ölüyorum

aslında sen de değişiyorsun ama farkında değilsin. işte hayatının odağını hızlı değiştirceksin ki bunu farkedebilesin. mesela yeni hobi edinmelisin zorla da olsa. yeni arkadaşlar . olgun insanlar sohbetler. sora belki yavaştan ders çalışman. inan değişceksin sade şu an içindesin diye anlamıyosun .
şunu düşün ilk zamanki acın kadar ağır değilsindir şu an. o zaman yerinde sende saymıyosun ama bu süreci hızlandırmalısın ,senin elinde

ben senin yazdıkların ve hissettiklerini burda unutma günlüğüm topiğini açan arkadaşınkine çok benzetiyorum. şuan birebir aynı hisleri yaşıyorsunuz okumanı öneririm

olan olmuş biten bitmiş 9 sene uzun bi zaman zaten benim erkek arkadaşımında hemen hemen aynı sürede ilişkisi olmuş, bu seni rahatlatırmı önünemi baktırır bilmiyorum da kızın gerçekten esamesi okunmuyor . yani bunu kabullen önüne bak değil ona bişey hissetmek ben sevdiğimi sanmışım senden önce sevmemişim bile diyor. kararlı ol bence önce beyninden sonra hayatından tamamen sil.

çok emin olmayın siz yine de esamesi okunmadığına. o işler lafta öyle. erkek milleti iç yüzünü göstermez genelde.

çok emin olmayın siz yine de esamesi okunmadığına. o işler lafta öyle. erkek milleti iç yüzünü göstermez genelde.

Genelde tabi öyle .. ancak ortada ihanet yoksa birbirini imkansız kılacak bir durum söz konusu değilse 9 senelik ilişki bitirilmez. (Burda hayatımdaki insan için konusuyorum hemen parantez açayım) onların durumu öyleymiş. Yani bir ihanet ya da tamamen bitirici bir hareket olmamış. Yeni ayrıldıklarında hayatına ben girmiştim. Sonradan onu istemedi zaten kız baya bir zorladı dönsün diye. Olmadı tercih meselesi. Ve tercihiyle çok mutlu 1 sene olacak. Ben bunları sizin canınızı acıtmak için söylemiyorum. Siz benim hemcinsimsiniz. Kendi hayatınıza odaklanın köklü silin o şahısı diye söylüyorum. Böyle kendi kendinizi yıprattıgınız zamana yazık. Zamandan daha değerli neyimiz var ki ? Bak 9 senen harap olmuş artık daha da vakit kaybetme

değişiyorum. aslında farkındayım.

çok ilginç mesela araba kullanmaktan korkardım. ayrıldıktan sonra artık düşünmüyorum bile.

nerdeyse obsesif boyutunda titizdim. artık salonda yerlerde hareket yapıyorum kalkıyorum gerçekten pek taktığım da yok. o kadar pisleşmişti ki son zamanlarda sürekli zona geçiriyordu uçuk çıkarıyordu falan o kadar zayıf ve bağışıklık sistemi dandikti ki bende de takıntı yapıyordu.

yeni arkadaşlar edinmeye çalışıyorum ama zor. sporda mesela bi kız grubu var okuldan arkadaşlar. içlerine tamamen almıyorlar haliyle. yine de arkadaşa yakın olduk evet diyebilirim.

yerimde saymıyorum kesinlikle. daha güçlüyüm bunu hissediyorum. birçok çekindiğim şeye daldım cumburlop. mesela sosyal medyadan elimi kesmiştim artık dünyanın her yerinden insanlarla iletişime geçmeye başladım bu bile bana yetti.

onu düşünmeye başladığım zaman kafamı dağıtacak bişey yapıyorum hemen. eski hobilerime yöneldim çok iyi geldi.

enerjim çok düşüktü ona da spor iyi geldi. o ölüyorum diyen kız yok artık gerçekten. üzülmüyor muyum üzülüyorum hala arada o ayrı.

elimden geldiğince takip etmiyorum hatta telefonunu sildim whatsapp engelni kaldırdım herkese görünür yaptım resmimi falan onlar gibi. biraz da onlar beni obsesyon yapsın

kendimi çok küçümsemişim. kendime kızgınlığım biraz. hala bazı çekingenliklerim var. ama bunları yalnız aşmak bana çok iyi geliyor. daha güçlü oluyorum.

ders yavaştan evet başlayacağım. ağustos tusuna kadar 1 tekrar yapmak hedefim. sınavda bilmediğim konu çok olursa dersaneye yazılacağım annemle konuştum onay verdi o da. onlar da birikmiş paralarıyla evi aldılar sonunda ondan stresleri bitti artık benim harcadığım 3 kuruşa takmıyorlar. bir de ben kötü olunca onların da kötü olduğunu ben iyi olunca onların da iyi olacağını idrak ettiler sonunda. aile dediğin böyle bişey zaten biri kötüyken diğeri iyi olamaz yani.

anladım. ama her ilişki farklı.

ama böyle durumlarda erkekler rebound denen unutmak için başlıyor belki öyle başladı ama değişmiştir.

hemen ayrılınca tekrar sevgili olmayı doğru bulmuyorum ben. biraz kandırmaca gibi geliyor.

ben asla bi adım atmam ona karşı burnum düşse eğilip kaldırmam hatta karşıma çıkarsa şiddet bile gösterebilirim o derece nefret var içimde.

zaten bu ara herşeye sinirliyim. sanırım senelerce ezilip herkesi kendimden üstün görme moduna girdikten sonra gözüm açılınca herkes çok aptal gelmeye başladı gözüme :) ilginç süreçler.

aynen. ama spor iyi geliyor öfkeme hem fitleşiyorum hem yakışıklıların göz süzmeleri insana kendini iyi hissettiriyor
olmam gerekenin 4 kilo kadar altındayım spor bana göre değil ama senin adına sevindim uyku problemi içinde sarı kantoron ve melisa çayını karıştırmanı öneririm eğer ilaç almıyorsan ayrıca terapiye devam ediyor musun?

En mantıklısı öyle tabi. Bir ilişkiye bodoslama dalmamak. Belki benim erkek arkadasımda en basında aynını yaptı sonra durum değişti bilemiyorum. Hayatına birini dahil etmeyi hiç düşündünmü peki ya da şu sıra düşünüyomusun?

ilk mesajını okuduktan sonra son sayfaya geçtim direk, birkaç ayda çok güzel toparlamışsın tebrik ederim. aşk acısı çok kötüdür bilirim. o yok evlat acısı değil o değil fln diyenleri dinleme her acı farklıdır . zaten bilimsel olarak kantlanmış aşk acısı çekenler fiziksel olarak ağrı duyuyorlarmış yani psikolojik bir şey değil sadece kalbin gerçekten ağrıyor.. inşallah hayırlı haberlerini alırım çok iyi birini bulup evlenirsin

aslında spor güzel kilo aldırır iştahın açılır. ağırlık çalışmanı tavsiye ederim fıstık olursun

spor uykuma iyi geliyor çok erken uyumuyorum ama artık kesintisiz uyuyorum en azından. çok uykum yoksa şu bitkisel şurubu içiyorum bi kapak uyku yapıyor.

terapiye ara verdim çünkü doktorum izne çıktı. aldatılmayı öğrendikten sonra terapi yapamadık. o yüzden zorlandım sanırım. izinden dönünce görüşücez.

aslında şu an 2 kişi var benimle ilgilenen. bir göz dr u biri anestezi.

ikisini de görüşmek istediler biraz savsakladım. sanırım erkeklerden soğudum biraz.

birine bağlanmak istemiyorum şu an. kendime odaklanmak çok güzel bi duyguymuş. senin için çabalayan bi erkeğin olması da güzel bi duyguymuş. bunları yaşamak istiyorum bunlar güzel.

sınavımı kazanıp daha da fitleşip daha da güzelleşip sosyalleşip sonra kendim gibi bi erkek bulmak istiyorum. eksikleri olan erkekleri tamamlayacağım diye harap etmekten kendimi yoruldum.

o kadar uzun süredir yalnız kalmamışım ki dile kolay 9 sene. kimseye açıklama yapmadan istediğimi yapma özgürlüğünün tadını çıkarıyorum. bana bakan yakışıklı birinden gözümü kaçırmak zorunda hissetmemek, biriyle flörtleşmek falan bunlar güzel duygularmış.

kendimi bulmalıyım bu yüzden bi erkekle kendimi kapatamam şu an.

onları hiç dikkate almadım zaten.

çocuğu hasta diye üzülen birine çocuğu öleni gösterip de şükret demek kadar saçma.

insanlar gereksiz yere üstüme çok geldi ama ben alışkınım böyle saçmalıklara. artık negatiflikler üstümden akıp gidiyor kale bile almıyorum.

evlilik şu an için planımda yok. hayatım istediğim raya oturduktan sonra, güvendiğim sevdiğim biri olursa yanımda olabilir. bu konuda erkekler gibi düşünüyorum ve evet iyi ki de öyle yapmışım. bi erkek hayatını oturtmadan evlilik düşünmemesi normal karşılanıyorsa benim için de öyle.

ilk mesajla kıyaslayınca evet gerçekten ben de fark görüyorum. daha hızlı olsun isterdim ama elimden bu kadarı geliyor.

dün ilk kez aylardır biraz ders çalıştım 20 dkcık :)

umarım başlangıç olur.

bu arada tesadüfen annemler emlakçıyla konuşurken öğrenmişler. ex in evine babası gelmiş, eve tadilatlar yaptırıyormuş satma planı varmış.

9 sene köhne bi halde ex yaşadı o evde satmadan tadilat yaptırıyorlar :) komik.

ben kullanamadıktan sonra yeni şeyleri neyleyim ben...

neyse. naparlarsa yapsınlar umrum değil.

beyimizin toto kalktı tabi beğenmez artık o evi ayda 20 bin tl alan bir uzman o artık.

dandik hesabının facebook önerilerinden anladığım kadarıyla özel muayenehanelerle şehrimdeki iletişime geçmiş. belki özele gelir.

hepsiburadadan bakmıştım paso kendine temizlik malzemesi satın alıyor. kedi batırdı evi herhalde. bana laf sokardı sürekli temizlik yapmamla ilgili. kendi o kadar pisti ki. hayatında hiç temizlik yaptın mı da konuşuyosun ya demiştim. şimdi yapmak zorunda kaldı heralde ahaha

bi de abuk subuk şeyler alıp duruyor teleskop projeksiyon aleti falan parasıyla mutlu olmaya çalışıyor anlaşılan. kafasız insan birikim yapar biraz. beter olsun. para içinde yüzsün ama mutsuzluktan kan ağlasın inş. burda cebimizde 3 kuruşla sahip olduğumuz mutluluğu bulamasın.

Aminnnnnnn:)

işten güçten ne vaktim ne halim kalmıyor ki benim spora :) belki ileride
ay başında uyuyamadığını çok üzgün olduğunu belirtmiştin şimdi daha iyisin illa ki arada kötü hissettiğin zamanlar olacak ama düzelecek.

çok hareketliysen hayatta spora çok gerek yok zaten. ben evde tıkılmaktan çok hamladım artık o yüzden ihtiyacım vardı.

evet tabi 2 haftadır nerdeyse her gün spora gitmeye çalışıyorum. alkole ya da uyku verici haplara sarılacağıma en azından sağlığımı arttırarak uykumun gelmesini sağlayayım dedim ki iyi de yapmışım sanırım, kafama da iyi geldi. hatta kilo vermedim sadece enerjim arttı, kafa yapım düzeldi ve selülitlerim çok azaldı bi 2-3 haftada bile. bunlar bile güzel haberler aslında. zaten çok kilo verme kafasında değilim.

evet arada kötü hissedince çok takmamaya çalışıyorum, sanırım zaman zaman olması normal, gün geçtikçe o kötü hissetmeler seyrekleşecekmiş gibi hissediyorum. ne kadar uzun sürerse o moda girmem o kadar iyi. buraya ilk yazdığımda sürekli ağlama krizindeydim mesela, şu an en son ne zaman ağladım onu hatırlamıyorum, ağladıysam da sinirlenmişimdir bişeye ondan yani üzüntüdense. 4-5 gün olmuştur en az belki daha fazladır hatırlamıyorum :) bu bile mucize gibi geliyor bana.

keşke ben 4. sınıftayken ayrılmıştık, o zaman böyle güçlü olabilseydim de o zaman ayrılıp bitirebilseydik, 7 senemi kaybetmeseydim ona üstüne. o zaman da sürekli ağlardım ölecek gibi gelirdi hatta kk ya yine konu açmıştım o zamanki ablalarım yardım etmişti geri barışmıştık, şu an pişmanım.

bak kısacık zamanda bile değişen şeyler oluyor sade bunun farkına var. ne sen o ilk günkü sensin ne de herşey aynı. değil olgunlaşıyosun hayatı öğreniyorsun işte canım . bence hep akışta kal artık ilişkin olsun olmasın. hep kendini önemse önde tut öyle değerin bilinir. daha da mutlu olcaksın zamanla gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…