- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
- #1.541
kısacası ''kadın yanlış erkeğe aşık olur erkek doğru kadına yanlış yapar '' peşinde değil iki yirmi iki doktor olsa kar etmiyor bazen gönül onları istiyor mu ki karşılıklı mı duygular ya da zamanla severim diyor musun
henüz yeni zaten dinlenmeye ihtiyacın var ama yinede karşına çıkan kısmetleri ön yargılı olup reddetmemekte fayda varşu an kimseyi istemiyorum
bi arkadaşım da yakışıklı bir mühendis tanıştırmaya çalıştı ama günümüzün erkeklerine uyum sağlayabilecek genişlikte değilim ben. fazla duygusalım o yüzden zamanla olsun istiyorum biri ve tusu kazanana kadar kimseyi de istemiyorum aslında.
ben de oyleyim iyi olamiyorumiyi olamıyorum çünkü ex dışındaki hayatım zaten berbattı.
elimde bir tek o vardı iyi olan herşeyin önüne koymuştum onu. ki o da yalanmış.
ben de oyleyim iyi olamiyorumbide ic acisiyla uyaniyorum her sabah. Aksama kadar gecmiyor.hazmedemiyorum yaptiklarini. Ama sen yine sinavina hazirlan. Benim de hazirlanmam gereken bir sinav var. Ama ben yapamiyorum. Ev bana dar geliyor resmen. Cok zormus boylesi
spora gittim gece saat 5te zor uyudum sabah 9da tadilatla uyandım kafam kazan gibi. ev sürekli kavga gürültü artı tadilat. regl olacağım karnım da hafif ağrıyor uyuyamadım diye arabayla çıkmayayım kütüphaneye dedim.
sonuç; evde mal mal oturuyorum.
yapmam gereken çok şey var ve ben çok yorgunum
ben de oyleyim. Uyuyorum ama o uykunun hicbir verimi olmuyor.ruhen de yorgunum zaten. Canim hicbisey yapnak istemiyor. Birileriyle yasadiklarimi paylasamiyorum da kimse anlamiyor. Rahat huzurlu bir ortam istiyorum o da yok. Bilmiyorum ya cok zor
bugün onu çok özlüyorum neden bilmiyorum.
şu an onu sevmiyorum. zaten bu halini özlemiyorum.
eski günlerimizi özlüyorum... eski onu özlüyorum.
kim derdi ki dirseğim acımasın diye kaldırıp kendi elini altına koyan adam canımı bu kadar acıtacak...
iste beynimiz bize bunu yapiyor. Guzel olan anilari seriyor onumuze. Sen su sinavi kazan o sehirden git anilar kaybolacak yavas yavas.Ama seni cok iyi anliyorum. Normal bir ayrilik olsaydi daha kolay olacakti. Ama kandirilmis hissetmek cok aci.
Umarim yararli olur. Ben hicbisey yapamiyorum boslukta gibiyim. Cok yalniz hissediyorum. O baskasiyla mutlu ben tek basima mutsuz. Cok aci veriyorevet bunu normal görüp geçecek diye üzerinde durmamaya çalışıyorum.
benzerimsi bi ayrılık yaşamış eski dostumla konuştum (erkek) bana yaşadığım süreçleri çabuklaştırmanın yolunu söyledi kendi uzun yoldan atlatmış çünkü.
stalk yapmayı bırakmıştım zaten tamamen kafadan bırakacağım. erkeklerin bir özelliği var düşünmemek gibi. bana tüm erkekler aynı öneriyi yapıyor; düşünme! bizim için mümkün değil gibi bişi bu. ama denicem. kadın-erkek cinsiyetlerine inanmıyorum istersem başarırırım biliyorum, yapıcam da düşünmücem.
ve üzerimdeki öfkeyi de bırakmaya karar verdim. öfke de üzerime ağırlık yapıyor. hiçbir şey düşünmeden hafiflemek istiyorum, kendimi tanımak istiyorum kendimi düşünmek istiyorum kendime bakmak istiyorum. biraz ben olmak istiyorum hayatımda ilk düşündüğüm şey ben olayım istiyorum.
bu süreci de başlattım. kararlıyım.
Umarim yararli olur. Ben hicbisey yapamiyorum boslukta gibiyim. Cok yalniz hissediyorum. O baskasiyla mutlu ben tek basima mutsuz. Cok aci veriyor
Yalniz hissetme durumu bende de ayni. Onceden de yalnizdim ama bu daha farkli nasil bir bosluktur nasil bir histir. Ben ittim o kadina diyosunya.ayni seyi ben de dusundum hep.benim hatalarim da vardi. Ama ne olursa olsun karakterli bir insan olsaydi bunu yasatmazdi. Seni cok iyi anliyorum. Benimde icim agliyor. Gozumden yas gelmesin kimse anlamasin diye icime akitiyorum. Rabbim bize yardim etsin. Inan bela falan okumuyorum. Hala seviyorum belki herseye ragmen içinde iyi olan bir tarafi vardir dyip o kismini seviyorum. Ama acimasizdi cok. Onun aklin bile gelmiyorumduroysa gunun her ani aklimda. Yeni bir baslangic yapmayi o kadar cok istiyorum ki ama gucum yok sanki. Sanki butungucumu ona tuketmisim.birlikte whatsapp konuşmalarımızı sildim.
bana söylediği onca güzel söz.
onca yalanı..
onca seni çok seviyorumları...
sildim attım...
sanki kendi çocuğumu boğmuş, ellerimle büyüttüğüm ağacı köklemiş, özenle boyadığım bi duvarı pisletmişim gibi acıyor içim.
benim de olmuştur hatalarım.
belki onu o kadına ben ittim belki aklına ben soktum. ama sanmıyorum. ben sadece gerçekten hissettim.
bugün ağzı burnu dağılmış fotosunu o kadının görünce... dedim ki... yani beni bu hem ahlaksız hem tipsiz kadın için bırakan adama ben neden üzülüyorum ya...
9 senemi verdim. üzerine 3 ayımı daha neden veriyorum... neden ömrümü harcıyorum bu haysiyetsiz için..
çok üzülüyorum kendime. umutlarıma. saflığıma sevgime çok üzülüyorum...
sevebilme kapasiteme de...
çok üzgünüm. gözlerim değil ama içim kan ağlıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?