Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Tur atmış hâli daha şık duruyor şimdi borcam alamayacağıma göre yazdığın gibi yapayım.
Evet eşin yalvarmştır sana nolar şu çocuğu eğitelim diye sen reddettin tabi di mi
Amaan boşver ya kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap. Hep yazıyorum tadını çıkarmaya bak, yok uyku eğitimi yok yemek yok ırt yok zırt

Teşekkür ederim canım :)

Cicilerinizi güle güle kullanın :))

Ben gün ortamında falan da asla tabak yapıp getirmiyorum. Tabaklarda bişiler bırakınca insanlar yarım yarım sinirim bozuluyor!! O yüzden açık büfe gibi yapıyorum; herkes yiyebileceği kadarını alsın ve tabaklarda sadece peçete kalsın

Akşam 7 den sonra yasak artık, şikayet edebilirsin

Bu arada aryanın saçlarına bayıldımmm küçükken benim de öyleymiş şimdi dalgalı

Evet öyleymiş de sevgili eşimin yorumu: amannn işçinin biri gelip boş daireye bişiler yapıyodur boşver. ????!!!!! :)

bebeğim 35 günlük atopik dermatit oldu var mı bir bilgisi önerisi olan?

Bilmiyorum ki hiç canım geçmiş olsun :/

Dediğin gibi herşe yoluna giriyor

Belki tur attırabilirsin de bi dene bence. Sonuçta sıkı sıkı olursa köşelere de denk gelir...

Evet eşimi zor ikna ettim eğitim vermemeye

Etraftan çok laf ediyolar ya ayakta sallamaya ve hamakta sallamaya ben de gaza geldim ve denemek istedim işte. Bir anlık gaflet

anne olan herkesi kutlarım

Teşekkürler :)????
Eki Görüntüle 760012

ilerde başımıza neler gelecek bakalım...yaptıkları yapacaklarının garantisi gül kızım gülsümüm

Allah'ımmmmmmmmmmmmmm. Şu azme bakın yahu :)

dun yıne nobetteydım
emirin atesi cıktı yıne mızıkladı :26:
yorgunum bana bı dolu enerjı hapı lazım

pembiş ellerine saglık hamarat enerjik hatun masallah sana
yarısmanın bırıncısı bellı ıkıncısı kım

aryam uyumamıssın kızına masallah sen zayıf dıyodun sankı ben hıc zayıf gormedım
MASALLAHI var saçları cok guzel kıvır kıvır sana mı benzıyo

:)) aman ne sanki, kendi resmimi de koydum zamanın behrinde:) kız suyunu falan o bardakla versene çözdün çocuk olayı
Akşam 7 den sonra yasak artık, şikayet edebilirsin

Bu arada aryanın saçlarına bayıldımmm küçükken benim de öyleymiş şimdi dalgalı
Uzadıkça düzelecek gb geliyor banada:)
aryam uyumamıssın kızına masallah sen zayıf dıyodun sankı ben hıc zayıf gormedım
MASALLAHI var saçları cok guzel kıvır kıvır sana mı benzıyo
Yok be biraz da kıyafetlerden. Yani dedim ya 10 kg. Ama yedirme konusunda bende biraz hastayım galiba o öğünü yemezse ağlayacak gb oluyorum düşün.... Sinirlerim bozuluyor, deli miyim neyim?

Ateşcim maşallah kuzum oğluşuna, rabbim daha nice doğum günleri nasip etsin, doğum gününüz kutlu olsun tekrar

Tvnin üstü hep el izi :))) olsun kızzzzzzzz çok tatlı :)
kız el izi kimin umurunda, dolabın üstüne çıkıyor sonra ayağa kalkıp kollarını Titanic teymiş gibi açıyor, zor yakalıyorum yere çakılmadan:)
Evet öyleymiş de sevgili eşimin yorumu: amannn işçinin biri gelip boş daireye bişiler yapıyodur boşver. ????!!!!! :)
hönk???!! :)
Eki Görüntüle 760043
busmai senin gosterdıgın fotolardan kopya cektım kendımce

nesini kopya çektin anlamadım
maşallah oğluna nazar değmesin ,bu arada tulumu çok yakışmış nice yıllara olsun inşallah

telefonumun şarz bit kapan açdım sanıyorum bi kalkdım 3,42 saat yanlışmış 5,42 su içdim neyse bimiyrodum

akşam b itabak yaprak sarması ve bir kase çorbayla oruç tutcam bakalım neler olcak

kocamdan nefret ediyorum gece 2 de yatırıd sabah gelcek kendisi çocuğa bakmam yat çabuk felan gerizekalı benim uykuma ne karışıyorsun

ecoş tuvalette kucağıam oturan çocuk onun yüzünden normal wc gidemiyorum bas bas ağlıyor

ölcem ya hayattan nefret etti ya sigaraya ya alkola ya birşeye başlayacağım ne kaderim varmış

gunaydin arkadaslar topik e hafta sonu sessizligi cokmus yine bizim gunumuz 7.30 da basladi normalde 10 a kadar uyuyan kizim ramazan geldiginden beri sekize kadar anca uyuyo;[[[ aksam kocisle disarda yiycez yemek isim yok a evler almis basini gidiyo iki sepet utu var;[[[[[ bide ogleden sora avm yegidicem carrefourlarda prima kutu bez 37 tl bayagi indirime girmis almaya gidicem KARAKIZZZ uzun suredir esinle sorunlar oldugunu okuyorum bak sana kendimden ornek vereyim esimle 17 yasimda tanistik onyildir birlikteyiz ozunde cok iyibir insan ama bana ilk gunden beri cok karisir ilk yillar oylebi bunalima girmistimki ben bundan ayrilicam diye iki yil cocuk bile yapmadim karisma konularida kiskanclikti ornegin pazar evlendim sali gunu basimi ortmemi istedi bende orttum pisman degilim allahima sukurde sacima bakkimima cok duskun oldugum siralardi cok bunalmisim aglayarak ortuyodum basimi daha hala makyaj mazemelerimi gizliyorm atiyo cope zamanla bi cok sey oturdu cok sukur sorunlar olmuyomu dort dortluk evlilik yokki ben ne yapiyorum iyi yonlerini gormeye calisiyorum cunku bana karismasindan baska hic bi kotu huyu yok evine cok duskun bi baba bi istedigimi iki etmez sende iyi yonlerini gormeye calis canim yoksa hayat cekilmez olur hemen bosanma lafini agzina alma ecosu dusun bak benim annem babam ben kucukken ayrilmis yasadiklarimi anlatsam roman olur bicok seyin yarasini hala icimde tasiyorum akil vermek degil amacim herkez yasadigini kendi bilir ama yazmak istedim sadece

Eki Görüntüle 760043
busmai senin gosterdıgın fotolardan kopya cektım kendımce

Oyuncaklardan 1 yapmak mantıklı düşününce ilerde legolardan da yapabilriz

Geçmiş olsun canım :/

Canım dur daha kimbilir ne sofra hazırlayanlar olacak ...? Beğenmene sevindim

Fotolara baktım çooook tatlı Emircik :))

Waowwwww leonardo di caprio kerem ve kate winslet busmai :)))

(( canım ya aklıma şöyle bir çözüm geldi. Annenle barışma amaçlı memlekete gitsen?? Aslında amaç biraz uzaklaşmanız senin de biraz insan görmen...

Günaydınlar herkeseeeeeee.

Oğluş dün gece yine coştu. Gündüz de eli hep ağzındaydı. Diş olduğunu düşünmek istiyorummmmmmmmm :)

Güzel hafta sonlarııııı :)

Ya bugün kimin doğum günüydü?? Benim hafıza iyice göçük valla :/ bi de okadar aklımda tutmaya çalışmıştım.

Gunaydinlarr bizim icin de cok zor bi geceydi bu saate kdr hic uyumadim desem yeridir..
Bugun kerem pasanin dogum gunu
Iykii dogduun kereeemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…