Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

dün eşim sağolsun çiçek göndermiş bana öğlen güvenlikten aradılar reyhan hanım size çiçek var diye aman bir sevindirik oldum
birde güzel mesaj yazmış içine "kızımın annesine, ömrümün bir tanesine nice senelere bebeğim seni seviyorum"

akşamda yemeğe gittik baya yedim yemek yalnız görmemiş gibi şiştim resmen
yemek sonrası tatlı sırasında bir zarf uzattım kendisine ne zamandır başımın etini yediği bir led tv vardı uzun zamandır ben almayalım dediğim için ümidi kesmişti bende hızlı aldan bir tane buldum aldım alındı belgesini zarfın içine koyup verdim
ama çekincem vardı tam istediği model mi ki lakin öyle oldu tam istediği değilmiş
neyse onun istediği daha pahalıydı çünkü biraz daha bekleyip o istedi pahalı modeli almaya karar verdik fiyat düşsün diye bekliycez yani

Gunaydinlar arya paylastiklarin cok guzel gorunuyo sabsh sabah csnim istedi inanki
Kız öyle deme şimdi vicdan yaptım oruç oruç
Lunapark kızı
Aman dur baş ağrısı deme. Migren falan mı var? Oruçtan mı?
Lokumun kıvamı en önemli şey galiba???? Bu tarif iyi mi sence??
Valla ben yapalı baya oluyo hatırlamıyorum tarifi, bu tarif te fena değil gb duruyor. Evet kıvam önemli, biraz cıvık tadı güzel oluyor ama bu seferde şekil verilmiyor, onu iyi ayarlamak lazım.

Vay vayyy enişteye bakk!! Bravo valla, romantik adammış. Senin süprizinde güzel olmuş.( bende hiç tutturamam, bu model olayını). Akşamınız da güzel geçmişş. Baya da olmuş evleneli, bizi ikiye katlamışsınız yıldönümünüz kutlu olsun canım:44::44:

Waowwww çok romantik :)))

Ayşecik bugün nasıl oldu acaba?

Evet nfk niye bize haber vermiyooooo???

Yeni ayarlanan yer de denize sifir ama daha pahali ve yemek.cesidi daha az bu saatten sonra ayarlanmis olmasina sukrediyorum artik...
Sekercim gecenzn iyi gecmesine cok sevindim tekrardan.nice huzurlu yillar diliyorum...
Aysecigi bnde merak.ediyorum

günaydın herkese. ben de bu tarifin sadesinin içine kremşanti ve ceviz koyuyorum çok hafif oluyor tavsiye derim..kıvamı biraz katı tutulmalı kolay şekil için

neyneyse canim minayla biyere gitmekten cok ehliyet sinavini gececekmiyim onu dert ediyorum okulada iki ay var esim konyada bos arazi cok orda iyice gosteririm diyo sinavi bi gecsem insallahneyse e
Benim aklıma hiç gelmiyor sınavı dert ettiğin:))
Ya ne var dert edecek, şimdi belki biraz değiştirmişler ama geçmiş yıllara bak geçersin.
Direksiyon için de eşin çalıştırırsa sorun kalmıyor.
Kız ne seneyesi:) 1 yaşındaki bebe bir akşam emmese nolur:) sen biberon dene , onu almazsa suluk.. Bir şekilde beslersin.
Bir de benim arabada falan da emzirmem gerekebilir.Biz Adana'da olacağız.Düğün Mersin'de.İkili takım derken?
Adana'dan Mersin'e üstünde kıyafetle mi gideceksin? Ya sıcakta hem dayanamazsın hem buruşur. Kıyafeti düğün mekanında uygun bir yerde değiş canım.

Anane dede Ankara'da sanırım.

bugün eşim yok dünden kalma bi baık var sabah çorba yapmıştım yanına salata yetermi ki acaba geceyede gözleme
Yetmiştir diye düşünüyorum:)
Deneyeceğiz o zaman :)
Afiyet olsun.

Beyzos fena bugün gündüz çok az uyudu bitik durumdayım

Küçükken derdini anlamıyorsun, o yüzden biraz büyüdüklerinde rahatlıyoruz.
İnşallah sonradan uyuyabilmiştir.

Arya senden başkasını kabul etmiyor mu? Kucağına bastırıp uyutmayı deneseydi?

Yeni mekan hayırlı olsun. Her şeyde bir hayır vardır, takilma boşver.

Ah efe ah:/
Allah sana sabır, bu yaramaz çocuğa da geceleri deliksiz uyku versin:)

Sorma ne haldeyimmmm :) şimdi de uyudu uyuzcan :)
Uyuzcan

Vay vay vay sunuma gel :)
Şu karnıyarık böreği bir ben denemedim sanırım. Sunumu çok şık.
Keki nasıl yaptın öyle? Bardakla mı kestin?

Romantik bir çift görüyoruz

Öğlen olmuş ama günaydın hanımlar:)
Akşam eşimin abisi gelmiş, o burdaydı. Perşembeye kadar burdaymış:/
Sabah ben uyanmadan çıkmışlar ki iyi olmuş.
Bugün yarın için son gün:) bu sefer buzluğa attıklarımdan yararlanmak niyetindeyim. Köftem var, biraz börek var. 2 yufkam artmıştı onları da sararsam oldu bu iş:)

Nfk nerde? Hastaneye mi götürdü ayşeciği acaba?

Allah affetsin adete gün sayıyorum 3 hapım kaldı 3 de öyle 6 günüm var ama belirtier çokdan var

bu arada aryacım benim tüyler nasıl diyim orman kökü kalın mı diye sorumu bu ya ben paket yaptıramam haram :26: en fazla bacak koltuk altı çok zorlarsa paket üstü

http://............com/2011/11/30/yogurtlu-patates-corbasi/ kızlar çorba çok orjinal duruyr cahide sultana gğvenirim vbunu yapcam

yanına pilav salata ve mantar sote tavuksuz yapcam

Son düzenleme:
biride ecrin nsia dün akşam 7de uyudu 11,30 da kalkdı sonra 1,30 feladı uyudu 7de kalkdı daha "HALA" ayakta DURUMUM
aynen şu :111:

O çorbayı ben de kestirdim gözüme :) yap beğenirsen denenecekler listesine girer:)

İlaç kapsülleri domuzdan yapılıyor!

Arkadaşlar bu haber çok önemli! Kapsüllü ilaçları almayın veya doktorunuzdan, muadili olan kapsülsüz bir ilaç yazmasını isteyin. Çoğunluğu Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Hakkımızı arayalım. Gerektiği yerlerde tepkimizi gösterelim. Afyon'daki bu doktorumuzu yürekten tebrik ediyorum. Allah sayılarını artırsın.
Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. İlker Alat genel sağlık uygulamalarında, helâl-haram ilişkisine dikkat edilmesi gerektiğini belirterek doktorların hastalarına, tedavi yöntemlerinde kullanılan ilaçlar hakkında "net bilgiler" vermediğini savundu. Şifanın, haramla bulunamayacağını, helâl kaynaklardan arınması gerektiğine dikkati çeken Alat, insanların bu konuda sorumlu olduğunu ifade etti.

Şifa vericinin Allah olduğunu belirten Alat "Herhangi bir hastalığımız nedeniyle, kalkıp da hemen harama sarılmamalıyız. Ne olursan ol, harama sarılma deniliyor. Helâl kaynaklara ulaşacak tedbirleri almamız gerekir. Bu tedbirler herkes için geçerli. Herkesin yapması gereken sorumluluklar" diye konuştu.

Güncel sağlık uygulamalarının İslama uygun olması gerektiğini belirten Alat, şunları söyledi: "Genel sağlık uygulamalarında, helâl-haram ilişkisine uyulmuyor. Hastalara, tedavilerinde kullanılacak ilaçların, tıbbi malzemelerin içeriği anlatılmak zorunlu olmalı. Bunun vebali büyük. İçeriğinde haram madde bulunan ilaçlar ve hayvansal kaynaklı dikiş materyalleri, doku bütünleyicileri, damar greftleri, kalp kapakları, lokal etkili kanama durdurucular günümüzde çok yaygın olarak kullanılıyor. Bu malzemelerin varsa muadillerinin kullanılması, İslam'a uygun tedavi yöntemleri seçilmesi gerekir."

'İLAÇ KAPSÜLLERİ DOMUZDAN YAPILIYOR'

Hastanın verilen ilaçlarla ilgili helal-haram konusunda da bilgilendirilmesini isteyen Alat, şunları söyledi: "Kapsüllü ilaçların içerisindeki toz, ilacın kendisi. O da haram kaynaktan olabilir araştırmak lazım ama bir de şu var ki kapsülünün kendisi jelatinden üretiliyor. Jelatinin de kaynağı domuz. Sığırdan ürettiğini iddia edenler var ama onlar da o sığırın nasıl kesildiğini bilmiyor. Bu kapsülü çıkarıp da içsen o zamanda ilacın etkinliği azalır ya da mideye zarar verir. Ben hastalarıma kapsüllü ilaç yazmıyorum. Aynı şekilde film tabletler var. Film kısmında da domuz var. 2012 yılında yaklaşık 6 bin tane ilaç çıkmış. Bunların her birisine bakılması gerekir."

'HER BİRİSİ ŞÜPHELİ'

İlaçların prospektüsündeki bilgilerde eksiklik olduğunu,üretim kaynaklarının yazılmadığına işaret eden Alat, sözlerini şöyle tamamladı: "Halk, bunu Sağlık Bakanlığından talep etmeli. Bu isteğini Diyanet İşleri Başkanlığına bildirmeli. Biz Müslümanız. Peygamber efendimiz, haramlar ve helâllerin belli olduğunu, şüphelilerden uzak durmamızı öğütlüyor. Şu anda bunların her birisi şüpheli oluyor. Tedavi maksatlı olsa bile, ne olduğunu bilmiyoruz. Bakanlık ve yetkililer, bunu yerine getirmeli."

peppe izliyoruz halaaaaaa yemekde yemiyor makarna salçaladım yoğurtlu felan pepe diyor zqqq

biride ecrin nsia dün akşam 7de uyudu 11,30 da kalkdı sonra 1,30 feladı uyudu 7de kalkdı daha "HALA" ayakta DURUMUM
aynen şu :111:
12 saat uyumuş:) senin o halde olman çok doğal:)))
Feyza da keyifsiz bugün. Akşam geç yattı, sabah geç kalktı ama düzen bozuldu. Şimdi dizimde sallıyorum.

Eki Görüntüle 762695

peppe izliyoruz halaaaaaa yemekde yemiyor makarna salçaladım yoğurtlu felan pepe diyor zqqq
Ne tatlı bu kız maşallah
Biraz parka veya dışarı çıkarsana yorulunca yer ve uyur.

[video=youtube;3YAXPD1SF1M]http://www.youtube.com/watch?v=3YAXPD1SF1M[/video]

biz kızımla böyle takılyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…