Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Eki Görüntüle 760012

ilerde başımıza neler gelecek bakalım...yaptıkları yapacaklarının garantisi gül kızım gülsümüm
:)
Biz Tv'yi duvara monte etmiştik, önceki evde. Şimdi tv ünitem alçak değil ama onu bir gün gözüne kestirecek illa ki:/
Bakma sen etrafa, Nasreddin hoca fıkrası gibi, onlar her şeye bir kulp takarlar.

Eki Görüntüle 760043
busmai senin gosterdıgın fotolardan kopya cektım kendımce
Güzel olmuş canım.
Relax relax:)
Yuh diyorum o saatte tadilata

11-12 yaşına kadar mı:18: gelin olana kadar diyeceklermiş utanmasalar

Üsttekinin bebeği olmuş sanırım. Sanırım çünkü tanışmıyoruz.
Odasını da tam fezanın odasının üstü olsa gerek. İnce ince ağlıyor.

Gunaydinlarr bizim icin de cok zor bi geceydi bu saate kdr hic uyumadim desem yeridir..
Bugun kerem pasanin dogum gunu
Iykii dogduun kereeemmm

Haftaya kutlıcaz diyince busmai kafam karıştı. Oysaki bi hafta gecikmeli demişti önceden...

İyiki doğdun Keremmmmmmmmmmmm <3 <3 :)

Üsttekinin bebeği olmuş sanırım. Sanırım çünkü tanışmıyoruz.
Odasını da tam fezanın odasının üstü olsa gerek. İnce ince ağlıyor.

Oyyyy kıyamammmmm. O ilk zamanlar ne iğrençti!!! :)

Keşke çocuklar da bilgisayar gibi olsalar; eksik programları götürüp yükletebilsek. Örneğin: erken yatıp geç kalkma, kendi kendine oynama, babasına yapışma, vaktinde istediğimiz yemeği yeme gibi....

Oy oy kerem paşa titanic çevirirmiş:)
Bizim hanım o hareketi orta sehpada yapıyor. Üstüne çıkıp adım atıyor haspam
Canım gerilmişsin sen, bence de mümkünse biraz ailenin yanına kalmaya gitsen. Ecoşla da ilgilenirler, kafanı dinlersin.

Çok doğru
Waowwwww leonardo di caprio kerem ve kate winslet busmai :)))..

Diştir diş.
kerem ile birisi daha vardı ya, aden miydi acaba?
Gunaydinlarr bizim icin de cok zor bi geceydi bu saate kdr hic uyumadim desem yeridir..
Iykii dogduun kereeemmm
Yasir hasta mı hala?
Haftaya kutlıcaz diyince busmai kafam karıştı. Oysaki bi hafta gecikmeli demişti önceden...

Evet:)
Adam soruyor niye ağlıyor , sonra çözdüler mama istiyormuş
Ya ses yalıtımı berbat. Oturduğum yerden her şeyi duyuyorum.
Oğlanmış şimdi duydum
Oğlanlar gazlı olur bilgisinden habersizler mi acaba:))

Keşke çocuklar da bilgisayar gibi olsalar; eksik programları götürüp yükletebilsek. Örneğin: erken yatıp geç kalkma, kendi kendine oynama, babasına yapışma, vaktinde istediğimiz yemeği yeme gibi....
Çok biyoteknolojik gördüm seni :))
Mümkün olsa ben de babaya yapışma yükletirdim

nedense bugün uyuyamadım sahurdan sonra acayip duygular karmaşıklık.. 1 yaşına geldiğine inanamamak, ağlama isteği, gülme isteği.. velhasıl hiçbirini yapamadım öyle kalakaldım:) vay be..

bugün sahilde kereme resim çekmeyi düşünüyorum kardeşimin profesyonel makinası var, ben de kumsalda 1 yazacağım ve her sene tekrarlayacağım bu etkinliği inşallah:)
sevgili eşimle gitmeyi düşünüyordum ama onu hiç çekemiycem kendisi biraz mükemmeliyetçidir çocuğu henüz olmayan bi arkadaşım var onu çağırdım inşallah güzel olur.. akşam da özsütte bi küçük pasta yeriz, malum esas doğumgünümüz haftaya, keremin dayıları gelince.

karakterler cuk oturdu
yaa ben ne kadar safım oyuncaklardan 1 i görmemişim bile:)

makyaj malzemelerini neden saklıyor ki onlara karışamaz dışarda kullanmadığın sürece
ben ergenliğe girdiğimden beri kendi isteğimle kapalı olduğum halde eşim kıyafetlerime sürekli yorum yapıyor, senin ne kadar bunaldığını anlayabiliyorum:)
ya ben de onu diycektim wc ye gittiğimde kapının önünde öyle bi ağlıyor ki duyan ona işkence ediyorum zanneder
zaten sorunlu bir sindirim sistemim vardı iyice düzenim bozuldu ya
karakız bi de iyi yönden bak, 1 yıl geride kaldı artık polis olabilirsin ecoşu büyüttün 3 yaşında kreşe verirsin oldu da bitti rahat rahat çalışırsın canım sonradan nasıl bebek bakacaktın çalışırken kime bırakacaktın iyi ki erkenden anne oldun
ayıp ayıp cık cık cıkkk
Iykii dogduun kereeemmm
sağol teyzesiii
iyi ki doğmuş yavrularımız
bir bebek doğdu, bir anne doğdu..

ben de babycenter diye bi app var ondan mesaj geldi; gözlerim doldu..

"Tebrikler! çocuğunuzun yorucu ve zor ilk yılını muhteşem bir şekilde tamamladınız.

Düşünün, kıymetli yavrunuzla ilk tanışmanızdan beri ne kadar yol katettiniz..
Günde 10 bez değiştirmenizi, her saat beslemek için uyanmanızı, her büyüme atağında endişelenmenizi hatırlıyor musunuz? Mağazada hızlı bir gezinti ,nasıl da tuhaf ve ürkütücü bir olaydı?

Bu günler geride kaldı, artık bir profesyonelsiniz.

Bebeğinizin ilk yılını ve ne kadar büyüdüğünü kutlarken, durup bir an düşünün.. Siz gerçekten de büyük bir başarı gösterdiniz.

Eğlence asıl şimdi başlıyor! "

Kelebeklersonsuzauçar ın kızı da bugün doğdu
Bizim tv ünitesi de duvara monte ama alçakta
altında çekmeceli dolapları falan var oraya çıkıp kolayca uzanıyor

haklısın kafanın karışması normal:) doğumgünü bugün,kutlama haftaya.
bence herşey o gün olmalı, ama gel gör ki kınadığım başıma geldi..
kardeşlerim olmadan kutlamak istemiyorum zaten sünnet kutlamamıza da gelememişlerdi
bu akşam baba anne oğul kutlayacağız
kırk gün kırk gece kutlarız sorun değil bayramda da teyzem kuzenlerim gelince kutlamayı düşünüyorum hahaha

Keremin dogum gunu kutlu olsun nice uzun sağlıklı yıllara inşallah .. benim keremiminde geçen saliydi bugün akşam pasta kesecegiz annemlerde

Amanınnnnnn yalıtım sıfır!!! Ben senin yerinde olsam bi tas hoşaf yapar götürürdüm. Hem lohusaya bakmak sevap hem de tanışırsınız ve de senin engin tecrübelerinden yararlanırlar

Adenin yarın sanırım. Gerçi benim kafaya güven olmaz

Çok biyoteknolojik gördüm seni :))
Mümkün olsa ben de babaya yapışma yükletirdim

Manyak hayaller kuruyorum iyice yorulunca

Busmai az daha kassan ben, nfk ve neyneysenin yarıştığı "alıntı canavarları" kategorisinde yarışacaksın :))

Valla diyorum ya kafam karıştı affetttt :)

Özsütte bana Özsütün Aynasını kesmişti kocam :) kara orman da güzelll. Ne kesceniz kız!?????? Burda özsüt yok

Ay çok tatlıııııııı :) eğlencenin başlaması olayı korkuttu gerçi

Kutlayın kızzzzzz nolcak :))

Keremin dogum gunu kutlu olsun nice uzun sağlıklı yıllara inşallah .. benim keremiminde geçen saliydi bugün akşam pasta kesecegiz annemlerde

Yine yeni yeniden iyiki doğmuş ozamann :)

busumai esim evde bile makyaj yaptirmiyo goz kalemi filan disarda suruyorum ama ruj allik turu seylerden nefret ediyo surme suslenme ben susu sevmiyorum diyo bigun cebine koymus mkyaj mazemelerimi yanimda sokaga atti yolun ortasina hemde nasil agladim nasil ama su an ilk yillara gore yol katettik goz makyaji serbest;]]]]]] bu arada oglusunun dogum gunu kutlu olsun nice senelere insallah b

Tek tek alıntı yaptım silindi

annemin yanına gitmeyi düşünüyorm uçak bileti ayarladım 24 temmuz 8 ağustos arası rezervasyon yaptım sonra vazgeçtim

ağustosda gidip biraz uzun kalcam annemgille barıştık şunu bile yazarken tırmanmaya çalışıyor nefret ediyorum

1 haftadır nere bulursa tırmanıyor herşeye ağlıyor kafayı yicem

erkek demeyin bana aerkeklerden nefret ediyordum iyice nefret ediyorum

topunun ağzını burnunu kırarım

anladigim kadariyla yasiniz daha kucuk esinizle daha idealleriniz hayelleriniz varken en kaninizin kaynadigi yaslarda anne baba olmayi kaldiramamissiniz ama budurumda en gunahsiz kisi bebeginiz insallah hersey duzelir ayri kalmak iyi gelir
karak

İyi ki doğmuş kerem, doğum günü kutlu olsun
Canım sahilde 1 yazma fikri çok güzel, orijinal
İnşallah planladığın gibi yaparsın.

İnsan ne çabuk unutuyor, o ilk zamanları .. Durmayan totolar, bez değiştirmekten kısır döngüye girmeleri
Eğlence hiç bitmiyor non stop

Ha tamam kelebeğin kızı bugündü. İyi ki doğmuş, annesi burayı okuyordur:)
Senin kereminin de doğum günü kutlu olsun
Ses yalıtımı sıfır evet
Bizden ne sesler gidiyor Allah bilir..
Ya
1. Ben hayatımda ilk defa bugün komposto yaptım:) nasıl denk geldiyse onun da tadı nasıl hiç fikrim yok.
2. Nasıl karşılanır bilmiyorum, düşünmem lazım:44:
Bir de evde fazla kayısı vardı. 2 bardak suda 10 kaşık şeker erittim, sonra da kayısıları attım. Şimdi kaynıyor. Onu öyle sulu komposto mu yapsam, iyice kaynasa reçel gibi bir şey olur mu?
Valla bu işlerden hiç anlamam ziyan olmasın diye yaptım.
Busmai yorumun için

Senin eşin de bir alemmiş, evde yapmanın ne sakıncası var ki?

Şekerim sorun ecoş değil bence, sen ağzına kadar dolmuş bir bardak kadar dolusun. Ecoş belki de son damla hatta ondan bile az ama sen bu negatif enerjiyi boşaltamayınca çocuk ne yapsa dokunur.
Benim 5 yaşındaki oğlan bile beni bilgisayarda görse tırmanır. Ecoşun hiç tanımadığı bir nesneye, hele de hayattaki en sevgili varlığı olan annesinin ilgi gösterdiği bir nesneye merak duymasından daha doğal ne olabilir?
Bir şeyler yap, ecoşu güvendiğin birine bırakıp dışarı çık. Hiçbir şey yapmasan da boş boş gez. Kendine vakit ayırmalısın bence.

Öyle deme kız:)
Seni iyi kızdırmış eşin

:) oo evet gerçekten ilerleme var
amin canım sağol

özsüt burda 3 tane var pek ezikmişsin yahu:) karaorman muz seviyorum ben
şu an sahile götüreceğim atraksiyonları uydurmakla meşgulüm,fazlaca kıyafet tabi
B İ ve R harflerini babası gelince tek olarak elimizde tutarız diye düşündüm
kumsala 1 yazmak
başka ne olabilir :44:

Bence uzun kalmaya gitmen iyi olmuş. Bi de lütfen yanlış anlama ama sinirlerin dolayısı ile de bi doktora gidebilirsin bence. Zaten emzirmiyorsun. Mutlu anne mutlu çocuk demekki sen şuan haklı olarak çok mutsuzsun ecoş maşallah dünya tatlısı bir çocuk. Bak çevrede bir sürü engelli çocuk var; zeka olarak da beden olarak da. Şükret yani annesi eğer bilgisayara ilgi duyup durabildiği ayakları ile sana tırmanıyorsa. Kocana sinîr oluyorsan ol sonuna kadar ama Ecoşcuğuma olma olur mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…