• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona gününü göstermek istiyorum,ama nasıl

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Merhaba kk. 4 yıllık evliyim 2 yaşında kızımız var. Son zamanlarda hiç uyumuyorum ve çok yoruluyorum. Yarı zamanlı çalışıyorum,ben işteyken çocuğum uykuda olUyor yani ben bakıyorum gibi.
Ev iş çocuk, üzerimde kaldıramayacağım kadar çok yük var. Ev düzensiz ve pis olması canımı sıkıyor öyle çok titiz biri değilim ama insan gibi yaşamak isterim tabi. Eşim çok dağınık ve yardımcı olmuyor ev işlerinde. Temizlikçi çağırmaya da karşı dolayısıyla herşey benim üstümde.kızım deseniz herşeyi yemez ona ayrı bize ayrı yaparım. Uyuması problem.. bir haftadır da hasta ben de hastayım,uyku yüzü gördüğümüz yok yani.
Neyse sinirlerim öyle bozukki hala emiyor bi arada.. bugün bir şey oldu çocuğa bağırdım emzirmek istemiyorum artık diye.
Eşim de bana bağırdı defol git dedi sonra da dur ya ben defolup gideceğim dedi.ben de :nereye? Dedim. ‘Senin olmadığın heryere.. her yer senden daha iyidir. Yeter artık ben böyle yaşayamam,git tedavi ol dedi ve çıktı. 5 saat sonra hiçbir şey olmamış gibi ğeldi.
“Bu evde ben varım o yüzden gitsen iyi olur dedim. Sallamadı..
İçime sindiremiyorum söylediklerini,resmen kini varmış da onu kustu. Her kavgada senle olmaza ğetirmesinden de bıktım. Tabi sakinleşence de hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Haddini bildirmek istiyorum ama nasıl,kendim de yara almadan bu işi nasıl başarırım??

Sen terk et istiyor olabilir mi?
Anlaşmalı boşanma düşünüyor? Seni ona zorluyor?

Rest cekerek halledebilirsin. Bulunmz hint kumasi sanki hunkarimiz.. sensizligi anlamasi lazim ozlemesi lazim. Ondan sonra bak bakalim defol diyebiliyormu.

Evi terkedip kafasina gore gelmeyecegini ogretebilirsin mesela bi kez olsun eve alma

Evi terkedip kafasina gore gelmeyecegini ogretebilirsin mesela bi kez olsun eve alma
Anahtarı kapıda bıraktım döndüğünde giremesin diye ama şansına nasıl oldulsa anahtar oturmamış ve gayet rahat açıp girdi şaşırdım

Sen terk et istiyor olabilir mi?
Anlaşmalı boşanma düşünüyor? Seni ona zorluyor?
Sakin kaldığımız zamanlarda boşanmak istemediğini kavga esnasında umutsuzluğa kapılıp öyle söylediğini söylüyor

Kusura bakmayın ama bazen konular hep tek taraflı oluyor. Evde sürekli surat yapıp söylenen, herşeyi ben yapıyorum havasında olan birimisiniz ? Konuyu okurken öyle anladım çünkü bazı şeyleri cok abartıyo olabilirmisiniz ? Ne güzel çalışıyorsun mesleğin var, maddi özgürlüğün var , ssk sorunu yok. Ne güzel bir evladın var. Bazen olayların hep kötü yanından bakıyoruz. Su sosyal medya daki paylaşımlar temız evler kahvaltı fotoları da bizi depresif yapıyor. Madem çok sorun eşin işteyken temizlikçi al olmaz mı ?

Artık eve yardımcı al istemezse istemesin herşeyi onların isteğine göre yapmaya çalışıyoruz sonra olan bize oluyor. Durumuna göre haftada yarım gün ya da ayda 1 tam gün alsan kar. 2. Si bebeğin artık 2 yaşında memeden kesebilirsin ama bunun yöntemleri var onları araştır bağırma. Son sabrını buna ayır çünkü çok mızmız bir dönem olacak.

2 yaşındaki çocuğa artık emzirme k istemiyorum diye bagirdiginiza göre siz de en az esiniz kadar hatalisiniz.

Pardon da bebeğinize neden bağırıyorsunu?
Sabırlı olun biraz yorgun olabilirsiniz,bıkmış olabilirsiniz ama bunlar ona bağırma hakkını size vermez.Siz onu istediniz ve doğurduğuz bu onun tercihi değildi. .
Eşiniz bile dayanamamış tepki göstermiş. .
Çağırın bir kadın temizletin evinizi .işiniz var paranız var.Evi temizletsen parasını versen kocanın haberi bile olmaz.
Becerikli olun yahu... ne bebekli çalışan hatunlar bilirim 4/4 'lük
Böyle devam ederseniz bebeginizde de,evinizde de huzur kalmaz.Silkelenin biraz toparlanın. Böyle sebepten de bosanilmaz yani....

Üzerinizde bir yığın sorumluluk var çalışıyorsunuz yarı zamanlı da olsa temizlikçi almanızı istemiyor bırakında sinirleriniz laçka olsun..
Allah kahretsin böyle hanzo düşüncesiz koca müsveddelerini..
Hiç bir işini yapmayin yemek yerine taş yesin evide temizlemeyin kıyafetlerini de yıkamayin ne haki varsa görsün. .

Adama robot olmadığınızı önce güzellikle anlamıyorsa sert dille söyleyin.bağırırken çocuğun yanında bağırmayın.Adama bağırın sayın dökün ne istiyorsanız ya iş bölümü yada temizlikçi.yada işten çıkarım diye tehdit edin

2 yaşında emmeyi bırakması gerekmez mi zaten?çevremden öyle duyduğum için soruyorum.sizde çalıştığınıza göre gerekirse yardımcıyı siz tutun eşinize sormanız gerekmez bence.destek olmuyorsa köstekde olmasın.

Şu durumda çözüm sizce ona haddini bildirmek mi yoksa eve temizlik için bir yardımcı getirmek mi?Temizlikçi almaya karşı da ne demek? Belli ki başa çıkamıyorsunuz artık onay almanıza gerek var mı yani. Had bildirecekseniz de önce bu konuda bildirin haddini bence. Bir temizlikçi getirmek bütçenizi bu kadar sarsacak bir şey mi, bu denli perişanlığa gerek var mı gerçekten.. Eğer durumunuz uygunsa getirin yaptırın temizliği, düzeni kurun güzelce. Bunu kendiniz ve bebeğiniz için yapın.

Back
X