- 30 Ağustos 2008
- 1.450
- 1.253
- 658
- Konu Sahibi Demirgibiyim
-
Öyle ise antikadır belki bozma da dan dan vuran zımbırtıyı iple bağla
Resmini atsana merak ettimİple bağlanacak bi yeri de yok ki
su kadınların aglamasından gına geldi ya erkekler bu kozu vermyin o kimmmis seni aglatıyo sen onu aglat onun asalancak yanı yokmu o utanmıyosa sende utanma anasından babasındna oturusunden yemek yıyısındne vur nerden vurursanMerhaba arkadaşlar
Dün geceden beri sinir , üzüntü , depresyon vs, ne ararsanız var bende.
Sorun şu ki içimi döküp rahatlamak istedim .
Eşim bana dün gece "Şu hâline bak , manda gibi olmuşsun " dedi , hiç bir şey diyemedim öyle kalakaldım .
Neyse banyoda ağladım ağladım çıktım .Sonra bana " ağladın mı sen " dedi , tabi ben de Özür diliyecek falan sandım " ben seninle konuşmuyorum , kalbimi kırdın " dedim , eşim de " tamam tamam , manda gibi değilsin inek gibisin " dedi bana .
Benim öyle aşırı aşırı kilom da yok , hani şişman denecek derecede de değilim , çok gücüme gitti , kendimi çok kötü hissediyorum .
Fazla kur.yani daha cok anahtariyla cevir.icinin zemberegi bozulur çalışmaz o saatler eski moda ev hediyeleriydi.annemin evindede var.sesi beni rahatsix etti bozdum kurtuldum ohhhhhhh:)
Duvara caktiginiz çiviyi gevsetip dusurun saati kirilsin hatta bunu eşiniz evdeyken ama başka bi odadayken yapın sonrada coookk uzulmus gibi yapınArkadaşlar şu saat meselesine de bir yorum yaparsanızssevinirim .
burda okudugum kadarıyla erkekler en cok yatak odasından vurulur onu performansıyla elestır ,
ayyy neler okuyurum valla de böyle ne erkekler var be yap erken gec hangisi varsa bi sekılde sen bilirsin esini vur yatak odasından o zaman susar
Ya arkadaşlar bi mesele daha var , tekrar konu açarsam ayıp olur , burdan görenler yazarsa sevinirim .
Eşim eve fi tarihinden kalma saat getirdi , almış yani , saat çok korkunç ve ürkütücü , bebek tabutu gibi .
Dannnnnn dannnnnn diye ses çıkarıyor çaldığı zaman , öyleki ölüm anım gelmiş gibi hissediyorum .
Asla geri götürüp vermez de , ben ne yapayım bu saati ?????
At çöpe
Ya sonra
Naptın saati deyince görmedim
Bir fıkra vardı o geldi aklıma. Adam eşine kilolarını kastederek 'Çamaşır makinesi gibi olmuşsun' demiş. Gün gelip adam yatakta kadına yanaştığında da kadın 'Bir çorap için çamaşır makinesini çalıştıramam' demiş.
Hiç te fıkra anlatamıyorum ya. Velhasıl böyle üzülüp altta kalmayın zamanı gelince lafınızı çarpın. İntikam soğuk yenen yemektir.
Opss
Buldum konuyu. "Manda gibisin yok vazgectim inek gibisin" ne demek oluyormus. Yuz verme konusma, emin ol ozur diler zaten.
Fakat aranizdaki samimiyet ne derece bilemiyorum. Yani boyle sakalasma tarziniz yoksa uzulmenizi anlarim.
Sayet bende az bir kilo alsam . Esim sarilinca der "balina askim" - "balon gibisin" yine tarzinda konusuyor ama bizde alisila geldik durumlar bunlar.. Aceba sizinde oyle bir durum mu ?
siz belki anlatamiyorsunuz ama ben okuyabildim. Gayetde guzel yazilmis bir fikra olmus... :))) KK70:
Hazir sana manda dedi inek dedi ya . Ayir yataklarinizi ev buyuk ise koy odasina saati, yasasin ininde saatiyle tek basina. Ayri yatim yani. Aklinada yatak odasi gelirse, yani size yanasmaya kalkarsa ben okuz seviyorum deyin sert bir dille. Laf yerini bulurYa arkadaşlar bi mesele daha var , tekrar konu açarsam ayıp olur , burdan görenler yazarsa sevinirim .
Eşim eve fi tarihinden kalma saat getirdi , almış yani , saat çok korkunç ve ürkütücü , bebek tabutu gibi .
Dannnnnn dannnnnn diye ses çıkarıyor çaldığı zaman , öyleki ölüm anım gelmiş gibi hissediyorum .
Asla geri götürüp vermez de , ben ne yapayım bu saati ?????
Hazir sana manda dedi inek dedi ya . Ayir yataklarinizi ev buyuk ise koy odasina saati, yasasin ininde saatiyle tek basina. Ayri yatim yani. Aklinada yatak odasi gelirse, yani size yanasmaya kalkarsa ben okuz seviyorum deyin sert bir dille. Laf yerini bulur)
Yada en basiti at cope.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?