12 saat uyumuş:) senin o halde olman çok doğal:)))
Feyza da keyifsiz bugün. Akşam geç yattı, sabah geç kalktı ama düzen bozuldu. Şimdi dizimde sallıyorum.
Ne tatlı bu kız maşallah
Biraz parka veya dışarı çıkarsana yorulunca yer ve uyur.
Böreği dene canımBenim aklıma hiç gelmiyor sınavı dert ettiğin:))
Ya ne var dert edecek, şimdi belki biraz değiştirmişler ama geçmiş yıllara bak geçersin.
Direksiyon için de eşin çalıştırırsa sorun kalmıyor.
Kız ne seneyesi:) 1 yaşındaki bebe bir akşam emmese nolur:) sen biberon dene , onu almazsa suluk.. Bir şekilde beslersin.
Adana'dan Mersin'e üstünde kıyafetle mi gideceksin? Ya sıcakta hem dayanamazsın hem buruşur. Kıyafeti düğün mekanında uygun bir yerde değiş canım.
Anane dede Ankara'da sanırım.
Yetmiştir diye düşünüyorum:)
Deneyeceğiz o zaman :)
Afiyet olsun.
Küçükken derdini anlamıyorsun, o yüzden biraz büyüdüklerinde rahatlıyoruz.
İnşallah sonradan uyuyabilmiştir.
Arya senden başkasını kabul etmiyor mu? Kucağına bastırıp uyutmayı deneseydi?
Yeni mekan hayırlı olsun. Her şeyde bir hayır vardır, takilma boşver.
Ah efe ah:/
Allah sana sabır, bu yaramaz çocuğa da geceleri deliksiz uyku versin:)
Uyuzcan
Vay vay vay sunuma gel :)
Şu karnıyarık böreği bir ben denemedim sanırım. Sunumu çok şık.
Keki nasıl yaptın öyle? Bardakla mı kestin?
Romantik bir çift görüyoruz
Eki Görüntüle 762695
peppe izliyoruz halaaaaaa yemekde yemiyor makarna salçaladım yoğurtlu felan pepe diyorzqqq
düzen bozuylması çok kötü birşey inşallah eski saatine döner günde kaç kez uyuyor.
tabi canım tabi bir yorulurki sabahtan beri gezyor kapıdaki ekmek poşetini düşürüp içinden ekmek almış kafama vurdu uyandırdı
11e kadar 2 biebron süt içti :111:
Hımm şimdi anladım. Bende de kalın oluyor, ben de nasıl böyle olmuşlar diye düşünmüştüm:)Böreği dene canımnormalde pembişin ıslak keki küçük bi kalıba dökülüyor ve kalın oluyor. Ben büyük fırın tepsisine döküp bardakla kestim. Önceki yaptığım daha güzel görünüyordü daha büyük bir bardakla kesmiştim ama bunun da tadı dondurmayla özellikle enfesti.
Ben neden göremiyorum bu fotoyu?
ramazan bitene kadar zor.
9 - 9.30 gibi uyuyordu. şimdi 11 -12 allah ne verdiyse:)
e yemek yemez tabi 2 biberon süt içtiyse:)
nasıl değişmiş kız ne yönden
Kız öyle deme şimdi vicdan yaptım oruç oruç
Lunapark kızı
Aman dur baş ağrısı deme. Migren falan mı var? Oruçtan mı?
Valla ben yapalı baya oluyo hatırlamıyorum tarifi, bu tarif te fena değil gb duruyor. Evet kıvam önemli, biraz cıvık tadı güzel oluyor ama bu seferde şekil verilmiyor, onu iyi ayarlamak lazım.
Vay vayyy enişteye bakk!! Bravo valla, romantik adammış. Senin süprizinde güzel olmuş.( bende hiç tutturamam, bu model olayını). Akşamınız da güzel geçmişş. Baya da olmuş evleneli, bizi ikiye katlamışsınızyıldönümünüz kutlu olsun canım:44::44:
Yeni ayarlanan yer de denize sifir ama daha pahali ve yemek.cesidi daha az bu saatten sonra ayarlanmis olmasina sukrediyorum artik...
Sekercim gecenzn iyi gecmesine cok sevindim tekrardan.nice huzurlu yillar diliyorum...
Aysecigi bnde merak.ediyorum
Allah affetsin adete gün sayıyorum3 hapım kaldı 3 de öyle 6 günüm var ama belirtier çokdan var
bu arada aryacım benim tüyler nasıl diyim orman kökü kalın mı diye sorumu buya ben paket yaptıramam haram :26: en fazla bacak koltuk altı çok zorlarsa paket üstü
http://............com/2011/11/30/yogurtlu-patates-corbasi/ kızlar çorba çok orjinal duruyr cahide sultana gğvenirim vbunu yapcam
yanına pilav salata ve mantar sote tavuksuz yapcam
Eki Görüntüle 762695
peppe izliyoruz halaaaaaa yemekde yemiyor makarna salçaladım yoğurtlu felan pepe diyorzqqq
Hem baya büyümüş hemde yüzü değişmiş. Daha afacan görünüyor. Önceden bebeksi yüzü vardı, şimdi yaramazlık akıyor maşallah. Çok tatlı amaaaa, tam ısırmalık:)
ney haram kız anlamadım ben:44:
birde hamilelik berlirtilerin mi var
yerim ben seni kız maşallah
bu arada saçları daha da uzamış birde şekil mi yaptın kız kızın saçına
hıı babasına benziyrodu kaynanama felan değişti kimseye benzemiyor. he oraya kendi tırmandı canıma okuyor..
bu arada sen diyrosun ya kızım zayıf kızım zayıf ecoşla aryanın arasında 1 kilo var eeee benimki ısırmalıksa seninkii ımm ımm
maaşallahı var aryanın
vajinal epilasyon lazerle hani başkası görüyroya bir hanımın diğer hanıma avreti, dizi ile göbeği arasıdır. günah yani.
yok yavrum ya adet olcam ya hap içiyorum gün sayıyorum hep derler adet ve hamililk belirtileri aynı
ecrin nisanın saçını bi dangalak kuaför taa kaşının üstünde kesmişti uzadı şimdi pepenin saçı gibi oldu zaten aynı pepe gibi kafa byük bacaklar kısa pepenin bacısı
Eki Görüntüle 762758
Pepenin bacısı
Kız o benimde dikkatimi çekti. Güya 9 kilo diyosun ama maşallah yani hiç öyle durmuyor. Arya yeminle ısırmalık değil ya ecoş daha tombul duruyor. Ben ecoşu ısırcam bananeeee
Allah seni kahretmesin, üşenmemiş uğraşmış yaaaaaryaya kıyafet alırken her seferinde küçük küçük şeyler alıyorum elime, bunlar ancak olur diye. Sonra diyorum ki yinede üstünde yazan aya göre alayımda büyük gelirse değiştiririm. Hatta böyle hediye kartı almışlığım var alıp eve geliyorum o büyük dediğim tam oluyor. Eşimde kızıyor senin gözünde bu çocuk ne kadar küçük böyle diye
tabi üşenmem aryanın b oyuda uzun hem
maaşlalah kaç ay giyiniyor benimki 9-12 ay pantolon boyu uzunn oluyor 6-9 kısa
lcden zıbın aldım snaki çok büyükdüler taa gittim 6-9 aldım sanırım benim kızın bacak boyu kısa
mesela ayakkabı arıyorum nerden alabilirim çocumun bi tane ayakkabısı var
keremin de sadece 1 ayakkabısı vardı ama 2.şart oldu. ayakkabı kirlendi bahçede, yıkadım kuruyana kadar ayakkabısız kaldı:) yalnız çocuğun üstü etli ayaklarına ayakkabı bulamıyorum. annem "siz de öyleydiniz,size özel ortopedik ayakkabı yaptırıyorduk" dedi:)Valla bizimde ayakkabımız yok. 2 tane, biri sandalet ( adidasın varya klasik) , diğeri de ilkadım ayakkabısı. Almayı da istemiyorum açıkçası mecbur olmadıkca çünkü alsam ortapedik olmayacak, ortapedik olanlar hep birbirine benziyor zaten2. Yi almanın anlamı yok.
Kıyafetlerde bizimde bacaklar kısa, hamileykende kısaydı zaten.
hıı babasına benziyrodu kaynanama felan değişti kimseye benzemiyor. he oraya kendi tırmandı canıma okuyor..
bu arada sen diyrosun ya kızım zayıf kızım zayıf ecoşla aryanın arasında 1 kilo var eeee benimki ısırmalıksa seninkii ımm ımm
maaşallahı var aryanın
vajinal epilasyon lazerle hani başkası görüyroya bir hanımın diğer hanıma avreti, dizi ile göbeği arasıdır. günah yani.
yok yavrum ya adet olcam ya hap içiyorum gün sayıyorum hep derler adet ve hamililk belirtileri aynı
ecrin nisanın saçını bi dangalak kuaför taa kaşının üstünde kesmişti uzadı şimdi pepenin saçı gibi oldu zaten aynı pepe gibi kafa byük bacaklar kısa pepenin bacısı
Eki Görüntüle 762758
Allah seni kahretmesin, üşenmemiş uğraşmış yaaaaaryaya kıyafet alırken her seferinde küçük küçük şeyler alıyorum elime, bunlar ancak olur diye. Sonra diyorum ki yinede üstünde yazan aya göre alayımda büyük gelirse değiştiririm. Hatta böyle hediye kartı almışlığım var alıp eve geliyorum o büyük dediğim tam oluyor. Eşimde kızıyor senin gözünde bu çocuk ne kadar küçük böyle diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?