günaydın hayırlı hafta sonları herkese
malum bu akşam düğün var off ama ben işteyim ve elbise için aksesuarda alamadım ayy bakalım ne olcak
zaten melisayı bırakacağım diye iyice vicdan yapıyorum bensiz uyuyacak bu akşam yavrıum:26:
banada gönderin pamuk helvanın blog adresini
pempiş anaaa korktum kız senden olurda misafir gelirsen bize sana sadece topikten denenmiş menüler yaparız artık yenilik iiçin riske girmeyeyim
nfk tam balık havası gerçektende bizimki artık hiç balık lafı etmiyor rahatız o konuda
temizlik mi amann boşver
busmaikız kerem sütle çay mı içiyor eee demir emilimi nasıl oluyor ki:44:
pempiş anaaa korktum kız senden olurda misafir gelirsen bize sana sadece topikten denenmiş menüler yaparız artık yenilik iiçin riske girmeyeyim
nfk tam balık havası gerçektende bizimki artık hiç balık lafı etmiyor rahatız o konuda
temizlik mi amann boşver
busmaikız kerem sütle çay mı içiyor eee demir emilimi nasıl oluyor ki:44:
saldırın gavurlaraaaMilletin yaptığı mamalara bunca laf saydım, bayramdan iki hafta sonra ben ve bi arkadaş yapıcaz öğle menüsünü. Keki tutturamazmışım!!! Allah korusun :)
Ayrıca Kerem bir ingiliz asilzadesinin çocuğu olduğu için sütl çay içiyorbize de küçükken verirlerdi.
Rica ederim şekerim :)
ingilizler öyle içiyormuş çayı, ben de onlardan öğrendimahahahah, sorunu konuşarak aralarında çözsün hanımlar diyorsun yaniiiii
ooooh, gelsin haftasonu gelsin gezmeler alışverişler
efeyi özlemeni ve vicdan yapmanı anlıyorum.
ama ara sıra öğlenleri eve gelmemen ikiniz için de iyi olacak.
yine de çalışma saatlerin esnek, zaten efe gece acısını çıkarıyor, gündüz bırak biraz debelensin
Allahıııım, sana geliyorummmmm
mönüye gel hanım, mönüyeeeeee!!
aferin oğluşa, erken yat sen keremcimmm
yanlış mı anladım, süte çay mı katıyorsun içsin diye? ilginç bi karışım
hiçbir fikrim yok, ama dayanılacak gibi değil. ömrümden ömür gidiyor yaa
ayşecik de hergün dışarı çıkmaya alıştı, henüz kendini yerlere atıp attaaaa krizlerine girmiyor ama.
kapıda gördüğü herkesin peşine ağlama modunda, binayı silen kadının ardına bile ağlıyo
hmm, kaydediyorum ben de deniyim
ayyy ne cizeeeel:)Kv kp ile görüntülü konuşma yaptık. 5-6 dk ama çook sevindiler. Çok özlemişler kuzuyu. Neyse dedim bayramdan sonra gelir hasret giderirsiniz inşallah :)
bak şimdi pembişe ,belki kız gizli kalsın istiyorWuhuuuu kızartmaaaaaa :)
Bayramda burda olmamanın güzel yanı bayram temizliği yapmamakkkkk :)
Sen instagramda takip etmiyo musun onu?? Profilinde yazıyo adresi. Yine de mesaj attım sana.
günaydın canlar..
eşim sabahın en kör vaktinde balığa gitti.
ayşecikle kalktık biz de, evi toparladık. bilmiyorum gelecek mi kahvaltıya.
şahsen kızartmanın dibine vurmayı düşünüyorum, gelmese daha iyi bile olabilir
aryacım, cok geçmiş olsun. anneciğin bi taraftan arya bi taraftan.
kv ler de geliyormuş. gözünü seveyim kendini kasma, onlar normal zamanda misafir gibi gelmiyorlar.
gerekir yemek yaparlar, gerekir kendi sofralarını kurarlar. bu yazın az mı hizmet ettin onlara?
ki evi de bayram üstü ne güzel temizlemişsin. benim halılar yıkamadan geldi, ama temizlik yapılmadı.
eşim gelmezse aslında bugün salonu halledebilirim de :44:
inş güzel huzurlu bi haftasonu olur.
not: pamuk helvanın blog adresini mesaj at busmaiiiiiii
öyle tutuştum ki kızlar tam kerem uyurken uyuyacaktım 10.30 da eşim aradı kuzeni eşi ve 2 çocuğu akşam bize gelmek istiyorlarmış çaya(yurtdışından geldiler)
bi baktım evde un yok; yan apartmanın altında A101 var oraya gittim baktım kapalı 12.30 da açılacak yazıyor!
tabi keremi uyurken evde bırakıp daha uzağa gidemezdim ,tekrar eve çıktım.
aklıma kıbrıs tatlısı geldi galeta unu vardı onda, hemen yaptım fırına attım
şehriyeli salata yaparım
bi de börek var buzlukta
evi de toparlamam lazımhava da güneşli ,ne güzel oğluşla dışarı çıkacaktık.. çabucak halledebilirsem gene çıkarız inşallah
zaten çayda da sütte de aynı, aşırı tüketimi ikisinde de demir eksikliği yapar.
ben 3/4 bardak süte azcık çay ekliyorum
öyle bayıla bayıla içiyor
biz her çay içtiğimizde bardaklarımıza saldırıyordu çay vermektense böyle buldum çareyi:) sütü de sadeyken içmiyordu zaten ,bu şekilde süt içmiş oluyor
saldırın gavurlaraaa
kesin onu da bizden çalmışlardır
ingilizler öyle içiyormuş çayı, ben de onlardan öğrendim
ayyy ne cizeeeel:)
bak şimdi pembişe ,belki kız gizli kalsın istiyor
ben de sabah hamur kızartması yaptım tabi tam buğday unu da ekledim çok güzel oldu
niye tutuştun bacım, sen halledersin yafuuuuöyle tutuştum ki kızlar tam kerem uyurken uyuyacaktım 10.30 da eşim aradı kuzeni eşi ve 2 çocuğu akşam bize gelmek istiyorlarmış çaya(yurtdışından geldiler)
bi baktım evde un yok; yan apartmanın altında A101 var oraya gittim baktım kapalı 12.30 da açılacak yazıyor!
şehriyeli salata yaparım
bi de börek var buzlukta
evi de toparlamam lazımhava da güneşli ,ne güzel oğluşla dışarı çıkacaktık.. çabucak halledebilirsem gene çıkarız inşallah
ben de sabah hamur kızartması yaptım tabi tam buğday unu da ekledim çok güzel oldu
aman allahım üni.den arkadaşım aradı buralardaymış 5 dk ya geliyormuş
soğuk da laf mı, buz buuuzzzz!Şaka gibi:
Nike Bayan Topuklu Ayakkabılar | En popüler moda giyim sitesi
Busmaiiiii kalbim seninle :)
Nfk eşini tebrik ediyorum. Orda hava soğuk değil mi yaaaa???
soğuk da laf mı, buz buuuzzzz!
zaten balık soğuk havada oluyor.
geçen sene kardan yollar kapanıp vapurlar çalışmadığı gün bile gitmişti.
5 kg çinekopla dönmüştü
ama tutkunu olmayan buna katlanamaz, delilik yani.. soğukta saatlerce beklemek :111:
kot pantolon altına iyi olabilir
Âmin Allah hayırlı evlat etsin hepsini , bazen kv evinde istemeyen gelinleri veya anne&babasını bırakıp başka ülkeye gidenleri görünce üzülüyorumBelli olmaz kimin hayırlı olacağı, bence kötü bir tepki vermiş eşin. Büyük konuşmamak lazım bu konularda. şakası yok
Allah herkese hayırlısını versin. Allah gönlünüze göre versin..
Çok geçmiş olsun canım zor hastalık , Allah şifalar versin ,o da erkek hayırsızdır, kız hayırlıdır demiyor.
ama gönlünde yatan aslan kız, onu anlıyorum işte
kaç gündür hemoroidim fena azdı. bugün feci ağrım var.
olduğum yerde duramıyorum, ilacım da bitmiş.
ayşeciği aldım, sağlık ocağına gittim. yürümek bile işkence yaaa
Ballı & pekmezli süt hafif de ılık olursa içiyor bizim küçük bey ,arkadaşlar merhaba bende temmuz 2010 annesiyim kızım var.
size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.kızıma kahvaltıda bir türlü süt içiremiyrum hep kuru kuru yiyo kahvaltı yapıo ama yannda sudan başka bişey içmio bu seferde ağzında çiğnemesi güç oluo zaten daha iki dişi varayrana bayılıo ama kahvaltıdada o verilmezki ne yapacagımı şaşırdım walla siz neler yapıosunuz nasıl içirebilirm süt yada başka onun seveceği ne verebilirm
Oyy kuzucuk geçmiş olsun, annesi geliyo diye heyecan yapmış, bazen çok gariban geliyorlar bana savunmasız çaresizİçerde tv açık kaldı; ben odasında oğluşu emziriyorum. Çok sevdiğim bir şarkı ebru gündeş- kaçak çalıyo. Ah gençliğim ahhhh :)
Eee bunca varlığın(kilonun) bi sebebi var kuşum :)
Nasıl geçmiş bugün???
Öğlen eve gelmedim bi de 4 te çıkıp geldim ya oğluşumla çok özlemişiz birbirimiziiiii. Hatta babası eve geldiğinde kapıya hızla emekleyip de benim yerime onu görünce kafasını yere vurmuşvicdannnnnn yapıyom :/
Canikom bazen 3 bazen 4te eve geliyorum. Ama işte bugün gördüm ki oğluş daha 1e bile çok hazır değil :/
Kıyamam canım ya. Bi de iki çocukla uğraş sabah... Eşekten düşeni olayı :)
Oruçların için şimdiden kolaylıklar diliyorum canım.
Aaaa hayırlı olsun. Bizim okulda da kına yakan bi arkadaş var 3-4 yakıştan sonra baya hoş durdu.
4-5 tel mitıfıllar siziiiiii
Meraba canım. Ücretli öğretmen çok ders az para demek malesefEn yakın okula gidip öğrenebilirsin. Benim bildiğim ekders parasına çalışıyolardı sanki.
Benim de kepeğim arttı şu ara. Bence mevsimsel.
Geçenlerde ben de aynısını söyledim :)
Eve gel, bişiler ye, ortalık topla ve yapışan oğluşu eğle derken anca geldim kuşum :)
Nesquick yapsan?? Bizimki kahvaltıda su içiyo. Evde ıhlamur bitti yoksa teyzesi ona alıştıracak kışın da hasta olmasın diye...
MenüüBizim menüde karnıyarık börek, közlenmiş biber, yeşil salata ve (güya) çikolata soslu ıslak kek vardı. Islak kekin ıslaklıkla alakası yoktu. Üstüne de fındık serpeceği için arkadaş fındıklı çikolata sosu yapmıştı. Oysaki ben ona topiğimizin ıslak kekinin sitesini vermiştim. Koca kafalı madem uygulamıcan niye soruyosun?!? Hiç de beğenmedim. Ona da dedim ki sen benim verdiğim tarifi dene bi daha başka tarife bakmazsın. Kocası korkutmuş onu ya tutmazsa diye. Aferin dedim bana güvenme ona güven. Zaten bugün "atarlı gülistan" modumdayım; çizerimmmmmmmmmm hahahhaah
Çok geçmiş olsu Arya'ya, anneciğin de inşallah iyi olur yniden yatmasına gerek kalmaz...Merhaba hatunlar...
Nfk, pembiş, ecrin saolun canlar... Annem ptesi hastaneden çıktı, evde yatıyor şuan. Yarın kontrolü var düzelme olmadıysa tekrar yatıracaklar.
Aryanın en son azı dişi patladı diye yazmıştım, iştah sorunu vardı, dra gittik dün, tahmin edin ne oldu? İdrar yolları tekrar iltihaplanmış! Boğazı ve kulağı kızarmış ama iltihap yoktu. Antibiyotiğe başladık yine... Oysa 2 hafta önce bitmişti diğer antibiyotiği
Dr a söylemiştim oysa, koruyucu şurup kullanalım diye, o da bir daha olursa onu da yazarım dedi. Bundan sonra koruyucu şurup kullanacağız artık. O kadar dikkat ediyorum, sürekli yıkıyorum poposunu, hazır suyu 10 dk kaynatıp içiriyorum yine oluyor! Bıktım bu 3. Yahu. Bir üroloji uzmanına gitsek iyi olacak sanırım.
Bende hazır evde rapor almışken evi temizlemeye giriştim. Bütün evin altını üstünü her bi yerini temizledim valla.
Kurbandan önce 1 hafta kaldı, annemin bu hafta bize gelme durumu belli değil, gelemeyebilir. Kv ve kp bu hafta bizde kalacaklar sanırım arya ya bakmak için.misafir mi ağırlayayım, aryayla mı ilgileneyim,, evle mi, okulla mı?? Görcez bu hafta
Habersiz bıraktığım için kusura bakmayın ama olayları anlattım, hakverirsiniz....
Bakıyorum bayramlıklar alınmış, bizde daha tık yok:)
Sizlerde sıkıntısı olan yok gördüğüm kadarıyla iyisiniz çok şükür. Öpüyorum hepiniziiii!!!
Bayram ve eşin ailesi isimli korku filmiAyyy bak şimdiiii neyi hatırlamışşş
Ben onu unutmuşum kızzzz
Zaten köydeki ev yeni yapıldı artık herkes kendi evinde olur; cenaze sebebiyle köylülerle beraber olmuştuk şimdi olmaz. Zaten pazar günü bazen 1-2 saat gidiyoruz köye. Kv ler çok hevesli ,bahçeydi evdi gün aşırı ordalar. Bayramda ne olacak ben de meraktayım pofff
Süpermiş
Aa daha çok yeni tatlımcım, yoksa size haber vermez miyimPamuk helvacımmmm. Blog açıyosun da niye haber vermiyosun kızzzz :)??
Gerçekten mi, ben de merak ettim şimdi o bloğuaa pamuk helvanın blogu mu varmış
az önce ben de bloglarda gezerken valla aklımdan şu iki cümle geçti..
-bu blogu sanki pamuk helva yazmış..
-aslında pembiş de blog yazsa çok tutar..
Pembişe katılıyorum cnm Ramazan gibi mükellef sofralar olmaz artık, Allah ne verdiyse yersiniz, yorma kendiniGünaydın herkesee...
Busmai cim saol bacım. Kızılcık aklımda olsun, en azından recelini falan bulundurayım. . Revaniye gelince ben pek sevmem, ağır bir tatlı ve pekmezle yapılıyor. Pekmezi de sevmem zati:) yanlış kişiye sordun.
Pembişim yorulma demek havada mı kaldı ne:) bakalım elimden geleni yapiciiim. Kahvaltısı, öğle yemeği, akşamı püfff!
Bugün annemi dr a götüreceğim, inşallah sonuçlar iyi çıkar.
Hava çok soğukk, hırkayla gelen ben, napıcam hiç bilmiyorum.
Herkesin günü güzel geçsin inşallah...
Pamuk helvanın bloğunu da merak ettim, adresi yazsanıza:)
Hayırlı günler size de canımHe ya valla oskar vermeli ama çocuklara değil ana babalarına çünkü onlar ilgilendiafiyet bal olsun balığınız :)
Daha çok yeni bi blog. Ben de instagramdan farkettim. Özelden mesaj olarak atıp buraya yazmayalım ki deşifre olmasın
Valla blog işi ciddi iş. Şöyleki;; sürekli yazmalısın. İnsanlar seni takip edecek sonuçta: sıkılıp bırakmamak gerek. Yani bende o potansiyel yokkkk :) bi de şimdi ben dayanamaz herşeyden yazarım, okuldaki çocuklar bilem okur muhabbetini yapar. Ah ünlü olmak çok zoooor hahaha. Teşekkür ederim canım yapabileceğimi düşündüğün için :)
Günaydın canikom.
Bak yemek konusunda her çalışan normal insanın yaptığını yapıp bol pişiriyorsun, öğle ve akşam aynı menü yapıyorsun ve kesinlikle salata da dahil en fazla 3 çeşit yapıyorsun. Adamı sinir etme isaura!!!!
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee. Güzel bir hafta sonu olsun inşallah.
Bi ara pazara gitmem lazım. Hem meyve sebze almaya hem de oğluşun ev ayakkabısını değiştirmeye. Bi de patik matik bişi bakmalıyım.
Görüşürüzzzzz :)
Kıyamam yaKv kp ile görüntülü konuşma yaptık. 5-6 dk ama çook sevindiler. Çok özlemişler kuzuyu. Neyse dedim bayramdan sonra gelir hasret giderirsiniz inşallah :)
Milletin yaptığı mamalara bunca laf saydım, bayramdan iki hafta sonra ben ve bi arkadaş yapıcaz öğle menüsünü. Keki tutturamazmışım!!! Allah korusun :)
Ayrıca Kerem bir ingiliz asilzadesinin çocuğu olduğu için sütl çay içiyorbize de küçükken verirlerdi.
Rica ederim şekerim :)
Kolay gelsin canım yardım kuvveti lazımsa gelelim bir koşuöyle tutuştum ki kızlar tam kerem uyurken uyuyacaktım 10.30 da eşim aradı kuzeni eşi ve 2 çocuğu akşam bize gelmek istiyorlarmış çaya(yurtdışından geldiler)
şehriyeli salata yaparım
bi de börek var buzlukta
zaten çayda da sütte de aynı, aşırı tüketimi ikisinde de demir eksikliği yapar.
ben 3/4 bardak süte azcık çay ekliyorum
öyle bayıla bayıla içiyor
biz her çay içtiğimizde bardaklarımıza saldırıyordu çay vermektense böyle buldum çareyi:) sütü de sadeyken içmiyordu zaten ,bu şekilde süt içmiş oluyor
saldırın gavurlaraaa
kesin onu da bizden çalmışlardır
ingilizler öyle içiyormuş çayı, ben de onlardan öğrendim
ayyy ne cizeeeel:)
bak şimdi pembişe ,belki kız gizli kalsın istiyor
Yok canım aksine sevindim değer verip bloğuma gelmene,Oyyy maşallah ne güzel halletmişsin hemen. A101 salakları niye kapalılar ki o saate kadar??!! Ellerine sağlık.
Kesin ingilizler bizden çalmıştır
Ay ne biliyim giç gizli kalmasını isteyeceğini düşünmedim. Hani blog sonuçta tüm dünyanın okuyabilecği bişi. Hem ayıp bişi de yok. Bak nasıl suçluya bağlayıp açıklama yapıyorum :) pamuk helvacım eğer istemiyosan hemen o mesajlar kendi kndini bel saniyede yok etsin :)
Allah kolaylık versin cnm misafir bereketi ile gelirmiş işlerin kolaylaşır inşaallah ....aman allahım üni.den arkadaşım aradı buralardaymış 5 dk ya geliyormuş
Çok kötü Ya huŞaka gibi:
Nike Bayan Topuklu Ayakkabılar | En popüler moda giyim sitesi
Busmaiiiii kalbim seninle :)
Nfk eşini tebrik ediyorum. Orda hava soğuk değil mi yaaaa???
İvitttt, pamuk helva ve nfkyı da alıntıladım sanıyordum ama becerememişim:)He ya valla oskar vermeli ama çocuklara değil ana babalarına çünkü onlar ilgilendiafiyet bal olsun balığınız :)
Daha çok yeni bi blog. Ben de instagramdan farkettim. Özelden mesaj olarak atıp buraya yazmayalım ki deşifre olmasın
Valla blog işi ciddi iş. Şöyleki;; sürekli yazmalısın. İnsanlar seni takip edecek sonuçta: sıkılıp bırakmamak gerek. Yani bende o potansiyel yokkkk :) bi de şimdi ben dayanamaz herşeyden yazarım, okuldaki çocuklar bilem okur muhabbetini yapar. Ah ünlü olmak çok zoooor hahaha. Teşekkür ederim canım yapabileceğimi düşündüğün için :)
Günaydın canikom.
Bak yemek konusunda her çalışan normal insanın yaptığını yapıp bol pişiriyorsun, öğle ve akşam aynı menü yapıyorsun ve kesinlikle salata da dahil en fazla 3 çeşit yapıyorsun. Adamı sinir etme isaura!!!!
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee. Güzel bir hafta sonu olsun inşallah.
Bi ara pazara gitmem lazım. Hem meyve sebze almaya hem de oğluşun ev ayakkabısını değiştirmeye. Bi de patik matik bişi bakmalıyım.
Görüşürüzzzzz :)
aman allahım üni.den arkadaşım aradı buralardaymış 5 dk ya geliyormuş
hadi gözün aydın, yine gönlüne göre olduİvitttt, pamuk helva ve nfkyı da alıntıladım sanıyordum ama becerememişim:)
Annemi götürdüm değerleri düşüyor, bayramdan sonra bi daha kontrole gidecek. Veee güzel haber şu ki, annem bende sizinle geleyim dedi:) kv ve kp e gerek kalmadı yani:)) aslında gelmelerinde bi sakınca yok tabi, hatta gelip annemin yaptığı fedakarlığın da kıymeti anlasınlar diye düşünüyordum. Ama gerek kalmadı.
endişe etme canım. siyah elbise mi giyiyorsun bilmiyorum amagünaydın hayırlı hafta sonları herkese
malum bu akşam düğün var off ama ben işteyim ve elbise için aksesuarda alamadım ayy bakalım ne olcak
zaten melisayı bırakacağım diye iyice vicdan yapıyorum bensiz uyuyacak bu akşam yavrıum:26:
banada gönderin pamuk helvanın blog adresini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?