Ölüyorum

Takmamak mümkün değil.Cocuklu aileler gelir laf sokar benı arayan herkes yok mu gebelik diye sorar.Birde kimse bilmiyorum ki ilac alamıyorum diye cocuk olmuyor kendı ailem ve eşimin ailesı hariç

Hem kimsem kalmadı arkadaşım, komşum yok diyorsunuz hem de dalga geçiyorlar diyorsunuz. Ne yapıyorlar, sokaktan geçen adamlar evinize girip parmakla sizi gösterip "He he çocuğu da yok kiiiii" diyip çıkıyorlar mı?

İş imkanınız,okulunuz,mesleğiniz var mı?

Anne olma isteğinizi anlıyorum ama ilgisiz bir eşe neden çocuk vermek istiyorsunuz? Sizinle ilgilenmeyen çocukla ilgilenecek mi? Kendi annenizden yakınıyorsunuz ama eşiniz de aynı anneniz gibi bir ebeveyn olacak.
Yaşınız çok genç, işe girip çalışın birikim yapın.

Konu sahibi aslinda her iki ailenin de parasi olup da vermemesine de takmis biraz..

Yani biri cikarip 5000 tl verse hersey cok kolay olacak.
Calismak zorunda kalmayacak vs vs.

Ama hayat oyle degil iste canim.

19 yadinda kacarak evlenmissin.
Olan olmus tamam ama aileler de simdi..baksinlar baslarinin caresine.diyor demek ki

Ya burada kaç kişi aynı şeyi yazıyor hiç buna kafa yorup cevap verdiğiniz yok maşallah. Elalem dalga geçiyo kocam biriktirdiğim paramı alıyor Çocuk istiyorum yoksa ölürüm. Bu konu bu bencillik beni çok sinirlendirdi cidden. çocukların böyle kullanılmasına çok kızıyorum. Vallahi bakmayacağım konuya.

24 yaşında çocuğu yok diye oturup ölmeyi düşünmek ne demektir ya?

İnsanlar hasta ailelerini, el kadar bebelerini bırakıp kışta karda işe gidiyorlar üç kuruş daha fazla kazanabilelim diye.

Sizin oturduğunuz yerden para yok diye ağlamanız ne denli yakışıyor?

+++++

Yoksa küfür edip banlanacağım artık.

19 yaşında kaçıp evlenebiliyorsan çalışıp kendi paranı da kazanabilirsin.
İlla meslek sahibi olmana gerek yok.
Vasıfsız eleman arayan çok iş yeri var.
Çocuğu gerçekten anne olmak için isteseydin ne kocana ne ailene minnet ederdin.
Ama elalemin ağzını kapatmak için istediğin için para da elalemden gelse olur kafasındasın

Daha cok gencsin senelrce ugrasip cocugu olamayan veya cok uzun zamanlar sonra evlat sahibi olanlar var ve sen daha yolun basindasin hemen isyan ediyon karsina belki daha cok hayatin zorluklari cikcak boyle cabuk pes edersen yarin obürgun cocugun oldugunda ne yapacaksin kendini bu pisikolojiden cikar ugrascak baska seyler bul

Kaç sene oldu yap bi tane. olmuyor mu niye olmuyor. Ve sonra da kendı aralarında guluyor lar
Gulen arkadaslar ortaokuldaki cocuklar herhalde. Ben hic boyle birsey gormedim duymadim. Kocanda seni takmiyormus zaten. Ben calisicam de. Yasin kac daha. Ise gir para kazan. Istemiyor ne demek. Istemiyorsa parayı bulsun. Gir bi ise çalış birikim yap kendine güvenin gelsin. Kendi paranı kazanmak kadar güzel birsey yok. Tadina varınca anlarsın

Derdi elalem de değil kendisi aslında. Elalem diyebileceği insan da kalmamış çevresinde, sonra da dalga geçiyorlar diyor.
Kendimi işe yaramaz hissediyorum yazmış, bebek olunca işe yarayacağını düşünüyor. Kendisi çalışmasın da ne olursa olsun.

Neyse artık cidden yazmayacağım. Durumu değişmeden çocuğu olmaz umarım, diyebileceğim tek şey bu. Çocuklara üzülüyorum hem de büyüdüklerinde de yaralı oluyorlar mutlaka.

Vallahi şu kk tam bir toplumsal turnusol
Hem esin ilgisiz hem gencecik yasta calismayip bos bos oturuyorsun hem 5000tl icin agliyorsun
Saka gibi ya
Esin seninle ilgilenmiyor ve bes bin tl parayi bile veremiyorsa neden cocuk istiyorsun? Cunku cocuk olunca bu evliligi ve kendini garanti altina alacaksin Evli olmakla hava atacaksin baskalarina vs..
Ay sinirlerim bozuldu

19 yasinda kocaya kacmakla yaptigin cahilligi simdi ..cocuk cocuk..diye tutturmakla devam ettiriyorsun.

Kendine gel.
Bu yastaki akranlarin okuyor is bakiyor calisiyor.
Biraz kendini gelistir.
Millet ne der diye hicbir zaman dusunme.

Hayatini saglam temeller uzerine kur.
Cok gencsin daha.
Acele etme
Oluruna biraz biraz

Çocuk sadece annenin olmuyor sonuçta, adamı da baba yapmış olacak. İlgisiz adam iyi baba da olmaz zaten. Tek başına çocuk büyütmek de zor. İki sene sonra dayanamayıp boşanacağım derse çocuk olmaması daha hayırlı olur. O yüzden böyle adama çocuk yapma diyorlar hep. Bence mantıklı.

Ben anlamadim, sayfa aralarini da okuyamadim cok uzun. Konu sahibi, neden calisip kendi ilac parani kendin kazanmiyorsun?

Kaç sene oldu yap bi tane. olmuyor mu niye olmuyor. Ve sonra da kendı aralarında guluyor lar
Sizin cocugunuzun olup olmamasi bu kadar onemli mi baskalari icin aralarinda gulsunler yapmayin ya. Bu psikolojiyle elde yok avucta yok,is yok,meslek yok, anne olup napacaksiniz? Sizi calistirmayan kocaniz cocuktan sonra perdenin arkasindan bile baktirmaz buna idrak edemiyor musunuz? Bakin burda birsuru insan sizin ufkunuzu acmaya calisiyor ama siz anliyor musunuz bilemiyorum. Lutfen biraz dusunun,biraz gozunuzu acin.

Elbetteki her kadin anne olmak ister.Umarim hersey yoluna girer baskalarinin ne dedigi onemli degil senin hayatin seni ilgilendirir baska insanlar ne dio die degil sen mutlu olmaya bak

Kocanız 5 bin lira biriktirme zahmetine girmiyor, ama sorun ana babada. İyiymiş vallahi. Hiç başaramamışımdır ben kendi hatamı başkalarına yüklemeye , bu da bir meziyet. Senin problemin çocuk falan değil kocan. Bizimde olmadı burdan birçok kadının yıllarca çocuğu olmadı ama kimse de ölmedi. Hayattaki tek amacın anne olmak olmasın mesela kocanla mutlu olmak olsun , yaşın genç çalışıp para biriktirmek olsun , öyle olursa hayatın renklenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…