Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya işte ayıp mı gerçekten? Hiç böyle düşünmedim ben. Neden ayıp olsun ki?hep ayip vs
Yani tek derdin bu olsunKızlar selam. Az önce bi garip hissetim kendimi. Size sormak istedim
Ben 4 senedir evliyim, 4 senedir de arabamız var. Bu zamana kadar kv tarafı ya da benim ailemle bir yere gittiysek hep ben önde oturdum (ya da arabayı kullandım). bazı durumlarda mesela, babamın midesi bulandı diyelim o geçti ön tarafa Ya da kv tarafı iri yarı olduğu için kv kp görümce arkaya sığmadığı için kp öne geçti ben arkaya geçtim filan. Bugün ailelerin yanına gideceğiz. eşim, önce kp alıp (kp bizim oturduğumuz ilçede çalışıyor) sonra beni almaya geldi. kp ön tarafa oturmuş, ben fark Etmedim. kp benim geldiğimi görünce hemen kalktı, gel geç buraya filan dedi. olur mu baba öyle şey, otursana bozma rahatını filan desem de ben diyene kadar arka koltuğa geçti (zaten hiperaktif gibi kendisi, biraz heyecanlı yapıdadır). Ay ben bi kötü hissettim kendimi. 60 yaşında adam. bugüne deK öyle önde ben oturacağım filan tavırlarım da olmadı hiç. çok da komik ve garip gelir zaten bu tarz davranışlar.
biz ailelerle farklı ilçelerdeyiz. Bi yere gideceğimiz zaman onları almaya geldipimizde yoldan geldiğimiz için doğal olarak önde ben geliyorum Ve hiç “ben kalkayım da öne siz oturun” diye de düşünmedim. Düşünmeli miydim bilmiyorum da
size de bi sorayım dedim. kafaya takmalık bir durum mu sizce bu Ya da arabada ön koltuğa büyüğün oturması normaldir de ben mi saygısızlık ettim bu zamana kadar?![]()
hani buyukler ya yasca o bakimdan dusunuyor.en azindan teklif et one oturmasini der. anneme kalsa yasca buyuk biri odaya girdiginde falan ayaga kalkr hazir ol durusuna gecer gibiYa işte ayıp mı gerçekten? Hiç böyle düşünmedim ben. Neden ayıp olsun ki?![]()
Dert değil de bi acaba? oldumYani tek derdin bu olsun
Ya o öyle apar topar kalkıp arkaya geçince bi kötü hissettim.hani buyukler ya yasca o bakimdan dusunuyor.en azindan teklif et one oturmasini der. anneme kalsa yasca buyuk biri odaya girdiginde falan ayaga kalkr hazir ol durusuna gecer gibihemen o biraz fazla ince dusunuyor bence. bence rahat olun ya bu kdar kasmaya gerek yok
![]()
Saf kalpli bir kp çok şükürAh ne düşünceli kp keşke benim olsa
Senlik bi durum yok bence. Hani gözlerini belertip ima etsen ayıp etmiş olursun ama ortada ayıplık bi durum yok.
Pamuklara sarıp sakla kolay bulunmuyor böylesiSaf kalpli bir kp çok şükür![]()
Çok pamukluK da değil ama neysePamuklara sarıp sakla kolay bulunmuyor böylesi![]()
Aslında arka koltuk daha rahatsız olur suspansiyonlardan dolayi büyük arabalardan değilse. Onun için ben kendim yer veririm zaten biraz uzun bir yolsa kendi arabamda yaşı büyüklere. Saygıdan dolayi değil daha rahat etsinler diye. Olayın yaşla bu bakımdan ilgisi var bence. Hele zamanında yengemin kendisi öne oturup annesini bagajda götürdüğünü gördüğümden beri bu konuda daha dikkatliyim. Bagaj dediğimde hani şu ticari araç diye geçenlerden başka bagaj anlaşılmasın:))hani buyukler ya yasca o bakimdan dusunuyor.en azindan teklif et one oturmasini der. anneme kalsa yasca buyuk biri odaya girdiginde falan ayaga kalkr hazir ol durusuna gecer gibihemen o biraz fazla ince dusunuyor bence. bence rahat olun ya bu kdar kasmaya gerek yok
![]()
Bence görgüsüzBenim bi yengem var one kimseyi oturtmaz
Koskoca kp, dedimi onden kaldirdi ben oturcam demisti.
Ne dusunuyo acaba kendi yüksek mi goruyo, kocasinimi kiskaniyo hala anlamis degilim
Böyle neden düşünülsün ki? Yani neden ön koltukta oturmak üstünlük sayılsın?kendi yüksek mi goruyo,
Bu ne alaka peki? kocasını kendi anasından babasından mı kıskanacak?kocasinimi kiskaniyo
Bu da biraz abartı olmuş yani.Bagaj dediğimde hani şu ticari araç diye geçenlerden başka bagaj anlaşılmasın:))
Pamuğun da dikenleri var sonuçta o kadar olur artıkÇok pamukluK da değil ama neyse![]()
Aynen ben de şaşırmıştım. Pikniğe gidiyorduk 2 araba ama o asla ön koltuktan kalkmaz. Araba da kendisinin sayılır fazla maaş alıyor çünkü ondan mı bilemedim.Bu da biraz abartı olmuş yani.![]()
Resmen kendimi paraladım kalkma kalkma otur baba olur mu öyle şey filan diyesiz de incelik etmiş kalkmayın demişsiniz,
Yok artıkAynen ben de şaşırmıştım. Pikniğe gidiyorduk 2 araba ama o asla ön koltuktan kalkmaz. Araba da kendisinin sayılır fazla maaş alıyor çünkü ondan mı bilemedim.