- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
- Konu Sahibi Demirgibiyim
-
Mòööööleme :))Ay çok sağolun valla moralim düzelmeye başladı
Mööööölücem , yatakları ayırıcam , saati de çöpe atıcam
Mòööööleme :))
Ama alttan alttan lafi yerlestir sende. Okuz degilse zaten anlar ne demek istedigini. Gercekten bende urkutucu seyleri hic sevmem. Ki begenmedigim esyalari atarim kimseye hesap vermem bu konuda dedigim gibi at cope :)
Boyle takılma amacli hakaretler ne kadar dogru? Ustune kadini aglatiyor ama bundan zevk alir gibi konuştukca batırıyor
Canim ne mandasi ne inegi ya. Sacmalama. Uzan uzadiya buyutulecek bir konu yok yani kendi psikolojik acindan diyorum. Esinin dedigi kelimeliri uzat ama kendine o sifatlari yakistirma.Yok canım mööölemem zaten , onu yaparsam mandalığımı ilan etmiş olurum , ne gerek var .
Bak cidden bizim memleketin erkekleri de öyle belkide otür erkeklerdendir ağır konuşuyorlar
Ayni seyi bende sorguladim. Ve konu sahibinin demesine gore esi ciddiyetle soylemis bu sifatlari.Hakaret olup olmadığı nasıl söylendiğine bağlı açıkçası. Bizim pek kıymetli piremses hanımlarımız her şeyi hakaret olarak algılayabiliyor. Konuda durum nedir adam takılmış mı takılmamış mı anlamadığım için sordum ben..
Benim eşim kilo sevmez. Kilo aldığımda takılır bana, gürbüz bebelere döndün, tosun oldun, orkinos kıvamına geldin der mesela. Alınmam ağlamam dalga geçeriz birlikte. Boyum uzun diye dalga geçer ben de onunla kısa diye dalga geçerim. Bu aradaki iletişimle alakalı bişey. Ama bizim hatunlar genelde olayı ti'ye almak yerine gizli gizli ağlar.
Konudaki durum nedir bilmiyorum, dışardaydım takip edemedim. Konu sahibi haklı mı haksız mı hiç bir fikrim yok.
Hakaret olup olmadığı nasıl söylendiğine bağlı açıkçası. Bizim pek kıymetli piremses hanımlarımız her şeyi hakaret olarak algılayabiliyor. Konuda durum nedir adam takılmış mı takılmamış mı anlamadığım için sordum ben..
Benim eşim kilo sevmez. Kilo aldığımda takılır bana, gürbüz bebelere döndün, tosun oldun, orkinos kıvamına geldin der mesela. Alınmam ağlamam dalga geçeriz birlikte. Boyum uzun diye dalga geçer ben de onunla kısa diye dalga geçerim. Bu aradaki iletişimle alakalı bişey. Ama bizim hatunlar genelde olayı ti'ye almak yerine gizli gizli ağlar.
Konudaki durum nedir bilmiyorum, dışardaydım takip edemedim. Konu sahibi haklı mı haksız mı hiç bir fikrim yok.
Ayni seyi bende sorguladim. Ve konu sahibinin demesine gore esi ciddiyetle soylemis bu sifatlari.
Yoksa bu tur sifatlar olmasada espiri mahiyetiyle benim esimde bana bu tur cumleler kurar.(kilo alirsam )Ama aramizdaki iletisimle alakali tamamen.
Yoksa hic bu sekilde konusmayan bir insandan boyle sifhatlar duymak insani uzer.
Haklıyım ben , ben haklıyım , beni laflarıyla eziyor , küçümsüyor .
Bilemedim valla, ben eşime dana derim mesela. Alınsa ciddi bozulurum özür de dilemem sen benim ne amaçla söylediğimi bilmiyor musun diye kızarım bile. Ama arada böyle bir iletişim yoksa, ciddi anlamda hakaret amaçlı söylendiyse konunsahibi haklı sanırım.
Merhaba arkadaşlar
Dün geceden beri sinir , üzüntü , depresyon vs, ne ararsanız var bende.
Sorun şu ki içimi döküp rahatlamak istedim .
Eşim bana dün gece "Şu hâline bak , manda gibi olmuşsun " dedi , hiç bir şey diyemedim öyle kalakaldım .
Neyse banyoda ağladım ağladım çıktım .Sonra bana " ağladın mı sen " dedi , tabi ben de Özür diliyecek falan sandım " ben seninle konuşmuyorum , kalbimi kırdın " dedim , eşim de " tamam tamam , manda gibi değilsin inek gibisin " dedi bana .
Benim öyle aşırı aşırı kilom da yok , hani şişman denecek derecede de değilim , çok gücüme gitti , kendimi çok kötü hissediyorum .
Neden izin veriyorsun o zaman?
Bilemedim valla, ben eşime dana derim mesela. Alınsa ciddi bozulurum özür de dilemem sen benim ne amaçla söylediğimi bilmiyor musun diye kızarım bile. Ama arada böyle bir iletişim yoksa, ciddi anlamda hakaret amaçlı söylendiyse konunsahibi haklı sanırım.
Kim izin verir ki , söyledi işte , ben de ona kırıldığımı küstüğümü söyledim .
Şimdi munenin yazdığını gördüm. Belli ki bu adam sizi eziyor, hırpalıyor. Küsmekle düzelecek bişey mi bu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?