ölüyorum

anlattığınız sorunlar büyük şeyler. bence siz de aslında artık ayrılmak istiyorsunuz, sadece yalnız kalmaktan korkuyorsunuz. böyle hissettim, olabilir mi?

anlattığınız sorunlar büyük şeyler. bence siz de aslında artık ayrılmak istiyorsunuz, sadece yalnız kalmaktan korkuyorsunuz. böyle hissettim, olabilir mi?

bilmiyorum. düşünüyorum. hayata bakış açımın aynı olduğu beni anlayan aynı meslekten birini bulmak zor. yeni birini bulmaktansa olanı düzeltmek daha kolay geliyor ama tabi karşı tarafın isteğine bağlı.

o yüzden bıraktım zamana. zaten şu an ilişki modunda değilim bugün 30 dk çalıştım. en azından geri başladım.

bu arada beni arayıp kongrede kimlerle oturduğunun raporunu verdi.

E esmergizmo Siz ayrilmamissiniz ki? Uzun yillarin verdigi bir aliskanlik da olabilir ama bana normal gelmedi. Ama bugun 30 dk bile olsa calisman cok guzel, en azindan baslangic olarak.

ınsanlar 40 yıllık kocasından ayrılıyor torun torba sahıbıyken
kimse ölmuyor
aldatılmayan terkedılmeyen aşırı sevıp ayrılmak zorunda kalmayan var mı aramızda ?
bırıne bu denlı baglanmak dogru degıl anneye babaya bıle bukadar baglanmayın ölumlu dunyada en sevdıklerınle sınanırsınız

hanı 28 yaş kucukde degıl bunları bılmek ıcın ama...
sınava daha azımlı hazırlanmanız ıcın fırsat var degerlendırın

E esmergizmo Siz ayrilmamissiniz ki? Uzun yillarin verdigi bir aliskanlik da olabilir ama bana normal gelmedi. Ama bugun 30 dk bile olsa calisman cok guzel, en azindan baslangic olarak.

evet zorladım biraz müzikle o kadar oldu biraz daha çalışıcam.

bugün kendime söz verdim hedefimi başarıcam. kimse için değil kendim için. artık zurnanın son deliği bile bana kazanamıyorsun falan diyor bıktım milletin çenesini kapatıcam.

onunla konuşmaya devam etmek istiyor musunuz? ben olsam bir daha telefonlarını açmazdım. böyle ne idüğünüz belirsiz çünkü.

Yani okul hayatina baktigimizda tip fakultesine girmissin, bir de bitirmissin. Evet onundeki sinav cok zor ama kendini vererek calisirsan basaracagini dusunuyorum. Insanlar cok hadsiz, en alakasiz kisi bile hayatindaki kararlarina, basarilarina, basarisizliklarina laf soyleme hakkini kendinde buluyor niyeyse. Bunun sonu da yok, biri bitirse digeri basliyor. Gene de eger bu sana motivasyon kaynagi olacaksa, basarmani saglayacaksa iyi.

adam 9 yıldır hayatınızda olduğuna göre siz onsuz bir hayat bilmiyorsunuz. düşünsenize, 9 yıl. az mı?

hayatınızdan çıkarmak elbette ki kolay değil ama arada aşk kalmamış gibi.

gözden kaçırdıysam düzeltin ama hiç çok seviyorum, çok aşığım gibi ifadeler kullanmadınız.
genel olarak "artık bu yaşta tüm iyi erkekler kapılmıştır diye düşünüyorum" havasındasınız. hani onu çok sevdiğinizden değil de hem yalnız kalmamak için, elinizde olduğu için hem de onsuz yaşamayı bilmediğiniz için onunla devam etmek istiyorsunuz. bana böyle geldi.

evet ananem bile eczanede çalış diyor :))

özellikle sevgilimin annesinin lafları çok sinirimi bozdu. resmen hesap sordu o kim oluyorsa. üstelik kendi kızı 29 yaşında kpss kazandı 32 yaşında evlendi! suratına söyledim zaten telefonda mort oldu.

herkesi mor etmem lazım. yazmadım ama arkamdan konuşan salak bir arkadaş kitlem de var. dedikoduma bayılan tipler onları da mort edicem.

4 ay önce yakın kız arkadaşım aşık olduğu musmutlu bir evlilik hayatı vardı. Sanırım 6 yıllık evliler.
Çocukları olmadı bir süre.
Sonra bir erkek evladı oldu.
Ay nasıl mutlulardı nasıl.
Böyle onlara bakınca sanki ben yaşıyorum,
Mutlu oluyordum.

Takiii o kaza olana kadar...
Aşkla yaptıkları büyütmeye çalıştıkları oğlulları,
Arkadaşımın yani annesinin gözü önünde,
Kamyonun altında kalarak can vermesi..

Tek düşündüğü 3 yaşındaki evladı.
Sadece o kaza anı.
Çocuğunun parçalanışı..
Anne olmayan bu kadar anlayamaz.
Ama varya bu acının üstüne acı yoktur diye düşünüyorum.

Sen el adamı için ölüyorum diyorsun ya,
Arkadaşım 9 ay karnımda 3 yıl göğsümde
Büyüttüğüm oğlum gözümün önünde can verdi.
Ve ben hergün ölüyorum. Diyor.
Ama ölmüyor yaşıyor.

Hayat böyle ve senin acın bir çok acının yanında
Su gibi kalır...
o senin kadar ölüyor mu bari?

aşk nedir? kalp çarpıntısı. ne kadar sürüyor? 3 ay taş çatlasa 3 yıl. aşk için evlenilmez. çünkü aşk yerini sevgiye bırakır.

elbette seviyorum sevmesem bu kadar saçmalığa katlanmazdım zaten sadece alışkanlık değil. çok aşırı kırgın olduğum için sevgim zedelendi. çok hayal kırıklığındayım.

ha bunları atlatabilir miyim? karşılıklı konuşur çözersek o da istekli olursa sanırım evet.

yalnız kalmak tabi ki istemiyorum ama her konuda kafamızın uyuşması çok zor. hani hayat stilimiz bile aynı. mesela kimi insanlar dedikoducudur hindir vs. o açıdan bile kafamız benziyor. iş stilimiz bile aynı. arkadaşlık tarzımız bile. bir de birlikte büyüdük. bu ne demek biliyor musun zevklerin düşüncelerin bütün oluyor. araba kullanma stilimiz bile aynı o öğretti bana. onun aldığı araba bile benim hayalimdeki araba. bu kadar iç içe geçtik artık.

o yüzden hiç tanımadığım adamın biriyle çabalamaktansa tabi ki sorun çözmeyi tercih ederim. çünkü iki kişinin birbirini tanıması ve anlaması çok sancılı bir süreç. o şöyle düşünür şöyle tepki verir diye bilmek bile bi ilişkinin gidişatını çok etkiliyor.

böyle olunca aşk da yeniden canlanıyor sevgi de. çünkü arada tartışma yok saygısızlık yok vs.

tabi ki bu genel bakış açım. o istemediği sürece peşinde dolanacak değilim. çünkü peşinden koşarak kimse dönmez bence.

ayrıldığımız gece burada dediğim tüm sorunları uyku ilacının rahatlatıcı etkisiyle söyledim ona. yani düşüncelerimi biliyor aslında. düşünsün bakalım neyi nasıl düzeltebilir. top onda.

ben her halükarda ders çalışacağım. şu dönemde ister döner affettirir kendini ister gider tamamen yapacağım değişmeyecek karar verdim. kendi yoluma bakacağım. isterse yürür yanımdan isterse kalır ardımda bu kadar basit.

ee napalım? her gün hastanede onlarca insan ölüyor o zaman hastalanınca da üzülmesin kimse.

herkes ne kadar meraklı ay bak daha kötüsü var demeye.

aldatılan kadınların konularına da gidip ay bak ya erkekle aldatsaydı haline şükret gibi şeyler yazıyor musunuz mesela?

ya da kocası tokat atan kadına şükret kemiklerini kırmamış diyor musunuz?

acı hikayeleri ile pollyannacılık yapılmaz.

Bu düşünceni çok sevdim.
Çok akıllı,sakin,olumlu. Umarım hayatında bu şekilde olur..

Iyi yapmissin, icine atmaktan iyidir. Sana dert olacagina karsi tarafa dert olsun. Dedigim gibi, bu sana motivasyon saglayacaksa cok iyi. Git ve elinden geleni yap. "Winners are not those who never fail but those who never quit" demisler.

güzel yazmışsınız. o bahsettiğim yorumunuzu görünce sadece yalnız kalma korkusu ve mantıkla yaklaştığınızı düşünmüştüm açıkçası, o yüzden yazdım

Bu sizin düşünceniz.
Berbat bir durumda olduğunuzu anlattınız
Bizlerde size hayatta niceleri vardır dedik
Sizin beklentiniz ölüyorum dedikten sonra,
Ay evet gerçekten terkedilmişsin biran önce öl mü diyelim?
Yada gidin boynuna atlayın mı diyelim?
Kocası tokat atana kaldıramıyorsan boşa denir.
Aldatılan kadına kaldıramayacaksan boşa denir.
Meraklı olduğumuz bir durum yok.
Hayatta çok zor şeyler var yanlız değilsiniz.
Bunlar hayatın bir parçasıdır.
Ölmezsiniz diyerek bir kısa örnek vermektir.
Siniriniz bu yazdıklarıma olmamalı.
Ben sizin dar çaresiz düşüncenize veriyor.
İyi ölmeler mi demeli bilemedim.
Çok yanlış bir çıkışma olmuş.
Ama tabiki bu tarz çıkışmaya ortak olmayacağım.
Sağlıklı düşünmeye başladığınız anda.
Yanlışınızın farkına varırsınız.

Iyi yapmissin, icine atmaktan iyidir. Sana dert olacagina karsi tarafa dert olsun. Dedigim gibi, bu sana motivasyon saglayacaksa cok iyi. Git ve elinden geleni yap. "Winners are not those who never fail but those who never quit" demisler.

kesinlikle benim düşünce yapım bu işte. ama çoğu kimse beni anlamıyor. dedim valla. saygı gösterene saygı gösteririm. bana kim nasıl gelirse öyle gelirim. iyi insan benim için çok iyi der. kötü insan çok kötü bu kadar basitim aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…