Ölüyorum

Ne alaka, o zaman her maddiyatı olmayan buraya para yardımı için konu açsın.
İşe girin 5 ay çalışın.
Ölmek ne demek, şu an Allah'a şirt koşuyorsunuz farkındamısınız.
Allah her ne olursa olsun, isteği kuluna verir.
Ayrıca ailenin size para vermek gibi bi zorunluluğu yok ki. Ailene neden kızıyorsun.
Eşini ilgilendiren bi konu.
Ailene tavır alamazsin.
Ben çocuk için uğraşiyorum.
İlk ameliyatimda ölümden döndüm.
Sonra bir tüp bebek denedim.
İkinci ameliyatimi bi hafta önce oldum
Bi taraf ödem yapti neler çekiyorum genede allahim ölüyorum demedim. Dememde.
Ailemin durumu da gayet iyi ne kadar görüşmesemde para istesem verecek kaç kişi var. Hic kimseden de para asla istemem.

Siz çocuğu sırf uğraşıcak bir şey olsun diye istiyorsunuz bence.Çocuk bir hobi değil hanımefendi çok ciddi bir sorumluluk.İnsanlar alay ediyor diye çocuk sahibi olmayı istemek ne kadar sağlıklı ?Lütfen iyice düşünüp karar verin.

evi uzakmış
kocası istemiyomuş
mesleği yokmuş

O zaman kendinize yatirim yapin once. Cocuk icin degil ama bunun icin oldukca da gec kalmissiniz. Kocanizi ikna edin, vasifsizda olsa bir is bulun, para biriktirin ve kimseye minnet etmeyin. Allah yoklugunu gostermesin ama 5bin lira icin ölünmez, üstelik eliniz ayaginiz tutuyo anladigim kadariyla

Çocuk çok büyük bir sorumluluk. Çok özveri gerektiren bir sey. İlgisiz bir adamdan neden inatla çocuk sahibi olmak istiyorsunuz ki?

Aynı şeyleri düşündüm , bi' de bu tür üyelere başka yol gösterince de bahaneler sıralanıyor arka arkaya.Hiç şaşmaz yani hep aynı.Çocuk da bir insan , obje değil.Çocuk büyütmek , yetiştirmek , onun mutlu bir insan olmasını sağlamak , eğitim almasını sağlamak , güzel bir hayat vermek kolay mı? Tamam maddi durumu olmayanlar çocuk yapmasın demiyorum kesinlikle ama burda eş de pek istekli değil.Hatta istekliyi geçtim umrunda bile değil.Merkeze uzaksa eşiniz ne iş yapıyor ve o Nasıl gidip geliyor işine?

24 yaşınızda sorun yapıyorsunuz
35 yaşındakiler ne yapsın sizce

Devlet hastahanelerinde üniversite hastahanelerinde yapılıyor bebek tedavisi hemde daha cüzi rakamlara
Hoş bi çok arkadaş demiş ilgisiz sevgisiz bi adama neden çocuk sahibi yapmak istiyorsunuz ayrıca eşiniz muayene oldumu kapsamlı ikinizede bakıldımı nerden biliyorsunuz çocuğunuz olmadığını

Arkadaş yok,komşu yok diyorsunuz. Girin bi işe(kasiyerlik,tezgahtarlık bile olabilir). Hem çevreniz değişir,yeni insanlar,kendi ekonomik gücünüz olur. Asgari ücretle bile çalışsanız beş ayda çok rahat biriktirirsiniz o parayı hem de kimseye minnet etmeden. Hemen ölmek en kolayı yoksa çocuk olduktan sonra daha bi sürü sorununuz olucak,kendi başınızın çaresine bakmayı öğrenmelisiniz

Bana kızım demeyın. psikilojim bozuk bunu zaten acıkca konuda yazdım

İlgisiz adama neden çocuk vermek istiyorsun o çocuğun mutlu olacağından ne kadar eminsin

Bana kızım demeyın. psikilojim bozuk bunu zaten acıkca konuda yazdım inkar etmiyorum ben çözüm yolu aramak istedim burada herkes sizin gibi sansşlı değil malessef

Bana kızım demeyın. psikilojim bozuk bunu zaten acıkca konuda yazdım inkar etmiyorum ben çözüm yolu aramak istedim burada herkes sizin gibi sansşlı değil malessef

Şansla alakası yok, siz koca peşinde koşmuşsunuz ben eğitim peşinde. Seçimlerle alakalı.

Bence konu fake
Oyle olmasa bunca cevabı hic tınlamayıp bana kizim demeyin yazmazdi
Ayrica bunun sansla ne ilgisi var Sen evindeki rahat koltugu birakip bi yere temizlikci olarak girsen bile bes bin tl yi biriktirirsin Ama olmaz cunku sen sevgili esinin kiymetli karisi olarak calismana izin verilmiyordur Mazallah incilerin dokulur
Gerci nasil kiymetli oluyorsan uc kurus parayi bile veremeyen bir es..
Ay bu konuyu takibi de birakiyorum sinirlerim iyice bozuldu

Ben burada kimse den para yardımı istedim tek tek cevap yazıyorum

Yanlış yoldan gitmişin hala ısrar ediyorsun napican bebek olunca millete alın bakin bende yaptim oldu mu diceksin kaldı ki çok basit düşünüyorsun hadi sana 5000 lira verdiler eder sonrası rutin kontroller doğum şekli sonra bebeğin beşiği bezi maması vs vs bitmez bu liste onları kim karşılayacak azcik akıllı ol ise gir bir onun açılsın paranı kazan illa çocuk diyorsan bari sefil büyümesin çocuğun

Iyi yapmissin benden de bir kib gelecek aklima gelmemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…