Önce ablası görmeliymiş ...

50 yaşındaki adam torun sevecek yaşa gelmiş neredeyse hala kadınlarla tanışmak için abla onayı mı istiyor

Kesinlikle kusura bakılmasın ama Türk kadını erkek seçim kriterleri yerlerde
Bende bir Türk kadınıyım| bu söz için kimse alınmasın

Hani nefes alsın yeterin bir değişik versiyonunu yaşıyoruz
Neyse değil para gezip tozmak için sıcak bir ev için evlenecek nice kadın var
Bu adam bu kadar bekar kaldıysa kadınlar bir sakatlık görmüştür

Aman sakın yanılıp tekrar denwyeyim mi gibi düşüncelere kapılmayın. Koşarak uzaklaşın kaçın bu adamdan. Komsunuza bir daha bu meseleyi açtırmayın.yalnızlık çok daha iyidir.

yirmili yaşlarda olsa normal diyeceğimde 40 yaş veya üstü adamın ablasının önce ben göreyim demesi
çok komik ve ilginç
ayrıca adamın başka kusuruda olabilir mi ki ?
mesela bizim eski yerden tanıdığın tanıdığı adam normal akla göre biraz kıt yani biraz geç anlıyor ailesi önce görüp onayladıktan sonra adam görüşüyor ve kim görse adamı hayır dedi sonunda fakir bir aile kızı buldular (erkeğin durumu gayet iyi) evlendi çocukları oldu ama adamla ben bile görüşmüştüm 18 yaşında annesi küçüksün daha gözün açılmamıştır diye özellikle küçük yaştakilerle görüşmesini istiyorum dedi annesi biraz kıt gibiydi yani (adam evlendi 27-28 yaşında, şuan 2-3 çocuğu var 35 yaşına geldi galiba) ama biraz kıttı mesela araba kullanabiliyor ama biryere gittiğimiz de annesi uzağa parkedince kardeşiyle gönderiyordu arabayı o bulamaz diye

bu yüzden bana aklı kıt gibi olmasın demek geldi aklıma

bodrum salatasi Benim de aklıma bu geldi inan yani zeka geriliği. Bi arkadasımin oglu, sanirim 30 yok, nasil yakısikli, terbiyeli, arkadasim esini kaybetti fakat oglunu yalniz birakamayacagi icin tekrar evlenemiyor.

Gorunurde bi sorun yok ama cocuk fazla sessiz, icine kapanik, konusurken dalip gidiyor yani hakkini arayacak, kendini koruyacak biri degil gibi. Arkadasim arar oglum evde ekmek yoksa al der ama kendi alir. Hani oglu ekmek alip, cay koyup bi kahvalti yapamayacak gibi.

Bu adam da sanki bakima muhtac tabii boyle demiyorlar da bir kadinin cekip cevirmesine ihtiyaci var diyorlar.

Abla bence bakmaktan bikti. Bir bakıci ariyor ama ipleri de elinde tutmak istiyor....

Bence komşuya da mesafe koyun. İyilik adı altında hayatınızı yakmak için aracı olduğundan.
brologcu komsum kendisi parasal anlamda cok bunalmis durumda ve ekonomik olarak onu rahatlatacak bi evlilik yapmak istiyor ama evlatlari izin vermiyor. Onun bakisina gore bu harika bir firsat. Bu arada bu kisi yakin tanidiklari yani kendisiyle o kisi arasinda evlilik ihtimali yok hani madem kendi talip olsun diye akla gelmesin diye yazdim.

Ay asiri iyi yapmissiniz hic baslamayarak. O nasil adam oyle kac yasina gelmis ablasinin denetimi altinda oluyor iliskileri falan, Melih Bey Takimi mi bunlar?
Her seyi gectim, ayrildigin kadindan hediyeleri geri istemek ne cesit bi' basitlik, nasil bir cirkefliktir? Bi' de zenginmis ha bu adam. Aman parasini ablasiyla yesin dursun iste.

En doğru kararı vermişsiniz. Yaşını başını almış bir adam kendi kararını veremiyorsa bundan sonra da vermeyiversin

Kaç kaç...başta bunu diyen ablası evi, gelinliği, balayı yerini otu b.ku görmek ister. Koooş:)

O abla zaten o adamın maaşını sana yedirmez di yani zengin zengin diye öyle çok sürdüğün için direkt buradan girdim O yüzden en iyisini yapmışsın

M Mavistez Zenginlikten baska öne çikacak bi özelliği yok ki ama arkadaşlarin da dedigi gibi o abla paraları yedirmez ha amaç sadece para olsa ablayı kafalar uzerine mal falan yaptirirsin da aman ya para için insan kendi hayatindan vazgecer mi, hayallerinden, mesela ben halaaa beyaz atlı prensimi bekliyorum da gele gele boyleleri denk geliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…