Muhtemelen sadece yürümek yetmez.. biraz da dikkat ederek olur ama..10000 civarı yürüyorum işe gidiş dönüş ama çok tombul oldum benyeter mi sadece yürümek?
bir amacı yok aslında hep tavsiye edilen günlük 10 bin adımdır o yüzden. ben çok aşağıda kalıyorum bazen 2 bin bazen 3 binde kalmışım uzun dönem. o yüzden 10 benim için yüksek bir sınırdı. bu hafta da en fazla 7.500e çıkabildimMerhaba, neden 10bin adım peki?
leslie yapınca nasıl sayabiliyoruz? adım sayar sayar mı yani ben hiç bilmiyorum o egzersizi o yüzdenLeslie yi diyetisyen tavsiye etti arkadaşıma ,vücut şekillendirici en pratik çalışma diye. Aslında elimden geldiğince yapıyorum ama benim ilk ciddi kilo verme girişimim :) Her duraklamada tarifsiz panikler yaşıyorum. En büyük motivasyonum buradaki hanımların hikayeleri. Bu arada Leslie hariç 9000 civarı bugün .Herkesin gönlünce olsun
Ben adim sayar yukledim telefonuma. Oyle kontrol ediyorum adimlarimi. Leslie ben de yapiyorum ve cok faydasini gordumleslie yapınca nasıl sayabiliyoruz? adım sayar sayar mı yani ben hiç bilmiyorum o egzersizi o yüzden
Darısı başıma.. dun 9000 adımı gectim. Ama kilom henüz 68lerde.. 65 i görsem cok mutlu olacam..dün gene beş bin adımda kaldım. ama bugun nedense kilomda düşüş var. 57.1.
son dönemlerin en düşük kilosundayım bunu kutlayayım demekki bir anda düştü çünkü dün 58.6 idi. bugün iyice hareket etmeli
bir amacı yok aslında hep tavsiye edilen günlük 10 bin adımdır o yüzden. ben çok aşağıda kalıyorum bazen 2 bin bazen 3 binde kalmışım uzun dönem. o yüzden 10 benim için yüksek bir sınırdı. bu hafta da en fazla 7.500e çıkabildim
Adımsayar tam adımları sayıyor Leslie de yerinde sayma hareketleri çok fazla o yüzden 3 mil yürüyorsunuz ama yine de çok artmiyor günlük adım sayısı. Buna siz hiç takilmayin ama. Çünkü tarifsiz faydali bir egzersiz, tam bir vücut şekillendirici. Ben bir ayda 10 cm kadar inceldim. Abur cuburu bırakıp kahvaltıda poğaça yemekten vazgeçtim başka bir şey yok yaptığım. Şiddetle tavsiye ederim.leslie yapınca nasıl sayabiliyoruz? adım sayar sayar mı yani ben hiç bilmiyorum o egzersizi o yüzden
merhaba nasıl yapıyorlar ya kaç saatlerini buna veriyorlarBende bu hafta başlamıştım 10.000 adım atmaya arkadaşlarım var 55 - 58 kilo arası ve günlük 20.000 adım attıkları oluyor valla şaşırdım 10 bin’i zor tamamlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?