:)Eki Görüntüle 760012
ilerde başımıza neler gelecek bakalım...yaptıkları yapacaklarının garantisi gül kızım gülsümüm
Bakma sen etrafa, Nasreddin hoca fıkrası gibi, onlar her şeye bir kulp takarlar.Ben gün ortamında falan da asla tabak yapıp getirmiyorum. Tabaklarda bişiler bırakınca insanlar yarım yarım sinirim bozuluyor!! O yüzden açık büfe gibi yapıyorum; herkes yiyebileceği kadarını alsın ve tabaklarda sadece peçete kalsın
Etraftan çok laf ediyolar ya ayakta sallamaya ve hamakta sallamaya ben de gaza geldim ve denemek istedim işte. Bir anlık gaflet
Allah'ımmmmmmmmmmmmmm. Şu azme bakın yahu :)
Güzel olmuş canım.Eki Görüntüle 760043
busmai senin gosterdıgın fotolardan kopya cektım kendımce
Relax relax:)Yeni felsefemiz :)))
Kucağa da alıştırmayın demişlerdi ki bizimki acaip alışmıştı ama noldu bak şimdi kendi durmuyo kucakta. Relax yani dimi :))???
Ay bişi dicem aklınız çıkacak: bu saatte dairelerden birinde biri bi tadilat yapıyo!!! Millet vallahi manyak. Çekiç ve matkap sesi geliyo ara ara. Ramazan diye kimse uyumuyo olabilir ama çoluk çocuk var yani...
11-12 yaşına kadar mı:18: gelin olana kadar diyeceklermiş utanmasalarRahat olmak gerek.Aden de bir ara parmak emiyordu.Aman millet yok 11-12 yaşına kadar emer dediler. 1 ay emdi sonra bıraktı.Ben de emziği nasıl bırakacak diye takıyordum.15-20 gündür kendisi emmiyor.Su akıp yolunu buluyor.Yani anladım ki kasmaya gerek yok.Onun için artık rahatım.Herkes bu yollardan geçti, biz de geçeceğiz.
Apartman tadilatından biz de muzdaribiz.Hiç bitmiyor ya.
Gunaydinlarr bizim icin de cok zor bi geceydi bu saate kdr hic uyumadim desem yeridir..
Bugun kerem pasanin dogum gunu
Iykii dogduun kereeemmm
Üsttekinin bebeği olmuş sanırım. Sanırım çünkü tanışmıyoruz.
Odasını da tam fezanın odasının üstü olsa gerek. İnce ince ağlıyor.
Oy oy kerem paşa titanic çevirirmiş:)kız el izi kimin umurunda, dolabın üstüne çıkıyor sonra ayağa kalkıp kollarını Titanic teymiş gibi açıyor, zor yakalıyorum yere çakılmadan:)
hönk???!! :)
nesini kopya çektin anlamadım
maşallah oğluna nazar değmesin ,bu arada tulumu çok yakışmış nice yıllara olsun inşallah
Canım gerilmişsin sen, bence de mümkünse biraz ailenin yanına kalmaya gitsen. Ecoşla da ilgilenirler, kafanı dinlersin.telefonumun şarz bit kapan açdım sanıyorum bi kalkdım 3,42 saat yanlışmış 5,42 su içdim neyse bimiyrodum
akşam b itabak yaprak sarması ve bir kase çorbayla oruç tutcam bakalım neler olcak
kocamdan nefret ediyorum gece 2 de yatırıd sabah gelcek kendisi çocuğa bakmam yat çabuk felan gerizekalı benim uykuma ne karışıyorsun
ecoş tuvalette kucağıam oturan çocuk onun yüzünden normal wc gidemiyorum bas bas ağlıyor
ölcem ya hayattan nefret etti ya sigaraya ya alkola ya birşeye başlayacağım ne kaderim varmış
Çok doğrugunaydin arkadaslar topik e hafta sonu sessizligi cokmus yine bizim gunumuz 7.30 da basladi normalde 10 a kadar uyuyan kizim ramazan geldiginden beri sekize kadar anca uyuyo;[[[ aksam kocisle disarda yiycez yemek isim yok a evler almis basini gidiyo iki sepet utu var;[[[[[ bide ogleden sora avm yegidicem carrefourlarda prima kutu bez 37 tl bayagi indirime girmis almaya gidicem KARAKIZZZ uzun suredir esinle sorunlar oldugunu okuyorum bak sana kendimden ornek vereyim esimle 17 yasimda tanistik onyildir birlikteyiz ozunde cok iyibir insan ama bana ilk gunden beri cok karisir ilk yillar oylebi bunalima girmistimki ben bundan ayrilicam diye iki yil cocuk bile yapmadim karisma konularida kiskanclikti ornegin pazar evlendim sali gunu basimi ortmemi istedi bende orttum pisman degilim allahima sukurde sacima bakkimima cok duskun oldugum siralardi cok bunalmisim aglayarak ortuyodum basimi daha hala makyaj mazemelerimi gizliyorm atiyo cope zamanla bi cok sey oturdu cok sukur sorunlar olmuyomu dort dortluk evlilik yokki ben ne yapiyorum iyi yonlerini gormeye calisiyorum cunku bana karismasindan baska hic bi kotu huyu yok evine cok duskun bi baba bi istedigimi iki etmez sende iyi yonlerini gormeye calis canim yoksa hayat cekilmez olur hemen bosanma lafini agzina alma ecosu dusun bak benim annem babam ben kucukken ayrilmis yasadiklarimi anlatsam roman olur bicok seyin yarasini hala icimde tasiyorum akil vermek degil amacim herkez yasadigini kendi bilir ama yazmak istedim sadece
Waowwwww leonardo di caprio kerem ve kate winslet busmai :)))..
Diştir diş.Günaydınlar herkeseeeeeee.
Oğluş dün gece yine coştu. Gündüz de eli hep ağzındaydı. Diş olduğunu düşünmek istiyorummmmmmmmm :)
Güzel hafta sonlarııııı :)
Ya bugün kimin doğum günüydü?? Benim hafıza iyice göçük valla :/ bi de okadar aklımda tutmaya çalışmıştım.
Yasir hasta mı hala?Gunaydinlarr bizim icin de cok zor bi geceydi bu saate kdr hic uyumadim desem yeridir..
Iykii dogduun kereeemmm
Haftaya kutlıcaz diyince busmai kafam karıştı. Oysaki bi hafta gecikmeli demişti önceden...
İyiki doğdun Keremmmmmmmmmmmm <3 <3 :)
Oyyyy kıyamammmmm. O ilk zamanlar ne iğrençti!!! :)
Çok biyoteknolojik gördüm seni :))Keşke çocuklar da bilgisayar gibi olsalar; eksik programları götürüp yükletebilsek. Örneğin: erken yatıp geç kalkma, kendi kendine oynama, babasına yapışma, vaktinde istediğimiz yemeği yeme gibi....
Oyuncaklardan 1 yapmak mantıklıdüşününce ilerde legolardan da yapabilriz
Geçmiş olsun canım :/
Canım dur daha kimbilir ne sofra hazırlayanlar olacak ...? Beğenmene sevindim
Fotolara baktım çooook tatlı Emircik :))
Waowwwww leonardo di caprio kerem ve kate winslet busmai :)))
(( canım ya aklıma şöyle bir çözüm geldi. Annenle barışma amaçlı memlekete gitsen?? Aslında amaç biraz uzaklaşmanız senin de biraz insan görmen...
makyaj malzemelerini neden saklıyor ki onlara karışamaz dışarda kullanmadığın sürecegunaydin arkadaslar topik e hafta sonu sessizligi cokmus yine bizim gunumuz 7.30 da basladi normalde 10 a kadar uyuyan kizim ramazan geldiginden beri sekize kadar anca uyuyo;[[[ aksam kocisle disarda yiycez yemek isim yok a evler almis basini gidiyo iki sepet utu var;[[[[[ bide ogleden sora avm yegidicem carrefourlarda prima kutu bez 37 tl bayagi indirime girmis almaya gidicem KARAKIZZZ uzun suredir esinle sorunlar oldugunu okuyorum bak sana kendimden ornek vereyim esimle 17 yasimda tanistik onyildir birlikteyiz ozunde cok iyibir insan ama bana ilk gunden beri cok karisir ilk yillar oylebi bunalima girmistimki ben bundan ayrilicam diye iki yil cocuk bile yapmadim karisma konularida kiskanclikti ornegin pazar evlendim sali gunu basimi ortmemi istedi bende orttum pisman degilim allahima sukurde sacima bakkimima cok duskun oldugum siralardi cok bunalmisim aglayarak ortuyodum basimi daha hala makyaj mazemelerimi gizliyorm atiyo cope zamanla bi cok sey oturdu cok sukur sorunlar olmuyomu dort dortluk evlilik yokki ben ne yapiyorum iyi yonlerini gormeye calisiyorum cunku bana karismasindan baska hic bi kotu huyu yok evine cok duskun bi baba bi istedigimi iki etmez sende iyi yonlerini gormeye calis canim yoksa hayat cekilmez olur hemen bosanma lafini agzina alma ecosu dusun bak benim annem babam ben kucukken ayrilmis yasadiklarimi anlatsam roman olur bicok seyin yarasini hala icimde tasiyorum akil vermek degil amacim herkez yasadigini kendi bilir ama yazmak istedim sadece
ya ben de onu diycektim wc ye gittiğimde kapının önünde öyle bi ağlıyor ki duyan ona işkence ediyorum zannedertelefonumun şarz bit kapan açdım sanıyorum bi kalkdım 3,42 saat yanlışmış 5,42 su içdim neyse bimiyrodum
akşam b itabak yaprak sarması ve bir kase çorbayla oruç tutcam bakalım neler olcak
kocamdan nefret ediyorum gece 2 de yatırıd sabah gelcek kendisi çocuğa bakmam yat çabuk felan gerizekalı benim uykuma ne karışıyorsun
ecoş tuvalette kucağıam oturan çocuk onun yüzünden normal wc gidemiyorum bas bas ağlıyor
ölcem ya hayattan nefret etti ya sigaraya ya alkola ya birşeye başlayacağım ne kaderim varmış
ayıp ayıp cık cık cıkkkGünaydınlar herkeseeeeeee.
Oğluş dün gece yine coştu. Gündüz de eli hep ağzındaydı. Diş olduğunu düşünmek istiyorummmmmmmmm :)
Güzel hafta sonlarııııı :)
Ya bugün kimin doğum günüydü?? Benim hafıza iyice göçük valla :/ bi de okadar aklımda tutmaya çalışmıştım.
sağol teyzesiiiGunaydinlarr bizim icin de cok zor bi geceydi bu saate kdr hic uyumadim desem yeridir..
Iykii dogduun kereeemmm
Kelebeklersonsuzauçar ın kızı da bugün doğduOy oy kerem paşa titanic çevirirmiş:)
Bizim hanım o hareketi orta sehpada yapıyor. Üstüne çıkıp adım atıyor haspam
Canım gerilmişsin sen, bence de mümkünse biraz ailenin yanına kalmaya gitsen. Ecoşla da ilgilenirler, kafanı dinlersin.
Çok doğru
Diştir diş.
kerem ile birisi daha vardı ya, aden miydi acaba?
Yasir hasta mı hala?
Evet:)
Adam soruyor niye ağlıyor , sonra çözdüler mama istiyormuş
Ya ses yalıtımı berbat. Oturduğum yerden her şeyi duyuyorum.
Oğlanmış şimdi duydum
Oğlanlar gazlı olur bilgisinden habersizler mi acaba:))
haklısın kafanın karışması normal:) doğumgünü bugün,kutlama haftaya.Haftaya kutlıcaz diyince busmai kafam karıştı. Oysaki bi hafta gecikmeli demişti önceden...
İyiki doğdun Keremmmmmmmmmmmm <3 <3 :)
Oyyyy kıyamammmmm. O ilk zamanlar ne iğrençti!!! :)
:)
Biz Tv'yi duvara monte etmiştik, önceki evde. Şimdi tv ünitem alçak değil ama onu bir gün gözüne kestirecek illa ki:/
Bakma sen etrafa, Nasreddin hoca fıkrası gibi, onlar her şeye bir kulp takarlar.
Güzel olmuş canım.
Relax relax:)
Yuh diyorum o saatte tadilata
11-12 yaşına kadar mı:18: gelin olana kadar diyeceklermiş utanmasalar
Keremin dogum gunu kutlu olsun nice uzun sağlıklı yıllara inşallah .. benim keremiminde geçen saliydi bugün akşam pasta kesecegiz annemlerde
Oy oy kerem paşa titanic çevirirmiş:)
Bizim hanım o hareketi orta sehpada yapıyor. Üstüne çıkıp adım atıyor haspam
Canım gerilmişsin sen, bence de mümkünse biraz ailenin yanına kalmaya gitsen. Ecoşla da ilgilenirler, kafanı dinlersin.
Çok doğru
Diştir diş.
kerem ile birisi daha vardı ya, aden miydi acaba?
Yasir hasta mı hala?
Evet:)
Adam soruyor niye ağlıyor , sonra çözdüler mama istiyormuş
Ya ses yalıtımı berbat. Oturduğum yerden her şeyi duyuyorum.
Oğlanmış şimdi duydum
Oğlanlar gazlı olur bilgisinden habersizler mi acaba:))
Çok biyoteknolojik gördüm seni :))
Mümkün olsa ben de babaya yapışma yükletirdim
nedense bugün uyuyamadım sahurdan sonra acayip duygular karmaşıklık.. 1 yaşına geldiğine inanamamak, ağlama isteği, gülme isteği.. velhasıl hiçbirini yapamadım öyle kalakaldım:) vay be..
bugün sahilde kereme resim çekmeyi düşünüyorum kardeşimin profesyonel makinası var, ben de kumsalda 1 yazacağım ve her sene tekrarlayacağım bu etkinliği inşallah:)
sevgili eşimle gitmeyi düşünüyordum ama onu hiç çekemiycem kendisi biraz mükemmeliyetçidir çocuğu henüz olmayan bi arkadaşım var onu çağırdım inşallah güzel olur.. akşam da özsütte bi küçük pasta yeriz, malum esas doğumgünümüz haftaya, keremin dayıları gelince.
karakterler cuk oturdu
yaa ben ne kadar safım oyuncaklardan 1 i görmemişim bile:)
makyaj malzemelerini neden saklıyor ki onlara karışamaz dışarda kullanmadığın sürece
ben ergenliğe girdiğimden beri kendi isteğimle kapalı olduğum halde eşim kıyafetlerime sürekli yorum yapıyor, senin ne kadar bunaldığını anlayabiliyorum:)
ya ben de onu diycektim wc ye gittiğimde kapının önünde öyle bi ağlıyor ki duyan ona işkence ediyorum zanneder
zaten sorunlu bir sindirim sistemim vardı iyice düzenim bozuldu ya
karakız bi de iyi yönden bak, 1 yıl geride kaldı artık polis olabilirsin ecoşu büyüttün 3 yaşında kreşe verirsin oldu da bitti rahat rahat çalışırsın canım sonradan nasıl bebek bakacaktın çalışırken kime bırakacaktın iyi ki erkenden anne oldun
ayıp ayıp cık cık cıkkk
sağol teyzesiii
iyi ki doğmuş yavrularımız
bir bebek doğdu, bir anne doğdu..
ben de babycenter diye bi app var ondan mesaj geldi; gözlerim doldu..
"Tebrikler! çocuğunuzun yorucu ve zor ilk yılını muhteşem bir şekilde tamamladınız.
Düşünün, kıymetli yavrunuzla ilk tanışmanızdan beri ne kadar yol katettiniz..
Günde 10 bez değiştirmenizi, her saat beslemek için uyanmanızı, her büyüme atağında endişelenmenizi hatırlıyor musunuz? Mağazada hızlı bir gezinti ,nasıl da tuhaf ve ürkütücü bir olaydı?
Bu günler geride kaldı, artık bir profesyonelsiniz.
Bebeğinizin ilk yılını ve ne kadar büyüdüğünü kutlarken, durup bir an düşünün.. Siz gerçekten de büyük bir başarı gösterdiniz.
Eğlence asıl şimdi başlıyor! "
Kelebeklersonsuzauçar ın kızı da bugün doğdu
Bizim tv ünitesi de duvara monte ama alçakta
altında çekmeceli dolapları falan var oraya çıkıp kolayca uzanıyor
haklısın kafanın karışması normal:) doğumgünü bugün,kutlama haftaya.
bence herşey o gün olmalı, ama gel gör ki kınadığım başıma geldi..
kardeşlerim olmadan kutlamak istemiyorum zaten sünnet kutlamamıza da gelememişlerdi
bu akşam baba anne oğul kutlayacağız
kırk gün kırk gece kutlarız sorun değilbayramda da teyzem kuzenlerim gelince kutlamayı düşünüyorum hahaha
Keremin dogum gunu kutlu olsun nice uzun sağlıklı yıllara inşallah .. benim keremiminde geçen saliydi bugün akşam pasta kesecegiz annemlerde
anladigim kadariyla yasiniz daha kucuk esinizle daha idealleriniz hayelleriniz varken en kaninizin kaynadigi yaslarda anne baba olmayi kaldiramamissiniz ama budurumda en gunahsiz kisi bebeginiz insallah hersey duzelir ayri kalmak iyi gelirerkek demeyin bana aerkeklerden nefret ediyordum iyice nefret ediyorum
topunun ağzını burnunu kırarım
İyi ki doğmuş kerem, doğum günü kutlu olsunnedense bugün uyuyamadım sahurdan sonra acayip duygular karmaşıklık.. 1 yaşına geldiğine inanamamak, ağlama isteği, gülme isteği.. velhasıl hiçbirini yapamadım öyle kalakaldım:) vay be..
bugün sahilde kereme resim çekmeyi düşünüyorum kardeşimin profesyonel makinası var, ben de kumsalda 1 yazacağım ve her sene tekrarlayacağım bu etkinliği inşallah:)
sevgili eşimle gitmeyi düşünüyordum ama onu hiç çekemiycem kendisi biraz mükemmeliyetçidir çocuğu henüz olmayan bi arkadaşım var onu çağırdım inşallah güzel olur.. akşam da özsütte bi küçük pasta yeriz, malum esas doğumgünümüz haftaya, keremin dayıları gelince.
sağol teyzesiii
iyi ki doğmuş yavrularımız
bir bebek doğdu, bir anne doğdu..
İnsan ne çabuk unutuyor, o ilk zamanları .. Durmayan totolar, bez değiştirmekten kısır döngüye girmeleriben de babycenter diye bi app var ondan mesaj geldi; gözlerim doldu..
"Tebrikler! çocuğunuzun yorucu ve zor ilk yılını muhteşem bir şekilde tamamladınız.
Düşünün, kıymetli yavrunuzla ilk tanışmanızdan beri ne kadar yol katettiniz..
Günde 10 bez değiştirmenizi, her saat beslemek için uyanmanızı, her büyüme atağında endişelenmenizi hatırlıyor musunuz? Mağazada hızlı bir gezinti ,nasıl da tuhaf ve ürkütücü bir olaydı?
Bu günler geride kaldı, artık bir profesyonelsiniz.
Bebeğinizin ilk yılını ve ne kadar büyüdüğünü kutlarken, durup bir an düşünün.. Siz gerçekten de büyük bir başarı gösterdiniz.
Eğlence asıl şimdi başlıyor! "
Ha tamam kelebeğin kızı bugündü. İyi ki doğmuş, annesi burayı okuyordur:)Kelebeklersonsuzauçar ın kızı da bugün doğdu
Bizim tv ünitesi de duvara monte ama alçakta
altında çekmeceli dolapları falan var oraya çıkıp kolayca uzanıyor
haklısın kafanın karışması normal:) doğumgünü bugün,kutlama haftaya.
bence herşey o gün olmalı, ama gel gör ki kınadığım başıma geldi..
kardeşlerim olmadan kutlamak istemiyorum zaten sünnet kutlamamıza da gelememişlerdi
bu akşam baba anne oğul kutlayacağız
kırk gün kırk gece kutlarız sorun değilbayramda da teyzem kuzenlerim gelince kutlamayı düşünüyorum hahaha
Senin kereminin de doğum günü kutlu olsunKeremin dogum gunu kutlu olsun nice uzun sağlıklı yıllara inşallah .. benim keremiminde geçen saliydi bugün akşam pasta kesecegiz annemlerde
Ses yalıtımı sıfır evetAmanınnnnnn yalıtım sıfır!!! Ben senin yerinde olsam bi tas hoşaf yapar götürürdüm. Hem lohusaya bakmak sevap hem de tanışırsınız ve de senin engin tecrübelerinden yararlanırlar
Adenin yarın sanırım. Gerçi benim kafaya güven olmaz
Manyak hayaller kuruyorum iyice yorulunca
Busmai az daha kassan ben, nfk ve neyneysenin yarıştığı "alıntı canavarları" kategorisinde yarışacaksın :))
kızzzzzz nolcak :))
Yine yeni yeniden iyiki doğmuş ozamann :)
Senin eşin de bir alemmiş, evde yapmanın ne sakıncası var ki?busumai esim evde bile makyaj yaptirmiyo goz kalemi filan disarda suruyorum ama ruj allik turu seylerden nefret ediyo surme suslenme ben susu sevmiyorum diyo bigun cebine koymus mkyaj mazemelerimi yanimda sokaga atti yolun ortasina hemde nasil agladim nasil ama su an ilk yillara gore yol katettik goz makyaji serbest;]]]]]] bu arada oglusunun dogum gunu kutlu olsun nice senelere insallah b
Şekerim sorun ecoş değil bence, sen ağzına kadar dolmuş bir bardak kadar dolusun. Ecoş belki de son damla hatta ondan bile az ama sen bu negatif enerjiyi boşaltamayınca çocuk ne yapsa dokunur.Tek tek alıntı yaptım silindi
annemin yanına gitmeyi düşünüyorm uçak bileti ayarladım 24 temmuz 8 ağustos arası rezervasyon yaptım sonra vazgeçtim
ağustosda gidip biraz uzun kalcam annemgille barıştık şunu bile yazarken tırmanmaya çalışıyor nefret ediyorum
1 haftadır nere bulursa tırmanıyor herşeye ağlıyor kafayı yicem
Öyle deme kız:)erkek demeyin bana aerkeklerden nefret ediyordum iyice nefret ediyorum
topunun ağzını burnunu kırarım
:) oo evet gerçekten ilerleme varbusumai esim evde bile makyaj yaptirmiyo goz kalemi filan disarda suruyorum ama ruj allik turu seylerden nefret ediyo surme suslenme ben susu sevmiyorum diyo bigun cebine koymus mkyaj mazemelerimi yanimda sokaga atti yolun ortasina hemde nasil agladim nasil ama su an ilk yillara gore yol katettik goz makyaji serbest;]]]]]] bu arada oglusunun dogum gunu kutlu olsun nice senelere insallah b
Amanınnnnnn yalıtım sıfır!!! Ben senin yerinde olsam bi tas hoşaf yapar götürürdüm. Hem lohusaya bakmak sevap hem de tanışırsınız ve de senin engin tecrübelerinden yararlanırlar
Adenin yarın sanırım. Gerçi benim kafaya güven olmaz
Manyak hayaller kuruyorum iyice yorulunca
Busmai az daha kassan ben, nfk ve neyneysenin yarıştığı "alıntı canavarları" kategorisinde yarışacaksın :))
Valla diyorum ya kafam karıştı affetttt :)
Özsütte bana Özsütün Aynasını kesmişti kocam :) kara orman da güzelll. Ne kesceniz kız!?????? Burda özsüt yok
Ay çok tatlıııııııı :) eğlencenin başlaması olayı korkuttu gerçi
Kutlayın kızzzzzz nolcak :))
Yine yeni yeniden iyiki doğmuş ozamann :)
Tek tek alıntı yaptım silindi
annemin yanına gitmeyi düşünüyorm uçak bileti ayarladım 24 temmuz 8 ağustos arası rezervasyon yaptım sonra vazgeçtim
ağustosda gidip biraz uzun kalcam annemgille barıştık şunu bile yazarken tırmanmaya çalışıyor nefret ediyorum
1 haftadır nere bulursa tırmanıyor herşeye ağlıyor kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?