hıı babasına benziyrodu kaynanama felan değişti kimseye benzemiyor. he oraya kendi tırmandı canıma okuyor..
bu arada sen diyrosun ya kızım zayıf kızım zayıf ecoşla aryanın arasında 1 kilo var eeee benimki ısırmalıksa seninkii ımm ımm
maaşallahı var aryanın
vajinal epilasyon lazerle hani başkası görüyroya bir hanımın diğer hanıma avreti, dizi ile göbeği arasıdır. günah yani.
yok yavrum ya adet olcam ya hap içiyorum gün sayıyorum hep derler adet ve hamililk belirtileri aynı
ecrin nisanın saçını bi dangalak kuaför taa kaşının üstünde kesmişti uzadı şimdi pepenin saçı gibi oldu zaten aynı pepe gibi kafa byük bacaklar kısa pepenin bacısı
Eki Görüntüle 762758
tabi üşenmem aryanın b oyuda uzun hem
maaşlalah kaç ay giyiniyor benimki 9-12 ay pantolon boyu uzunn oluyor 6-9 kısa
lcden zıbın aldım snaki çok büyükdüler taa gittim 6-9 aldım sanırım benim kızın bacak boyu kısa
mesela ayakkabı arıyorum nerden alabilirim çocumun bi tane ayakkabısı var
seker portakalı benim eşim de her aldığım hediyeye bir kulp bulur, artık direk parfüm alıyorum kokusunu ben beğendim diye mutlu mutlu sıkıyor :) eşin sana ne aldı?
keremin de sadece 1 ayakkabısı vardı ama 2.şart oldu. ayakkabı kirlendi bahçede, yıkadım kuruyana kadar ayakkabısız kaldı:) yalnız çocuğun üstü etli ayaklarına ayakkabı bulamıyorum. annem "siz de öyleydiniz,size özel ortopedik ayakkabı yaptırıyorduk" dedi:)
pepenin bacısı çok komiktiiidüzelttir saçlarını gözüne giriyor nerdeyse yavrukuşumun
genital bölge epilasyonuyla ilgili şöyle bir durum var söylemiştim zaten:
kadın doğumcuya nasıl gösteriyorsak , epilasyon için de o bölgeyi açmak sağlık durumundan caiz sayılır.
kişi aşırı kıllıysa ve bundan kendi ya da eşi rahatsız oluyorsa ,bu da gerekli bir durum oluyor.
görenler de doktor,sağlıkçı sonuçta. sıradan insanlar değil.
Eki Görüntüle 762521 Eki Görüntüle 762520 Eki Görüntüle 762517 Eki Görüntüle 762518 Eki Görüntüle 762519 pembişim senin kekin en son aldığı hal buçokkkkkk güzel olduuuuu!!! Arasına muz ve krem şanti koyup halley gb yaptım ve dondurmayla servis yaptım.yanındaki de karnıyarık böreğim o da öyle:))tavsiye olunur.....
tabi üşenmem aryanın b oyuda uzun hem
maaşlalah kaç ay giyiniyor benimki 9-12 ay pantolon boyu uzunn oluyor 6-9 kısa
lcden zıbın aldım snaki çok büyükdüler taa gittim 6-9 aldım sanırım benim kızın bacak boyu kısa
mesela ayakkabı arıyorum nerden alabilirim çocumun bi tane ayakkabısı var
nfk canım yaa merakta kaldık yaaa inşallah kötü birşey yoktur:26:
şansıma geçen hamilelik testinde telefonumu evde unutmuştum şimdide tel şarjı yok
bundan sonra senin tel numaranı ajandama yazcam valla
Döveceğim bak şimdi ikinizi de haaaaa.Daha yeni aşı olduk geldik.Adiş 8400 gr ve 74 cm.Sizinkiler küçükse benimki ne?Minik kuş. Bu arada ilk kez aşıda ağladık.İçim parçalandı.Hemşire bent yapıştıracak elini ittiriyor.Hemşireye uyuz oldu.Ters ters bir bakışı var.
Biz flodan sandalet aldık.Teyzesi de doğum günü hediyesi olarak yine flodan bir ayakkabı almış.İkisi de çok cici.Bir de kinetix spor ayakkabısı var.Daha yürümediği için pek ihtiyaç duymuyoruz.Ama yürüyünce babası kızıma converse alacakmış.Şimdiden bakmaya başladı bile.Çocuk daha koltuklar ve koltuk sehpa arası gidebiliyor.
Neyseyse bu arada o kadar alıntı yapmışsın ki altına yazamadım şekerim.Ne bileyim ya Mersin'de nasıl hazırlanacağım.Düğün salonu teyzemlere çoook yakınmış aslında ama ev kalabalık olur.Kız tarafı şehirdışından gelecek.Biberon işi kafama yattı ama.
maaşallah adişin neyi vr iyi yinede bizim boyda 76-74,5 arası yaw babas bugun gelmiş sabah bunun boyu uzamış diyor harbi uzun gözükdü bi gecede uzarmı gerçi uzasa uzasa 1 cm
neresine yapıyorlar aşıyı canım ? dövseydin deliii kadınnn
Uzamıştır belki annesi.Ben duvara boyunu işaretliyorum.Arada sırada oradan ölçüyorum.Klasik yöntem.İki koldan bir de bacaktan yapıyorlar.Kız kadının suçu ne?Bizimkini daha boyunu ölçmek için yatırınca ağlamaya başladı.Zilli böcek işte.
Pc nin fişini mi
Saçları yüzüne çok yakışmış şu anda bence.hıı babasına benziyrodu kaynanama felan değişti kimseye benzemiyor. he oraya kendi tırmandı canıma okuyor..
bu arada sen diyrosun ya kızım zayıf kızım zayıf ecoşla aryanın arasında 1 kilo var eeee benimki ısırmalıksa seninkii ımm ımm
maaşallahı var aryanın
vajinal epilasyon lazerle hani başkası görüyroya bir hanımın diğer hanıma avreti, dizi ile göbeği arasıdır. günah yani.
yok yavrum ya adet olcam ya hap içiyorum gün sayıyorum hep derler adet ve hamililk belirtileri aynı
ecrin nisanın saçını bi dangalak kuaför taa kaşının üstünde kesmişti uzadı şimdi pepenin saçı gibi oldu zaten aynı pepe gibi kafa byük bacaklar kısa pepenin bacısı
Eki Görüntüle 762758
Alemsin karakız
Yerim ben o minik kuşu, kuzu yaDöveceğim bak şimdi ikinizi de haaaaa.Daha yeni aşı olduk geldik.Adiş 8400 gr ve 74 cm.Sizinkiler küçükse benimki ne?Minik kuş. Bu arada ilk kez aşıda ağladık.İçim parçalandı.Hemşire bent yapıştıracak elini ittiriyor.Hemşireye uyuz oldu.Ters ters bir bakışı var.
BentÇok kibarım ya .Bent neyse bant olacak o.Kibarlık başa bela işte.
Bizim tek bir ayakkabımız var, yetiyor. Zaten ayaklar çabuk büyüdüğü için sık sıkalmak zorunda kalacağız:/Biz flodan sandalet aldık.Teyzesi de doğum günü hediyesi olarak yine flodan bir ayakkabı almış.İkisi de çok cici.Bir de kinetix spor ayakkabısı var.Daha yürümediği için pek ihtiyaç duymuyoruz.Ama yürüyünce babası kızıma converse alacakmış.Şimdiden bakmaya başladı bile.Çocuk daha koltuklar ve koltuk sehpa arası gidebiliyor.
Neyseyse bu arada o kadar alıntı yapmışsın ki altına yazamadım şekerim.Ne bileyim ya Mersin'de nasıl hazırlanacağım.Düğün salonu teyzemlere çoook yakınmış aslında ama ev kalabalık olur.Kız tarafı şehirdışından gelecek.Biberon işi kafama yattı ama.
Ha ha ikisi buluşup topiği çekiştiriyorlarmışEvet ya, nfk haber vermeden neneye bile gitmezdi.Ben de merak ettim.Dün az yazmıştı, bugün hiç yazmadı.
Pembiş de yok bugün.Gözümden kaçmadı.Yoksa ikisi beraber mi?Şaka bir yana nfk ses ver.
Çok geçmiş olsun canım:/sa kızlar dün öğleden sonra ayşeciğin vücudu çok fena oldu. Teninin beyazı görünmeyecek derecede kızardı ve kabardı. Ateşi de yükseliyordu acile gittik, çocuk doktoru yokmuş. göztepe ssk ya geldik, oradada saistanlar vardı. neyse acil iğne yaptılar rahatladı. Muhtemelen ürtiker kurdeşen dendi. Bi sürü ilaç yazdılar. Yarın tekrar görelim dediler. Madem yarın gelicez iğne de oldu ilaçları almayalım dedik. zaten 2 saat sonra tüm lekeler kayboldu, hatta eşim yarın gitmeye gerek yok falan dedi, Sabah yine başladı 1 saatte yine kıpkırmızı oldu yine fsm hastanesine gittik dr yok göztepe ssk ya geldik eşim bizi bıraktı işe gitti. Annemler hastaneye çok yakın, acil bi durumda abim babam gelir diye. neyse çocuk alerji uzmanı baktı ürtiker dedi ilaç verdi. uzun uzun anlattı. Birkaç sebep olabilir, belki bi enfeksiyon belki gıda alerjisi. Ama geçecek, korkma, bu görüntü de seni korkutmasın tekrarlayabilir, işte o azaman gel talliller testler yapalım dedi. Hastaneye girince çıkılmıyor zaten, ardından anneme geldik. Dün gece de uykum bölük pörçük oldu ayşeciği takip edeyim derken, buraya gelince yattım, pc şimdi elime geçti. Tabletten yazmıyorum zaten. Kusura bakmayın, merak ettiniz, birinize msj atıp durumu bildirecektim ama olmadı. Neticede şimdilik iyiyiz, ama yine takipteyiz. Eve geçince yazarım yine, hepinizi öpüyorum
sa kızlar dün öğleden sonra ayşeciğin vücudu çok fena oldu. Teninin beyazı görünmeyecek derecede kızardı ve kabardı. Ateşi de yükseliyordu acile gittik, çocuk doktoru yokmuş. göztepe ssk ya geldik, oradada saistanlar vardı. neyse acil iğne yaptılar rahatladı. Muhtemelen ürtiker kurdeşen dendi. Bi sürü ilaç yazdılar. Yarın tekrar görelim dediler. Madem yarın gelicez iğne de oldu ilaçları almayalım dedik. zaten 2 saat sonra tüm lekeler kayboldu, hatta eşim yarın gitmeye gerek yok falan dedi, Sabah yine başladı 1 saatte yine kıpkırmızı oldu yine fsm hastanesine gittik dr yok göztepe ssk ya geldik eşim bizi bıraktı işe gitti. Annemler hastaneye çok yakın, acil bi durumda abim babam gelir diye. neyse çocuk alerji uzmanı baktı ürtiker dedi ilaç verdi. uzun uzun anlattı. Birkaç sebep olabilir, belki bi enfeksiyon belki gıda alerjisi. Ama geçecek, korkma, bu görüntü de seni korkutmasın tekrarlayabilir, işte o azaman gel talliller testler yapalım dedi. Hastaneye girince çıkılmıyor zaten, ardından anneme geldik. Dün gece de uykum bölük pörçük oldu ayşeciği takip edeyim derken, buraya gelince yattım, pc şimdi elime geçti. Tabletten yazmıyorum zaten. Kusura bakmayın, merak ettiniz, birinize msj atıp durumu bildirecektim ama olmadı. Neticede şimdilik iyiyiz, ama yine takipteyiz. Eve geçince yazarım yine, hepinizi öpüyorum
hıı babasına benziyrodu kaynanama felan değişti kimseye benzemiyor. he oraya kendi tırmandı canıma okuyor..
maaşallahı var aryanın
Eki Görüntüle 762758
Döveceğim bak şimdi ikinizi de haaaaa.Daha yeni aşı olduk geldik.Adiş 8400 gr ve 74 cm.Sizinkiler küçükse benimki ne?Minik kuş. Bu arada ilk kez aşıda ağladık.İçim parçalandı.Hemşire bent yapıştıracak elini ittiriyor.Hemşireye uyuz oldu.Ters ters bir bakışı var.
Evet ya, nfk haber vermeden neneye bile gitmezdi.Ben de merak ettim.Dün az yazmıştı, bugün hiç yazmadı.
Pembiş de yok bugün.Gözümden kaçmadı.Yoksa ikisi beraber mi?Şaka bir yana nfk ses ver.
sa kızlar dün öğleden sonra ayşeciğin vücudu çok fena oldu. Teninin beyazı görünmeyecek derecede kızardı ve kabardı. Ateşi de yükseliyordu acile gittik, çocuk doktoru yokmuş. göztepe ssk ya geldik, oradada saistanlar vardı. neyse acil iğne yaptılar rahatladı. Muhtemelen ürtiker kurdeşen dendi. Bi sürü ilaç yazdılar. Yarın tekrar görelim dediler. Madem yarın gelicez iğne de oldu ilaçları almayalım dedik. zaten 2 saat sonra tüm lekeler kayboldu, hatta eşim yarın gitmeye gerek yok falan dedi, Sabah yine başladı 1 saatte yine kıpkırmızı oldu yine fsm hastanesine gittik dr yok göztepe ssk ya geldik eşim bizi bıraktı işe gitti. Annemler hastaneye çok yakın, acil bi durumda abim babam gelir diye. neyse çocuk alerji uzmanı baktı ürtiker dedi ilaç verdi. uzun uzun anlattı. Birkaç sebep olabilir, belki bi enfeksiyon belki gıda alerjisi. Ama geçecek, korkma, bu görüntü de seni korkutmasın tekrarlayabilir, işte o azaman gel talliller testler yapalım dedi. Hastaneye girince çıkılmıyor zaten, ardından anneme geldik. Dün gece de uykum bölük pörçük oldu ayşeciği takip edeyim derken, buraya gelince yattım, pc şimdi elime geçti. Tabletten yazmıyorum zaten. Kusura bakmayın, merak ettiniz, birinize msj atıp durumu bildirecektim ama olmadı. Neticede şimdilik iyiyiz, ama yine takipteyiz. Eve geçince yazarım yine, hepinizi öpüyorum
Yerim ben o minik kuşu, kuzu ya
Hain hdmşire nazik davranmadı mı çocuğa
Bent
Bizim tek bir ayakkabımız var, yetiyor. Zaten ayaklar çabuk büyüdüğü için sık sıkalmak zorunda kalacağız:/
Ya kalabalık olsa nolur, girersin 5 dk sürer.
Emme işini çözdük en azından:))
Ha ha ikisi buluşup topiği çekiştiriyorlarmış
Çok geçmiş olsun canım:/
Şimdi niye tahlil yapmıyor onu anlamadım? Niye tekrarlamasını bekliyor?
Evet yani sindirellayı nasıl prens ayakkabısından bulduysa benim kocam da beni öyle buldu :)Oy maşallah çok tatlııııııııııı :)
Pepenin bacısı hahahaha bence saçları çok güzel ve modern valla.
Adişkuş hemşireyi yolarken :))) benim oğluş da öncekilerden daha çok ağladı.
Buluştuk bolu istanbul arasıvalla ben teyzeye oğluşu verip 1 saat uyudum süper oldu. Bi de gidip buzdolabı aldık sonunda yoksa paramız yanıyodu :/
Ay canım benim çok dua ettim hele sen sabahtan girmeyince. Benim hala kurdelen döken bir sürü arkadaşım var. Sinirsel onlarınki; üzülünce vs oluyo. Ama jel falan sürüyolar geçiyo. Öpüyom ikinizi de.
Şuanda yapsalar da işe yaramıyormuş alerji testi :/ dr boş yere deşmek istememiştir yavrumu.
En çok seni çekiştirdik. Yarına ne hazırlıcam misafirlere diye
Busmai demek özel ortopedik ayakkabılarla byüdünüz :)))
Çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasınsa kızlar dün öğleden sonra ayşeciğin vücudu çok fena oldu. Teninin beyazı görünmeyecek derecede kızardı ve kabardı. Ateşi de yükseliyordu acile gittik, çocuk doktoru yokmuş. göztepe ssk ya geldik, oradada saistanlar vardı. neyse acil iğne yaptılar rahatladı. Muhtemelen ürtiker kurdeşen dendi. Bi sürü ilaç yazdılar. Yarın tekrar görelim dediler. Madem yarın gelicez iğne de oldu ilaçları almayalım dedik. zaten 2 saat sonra tüm lekeler kayboldu, hatta eşim yarın gitmeye gerek yok falan dedi, Sabah yine başladı 1 saatte yine kıpkırmızı oldu yine fsm hastanesine gittik dr yok göztepe ssk ya geldik eşim bizi bıraktı işe gitti. Annemler hastaneye çok yakın, acil bi durumda abim babam gelir diye. neyse çocuk alerji uzmanı baktı ürtiker dedi ilaç verdi. uzun uzun anlattı. Birkaç sebep olabilir, belki bi enfeksiyon belki gıda alerjisi. Ama geçecek, korkma, bu görüntü de seni korkutmasın tekrarlayabilir, işte o azaman gel talliller testler yapalım dedi. Hastaneye girince çıkılmıyor zaten, ardından anneme geldik. Dün gece de uykum bölük pörçük oldu ayşeciği takip edeyim derken, buraya gelince yattım, pc şimdi elime geçti. Tabletten yazmıyorum zaten. Kusura bakmayın, merak ettiniz, birinize msj atıp durumu bildirecektim ama olmadı. Neticede şimdilik iyiyiz, ama yine takipteyiz. Eve geçince yazarım yine, hepinizi öpüyorum
Biz flodan sandalet aldık.Teyzesi de doğum günü hediyesi olarak yine flodan bir ayakkabı almış.İkisi de çok cici.Bir de kinetix spor ayakkabısı var.Daha yürümediği için pek ihtiyaç duymuyoruz.Ama yürüyünce babası kızıma converse alacakmış.Şimdiden bakmaya başladı bile.Çocuk daha koltuklar ve koltuk sehpa arası gidebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?