yine aynı şeye devam ediyorsunuz....sizinde çocuğunuz yok anlasılan olsun ozaman konusun ....
böyle bi konuya rastlamam çok garip oldu. pzt günü şehir dışından döndük. arabayla eşim, oğlum ve ben. doğumdan beri arka koltukta oturuyorum. ön koltuğa oturduğum zaman garip geliyo hatta.. yolda gelirken de ben de senin gibi diğer arabalara bakıyodum. tek başına adamlar yolculuk ediyomuş gibi görünse de bir sürü arabada farkettim ki arkada bi kadın ve bi çocuk oturuyodu. ön koltuktan arka koltuğa terfi etmiş kadınlar kulübü diye bişey olduğunu düşünerek geldim yoldan. senin aksine sadece bir arabada önde kucağında çocukla oturan bi kadın gördüm. o arabada da arkada başka 3 adam oturuyodu.
neyse yalnız bi de şöyle bişey var ki benim tontik kesinlikle oto koltuğunda oturmuyo malesef. bu sorunu nasıl çözcez bilmiyorum. yüreğim ağzımda yolculuk yapıyorum sürekli.
öyle atıp tutmak ne güzel herkes hata yapabilir hiç kimse çocuğuna koltuk almıyor diye ve önde oturuyor diye çocuğuna olan sevgisiyle kıyaslayamazsınız...
ALLAH yazdıysa herşey olur..ne önlem alırsan al...bu konu sahibide düzgün bi üslüpla başına gelen olayı anlatıp uyarsaydı çook daha duyarlı hale gelirdi...
diye düşünüyorum....
Benim kızımda koltukta ağlaya ağlaya bir hal oluyordu bebekken ama ben hiç ağlamalarına aldırmadım şimdi gayet iyi alıştı oturmak zorunda olduğu biliyor hala daha oturmamak için ortam gözlüyor o ayrı bir konu tabi...
kızımın araba koltuğu olmasına rağmen bende onunla beraber arkada oturuyorum.hatta dalgınlığımıza gelir ne olur olmaz arka kapıyı açar korkusuyla arabamızı değiştirip 3 kapılı almamıza rağmen bende arkada oturuyorum..ve bu konuda size hak veriyorum çok güzel bir konuya değindiğiniz içinde teşekkürler..bende önde giden çocukları gördükçe sinirleniyorum.
kızımın araba koltuğu olmasına rağmen bende onunla beraber arkada oturuyorum.hatta dalgınlığımıza gelir ne olur olmaz arka kapıyı açar korkusuyla arabamızı değiştirip 3 kapılı almamıza rağmen bende arkada oturuyorum..ve bu konuda size hak veriyorum çok güzel bir konuya değindiğiniz içinde teşekkürler..bende önde giden çocukları gördükçe sinirleniyorum.
canım benimki 9 aylık. koltuğa koyunca ağlamaktan içi çıkıyo çocuğun, susmak bilmiyo kesinlikle. alıştırcam ama nasıl bilmiyorum.:44:
öyle atıp tutmak ne güzel herkes hata yapabilir hiç kimse çocuğuna koltuk almıyor diye ve önde oturuyor diye çocuğuna olan sevgisiyle kıyaslayamazsınız...
ALLAH yazdıysa herşey olur..ne önlem alırsan al...bu konu sahibide düzgün bi üslüpla başına gelen olayı anlatıp uyarsaydı çook daha duyarlı hale gelirdi...
diye düşünüyorum....
İyi de canım çocuk kilidi diye birşey var ona basınca o kapı içerden açılmıyor zaten.3 kapılı arabaya gerek yok.
azcık ağlasın...biliyorum bir anne için çocuğunun ağlaması dayanılması zor bir şey ama Allah korusun bir kaza olsa ömür boyu vicdan azabı ve dinmeyecek gözyaşınız...düşünmek bile kötü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?