Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

allah iyiliğini versin kızz gerçekten de benzemiş yanii
hım busmai de söylemiş zaten zorunlu hallerde caiz diye biliyorum bende:44:

civilimden falanda bakabilrsin ordada ayakkabı çeşitleri var

canım eşim bana bir elbise birde askılı bluz almış
fakat elbise olmadı bana üzerime yapıştı başka bedenide yokmuş onu iade ettik bir pantolon alma hakkım var onun yerine
ayrıca benim hediyem iptal olunca yemeğide ben ısmarlamadım birde yemek oldu yane bu işte ben karlı çıktım valla

Offfff offff hepsi de çok güzel görünüyor.Karnıyarık börek benim en sevdiğim börek diyebilirim.Tadı güzel, görüntüsü harika ve sunumu kolay.Eeeee daha ne olsun ama.

nfk canım yaa merakta kaldık yaaa inşallah kötü birşey yoktur:26:

şansıma geçen hamilelik testinde telefonumu evde unutmuştum şimdide tel şarjı yok
bundan sonra senin tel numaranı ajandama yazcam valla

Biz flodan sandalet aldık.Teyzesi de doğum günü hediyesi olarak yine flodan bir ayakkabı almış.İkisi de çok cici.Bir de kinetix spor ayakkabısı var.Daha yürümediği için pek ihtiyaç duymuyoruz.Ama yürüyünce babası kızıma converse alacakmış.Şimdiden bakmaya başladı bile.Çocuk daha koltuklar ve koltuk sehpa arası gidebiliyor.

Neyseyse bu arada o kadar alıntı yapmışsın ki altına yazamadım şekerim.Ne bileyim ya Mersin'de nasıl hazırlanacağım.Düğün salonu teyzemlere çoook yakınmış aslında ama ev kalabalık olur.Kız tarafı şehirdışından gelecek.Biberon işi kafama yattı ama.

nfk canım yaa merakta kaldık yaaa inşallah kötü birşey yoktur:26:

şansıma geçen hamilelik testinde telefonumu evde unutmuştum şimdide tel şarjı yok
bundan sonra senin tel numaranı ajandama yazcam valla

Evet ya, nfk haber vermeden neneye bile gitmezdi.Ben de merak ettim.Dün az yazmıştı, bugün hiç yazmadı.
Pembiş de yok bugün.Gözümden kaçmadı.Yoksa ikisi beraber mi?Şaka bir yana nfk ses ver.

maaşallah adişin neyi vr iyi yinede bizim boyda 76-74,5 arası yaw babas bugun gelmiş sabah bunun boyu uzamış diyor harbi uzun gözükdü bi gecede uzarmı gerçi uzasa uzasa 1 cm
neresine yapıyorlar aşıyı canım ? dövseydin deliii kadınnn

bizde söyle düşünüyrouz zaten ayağı büyücek 40 50 den aşağı ayakabı yok ee kalcak

Eki Görüntüle 762728 aryammm

yerdi o yerdiiii yedircemde pcnin fişini i taksın
Pc nin fişini mi

Saçları yüzüne çok yakışmış şu anda bence.

Alemsin karakız

sa kızlar dün öğleden sonra ayşeciğin vücudu çok fena oldu. Teninin beyazı görünmeyecek derecede kızardı ve kabardı. Ateşi de yükseliyordu acile gittik, çocuk doktoru yokmuş. göztepe ssk ya geldik, oradada saistanlar vardı. neyse acil iğne yaptılar rahatladı. Muhtemelen ürtiker kurdeşen dendi. Bi sürü ilaç yazdılar. Yarın tekrar görelim dediler. Madem yarın gelicez iğne de oldu ilaçları almayalım dedik. zaten 2 saat sonra tüm lekeler kayboldu, hatta eşim yarın gitmeye gerek yok falan dedi, Sabah yine başladı 1 saatte yine kıpkırmızı oldu yine fsm hastanesine gittik dr yok göztepe ssk ya geldik eşim bizi bıraktı işe gitti. Annemler hastaneye çok yakın, acil bi durumda abim babam gelir diye. neyse çocuk alerji uzmanı baktı ürtiker dedi ilaç verdi. uzun uzun anlattı. Birkaç sebep olabilir, belki bi enfeksiyon belki gıda alerjisi. Ama geçecek, korkma, bu görüntü de seni korkutmasın tekrarlayabilir, işte o azaman gel talliller testler yapalım dedi. Hastaneye girince çıkılmıyor zaten, ardından anneme geldik. Dün gece de uykum bölük pörçük oldu ayşeciği takip edeyim derken, buraya gelince yattım, pc şimdi elime geçti. Tabletten yazmıyorum zaten. Kusura bakmayın, merak ettiniz, birinize msj atıp durumu bildirecektim ama olmadı. Neticede şimdilik iyiyiz, ama yine takipteyiz. Eve geçince yazarım yine, hepinizi öpüyorum

Yerim ben o minik kuşu, kuzu ya
Hain hdmşire nazik davranmadı mı çocuğa

Çok kibarım ya .Bent neyse bant olacak o.Kibarlık başa bela işte.
Bent

Bizim tek bir ayakkabımız var, yetiyor. Zaten ayaklar çabuk büyüdüğü için sık sıkalmak zorunda kalacağız:/
Ya kalabalık olsa nolur, girersin 5 dk sürer.
Emme işini çözdük en azından:))
Evet ya, nfk haber vermeden neneye bile gitmezdi.Ben de merak ettim.Dün az yazmıştı, bugün hiç yazmadı.
Pembiş de yok bugün.Gözümden kaçmadı.Yoksa ikisi beraber mi?Şaka bir yana nfk ses ver.
Ha ha ikisi buluşup topiği çekiştiriyorlarmış
Çok geçmiş olsun canım:/
Şimdi niye tahlil yapmıyor onu anlamadım? Niye tekrarlamasını bekliyor?

canım benim yaa çok merak ettik bizde çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin inşallah:26:
ilk defa duyuyorum bu hastalığıda ama diğer adıda kurdeşen miş allaha şükür tedavisi var ve başlangıçta olduğu için bence çabuk geçer zaten tahliller yapılınca hangi gıda maddesi yada neyin buna sebep olduğu anlaşılıyormuş bulunursa bir daha o maddeyi vermezsiniz canım tekrar çok geçmiş olsun ayşeciğe:26:

Eki Görüntüle 762728 aryammm

yerdi o yerdiiii yedircemde pcnin fişini i taksın

Oy maşallah çok tatlııııııııııı :)

Pepenin bacısı hahahaha bence saçları çok güzel ve modern valla.

Adişkuş hemşireyi yolarken :))) benim oğluş da öncekilerden daha çok ağladı.

Buluştuk bolu istanbul arası valla ben teyzeye oğluşu verip 1 saat uyudum süper oldu. Bi de gidip buzdolabı aldık sonunda yoksa paramız yanıyodu :/

Ay canım benim çok dua ettim hele sen sabahtan girmeyince. Benim hala kurdelen döken bir sürü arkadaşım var. Sinirsel onlarınki; üzülünce vs oluyo. Ama jel falan sürüyolar geçiyo. Öpüyom ikinizi de.

Şuanda yapsalar da işe yaramıyormuş alerji testi :/ dr boş yere deşmek istememiştir yavrumu.

En çok seni çekiştirdik. Yarına ne hazırlıcam misafirlere diye

Busmai demek özel ortopedik ayakkabılarla byüdünüz :)))

Ah cnm benim.dun aklim minik kizinda kalmisti uzuldum. Demek sizede urtiker denildi cnm gercekten cok fazla uzuldum bizede igne yaptilar iki saat sonra gecti bizimdr ates olmusti.insalla bidaha yasamayiz arkadasim
Gercekteb ayni goruntuyu gormekten korkar oldum
Rabbik sifa versin evlatlarimiza
Tekrar tekrar gecmis olsun

Son düzenleme:
Cnm keske dr bi kere daha olmasini beklemeseydi tahlil icin kolaymi cocuk icin anne icin bi kez daha yasamak

Herkese selamlar bi kac gundur cok halsizlik var ustumde zor yemek yapip ortalik topluyorum cinar bu aralar geceleri dogru duzgun uyumuyor sanirim utkusuzluk beni bitkin yapti nfk cim cok gecmis olsun simdi nasil oldu aysecik domates cilek ve bal 2 yas oncesi tavsiye etmiyor doktorlar benim kizimda da vardi alerji ne zaman yagda yumurta yese heryeri halka halka kizarir ve siserdi 3-4 yasindan sonra bisey kalmadu cok sukur ayseciginde demekki biseye alerjisi var ama ne

Cnm cok gecmis olsun

Nfkcim cok gecmis olsun Rabbim en kisa zamanda hayirli sifalar versin inan cok uzuldum umarim neyden kaynaklandigi anlasilir keyfi nsl peki haberdar et edebildigin kadar dualarimiz aysecikle

canim korkma yazmistim kardesimin cocugunda da olmustu gecen yıl .. gece yanigi diye geciyor galiba bana aynisi gibi geldi .. onada tam kesin bir sey demediler enfeksiyon dendi .. tekrarladi sürekli krem vermiş ona dr iki kremin karışımı sonra gecti hatta bu yaz bi kere tekrarlamis simdi bir şey yok çok şükür inşallah sizinki de tekrarlamadan biter:26:

Evet yani sindirellayı nasıl prens ayakkabısından bulduysa benim kocam da beni öyle buldu :)

Çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın

Flo ya bakmadım bi ümit oraya da bakayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…