Borcamın içinde tur attırmazsın da paralel çizgiler yaparsın
Evet eşim de diyoduki "peöbiş hadi başımıza uyku eğitimi çıkar da bana da iş çıksın; canım sıkılıyo" hahahhahaha. Ben sallayarak uyuma eğitimi veriyom; bizim okul böyle hahhaha
Eki Görüntüle 760012
ilerde başımıza neler gelecek bakalım...yaptıkları yapacaklarının garantisi gül kızım gülsümüm
Çok gezdim çokkkk:) ayaklarım ağrıyo ama çok mesudum
Akşam da görümcemdeydik
Pembiş o ne kızımmm aşçılara nal toplatırsın :) oylarımız sanaa
Ondan sonra denemedim canım
Çok doğru:) bi de kendimiz kötüleriz çocuğumuzu ama başkasına kötületmeyiz:)
Evet canım ailelerle kutlayacağız
:) çok tatlısın ama seeen :)
Canım keremin bayramlığını aldım yelek-kapri B&G store indirimdeydi içine de zara gömlek o da indirimdeydi valla kendime bi ceket aldım ancak hehe
Ay evet zaten avm lerde hep naylon kumaşlar basit şeyler, bizim caddeleri dolaşmak lazım ama oruçlu da yapamam sanırım uydurcaz bişeyler keremi hallettim ya :)
Kız görümceni niye ifşa ettin resmini koydun
Pıhtılaşma iğnelerle halledilen bir sorun,tekrar olur inşallah ..
Kuzu pirzola kalmamıştı, yapamadım:/
Ay ayşecik ya
Kv ye
Süper olmuş.
Sen ana yemeği masaya mı koyuyorsun?
Ben pilav ve ana yemeği mutfakta bırakırım.
Zeytinyağlı, börek ve salata masada olur bende.
Akşam 7 den sonra yasak artık, şikayet edebilirsin
Bu arada aryanın saçlarına bayıldımmm küçükken benim de öyleymiş şimdi dalgalı
bebeğim 35 günlük atopik dermatit oldu var mı bir bilgisi önerisi olan?
Rahat olmak gerek.Aden de bir ara parmak emiyordu.Aman millet yok 11-12 yaşına kadar emer dediler. 1 ay emdi sonra bıraktı.Ben de emziği nasıl bırakacak diye takıyordum.15-20 gündür kendisi emmiyor.Su akıp yolunu buluyor.Yani anladım ki kasmaya gerek yok.Onun için artık rahatım.Herkes bu yollardan geçti, biz de geçeceğiz.
Apartman tadilatından biz de muzdaribiz.Hiç bitmiyor ya.
Tur atmış hâli daha şık duruyorşimdi borcam alamayacağıma göre yazdığın gibi yapayım.
Evet eşin yalvarmştır sana nolar şu çocuğu eğitelim diyesen reddettin tabi di mi
Amaan boşver ya kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap. Hep yazıyorum tadını çıkarmaya bak, yok uyku eğitimi yok yemek yok ırt yok zırt
anne olan herkesi kutlarım
Eki Görüntüle 760012
ilerde başımıza neler gelecek bakalım...yaptıkları yapacaklarının garantisi gül kızım gülsümüm
Ay bizimki de sürekli tv ünitesine tırmanıyor
:)) aman ne sanki, kendi resmimi de koydum zamanın behrinde:) kız suyunu falan o bardakla versene çözdün çocuk olayıÇok gezdim çokkkk:) ayaklarım ağrıyo ama çok mesudum
Akşam da görümcemdeydik
Pembiş o ne kızımmm aşçılara nal toplatırsın :) oylarımız sanaa
Ondan sonra denemedim canım
Çok doğru:) bi de kendimiz kötüleriz çocuğumuzu ama başkasına kötületmeyiz:)
Evet canım ailelerle kutlayacağız
:) çok tatlısın ama seeen :)
Canım keremin bayramlığını aldım yelek-kapri B&G store indirimdeydi içine de zara gömlek o da indirimdeydi valla kendime bi ceket aldım ancak hehe
Ay evet zaten avm lerde hep naylon kumaşlar basit şeyler, bizim caddeleri dolaşmak lazım ama oruçlu da yapamam sanırım uydurcaz bişeyler keremi hallettim ya :)
Kız görümceni niye ifşa ettin resmini koydun
Pıhtılaşma iğnelerle halledilen bir sorun,tekrar olur inşallah ..
Uzadıkça düzelecek gb geliyor banada:)Akşam 7 den sonra yasak artık, şikayet edebilirsin
Bu arada aryanın saçlarına bayıldımmm küçükken benim de öyleymiş şimdi dalgalı
Yok be biraz da kıyafetlerden. Yani dedim ya 10 kg. Ama yedirme konusunda bende biraz hastayım galibaaryam uyumamıssın kızına masallah sen zayıf dıyodun sankı ben hıc zayıf gormedım
MASALLAHI varsaçları cok guzel kıvır kıvır sana mı benzıyo
aryam ben senın resını gormedım ne zamn koydun kı
kız el izi kimin umurunda, dolabın üstüne çıkıyor sonra ayağa kalkıp kollarını Titanic teymiş gibi açıyor, zor yakalıyorum yere çakılmadan:)Tvnin üstü hep el izi :))) olsun kızzzzzzzz çok tatlı :)
hönk???!! :)Evet öyleymiş de sevgili eşimin yorumu: amannn işçinin biri gelip boş daireye bişiler yapıyodur boşver. ????!!!!! :)
Eki Görüntüle 760043
busmai senin gosterdıgın fotolardan kopya cektım kendımce
Eki Görüntüle 760043
busmai senin gosterdıgın fotolardan kopya cektım kendımce
dun yıne nobetteydım
emirin atesi cıktı yıne mızıkladı :26:
yorgunum bana bı dolu enerjı hapı lazım
pembiş ellerine saglık hamarat enerjik hatun masallah sana
yarısmanın bırıncısı bellı ıkıncısı kım
kız el izi kimin umurunda, dolabın üstüne çıkıyor sonra ayağa kalkıp kollarını Titanic teymiş gibi açıyor, zor yakalıyorum yere çakılmadan:)
hönk???!! :)
nesini kopya çektin anlamadım
maşallah oğluna nazar değmesin ,bu arada tulumu çok yakışmış nice yıllara olsun inşallah
telefonumun şarz bit kapan açdım sanıyorum bi kalkdım 3,42 saat yanlışmış 5,42 su içdim neyse bimiyrodum
akşam b itabak yaprak sarması ve bir kase çorbayla oruç tutcam bakalım neler olcak
kocamdan nefret ediyorum gece 2 de yatırıd sabah gelcek kendisi çocuğa bakmam yat çabuk felan gerizekalı benim uykuma ne karışıyorsun
ecoş tuvalette kucağıam oturan çocuk onun yüzünden normal wc gidemiyorum bas bas ağlıyor
ölcem ya hayattan nefret etti ya sigaraya ya alkola ya birşeye başlayacağım ne kaderim varmış
Ay islim kebabı ne yordu beni ya:/ iyi cesaret etmişim.
Ya ama benim böyle borcamım yok. Kare var, dikdörtfen var. Nasıl dizeceğim?
Senin 1. Olmanı istemeyen yerli ve yabancı mihrakların işidir
Bana gıcık olma:) ben habire alıyorum:/ nolacak bu Halim bilmem..
Ya hangl arada yapiyorsun sarmayi maşallah
Bence güzel. Ev hediyesi çok orijinal olmak zorunda değil. Beğenen kullanır. Beğenmeyen başkasına hediye eder.
Ya evet, ona ben de şaşırıyorum. Ben eve gelen tatlıları ikram etmeye çalışırım. Kendim tatlı yapmış olsam da ufak da olsa yanına koyarım.
Siz de neneye öyle mi
Aryaya bak maşallah
Şekerim uyku eğitimi yalnız olmaz. Eşin de destek olacak. Eşin biç yardım etti mi?
Hoşbuldum
Günaydınlar herkeseeeeeee.
Oğluş dün gece yine coştu. Gündüz de eli hep ağzındaydı. Diş olduğunu düşünmek istiyorummmmmmmmm :)
Güzel hafta sonlarııııı :)
Ya bugün kimin doğum günüydü?? Benim hafıza iyice göçük valla :/ bi de okadar aklımda tutmaya çalışmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?