Ömür törpüsüüüüü

Fazla kur.yani daha cok anahtariyla cevir.icinin zemberegi bozulur çalışmaz o saatler eski moda ev hediyeleriydi.annemin evindede var.sesi beni rahatsix etti bozdum kurtuldum ohhhhhhh:)

su kadınların aglamasından gına geldi ya erkekler bu kozu vermyin o kimmmis seni aglatıyo sen onu aglat onun asalancak yanı yokmu o utanmıyosa sende utanma anasından babasındna oturusunden yemek yıyısındne vur nerden vurursan

Anahtarını çok çok çevirirsem bozulur mu gerçekten , valla dediğiniz gibi olursa çok iyi olur , teşekkür ederim .
Fazla kur.yani daha cok anahtariyla cevir.icinin zemberegi bozulur çalışmaz o saatler eski moda ev hediyeleriydi.annemin evindede var.sesi beni rahatsix etti bozdum kurtuldum ohhhhhhh:)

burda okudugum kadarıyla erkekler en cok yatak odasından vurulur onu performansıyla elestır ,

ayyy neler okuyurum valla de böyle ne erkekler var be yap erken gec hangisi varsa bi sekılde sen bilirsin esini vur yatak odasından o zaman susar

At çöpe

Opss
Buldum konuyu. "Manda gibisin yok vazgectim inek gibisin" ne demek oluyormus. Yuz verme konusma, emin ol ozur diler zaten.

Fakat aranizdaki samimiyet ne derece bilemiyorum. Yani boyle sakalasma tarziniz yoksa uzulmenizi anlarim.
Sayet bende az bir kilo alsam . Esim sarilinca der "balina askim" - "balon gibisin" yine tarzinda konusuyor ama bizde alisila geldik durumlar bunlar.. Aceba sizinde oyle bir durum mu ?

siz belki anlatamiyorsunuz ama ben okuyabildim. Gayetde guzel yazilmis bir fikra olmus... :)))KK70:

Yok bacım , gayet ciddi bir şekilde sözle tartaklandım , şaka değildi .
Bi de şu saat meselesine yorum yaparsanız sevinirim .

Hazir sana manda dedi inek dedi ya . Ayir yataklarinizi ev buyuk ise koy odasina saati, yasasin ininde saatiyle tek basina. Ayri yatim yani. Aklinada yatak odasi gelirse, yani size yanasmaya kalkarsa ben okuz seviyorum deyin sert bir dille. Laf yerini bulur )

Yada en basiti at cope.

Ay çok sağolun valla moralim düzelmeye başladı
Mööööölücem , yatakları ayırıcam , saati de çöpe atıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…