Cunku oyle bi tipde ondan
Ben sizden bahsetmiyorum hanimefendi
O yengem onde oturan koskoca yasli basli adami zorla kaldirmis. Sizinki kendiliginden gelisen bi olay, siz dememisinizki bu adam inmezse onden, bu araba gidemez diye
Yok artık e bizim araba da benim üzerime, krediyi filan ben çektim. Üstümde kaza bela olmadığı için sigorta düşük çıkıyor diye benim üzerime yaptık. Bu mantıkla ben arabada padişahlığımı ilan edeyim
O parasını ödediği için olabilir bilmiyorum. Değişik kadın 27 yaşında evlendi ama çoktan ev almıştı o yaşta. Baya güzel kazanıyor işi bıraksa lütfen geri dön falan diyorlar:)) Demek ki onun kadar bilen yok. Yani bilemiyorum hep öyleydi sadece kendi arabasında değil bir ara arabalarını satıp 6 ay falan arabasız kalıp dedemin arabasını kullandılar hep onda da böyleydi yani. Belki küçüklükten gelen bir şeydir. Ama o anlattığım olayda şok olmuştum ben 20 yaşımda falandım şu an 35im hala aklımda yani. Ama iyi de kadındır annesine aslında çok sever belki on koltuk fetişizmi vardir:))
Cunku oyle bi tipde ondan
Ben sizden bahsetmiyorum hanimefendi
O yengem onde oturan koskoca yasli basli adami zorla kaldirmis. Sizinki kendiliginden gelisen bi olay, siz dememisinizki bu adam inmezse onden, bu araba gidemez diye