bunun bir de otobüs minübüs versiyonu var ki akıllara zararçok şükür benim kişisel bir derdim yok şimdilik
Bir yerden bir yere giderken otobüsten bakıyorum sağımda ki solumda ki arabalara ve gördüğüm şeylere inanılmaz sinirleniyorum.
Bir kadın, kucağında küçücük çocuğu, ön koltuğa kurulmuş gidiyor umursamaz bir şekilde
e be kadın allah sana akıl vermiş fikir vermiş demezler mi önce tedbir sonra tevekkül diye...
O çocuk senin kucağında neden oturuyor...bu kadar mı ön koltuk meraklısısın?
O çocuğun neden bir araba koltuğu yok sen neden önde otururken kemer takmıyorsun takmadığın gibi o sabiyi de kucağına oturtuyorsun...
Hadi araba koltuğu yok o çocuğun, neden sende onunla birlikte arkada oturmuyorsun?
Kocan arabadan mı kaçacak neden korkuyorsun? Neyin egosu bu ?
Işte benim derdim de bu...
çocuğunuza kirli çıkılarınızdan artırıp bir araba koltuğu alın 100 200 hadı en fazla 500 tl olsun...
Görmemiş gibi çocukla ön koltuğa oturmak için yıpratmayın kendinizi demek istiyorum tabii onlar arabada, bense otobuste diyemiyorum
bir tanıdığımızın 1.5 yaşındaki bebeği bu şekilde seyahat ettikleri için kaza anında camdan fırlayıp öndeki traktöre çarptı ve öldü maalesef...
biraz önyargılı bir yazı olmuş araba koltuğumuz var eşim zaman zaman araba kiralar velhasıl sorun ş uki her çocukta araba koltuğunda huzurlu birşekilde oturmaz benmki durmuyor aarkyaa geç orda otur diyosunuz bi müddet duruyo yine sıkılıyo hiçmi gezmeyelim sürekli evd edursan çocuk huysuzlaşıyor trenle otobüsle git çcouk bunalıyo kalablıklardan zaten tıklım tıklım biz dayanamıyoruz yavrucakalr nasıl dayansın sırf onun için araba kiralıyoruz rahat etsin diye bizimki illa önde benle yolu izlicek sen alıştımrışsın demeyin hemen daha 6 aylık yani kimse çocuğunu riske atmaz emin olun o giderken diyorum bu fren yapsa allah korusun çocuğa bişey olsa ne yaparım diyorum bu yüzden sadece kısa mesafelere gidip dönmyee çalışıyoruz elimden geldiğince arkada oyalamaya çalışıyorum annem varsa anneme veriyorum ben nekdim geçiyorum yani kimseyi eleştirmeden önce biraz düşünmek gerekir daha bugün şahit oldum çocuk bas bas bağııryordu trende inene kadar susmadı oda can bunada bişey diyelim ozaman çocukları kapının önünde yürüme mesafesinemi götürelim siz şimdi bunadat epki verirsiniz ama tek açıdan değil her açıdan bakın olaya diye analtıyorum herkesin olduğu gibi buda benim düşünce yapım yani kısacası ben bu durumu yaşıyorum herzaman olmasada ara sıra geliyor başıma
Allah Korusun Allah korusun Allah korusun...
bi de şöyle bişey var aklıma gelmişken sorayım, mesela diyelim ki arabaya 5 kişi binecek(çocuk hariç) o gibi durumlarda ne yapıyorsunuz?
çok şükür benim kişisel bir derdim yok şimdilik
bir yerden bir yere giderken otobüsten bakıyorum sağımda ki solumda ki arabalara ve gördüğüm şeylere inanılmaz sinirleniyorum.
bir kadın, kucağında küçücük çocuğu, ön koltuğa kurulmuş gidiyor umursamaz bir şekilde
e be kadın Allah sana akıl vermiş fikir vermiş demezler mi önce tedbir sonra tevekkül diye...
o çocuk senin kucağında neden oturuyor...bu kadar mı ön koltuk meraklısısın?
o çocuğun neden bir araba koltuğu yok sen neden önde otururken kemer takmıyorsun takmadığın gibi o sabiyi de kucağına oturtuyorsun...
hadi araba koltuğu yok o çocuğun, neden sende onunla birlikte arkada oturmuyorsun?
kocan arabadan mı kaçacak neden korkuyorsun? neyin egosu bu ?
işte benim derdim de bu...
çocuğunuza kirli çıkılarınızdan artırıp bir araba koltuğu alın 100 200 hadı en fazla 500 tl olsun...
görmemiş gibi çocukla ön koltuğa oturmak için yıpratmayın kendinizi demek istiyorum tabii onlar arabada, bense otobuste diyemiyorum
bir tanıdığımızın 1.5 yaşındaki bebeği bu şekilde seyahat ettikleri için kaza anında camdan fırlayıp öndeki traktöre çarptı ve öldü maalesef...
Sonuna kadar katılıyorum.Ben birde babasının kucağında oturup diraksiyonu tutan bebekler görüyorum trafikte.çok şükür benim kişisel bir derdim yok şimdilik
bir yerden bir yere giderken otobüsten bakıyorum sağımda ki solumda ki arabalara ve gördüğüm şeylere inanılmaz sinirleniyorum.
bir kadın, kucağında küçücük çocuğu, ön koltuğa kurulmuş gidiyor umursamaz bir şekilde
e be kadın Allah sana akıl vermiş fikir vermiş demezler mi önce tedbir sonra tevekkül diye...
o çocuk senin kucağında neden oturuyor...bu kadar mı ön koltuk meraklısısın?
o çocuğun neden bir araba koltuğu yok sen neden önde otururken kemer takmıyorsun takmadığın gibi o sabiyi de kucağına oturtuyorsun...
hadi araba koltuğu yok o çocuğun, neden sende onunla birlikte arkada oturmuyorsun?
kocan arabadan mı kaçacak neden korkuyorsun? neyin egosu bu ?
işte benim derdim de bu...
görmemiş gibi çocukla ön koltuğa oturmak için yıpratmayın kendinizi demek istiyorum tabii onlar arabada, bense otobuste diyemiyorum
biraz önyargılı bir yazı olmuş araba koltuğumuz var eşim zaman zaman araba kiralar velhasıl sorun ş uki her çocukta araba koltuğunda huzurlu birşekilde oturmaz benmki durmuyor aarkyaa geç orda otur diyosunuz bi müddet duruyo yine sıkılıyo hiçmi gezmeyelim sürekli evd edursan çocuk huysuzlaşıyor trenle otobüsle git çcouk bunalıyo kalablıklardan zaten tıklım tıklım biz dayanamıyoruz yavrucakalr nasıl dayansın sırf onun için araba kiralıyoruz rahat etsin diye bizimki illa önde benle yolu izlicek sen alıştımrışsın demeyin hemen daha 6 aylık yani kimse çocuğunu riske atmaz emin olun o giderken diyorum bu fren yapsa allah korusun çocuğa bişey olsa ne yaparım diyorum bu yüzden sadece kısa mesafelere gidip dönmyee çalışıyoruz elimden geldiğince arkada oyalamaya çalışıyorum annem varsa anneme veriyorum ben nekdim geçiyorum yani kimseyi eleştirmeden önce biraz düşünmek gerekir daha bugün şahit oldum çocuk bas bas bağııryordu trende inene kadar susmadı oda can bunada bişey diyelim ozaman çocukları kapının önünde yürüme mesafesinemi götürelim siz şimdi bunadat epki verirsiniz ama tek açıdan değil her açıdan bakın olaya diye analtıyorum herkesin olduğu gibi buda benim düşünce yapım yani kısacası ben bu durumu yaşıyorum herzaman olmasada ara sıra geliyor başıma
sonradan farkettim vallahi 6 aylık çocuk nasıl yolu izliycek yaa
gelişim psikolojisi bilen arkadaşlar ben yanılmıyorum değil mi duyu hareket dönemi çocuğu nesne sürekliliğinden yoksun olduğu için hareket eden nesneyi takip edebilir mi?
ben edemez diye biliyorum el insaf 6 aylık bebek yolu izlemek istiyor de
ya acaba ön koltukta oturmak isteyen sen olabilirmisin?
bak meraklı diyince kızıyorlar
kendi bilgimden şüphe ettirdin bana...
Piaget'e göre nesne sürekliliği 4. ayda başlar...
kadın haklı o zaman çocuk yolu izlemek istiyor demekte
çocuk koltuğu var işte ama 5 kişi ve 1 bebek binecek. yani çocuk koltuğunu bagaja koyup çocuğu kucağınıza mı alırsınız yoksa bizim arabanın kapasitesi 4 kişi, 1 kişi gelmesin mi dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?