş allahın tipsiz s...tüğü ile aldatmış beni. umarım iki yakası biraraya gelmez. ben ona iyilikten başka bir şey yapmadım. bunları hak etmedim!

beter olsun gözlerimle göreyim inş.

Narsist oldugunu nasil anladin. Seni kucuk dusurecek seyler soyluyor muydu elestiriyor muydu mesela ya da kendini ovuyor muydu durduk yere. Sana karsi nasildi

Narsist oldugunu nasil anladin. Seni kucuk dusurecek seyler soyluyor muydu elestiriyor muydu mesela ya da kendini ovuyor muydu durduk yere. Sana karsi nasildi

Bide emin ol cok kotu durumda degilsin. benimki evlendi. Beni kendine layik bulmadi. Bunu sindirmek daha zor. Bak kendin diyosun oyle bir kadinla beraber diye. Sen su sinavi halletmeye bak. Emin ol bir gun onun aklina geleceksin. Napiyorsun diye merak edecek. Ve senin ayaklarin ustunde mutlu oldugunu gordugunde sasiracak belki bir gun tekrar konusmak bile isteyebilir. Simdi icinde kalan ukte varya o gun geldiginde hicbirsey kalmayacak. Ve soylemek istediklerini o zamana sakla. Inan sadece ilahi adalet diye birsey var. emin ol var. Ha benim icin bu cok zor cunku evlendi mutlu. Icimde kaldi benim de ama elim kolum bagli. O kizla konusurken benle de konusuyormus onla evlenmis. O kiz da mutlu elimden gelen bisey yok. Ama yasadigim sey inan cok aci. Narsist biri diyorum ama belki sadece bana oyleydi. Bak bu daha aci. Aslinda burdan anlatamiyorum ama cok fazla sey var icimi acitan.

yani direkt ters konuşmuyordu öyle olsa anlardım. hani kötü laf etmezdi ama saman altından hep yetersizlik duygusu işlemiş bana. aslında çok egoist biri ama kendini çok mütevazi hatta ezik biri gibi gösterip okları üstüne çekmiyormuş.

ve evet son senelerde özellikle üstten bakan bi tavrı vardı. herkese yapıyordu bana çok daha az yapıyordu ama bana içten içe işlemiş.

umarım gelir. intikam almak istiyorum. bazen keşke aldatıldığımı bildiğimi çaktırmasaydım diyorum. o zaman kesin gelirdi.

öyle yapmak vardı aslında sınavı kazanıp işime bakmak.

ama hiç çalışmıyorum biliyor musun içime dert oluyor bu çok.

Bunlarda bir asagilik duygusu oluyor once sonra basarilariyla bunu kapatiyorlar.aslinda seni sindirmis once degersiz hissettirmis sonra da bunlar yasanmis. Aslinda senin sinavina hazirlanman lazim. Bunu kendin icin yap. Ama eger onun donup bakmasini bir sekilde dikkatini cekmek istiyorsan yine bunu yapmalisin. Aslinda ikiniz de dr sunuz. Ya ben de yasadim bu yasadigina benzer bisey. Yani su an ben de aci cekiyorum. O da dr du. Ama beni kendine layik bulmadi. Ama sen de dr sun demeknki insanin kisiligi buysa karsisindakinin ne oldugu onemli olmuyormus.

ben son sınıftaydım o kız çömezi olarak başlamıştı. o zaman başladı zaten soğumamız demek onla o zamanlar bişiler yaşamış da bana duygusal bağı ondan kopmuş.

şimdi kız kocasından ayrıldı ve uzman oldu. birlikteler hediyeler almış.

bense alalede düz hekimim. onun yüzünden. yani emin ol beni de küçük gördüğünden bunları yaptı.

onu bir tek çok başarılı zengin mutlu olursam pişman ederim. ama bunlar çok zor. benim enerjim kalmadı hiçbir şeye.

1 gün evden çıkmayayım dağılıyorum. bugün yorgunum diye spora gitmedim yine depresyonik oldum.

içim acıyor çok bu yapılan hainliği unutamıyorum. emeklerimi silip atmasına bencilliğine gaddarlığına hainliğine inanamıyorum. yaşattığını yaşamadan ölmesin inş.

Su an calismiyor musun is? Acildefalan calisabiliyorsunuz sanirim okul bitince.

Arkadaslarinla vakit gecir bol bol. Ve sinava hazirlan. Para falan degil ama basarili olman hem ozguvenini yerine getirecek hem de onun icini acitacak. Kimse yasattigini yasamadan ölmüyor inan sadece. O kadini da degersizlestirecek. Boyle insanlar bir kadina baglanip kalmaz. Simdi iyi olduklarina bakma sen.

Madem intikam istiyorsun aglaya aglaya hazirlan gerekirse ama hazirlan o sinava. O adamin kisilik problemi var. Ve bu degismeyecek. Onu surekli pohpohlayacaklar ve daha da beter bir hale gelecek. Disardan cok karizmatik cok mukemmel biri gibi duruyorya aslinda asagilik kompleksi olan ama bunu boyle baskalarini sindirerek gizlemeye calisan bir adam. Bunlar boyleler cunku. Nasil aci cektigini biliyorum. Emin ol ayni aciyi bende cekiyorum. Ve bu asktan daha cok sindirememek. Sindiremiyorum yasadiklarimi. Ozguvenim kalmadi.nesem kalmadi. Gunlerdir yemek yemiyorum.gecmeyecekmis gibi geliyor. Icimde ukte kalacakmis gibi. Cok aci cekiyorum. Birden aklima geliyor olayi bile yok. Aklimdan hic cikmiyor. Soyle yapsaydim soyle davransaydim falan filan. Kafamda hep bunlar var. Ama basarili olmak bunlardan alinabilecek en iyi intikam. Emin ol yerinde olsaydim ne yapar eder o sinavi kazanmaya bakardim. Yillar gectikce daha da zor gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…