- 15 Temmuz 2016
- 8.836
- 14.967
- 248
- Konu Sahibi Dilara lavanta
-
Siz çocuğu sırf uğraşıcak bir şey olsun diye istiyorsunuz bence.Çocuk bir hobi değil hanımefendi çok ciddi bir sorumluluk.İnsanlar alay ediyor diye çocuk sahibi olmayı istemek ne kadar sağlıklı ?Lütfen iyice düşünüp karar verin.Bİ taraftan anne olamamak,cevre baskısı insan ların alaycı tavırları En kötüsüde herkes bana sırt cevirdi Allah için size soruyorum anne adaylarına benim gibi bir kızınız olmus olsaydı.Ve maddi durumumz olmus olsaydı kızınıza ilac almazmıydınız.Ne arkadas var burada ne komsu. Eşim sabah işe gider ilgi alaka zaten yok. BENDE sizden yardcımcı olmanızı istiyorum. BİR tek Allah ım var baska da kimsem yok.Kendimi degersız işe yaramayan biri olarak görmeye basladım.Yasama hevesim kalmadı.Ölmek istiyorum. Sadece nefes alıyorum.Herkes ama herkes bana iki yüzlü gelmeye basladı.Ya ölecegim yada deli olacağım Allah rızası için bana bir çözüm yolu bulun
evi uzakmış
kocası istemiyomuş
mesleği yokmuş
Aynı şeyleri düşündüm , bi' de bu tür üyelere başka yol gösterince de bahaneler sıralanıyor arka arkaya.Hiç şaşmaz yani hep aynı.Çocuk da bir insan , obje değil.Çocuk büyütmek , yetiştirmek , onun mutlu bir insan olmasını sağlamak , eğitim almasını sağlamak , güzel bir hayat vermek kolay mı? Tamam maddi durumu olmayanlar çocuk yapmasın demiyorum kesinlikle ama burda eş de pek istekli değil.Hatta istekliyi geçtim umrunda bile değil.Merkeze uzaksa eşiniz ne iş yapıyor ve o Nasıl gidip geliyor işine?Ya burada kaç kişi aynı şeyi yazıyor hiç buna kafa yorup cevap verdiğiniz yok maşallah. Elalem dalga geçiyo kocam biriktirdiğim paramı alıyor Çocuk istiyorum yoksa ölürüm. Bu konu bu bencillik beni çok sinirlendirdi cidden. çocukların böyle kullanılmasına çok kızıyorum. Vallahi bakmayacağım konuya.
24 yaşınızda sorun yapıyorsunuzHerkese mrb yani üye oldum.Ben 24 yaşında 5 senelık evliyim.Kaçarak evlendik.2,5 yıl önce doğal yoldan gebe kaldım ama düşük yaptım. ailemden uzaktayım. Tedavi olmam için ne eşim nede aileler destek olmuyor.Beni doğuran annemin büyüten babam hayat eşim hiç biri benim neler çektiğimi görmüyorlar. Sadece ihtıyac olan 5.000 tl bunun için evet bunun için sabahlara kadar sesi mi kimse duymasın diye her gece aglıyorum.Bİ taraftan anne olamamak,cevre baskısı insan ların alaycı tavırları En kötüsüde herkes bana sırt cevirdi Allah için size soruyorum anne adaylarına benim gibi bir kızınız olmus olsaydı.Ve maddi durumumz olmus olsaydı kızınıza ilac almazmıydınız.Ne arkadas var burada ne komsu. Eşim sabah işe gider ilgi alaka zaten yok. BENDE sizden yardcımcı olmanızı istiyorum. BİR tek Allah ım var baska da kimsem yok.Kendimi degersız işe yaramayan biri olarak görmeye basladım.Yasama hevesim kalmadı.Ölmek istiyorum. Sadece nefes alıyorum.Herkes ama herkes bana iki yüzlü gelmeye basladı.Ya ölecegim yada deli olacağım Allah rızası için bana bir çözüm yolu bulun
Devlet hastahanelerinde üniversite hastahanelerinde yapılıyor bebek tedavisi hemde daha cüzi rakamlaraHerkese mrb yani üye oldum.Ben 24 yaşında 5 senelık evliyim.Kaçarak evlendik.2,5 yıl önce doğal yoldan gebe kaldım ama düşük yaptım. ailemden uzaktayım. Tedavi olmam için ne eşim nede aileler destek olmuyor.Beni doğuran annemin büyüten babam hayat eşim hiç biri benim neler çektiğimi görmüyorlar. Sadece ihtıyac olan 5.000 tl bunun için evet bunun için sabahlara kadar sesi mi kimse duymasın diye her gece aglıyorum.Bİ taraftan anne olamamak,cevre baskısı insan ların alaycı tavırları En kötüsüde herkes bana sırt cevirdi Allah için size soruyorum anne adaylarına benim gibi bir kızınız olmus olsaydı.Ve maddi durumumz olmus olsaydı kızınıza ilac almazmıydınız.Ne arkadas var burada ne komsu. Eşim sabah işe gider ilgi alaka zaten yok. BENDE sizden yardcımcı olmanızı istiyorum. BİR tek Allah ım var baska da kimsem yok.Kendimi degersız işe yaramayan biri olarak görmeye basladım.Yasama hevesim kalmadı.Ölmek istiyorum. Sadece nefes alıyorum.Herkes ama herkes bana iki yüzlü gelmeye basladı.Ya ölecegim yada deli olacağım Allah rızası için bana bir çözüm yolu bulun
Bana kızım demeyın. psikilojim bozuk bunu zaten acıkca konuda yazdımKızım sen aklını başına topla. Psikolojin normal değil. Nedir bu 19 yaşında koşa koşa kocaya kaçmışsın, paran yok, mesleğin yok, kocan kötü SENİN DERDİN DE BEBEĞİM OLMUYOR.
Ben 19 yaşında 3 dil bilerek yurt dışında kendi evimi kurmuştum, otur bunları düşün. Kendine bak biraz ya. Kendine gel daha doğrusu. Hayat bu değil. Senin ne çevren var ki senle dalga geçiyorlar? Aptal saptal konu komşu.
Allah aşkına çıldırıcam ya. Evlenmeye, okumaya yazmaya falan aklın varsa I.Q. n belli bir seviyededir, kullan o beyni lütfen.
Bana kızım demeyın. psikilojim bozuk bunu zaten acıkca konuda yazdım inkar etmiyorum ben çözüm yolu aramak istedim burada herkes sizin gibi sansşlı değil malessefKızım sen aklını başına topla. Psikolojin normal değil. Nedir bu 19 yaşında koşa koşa kocaya kaçmışsın, paran yok, mesleğin yok, kocan kötü SENİN DERDİN DE BEBEĞİM OLMUYOR.
Ben 19 yaşında 3 dil bilerek yurt dışında kendi evimi kurmuştum, otur bunları düşün. Kendine bak biraz ya. Kendine gel daha doğrusu. Hayat bu değil. Senin ne çevren var ki senle dalga geçiyorlar? Aptal saptal konu komşu.
Allah aşkına çıldırıcam ya. Evlenmeye, okumaya yazmaya falan aklın varsa I.Q. n belli bir seviyededir, kullan o beyni lütfen.
Bana kızım demeyın. psikilojim bozuk bunu zaten acıkca konuda yazdım
Bana kızım demeyın. psikilojim bozuk bunu zaten acıkca konuda yazdım inkar etmiyorum ben çözüm yolu aramak istedim burada herkes sizin gibi sansşlı değil malessef
Bana kızım demeyın. psikilojim bozuk bunu zaten acıkca konuda yazdım inkar etmiyorum ben çözüm yolu aramak istedim burada herkes sizin gibi sansşlı değil malessef
Ben burada kimse den para yardımı istedim tek tek cevap yazıyorumKendinizce para yardımı istemek için konu açmışsınız gibime geldi özellikle 5000 liracık istiyorum çok mu falan diye duygu sömürüleri. Kibledim, bu şekilde kimsenin vicdanına dokunarak yardım talebinde bulunamazsınız.
Kendinizce para yardımı istemek için konu açmışsınız gibime geldi özellikle 5000 liracık istiyorum çok mu falan diye duygu sömürüleri. Kibledim, bu şekilde kimsenin vicdanına dokunarak yardım talebinde bulunamazsınız.
Para yardımı istersem gider im yardım lasma dernegineBen burada kimse den para yardımı istedim tek tek cevap yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?