ayy canım benim oda büyücek dişi çıkcak gazı geçcek emekliycek yürüyecek 1 yaşıan gelcek auff şiştimmm :111::111:
Kız öyle deme şimdi vicdan yaptım oruç oruçGunaydinlar arya paylastiklarin cok guzel gorunuyo sabsh sabah csnim istedi inanki
Lunapark kızıherkese günaydınn
çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için
haydaaa ne olcak şimdi
canım hiç korkma geçerin eski çıkan sorulara çalış internetten test çöz daha kolay olur senin için
çok teşekkür ederim
canım sütünü sağ yanına al sende istediğin elbiseyi al
ben öyle yaptım iki kez
sağol canım güzel geçti yemeğe gittik ama bana bir baş ağrısı girdi yemek ortasında eve gelip direk yattım yaa adamada ayıp oldu
iyi bari yer bulmuşsunuz nasıl peki gene deniz kenarımı:44:
teşekkür ederim canım
günaydın canım gerçi pek yatamamışsınız ama yinede günaydın
günaydın lunapark kızı
anaaa durun yaa sabah sabah başlamayın başım ağrıyor zaten şimdi yemekleri görüp daha çok ağrıyacak
ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Valla ben yapalı baya oluyo hatırlamıyorum tarifi, bu tarif te fena değil gb duruyor. Evet kıvam önemli, biraz cıvık tadı güzel oluyor ama bu seferde şekil verilmiyor, onu iyi ayarlamak lazım.Lokumun kıvamı en önemli şey galiba???? Bu tarif iyi mi sence??
dün eşim sağolsun çiçek göndermiş bana öğlen güvenlikten aradılar reyhan hanım size çiçek var diye aman bir sevindirik oldum
birde güzel mesaj yazmış içine "kızımın annesine, ömrümün bir tanesine nice senelere bebeğim seni seviyorum"
akşamda yemeğe gittik baya yedim yemek yalnız görmemiş gibi şiştim resmen
yemek sonrası tatlı sırasında bir zarf uzattım kendisine ne zamandır başımın etini yediği bir led tv vardı uzun zamandır ben almayalım dediğim için ümidi kesmişti bende hızlı aldan bir tane buldum aldım alındı belgesini zarfın içine koyup verdim
ama çekincem vardı tam istediği model mi ki lakin öyle oldu tam istediği değilmiş
neyse onun istediği daha pahalıydı çünkü biraz daha bekleyip o istedi pahalı modeli almaya karar verdik fiyat düşsün diye bekliycez yani
dün eşim sağolsun çiçek göndermiş bana öğlen güvenlikten aradılar reyhan hanım size çiçek var diye aman bir sevindirik oldum
birde güzel mesaj yazmış içine "kızımın annesine, ömrümün bir tanesine nice senelere bebeğim seni seviyorum"
yemek sonrası tatlı sırasında bir zarf uzattım kendisine ne zamandır başımın etini yediği bir led tv vardı uzun zamandır ben almayalım dediğim için ümidi kesmişti bende hızlı aldan bir tane buldum aldım alındı belgesini zarfın içine koyup verdim
ama çekincem vardı tam istediği model mi ki lakin öyle oldu tam istediği değilmiş
neyse onun istediği daha pahalıydı çünkü biraz daha bekleyip o istedi pahalı modeli almaya karar verdik fiyat düşsün diye bekliycez yani
Ayşecik bugün nasıl oldu acaba?
20dk kadar uyudu. Şimdi hamakta sallıyorum öyle yatıyo. Bıraktığım anda uyanıyo
Afiyet bal olsun :) kalan kek parçalarını hamur haline getirip (az sütle birbirine yapışmasını sağlayıp) sonra yuvarlaklar yapıp hindistan cevizine buluyorlar ;o da güzel bi değerlendirme oluyo
Ben asıl şunu denemek istiyorummmm
Lokum Tarifi | Lezzetci.com
günaydın herkese. ben de bu tarifin sadesinin içine kremşanti ve ceviz koyuyorum çok hafif oluyor tavsiye derim..kıvamı biraz katı tutulmalı kolay şekil için
lokumda boooool Hindistan cevizi sarmayı çok kolaylaştırıyor
Benim aklıma hiç gelmiyor sınavı dert ettiğin:))neyneyse canim minayla biyere gitmekten cok ehliyet sinavini gececekmiyim onu dert ediyorum okulada iki ay var esim konyada bos arazi cok orda iyice gosteririm diyo sinavi bi gecsem insallahneyse e
Kız ne seneyesi:) 1 yaşındaki bebe bir akşam emmese nolur:) sen biberon dene , onu almazsa suluk.. Bir şekilde beslersin.Kızlar 25 temmuzda kuzenimin düğünü var.Ne alacağımı bilmiyorum.Aden emdiği için elbise alsam nasıl emzireceğim.Önden düğmeli abiye ya da şık elbise yok.Gömlek türü bir şey alsam çok mu basit olur?Ayyyyy, şu düğün seneye olsaydı.
Adana'dan Mersin'e üstünde kıyafetle mi gideceksin? Ya sıcakta hem dayanamazsın hem buruşur. Kıyafeti düğün mekanında uygun bir yerde değiş canım.Bir de benim arabada falan da emzirmem gerekebilir.Biz Adana'da olacağız.Düğün Mersin'de.İkili takım derken?
Anane dede Ankara'da sanırım.Onlar durağan, ufaklık ev seven cins öyle yani :)))
Ankarada gezmeyiz sanırım. Zaten akşama doğru geleceğiz. Anannem ve dedemi özledim onlarla vakit geçiririm inşallah
Geçersin çalışınca. Benim bi tek motordan 1 tane yanlışım vardı gerisi hep doğruydu. Ama ezberim kötü olduğu için ciddi ciddi yazarak çalıştım
Ben olsam biberonla süt alırdım yanıma hiç emzirmezdim o akşam. Böylece istediğini giyebilirsin
Yetmiştir diye düşünüyorum:)bugün eşim yok dünden kalma bi baık var sabah çorba yapmıştım yanına salata yetermi ki acaba geceyede gözleme
Deneyeceğiz o zaman :)Gezentiler sizi :))) iyi eğlencelerrrr.
Tepside içli köfteyi biz çok beğendik ailece :) yalnız misafire yapılacaksa üstüne konan bulgurlu hamura yağ eklenmeli yoksa baya parçalanıyor. Bademli çorbayı da tavsiye ederim. Eğer krema ve kuruyemiş seviyorsanız tabi :)))
Beyzos fena bugün gündüz çok az uyudu bitik durumdayım
Arya senden başkasını kabul etmiyor mu? Kucağına bastırıp uyutmayı deneseydi?ilk seansa gittim henüz, ama kolaltımda tek tük ince tüyler kaldı sadece:)) bacağa gitmiyorum, kışın bacak yaptırıcam. Genitalde üst kısımda pek bişi kalmadı ama alt kısma saç kıran girmiş gbyani kesinlikle tavsiye ederim. Zaten ne kadar kalınsa kılların o kadar iyi sonuç alıyorsun
Bademli çorbayı deneyeceğim:) benim yediğim çok yağlıydı işte, ağır geldi bana.
Allah sana sabır versin, güç versin, canım benim yaa. Geçer inşallah annesi sabırrrr....
Doğrudur:)))
Geldim! Lunaparka gittik, bir tur attık kv aradı, arya uyandı ağlıyor diye( nasıl geldiğimizi bilemedik, kızım kucağımda şuan bana sımsıkı sarılmış durumda, uyuyor ama içini çekip hıçkırıyor halaaa
Beni görünce bastı önce yaygarayı, sonra sarılıp uyudu hemen, kuzum benim:))))
Yeni mekan hayırlı olsun. Her şeyde bir hayır vardır, takilma boşver.kızlar geçmişi okuyamadım tüm gün bu işle uğraştım desem yalan olmaz sinirden çatladım mübarek gün de baya bi sövdüm
yeni bi yerle anlaştık muhakkak vardır bu işte de bir hayır ama inanılmaz gerildim ama bin kez de tembih etmiştik bu kadar olmaz ya bir de sahibi çocukluktan beri tanıdıgım biri aynı mahallede büyüdük ne diyim bilmiyorum..
nfk ayşecik nasıl oldu ayakları vücudu nasıl şurup işe yaradı mı aklım onda da kaldı ama bi giremedim
şeker portakalı sabah sana da yazamamıştım nice güzel yıldönümleriniz oldun inş..
Ah efe ah:/Uyuz efecim akşam 6da gece uykusuna yatmaya karar verdi. Tabi bunu kütük gibi yayarak değil yarım saatte bir yada saat başı kalkarak yaptı. 5:30dan beri de uyanık. Bi de halıya işedik(gözüm kapanıyodu alt değiştirirken; ayağımdaki sıcak ıslaklıkla iyice uyandım :)). Budmai dua senin görevin artık her akşam bizr uyku duası etmek((
Günaydınlar herkeseeeeee.
günaydınn.
Ne gıcık oluyor dimi insan yaa???
Günaydın canım. Senin yerinde olduğumu düşünemiyoruumm!
sorma ya hem çok sinirlendim çok gezesim vardı çünkü, hemde çocuğu öyle görünce çok üzüldüm, rahat 1-2 saat hıçkırarak uyudu nasıl ağladıysa kuzum Regl olcam heralde bi gerginlik, bi sinir...
UyuzcanSorma ne haldeyimmmm :) şimdi de uyudu uyuzcan :)
Vay vay vay sunuma gel :)Eki Görüntüle 762521 Eki Görüntüle 762520 Eki Görüntüle 762517 Eki Görüntüle 762518 Eki Görüntüle 762519 pembişim senin kekin en son aldığı hal buçokkkkkk güzel olduuuuu!!! Arasına muz ve krem şanti koyup halley gb yaptım ve dondurmayla servis yaptım.yanındaki de karnıyarık böreğim o da öyle:))tavsiye olunur.....
Romantik bir çift görüyoruzdün eşim sağolsun çiçek göndermiş bana öğlen güvenlikten aradılar reyhan hanım size çiçek var diye aman bir sevindirik oldum
O çorbayı ben de kestirdim gözüme :) yap beğenirsen denenecekler listesine girer:)Allah affetsin adete gün sayıyorum3 hapım kaldı 3 de öyle 6 günüm var ama belirtier çokdan var
bu arada aryacım benim tüyler nasıl diyim orman kökü kalın mı diye sorumu buya ben paket yaptıramam haram :26: en fazla bacak koltuk altı çok zorlarsa paket üstü
http://............com/2011/11/30/yogurtlu-patates-corbasi/ kızlar çorba çok orjinal duruyr cahide sultana gğvenirim vbunu yapcam
yanına pilav salata ve mantar sote tavuksuz yapcam
12 saat uyumuş:) senin o halde olman çok doğal:)))biride ecrin nsia dün akşam 7de uyudu 11,30 da kalkdı sonra 1,30 feladı uyudu 7de kalkdı daha "HALA" ayakta DURUMUM
aynen şu :111:
Ne tatlı bu kız maşallahEki Görüntüle 762695
peppe izliyoruz halaaaaaa yemekde yemiyor makarna salçaladım yoğurtlu felan pepe diyorzqqq
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?