Önce ablası görmeliymiş ...

Abladan sonra kayinvalide sonra kuzenler derken es adayini görene kadar bir sülaleyle muhatap olursunuz.
Yazık yahu o yaşa gelmiş ablasının beğenmesi şartı sonrası tanışma fırsatı bulacak.
Sizin fikrinizi
Genci de yaşlısı da çekilmez bunlar.
Çok sıkıcı! :/

En iyisini yapmışsın.Zengin olmasına rağmen evlenememesinin sebebi belli zaten

beautifulsweet Aslinda baska pek kimse yok galiba, anneleri Allah rahmet eylesin ölmüş ve bu iki kardesin de evlenmemelerini anneye bagliyorlar. Yani anne zamaninda kimseyi begenmemiş. Abla da bekar yani ve simdi ayni seyi kardesine yapiyor. Bu ailede kadinlar bi tuhaf :))

Iki kaynanali hayatınız olacakmış resmen o nasıl bir abla ki kardeşi adına eş seçiyor şaka gibi gerçekten

tovbe tovbe. bi zamanlar bir arkadasim bana ‘annesinin buldugu kizla gorusmeyi kabul eden bi adamla evlenecek misin gercekten!’ demisti. bu sozu cok agrima gitmisti, aglamistim. ‘hayat senin, bidaha konusmiicam bu konuyu senle’ dedi sustu. iki sene sonra ben bosandiktan sonra ise ‘sen secimini yaptin, sonuclarini hep birlikte gorduk, simdi yaktigin ellerinin uzerine oturup, kendi kendine duzelmesini bekliceksin.’ demisti. vicdansiz:)) ikinci kez icime oturmustu sozleri. nedense hikayeni okuyunca aklima o arkadasim ve sozleri geldi.

Herseyin vakti zamani var ben buna inanirim sirf evlenmek için bir insan bir başkasının parası yüzünden kendi hayatını mahvetme meli ya da sadece aşk uğruna da evlilik yapmamalı bu devirde para da önemli Aşkta önemli O yüzden çok iyi düşünüp karar vermek gerekiyor böyle şeyler Aceleye gelmez :)

elaide Hic kimse basini yakmak icin evlenmez ki, ben de bosandim, bir omür diye cikiyoruz o yola, arkadaslar aci soyler diycem ama sozler insanin icine dert olacak kadar da acitmamali dediginiz gibi vicdanli olmali, dogrulari soyleyeyim derken kırıp dokmemeli....

Hayatta bazi seyler yasanarak ogreniliyor, kaderin onune gecilmiyor, demek ki evlenmemiz ve bosanmamiz gerekliymis buna kimse mani olamazmis zaten :)

Ayrica annesinin, ya da ablasinin buldugu kizlarla evlenip cok mutlu olanlar da var ama burada durum farkli, beni komsular buldu ama abla kardesinden once olaya dahil oldu daha onun sirasi degildi, biz adamla sevgili olmaya karar verseydik o zaman onayini almak icin tabii ki ona sorulmaliydi...

elbette konu tam aynisi degil, ama diyorumya, aklima geldi o arkadasimla o muhabbet:)

sukur, Allah herseyi okadar guzellestiriyor ki, yeter ki sabretmeyi bilelim. umarim guzel insanlarla karsilasir ve bir evlilikte de yeniden mutlulugu yakalarsin:)

Yazininnhe hepsini okumadim fakat kesinlikle görüşmeyin.
Beni once oglanin anasi gordu 2 ay önce. Sozde begendi ogluyla gorusmeye basladik. Basladi ailemden biri seni istemezse olmaz bilmemne ve sonuc olarak tum ailesi sozde beni cok sevip begeniyordu olmadi. Çocuğu doldurusa getirdiler sonradan.
Bu tarz insanlar kisiliksiz oluyor ne demek ablasinin annesinin onayi olmadan gorusmemek. Once cocuk gorur begenir aile sonra girer devreye normal olan budur.

Ayy bu ne böylee korku filmii gibii resmen kişiliğini bulamamış bir erkek tiplemesi şu anlattığınız boşverin adamla anlaşsaydınız bu kadın evinizede karışırdı önce eşyalarıı ben göreyimm bugun evde şu yemek yapılsın tam bir yöneticii evlerden ırajkkkkk

Net kararımı bildirdim. Ben tanışmak istemiyorum dedim. Daha benimle yazısmak icin ablasinin onayini almak zorunda olan bir erkek ilgimi çekmedi diyerek konuyu noktaladım.
Tebrik ediyorum gercekten konulari okurken sonunda göz göre göre kendini yakmayacak birini okudum sonunda. Ileriyi düşünmek ölçmek tartmak bu kadar zor olmamalı yahu

Eski konularınıza da baktım sizi çok takdir ettim. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz bunaldığınız şeyler olmasına rağmen ölçüp biçmiş balıklama atlamamışsınız. Olgunluk böyle birşey herhalde. Umarım hayatınız istediğiniz noktaya gönlünüze göre insanlarla birlikte gelir.

Abla-kardeş resmen çete mantığında ilişkilerini sürdürüyorlar ve insanları belirli bir kalıba sokmaya çalışıyorlar.Çünkü kendilerinin mükemmel olduklarını düşünüyorlar ve onlarla olacak insanların da her şeyi kusursuz yapmalarını bekliyorlar.Hediyeleri geri istemek,insanların birbirini duygusal ve mantık yönünden tanımasına izin vermeden görücü usulü davranmak aklın ve olgunluğun yaşta değil başta olduğunu doğruluyor.Tavrınız çok doğru,çok net ve çok akıllıca olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…