• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ombre mi balyaj mi baska bir sey mi

sentimiento

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
188
7
38
İstanbul
Ablalar merhaba saclarimin islak rengi bu, ki kuru oluncada cok birsey degismiyor. Degisiklik yapmak istiyorum fikir verir misiniz?? 18 yasindayim bu sene uniye basliyorum hepsini boyatma gibi bi istegim yok

Eki Görüntüle 1183326

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ablalar merhaba saclarimin islak rengi bu, ki kuru oluncada cok birsey degismiyor. Degisiklik yapmak istiyorum fikir verir misiniz?? 18 yasindayim bu sene uniye basliyorum hepsini boyatma gibi bi istegim yok

Eki Görüntüle 1183326

Bende yaptirmak istiyorum ombre senin sacindan az daha acik renk benimki me kadara olur acaba ortalama??

Bende yaptirmak istiyorum ombre senin sacindan az daha acik renk benimki me kadara olur acaba ortalama??

Fiyat olarak diyorsan benim kuaforum 35 tlye hallederiz demisti. Ve bana asiri uygun geldi cunku baska bi kuafor 180tl dedi. İstanbulda oturuyorsan kuaforumu tavsiye edebilirim cok iyidir

Fiyat olarak diyorsan benim kuaforum 35 tlye hallederiz demisti. Ve bana asiri uygun geldi cunku baska bi kuafor 180tl dedi. İstanbulda oturuyorsan kuaforumu tavsiye edebilirim cok iyidir

Yok canim izmirdeyim ben :)) bende universiteye baslicam insallah ama hepsini boyatmak istemiyorum sacim cok hizli uzuyor surekli boyatmam gerekecek ombre cok guzel duruyor

Ombre harika canım,izmirde olanlar için Key Kuaför ü tavsiye ederim olmayanlar için de fikir almak için Key in instagram hesabı var
özendiriyorlar insanı :ssz:

Yok canim izmirdeyim ben :)) bende universiteye baslicam insallah ama hepsini boyatmak istemiyorum sacim cok hizli uzuyor surekli boyatmam gerekecek ombre cok guzel duruyor

Evet benimki de cok hizli uzuyor dip boyayla ugrasamam ki dogal olmasindan yanayim :) Ama hepsinin ayni renk olmasindan da biktim acikcasi. Birileri ses verirse yarin kuafore gitmek istiyorum :)

Ombre harika canım,izmirde olanlar için Key Kuaför ü tavsiye ederim olmayanlar için de fikir almak için Key in instagram hesabı var
özendiriyorlar insanı :ssz:

İnstagramda modeller varsa bana mesajdan hesap adini atar misin? İstanbuldayim ama fikir almak adina :)

Bana akil verin :( bu arada bugday tenliyim suratim uzun ve saclarim omuzlarimdan biraz uzun

Bostanlı diye bir yer gerçekten var ve Key kuaförü orada bulabilrisiniz, bilmeyenler için Bostanlı Çiğli ile KSK arasında bir semttir, ve İzmir in en nezih semtlerinden birisidir

Son düzenleme:
Ombre moda oldu baya, bide ombreden önce kırma diye bir işlem yapılıyormuş, yani saç rengini bikaç ton kırabiliyormuşsunuz (boyasız saçlarda) , üstüne de ombreyş yapıyorlarmış.. Kırmasız da olur istersen.. Ben de yaptırmak istiyorum baya, izmirde key var , instagramdan hesabını takipliyorum bende, vay be diyorum falan :D :D

Ombre moda oldu baya, bide ombreden önce kırma diye bir işlem yapılıyormuş, yani saç rengini bikaç ton kırabiliyormuşsunuz (boyasız saçlarda) , üstüne de ombreyş yapıyorlarmış.. Kırmasız da olur istersen.. Ben de yaptırmak istiyorum baya, izmirde key var , instagramdan hesabını takipliyorum bende, vay be diyorum falan :D :D

Sacimda hic boya yok ve bilmiyorum nasil yapildigini :( yarin kuaforume gidicem hem kestiricem hemde ombreyi sorucam. İnstagram hesabim yok, olmayincada hesaptaki 8 fotoyu falan gosteriyor hepsini cok merak ettim:(

Hangi kuafor acabaa :) Sana ozel mi 35tl yoksa fiyat mi o acaba.Baya uygunmus yaa

Back
X