Ombre mi balyaj mi baska bir sey mi

Güzel saçlar var baya, kırma hani ne derece sağlıklıdır bilemem oryal gibiyse baya kırılabilir saç.. Zaten kuaförün senin saçına, saç kesimine en uygun işlemi söyler sana, sende kafana eserse yaptırırsın.. Hayırlı olsun diyim şimdiden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende ne zamandır bunu düşünüyorum. Ombre sevdim. Saçlarınım rengi açık kahfe. Hiç boyatmadim saçımı diplerine değmesin diye istemiştim. Ama şimdi birçok kişinin saçı ombre. Hal böyle olunca garip gelmeye başladi.

Nerede bu key kuaför :)) ??

Bostanlıda açık hava tiyatrosunun tam karşısında canım. Fiyatlar 200'den başlıyor. Gerçekten çok iyi iş çıkartıyorlar. Etrafımda görüyorum bazı ombrler okadar kötü ki, ombre demeye bin şahit ister. Saçın ortasından bi çizgiyle ayrılıyo renkler.

Tavsiyem yaptıkları işleri görmeden kesinlikle ombre yaptırmayın. Bir arkadaşım ucuz diye bir kuaföre gitti bildiğin röfle yaptılar, onun dışında verebileceğim diğer örnekse bugün şahit oldum. Kızın saçlarında hiç geçisler yoktu resmen iki farklı renk bıçak gibi ayrılıyordu birbirinden. Ucuza kaçmak yerine yapabileceğini düşündüğünüz yerlere gidin. Çünkü saçın rengi açıldığı için boyansa bile sürekli akma oluyor zaten.

Kesinlikle işini bilen bir yere ombre yaptırın, öğrenci oldugum için maddi durumlar sürekli sıkıntı içerisindeyim bu nedenle buldugum bi kuaföre ombre yaptırayım dedim. Sonuç mu ? Felakeeett turuncumsu bi saç. Verdiğim paraya yazık oldu sadece. Bence bir çok kuaförle konuş yaptıgı saçlara bak ve öyle karar ver ucuza kaçma. Soruna gelince koyu kahverengi saçın üzerine karamel balyajlar güzel durur ama ombre yaptırmak istiyorsan bu saçı biraz kırman gerek daha açık kahve-kumral arası olunca ombre şahane durur. Yaptırınca fotoğraf koy merakla bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…