Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın hayırlı hafta sonları herkese

malum bu akşam düğün var off ama ben işteyim ve elbise için aksesuarda alamadım ayy bakalım ne olcak
zaten melisayı bırakacağım diye iyice vicdan yapıyorum bensiz uyuyacak bu akşam yavrıum:26:

banada gönderin pamuk helvanın blog adresini

pempiş anaaa korktum kız senden olurda misafir gelirsen bize sana sadece topikten denenmiş menüler yaparız artık yenilik iiçin riske girmeyeyim

nfk tam balık havası gerçektende bizimki artık hiç balık lafı etmiyor rahatız o konuda
temizlik mi amann boşver

busmai
kız kerem sütle çay mı içiyor eee demir emilimi nasıl oluyor ki:44:

aryamm annen hastaneden çıkmış gözünaydın inşallah kontrolleride iyi geçer
kv kp geliyor kızların dediği gibi misafirliğe gelmiyorlar sana yardıma geliyorlar sen değil onlar yardım edecekler sana kendini hırpalama yani

Bu durumda hep şöyle düşünmeliyiz: onlara işkence yapmıyoruz :) ama küçük oldukları için zoooor :/ inşallah güzelce uyur.

Siyah kıyafete takı kolay kız stres yapma. İş çıkışı uğra bi avmdeki takıcıya al cırtlak bişiler :)

Heeee korkun bendennnn :) yok ya aslında beğenirim biçok şeyi ben. Sadece söz dinlenmemesi beni kızdırıyo. Öğretmenlik hastalığııııı

öyle tutuştum ki kızlar tam kerem uyurken uyuyacaktım 10.30 da eşim aradı kuzeni eşi ve 2 çocuğu akşam bize gelmek istiyorlarmış çaya(yurtdışından geldiler)
bi baktım evde un yok; yan apartmanın altında A101 var oraya gittim baktım kapalı 12.30 da açılacak yazıyor!
tabi keremi uyurken evde bırakıp daha uzağa gidemezdim ,tekrar eve çıktım.
aklıma kıbrıs tatlısı geldi galeta unu vardı onda, hemen yaptım fırına attım
şehriyeli salata yaparım
bi de börek var buzlukta
evi de toparlamam lazım hava da güneşli ,ne güzel oğluşla dışarı çıkacaktık.. çabucak halledebilirsem gene çıkarız inşallah

zaten çayda da sütte de aynı, aşırı tüketimi ikisinde de demir eksikliği yapar.
ben 3/4 bardak süte azcık çay ekliyorum
öyle bayıla bayıla içiyor
biz her çay içtiğimizde bardaklarımıza saldırıyordu çay vermektense böyle buldum çareyi:) sütü de sadeyken içmiyordu zaten ,bu şekilde süt içmiş oluyor
saldırın gavurlaraaa
kesin onu da bizden çalmışlardır
ingilizler öyle içiyormuş çayı, ben de onlardan öğrendim
Kv kp ile görüntülü konuşma yaptık. 5-6 dk ama çook sevindiler. Çok özlemişler kuzuyu. Neyse dedim bayramdan sonra gelir hasret giderirsiniz inşallah :)
ayyy ne cizeeeel:)
Wuhuuuu kızartmaaaaaa :)

Bayramda burda olmamanın güzel yanı bayram temizliği yapmamakkkkk :)

Sen instagramda takip etmiyo musun onu?? Profilinde yazıyo adresi. Yine de mesaj attım sana.
bak şimdi pembişe ,belki kız gizli kalsın istiyor

ben de sabah hamur kızartması yaptım tabi tam buğday unu da ekledim çok güzel oldu

Oyyy maşallah ne güzel halletmişsin hemen. A101 salakları niye kapalılar ki o saate kadar??!! Ellerine sağlık.

Kesin ingilizler bizden çalmıştır

Ay ne biliyim giç gizli kalmasını isteyeceğini düşünmedim. Hani blog sonuçta tüm dünyanın okuyabilecği bişi. Hem ayıp bişi de yok. Bak nasıl suçluya bağlayıp açıklama yapıyorum :) pamuk helvacım eğer istemiyosan hemen o mesajlar kendi kndini bel saniyede yok etsin :)

bu tarafta balık yokmuş, galata köprüsüne geçmiş sevgili kocacım
ah bu balık aşkııı..

ayşecikle bi şeyler yiyicez, sonra yatar sanıyorum.
hem yatıp uyuyasım, hem çıkıp gezesim var,bu nasıl bi muallak yafuuuu

aman allahım üni.den arkadaşım aradı buralardaymış 5 dk ya geliyormuş

niye tutuştun bacım, sen halledersin yafuuuu

akşamki çay daveti gündüze göre daha kolay, evin topluysa tamam.
ikram için bi tatlı bi tuzlu. ardından meyve kuruyemiş geçiştirirsin.

inş işlerini halledersin de keremcik bugün dışarı çıkar

gelsin canım ya, niye sıkıntı yaptın?
sana yardım da eder, görüşmüş de olursunuz. bi şeyler yersiniz gider..

Bana baya para vermeleri lazım valla balığa çıkmam için :))

kot pantolon altına iyi olabilir

Yani spor ayakkabının doğasına ve amacına aykırı :)

Belli olmaz kimin hayırlı olacağı, bence kötü bir tepki vermiş eşin. Büyük konuşmamak lazım bu konularda. şakası yok
Allah herkese hayırlısını versin. Allah gönlünüze göre versin..
Âmin Allah hayırlı evlat etsin hepsini , bazen kv evinde istemeyen gelinleri veya anne&babasını bırakıp başka ülkeye gidenleri görünce üzülüyorum
Çok geçmiş olsun canım zor hastalık , Allah şifalar versin ,
Lazerle tedavisi çok basitmiş düşünmez misin

Ballı & pekmezli süt hafif de ılık olursa içiyor bizim küçük bey ,
Kızım 5 yaşında, o küçükken hiç istemezdi sade süt; çilekli ve muzlar sütlerle alışmıştı süt içmeye

Oyy kuzucuk geçmiş olsun, annesi geliyo diye heyecan yapmış, bazen çok gariban geliyorlar bana savunmasız çaresiz sağlık sıhhatle büyür koca adam olurlar inşaallah ...
Sağolasın cnm inşallah kolayca tutup bitiririm ...
Evet sanırım kına birkaç kezden sonra daha iyi oturuyor , bakalım bundan sonra devam kınaya

Menüü ağzım sulandı
Atarlı gülistan halini merak etmiyor değilim
Çok geçmiş olsu Arya'ya, anneciğin de inşallah iyi olur yniden yatmasına gerek kalmaz...
Israr yolu iltihabı bn dahil kimin başına geldiyse muhakkak tekrarlıyor . Allah şifalar versin ...
Bayram ve eşin ailesi isimli korku filmi bizde de var bu Bayram ,
Kilo değil de , kızım solsak her görenin, bıkmadan usanmadan , mütemadiyen ; aa sol elle yiyo sağa alıştırsana annesi ! demesinden nefret ediyorum
Eki Görüntüle 823162

doğum sonrası kilo vermek isteyenler için
Süpermiş

Pamuk helvacımmmm. Blog açıyosun da niye haber vermiyosun kızzzz :)??
Aa daha çok yeni tatlımcım, yoksa size haber vermez miyim

aa pamuk helvanın blogu mu varmış
az önce ben de bloglarda gezerken valla aklımdan şu iki cümle geçti..

-bu blogu sanki pamuk helva yazmış..

-aslında pembiş de blog yazsa çok tutar..

Gerçekten mi, ben de merak ettim şimdi o bloğu

Pembişe katılıyorum cnm Ramazan gibi mükellef sofralar olmaz artık, Allah ne verdiyse yersiniz, yorma kendini

Hayırlı günler size de canım
ünlü olmak mi , ben de katılıyorum busmai'ye ; blogda tariflerini yazsan en azından. hem sana ileriye dönük tarif defteri gibi birşey olur, ne dersin

Kv kp ile görüntülü konuşma yaptık. 5-6 dk ama çook sevindiler. Çok özlemişler kuzuyu. Neyse dedim bayramdan sonra gelir hasret giderirsiniz inşallah :)
Kıyamam ya Bayram da gitmiyor musunuz onlara
öyle birşey olursa diye düşündüm de Allah korusun olmaz inşaallah ...
Sütlü çay eşim bahsetmişti gittiği biryerde ikram edildiğini, tadını hayal edemedim ama

Kolay gelsin canım yardım kuvveti lazımsa gelelim bir koşu

Yok canım aksine sevindim değer verip bloğuma gelmene,
Çekilişim var katılmak istemez misiniz hanımlar
Allah kolaylık versin cnm misafir bereketi ile gelirmiş işlerin kolaylaşır inşaallah ....
Şaka gibi:
Nike Bayan Topuklu Ayakkabılar | En popüler moda giyim sitesi

Busmaiiiii kalbim seninle :)

Nfk eşini tebrik ediyorum. Orda hava soğuk değil mi yaaaa???
Çok kötü Ya hu bana da erkek kardeşim göstermişti , ne mantığı var ki hiç olmamış

İvitttt, pamuk helva ve nfkyı da alıntıladım sanıyordum ama becerememişim:)
Annemi götürdüm değerleri düşüyor, bayramdan sonra bi daha kontrole gidecek. Veee güzel haber şu ki, annem bende sizinle geleyim dedi:) kv ve kp e gerek kalmadı yani:)) aslında gelmelerinde bi sakınca yok tabi, hatta gelip annemin yaptığı fedakarlığın da kıymeti anlasınlar diye düşünüyordum. Ama gerek kalmadı.

Bugün misafir ağırlama günün senin, belli oldu şekerim. Kolay gelsin sana. E akşama hazırladığın şeylerden koy işte.

hadi gözün aydın, yine gönlüne göre oldu

endişe etme canım. siyah elbise mi giyiyorsun bilmiyorum ama
üzerine kulakların delikse mutlaka büyük sallantılı küpeler al. göz doldurur. başka şeyler takmasan da olur yani.
ve eyeliner kullan

sonuna kadar da durmazsınız zaten. takıdan sonra sıvışabilirsiniz

ayşecik uyudu ben de yatayım dedim ne mümkün.
altına yapmış uyumadan evvel, kalktım onu değiştirdim. Allahtan uyanmadı.
sonra tam daldım, telefon çaldı.
bi daha da yatamadım, işte bu durumda sinir oluyorum. :99:

kalktım, yemeklerimi yaptım. eşim aradı geliyormuş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…