- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Anlattıklarınla alakalıdır sanıyorum. Terapistine baya çıkarım yapacak kadar bilgi vermişsin çünkü ilk görüşmede herkes bu kadar çabuk çıkarımlar yapamaz :) Gitme dememiş aslında TUS sonrası git demiş, muhtemelen bağımsızlığın bir nedene bağlı olsun diye ama tabi başka bir sebepten dolayı da olabilir sonuçta ona anlattıklarını bilemiyorum.
Anlattıklarınla alakalıdır sanıyorum. Terapistine baya çıkarım yapacak kadar bilgi vermişsin çünkü ilk görüşmede herkes bu kadar çabuk çıkarımlar yapamaz :) Gitme dememiş aslında TUS sonrası git demiş, muhtemelen bağımsızlığın bir nedene bağlı olsun diye ama tabi başka bir sebepten dolayı da olabilir sonuçta ona anlattıklarını bilemiyorum.
baya konuştum evet uzun süre konuştuk baya bişeyi anladı psikodrama yaptık hatta iyi geldi gerçekten
evet bi nedene bağlı olması açısından dedi sanırım
belki sorun aile değil de bakış açısı diye düşündü ilaç verdi bi de huzursuz ortamda çalışmana yarar dedi. ben de ne dediyse yapıyorum işime geldi düşünmemek. düşünmekten bıktım çünkü.
Keşke hep senin gibi danışanlar gelse ahaha en sevdiğim. Kimisi 4 seans ketum ketum oturuyor, parasına da yazık. :/ Senin daha iyiye gitme isteğin olduğu için toparlanman da kolay olacak bak ilk görüşmede ne kadar fazla adım atmışsın. Daha da iyiye gideceğini düşünüyorum. :)
evet çünkü çıkmak istiyorum bu durumdan bıktım çok
sanırım neler yaşadığımı empati de yapabiliyor benzer yollardan geçtiğinden çözdü beni kolayca umarım hep böyle iyi gider.
valla ben de ketum olurum sanıyordum ama döküldüm enerji uyuşması önemli gerçekten sanırım.
Enerji tutması da var muhakkak ama önemli olan daha iyiye gitme isteği ve farkındalık. Sende bunlar var gibi görünüyor, böyle de devam edersen çok kolaylaşır. Terapistin de iyi olması önemli, iyi bir ilişki de kurmuş gibisiniz şu an. Haydi bakalım go girl :)
az önce ivana sert e mesaj atıp nasıl bu kadar güçlü olduğunu sorduğum bir mesaj attım.
sanırım iyice dibe düştüm artık.
burda bir tane başlık vardı. kasım 2009da açılmış, sevgilisinden ayrılanlar kulübü diye. 5500 küsur sayfa var.az önce ivana sert e mesaj atıp nasıl bu kadar güçlü olduğunu sorduğum bir mesaj attım.
az önce ivana sert e mesaj atıp nasıl bu kadar güçlü olduğunu sorduğum bir mesaj attım.
Canim oyle bir surectesin ki hic gecmeyecekmis gibi geliyor degil mi? Oyle degil iste. Acin kademe kademe azalacak. Kendine biraz sure ver. Birkac gun sonra kalbine saplanan bicagin acisi azalacak, bir ay sonra daha mantikli dusunmeye baslayacaksin. Birkac ay sonra nadiren agladigini goreceksin.kızlar psikiyatriden randevu aldım çarşamba günü. o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum.
biliyorum ne acılar çekiyor insanlar ben de kendime söylüyorum ama yine de çok canım acıyor.
son kalem sevgilimdi. dayandığım tek şey oydu. onla ayrılma ihtimalini bile düşünmedim hala düşünemiyorum. şoktayım hayal kırıklığındayım. etimden et koptu sanki.
bişeyleri değiştiremediğim için o da pes etti sonunda. onun desteğiyle bile zorlanıyordum şimdi nasıl ayağa kalkarım?
Niye özellikle Ivana Sert?
ya bilmiyorum kadın zengin bi adamın karısı konumundan şimdi programda sürekli demirbaş bi jüri haline geldi sanırım amaan nafakayla yaşarım demek yerine hala çabaladığı için o kalibredeki normların dışına çıkıyor gibi geliyor bana.
bir de yarışma programını geyiğine izliyorum arada orada baya insani bir tavrı var. sürekli kızları yüreklendiriyor pozitif vs ondan sanrm.
Anladım. Sorguladım gibi düşünme de :) Merak ettiğim şey o kadar sevgilisinden ayrılan ve yeni bir hayat kuran ünlü varken neden özellikle Ivana Sert'i tercih ettiğindi, yani kendinle özdeşleştirdiğin ya da benzettiğin bir özelliği olup olmadığını merak etmiştim.
E esmergizmo Benim iliskilerle ilgili tecrubem yok, bu mevzulardan da anlamam. Bu yuzden konunun bu kismina hic yorum yapmamistim ama cok merak ettim; neden eski sevgilinle konusuyorsun? Benim bildigim bir iliski bittiyse bitmistir, artik iletisiminizi minimuma indirmeniz ikiniz icin de daha iyi olmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?