ölüyorum

baya konuştum evet uzun süre konuştuk baya bişeyi anladı psikodrama yaptık hatta iyi geldi gerçekten

evet bi nedene bağlı olması açısından dedi sanırım

belki sorun aile değil de bakış açısı diye düşündü ilaç verdi bi de huzursuz ortamda çalışmana yarar dedi. ben de ne dediyse yapıyorum işime geldi düşünmemek. düşünmekten bıktım çünkü.

Keşke hep senin gibi danışanlar gelse ahaha en sevdiğim. Kimisi 4 seans ketum ketum oturuyor, parasına da yazık. :/ Senin daha iyiye gitme isteğin olduğu için toparlanman da kolay olacak bak ilk görüşmede ne kadar fazla adım atmışsın. Daha da iyiye gideceğini düşünüyorum. :)

evet çünkü çıkmak istiyorum bu durumdan bıktım çok

sanırım neler yaşadığımı empati de yapabiliyor benzer yollardan geçtiğinden çözdü beni kolayca umarım hep böyle iyi gider.

valla ben de ketum olurum sanıyordum ama döküldüm enerji uyuşması önemli gerçekten sanırım.

9 sene az degil, ama nasip olursa 80 yasina kdr yasiycagini dusunurken,hayatindan pekte bisey degil bu 9 sene. Bundan sonraki 43 senen senin ellerine ve secimlerine bagli. Acini yine cek, icinde biriktirme. Vur kir kufret. Ama en sonunda toparlan.
9 seneni calam adama bide o 43 seneni heba etme.

Enerji tutması da var muhakkak ama önemli olan daha iyiye gitme isteği ve farkındalık. Sende bunlar var gibi görünüyor, böyle de devam edersen çok kolaylaşır. Terapistin de iyi olması önemli, iyi bir ilişki de kurmuş gibisiniz şu an. Haydi bakalım go girl :)

umarım astoria. tek kurtuluş yolum bu kaldı. başka çarem yok hayatımı düzeltmek için.

her gün morali bozulunca arayan adam kongreye gidince sesi kesildi.

bakalım her gün muntazaman arayan adam kongredeyken kaç kere arayacak.

bense mal mal duruyorum. bütün arkadaşlarıma sardım hepsi çok meşguller hem mesai saati hem buluşmamız bile çok zor görüşemedik hiçbiriyle.

kendime kızıyorum. 40 yaşında 2 çocuklu halde adam istemiyorum diyip gidemesin diye kendimi tam donanımlı yapayım iş olarak kariyerli olayım ki güçlü olayım diye düşünürken 28 yaşımda işsiz güçsüz halimde aynı şeyi yaşadım.

ilerde başıma gelmesin dediğim bu yaşımda başıma geldi. kendime kızıyorum en çok. ne kadar aptalmışım.

az önce ivana sert e mesaj atıp nasıl bu kadar güçlü olduğunu sorduğum bir mesaj attım.

sanırım iyice dibe düştüm artık.

az önce ivana sert e mesaj atıp nasıl bu kadar güçlü olduğunu sorduğum bir mesaj attım.

sanırım iyice dibe düştüm artık.
burda bir tane başlık vardı. kasım 2009da açılmış, sevgilisinden ayrılanlar kulübü diye. 5500 küsur sayfa var.
ben oturup onları okumuştum. hepsini okumadım tabi ama bayağı bir sayfaya bakmıştım. yeter ki iş olsun. kafam dağılsın.

başkalarının da aynı şeylerden geçtiğini görmek iyi geliyor. 2009da orda her gün ne kadar mutsuz olduğunu yazan, pasiflorayı kafaya diken bir kız vardı mesela. 2016da konu açmış yeni sevgilisiyle olan tatlı bir derdiyle ilgili.

insan görünce gülümsüyor.

Canim oyle bir surectesin ki hic gecmeyecekmis gibi geliyor degil mi? Oyle degil iste. Acin kademe kademe azalacak. Kendine biraz sure ver. Birkac gun sonra kalbine saplanan bicagin acisi azalacak, bir ay sonra daha mantikli dusunmeye baslayacaksin. Birkac ay sonra nadiren agladigini goreceksin.
Hatta bir yil sonra gulersin bile olanlara. Bunlar olmaz saniyorsun, ama olacak merak etme. Bu surecte istedigin kadar agla, bagir, acini yasa. Ama kendini birakma.
Aci cekmek bile bir duygu, deneyimdir ve hiclikten iyidir.

Bu ölüyorum bihterce geldi bana.acınızı anlamadığımı düşünmeyin sakın.bu kişinin sizin için hayırlı olmadığını düşünün belki ilerde iş ciddilestiginde sizi böyle saçma sapan bir nedenle yarı yolda birakacakti.o zaman daha çok yipranacaktiniz.daha fazla kendinize eziyet etmeyin.bunda da bir hayır vardır deyin.sizi istemeyeni siz hiç istemeyin.hayatınıza bakın.daha güçlü olup kariyerunizi daha da yükseltin kaybeden o olsun sizi görüp ben ne kaçırdım desin

Ve olursa bir daha o kişiye güvenip dönmek gibi bir hata yapmayın sakın .insanlar kimlere değer verip tepelerinde taşıyor.kariyer mariyer hikaye..

Niye özellikle Ivana Sert?

ya bilmiyorum kadın zengin bi adamın karısı konumundan şimdi programda sürekli demirbaş bi jüri haline geldi sanırım amaan nafakayla yaşarım demek yerine hala çabaladığı için o kalibredeki normların dışına çıkıyor gibi geliyor bana.

bir de yarışma programını geyiğine izliyorum arada orada baya insani bir tavrı var. sürekli kızları yüreklendiriyor pozitif vs ondan sanrm.

eski bi arkadaşımla dışarı çıktım uzun süredr görüşmemiştik o arada aradı bu arada. bi arkadaşyla oturuyormuş otelde. az konuştuk iyi dedim.

ben de kendimi sürekli meşgul etmeye çalıştım ama yarın artık derse geri başlcam çok vakit kaybettim.

Anladım. Sorguladım gibi düşünme de :) Merak ettiğim şey o kadar sevgilisinden ayrılan ve yeni bir hayat kuran ünlü varken neden özellikle Ivana Sert'i tercih ettiğindi, yani kendinle özdeşleştirdiğin ya da benzettiğin bir özelliği olup olmadığını merak etmiştim.

E esmergizmo Benim iliskilerle ilgili tecrubem yok, bu mevzulardan da anlamam. Bu yuzden konunun bu kismina hic yorum yapmamistim ama cok merak ettim; neden eski sevgilinle konusuyorsun? Benim bildigim bir iliski bittiyse bitmistir, artik iletisiminizi minimuma indirmeniz ikiniz icin de daha iyi olmaz mi?

aslında benzetmiyorum. sanırım benden çok farklı. ben böyle hiçbişiden para kazanan tiplere özeniyorum sanırım :) belki de havadan para kazanma yöntemini bulması bile ilginç geliyodur bana. bi de ben tv izlemem diğer ünlüleri tanımıyorum bi tek bu programa bakıyorum türk şarkıcılarını ünlülerini tanımam ondan.

ya işte bitme bi değişik oldu ya ondan. ben de bilmiyorum noluyo. bana zaman ver demişti ben de o günden beri çektim kendimi. tamamen bitiremiyor mu kafada alışkanlık mı bilmiyorum.

ama ben artık yoluma bakmalıyım onu biliyorum.

ilaç yüzünden sanırım daha çok düşünmeye başladım. moralim daha iyi gibi. ama kafamda sorunlarımız dönüp duruyor.

mesela en başta cinsellik kafama takılıyor. sonuna kadar değil ama birşeyler paylaştık gençken oysa son 5 yıldır kardeş gibi takılıyoruz. başta bunu evlilik sonrasına ertelemekten sanmıştım ama artık onda bir sorun olduğundan şüpheleniyorum. ki ben öyle olmasa da olur diyebileceğim biri değilim. ileride bana yetemezse gözüm dışarı kayar korkusu yaşıyorum içimde.

bir diğer sorun beni itelemesi hayatından. yalnız yaşarken burda sanki evinde istenmediğimi hissediyordum ben evinde olunca huzursuz oluyordu hiç benimseyemedim. arkadaşlarımın evlerinde bile daha rahat uyuyup takılırdım. onla aynı evdeyken rutin bir hayat süremiyorduk mesela ben varken ders bile çalışamıyordu oysa ki o sınavlara hazırlanırken bunun tam tersiydi herşey yemek hazırlardım ben o çalışırdu arada dışarı çıkardık sonra gece öpüşür sarışır konuşur koklaşır uyurduk. her konuda konuşabilirdik.

oysa son 5 senedir ne konuyu açmaya çalışsam geçiştirdi. böylece sorunumuz olmayacaktı.

kendime kızıyorum. belki sınavımı kazansam onla sağlıklı bikaç ay geçirsem sorunlar gün yüzüne çıkacaktı ve belki ben ayrılıp şu an bir başkasıyla mutlu olacaktım.

sınavı kazanamayarak kendimi ona mahkum bıraktım. kendi topuğuma sıktım.

gece ilaçtan dolayı çok kötü uyudum sanırım uyandım sürekli böyle uyumazdım ben hiç. şimdi bi kahvaltı edip sonra derse oturacağım.

bugün hıdırellez. deniz kenarına gidip dilek dileyeceğim. senelerdir dileyip sahip olamadıklarımı tekrardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…