teşekkürler hepinize evet anacığımla babacığım ben ve kocacığım nöbetleşe çocuk bakıp kutu yapmaya çalışıyoruz
bir arkadaşım bakıcı ile 17 ye kadar anlaşmıştım 17 den önce eve gitmiyorum çünkü hemen arazi olacak yer arıyor diyordu...yazılıları bile okulda okurdu...
Sağol canım ben de h&m uygun fiyatlı diye okumuştum bir yerlerde de gerçekten doğru mu diye merak ettim
Size de geçmiş olsun canım sağol, bir de ilaçlarını içirebilsem, küçüklere ağlarken falan tıkıştırıyorsun bir şekilde , bu boydakilerle baş etmek daha zor
Allah bir kolaylığını verir inşaAllah, sıkıntı olmadan bir çaresini bulursunuz ...
Geçmiş olsun cnm , Allah acil şifalar versin...
Tam elbise ile aynı ton zümrüt yeşili şal var elimde, en kötü ihtimal onu kullanırım..
Yoooo zaten istesem de o kadar süslü olamam da, maşaallah ben kısacık boyumla babet giyerken, uzun bayanlar bile platform topuk ev ayakkabısı giyince kendimi tıfıl hissediyorum , bu sefer süs olarak bi topuklu kesin götürmeliyim o kadartakıyı hiç sorma ; ayaklı kuyumcu gibi geziyorlar, küçüklük hayalim şıkır şıkır sıra sıra bilezik yüzükler ama şimdi asla yüzük küpe ve bileklik dışında takamıyorum (;
Sağol cnm fikir için ,
Hafif makyaj yapıyorsa takan kişi, esasında beyaz tenlilere de yakışıyor o tonlar, hele Kaş göz kara, ten beyazsa
Sağolasın canım , vizon rengi şu an elimdeki renkler içinde en uygunu..
Oo pasparlak benteşekkür ederim fikrin için canım ve evet evet kiremit daha hoş olabilir..
Hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz, sağlıkla huzurla oturursunuz inşaallah
Bebeğin dans edişine mi bakacaksındansını bilmem de şarkısı gangam Style olabilir
Jipe kalırsa ben de bakayım , güzel olur minişlere
:) algıda seçicilikUyu uyuz Efe uyuuuuuuuuu. Adet olcam; başım ve karnım ağrıyor. Oğlum ise eğlencenin doruklarında!! Az önce facede iki arkadaşımın fotosunu gördüm. Bi tanesi düğüne gitmiş ve çocuk orda uyuyo!! Diğerinin ise kardeşi gelmiş bebekleri ile ama oynayamamışlar çünkü ana kucağında uyumaya devam etmiş!! Allah'ım sağlık sıhhat versin de uyku dağıtılırken benim kuzum neredeydi?? Bana da yazık beaaaaaaaaaaa!! :)
Gangam değildir diye düşünüyorum çünkü elinde halay mendili var :) jipi şimdiden alalımki ilerde istemesinnnnn :)
Aslında turuncunun çok ağır ve güzel tonları da var ama sanırım kiremit tarzına daha uygun
Kesinlikle; nerde gürültülü ortamda uyuyan bi velet görsem sinirim bozuluyopamuk helva evet canım hafif makyajla iyi olur. bir de zarif bir altın kolye
:) algıda seçicilik
jip dediğin akülü olanlardan mı
biz de almıştık ya kereme araba, çok nadir bindirebiliyoruz ama neyse ki 10 yaşına kadar yolu var:)
Geçmişler olsunnnnnn :/Ana oğul sümüklüyüz bizzzz:2:
Sanırım oğluştan bana geçti annemde koyun koyuna yattık o biraz hasta gibiydi ben de perte çıkmak üzereyim ağlaya ağlaya zorla uyuttum ben de yatıyım hemen ki sabah erkenden kalkıyo
ben böyle değildim yaa
biri bana beddua etti
hiç dinlenemedim kaç gündür
şimdi de buzdolabı bozuk.. servis geldi "fişini çekin dolabın, 2 gün sonra gelip bakıcaz" dedi
akşam yemeğinden sonra bir de buzluğu boşalttım çoğu şeyi kv nin buzluğuna yolladım
kalanlardan ;
kıymalı kuru fasulye yemeği yaptım,zaten yarın temizlikçi gelecek diye
böreği fırına attım pişirdim
çok fazla üzüm yaprağı vardı birazını yolladım. birazı kaldı. şimdi de iç yaptım onları sarıyorum
yarın da temizlik var ütü yaparım
kızım senin ikinci çocuğun var ya, çok sakin, uyumlu bi çocuk olacak.Uyu uyuz Efe uyuuuuuuuuu. Adet olcam; başım ve karnım ağrıyor. Oğlum ise eğlencenin doruklarında!! Az önce facede iki arkadaşımın fotosunu gördüm. Bi tanesi düğüne gitmiş ve çocuk orda uyuyo!! Diğerinin ise kardeşi gelmiş bebekleri ile ama oynayamamışlar çünkü ana kucağında uyumaya devam etmiş!! Allah'ım sağlık sıhhat versin de uyku dağıtılırken benim kuzum neredeydi?? Bana da yazık beaaaaaaaaaaa!! :)
oy oy ooyyy.. siz de kaptınız demek şifayı.Ana oğul sümüklüyüz bizzzz:2:
Sanırım oğluştan bana geçti annemde koyun koyuna yattık o biraz hasta gibiydi ben de perte çıkmak üzereyim ağlaya ağlaya zorla uyuttum ben de yatıyım hemen ki sabah erkenden kalkıyo
kendine fazla yükleniyorsun bacım.ben böyle değildim yaa
biri bana beddua etti
hiç dinlenemedim kaç gündür
şimdi de buzdolabı bozuk.. servis geldi "fişini çekin dolabın, 2 gün sonra gelip bakıcaz" dedi
akşam yemeğinden sonra bir de buzluğu boşalttım çoğu şeyi kv nin buzluğuna yolladım
kalanlardan ;
kıymalı kuru fasulye yemeği yaptım,zaten yarın temizlikçi gelecek diye
böreği fırına attım pişirdim
çok fazla üzüm yaprağı vardı birazını yolladım. birazı kaldı. şimdi de iç yaptım onları sarıyorum
yarın da temizlik var ütü yaparım
götür ya, efeye de kep takıp foto çektirirsinYarın güya boş günüm ama okulda yıllık fotoları çekilecek diye okula gitmeliyim. Bi de 9dan beri okuttuğum çocuklar da kepli foto çekinmek istiyorlar yarın. Efe coşmazsa gelirim inşallah dedim. Onu da getirin dediler. Düşünsenize öğretmenlerin toplu fotosunda kucağımda Efebi de a101e jip geliyomuş büyüklüğüne bakıcam, bi de oynayan bebek onun da oynayışına bakıcam :) nfk senin suzana benziyo olabilir. Sahi Ayşecim korkuyo mu hala ondan?? :) çamaşır ve ütüyü saymıyorum; malum yolculuk var. Bi boş günüm de tv karşısında geçse...
Bugün eve geldim 3:30 gibi. Teyze diyoki şaka yollu "Efe annen uğraşsın senle ben yoruldum". Ben de döndüm şaka yollu dedimki "evet Efe annen oyun oynayıp geldi ya uğraşsın". Hemen çevirdi tabi. Benim zaten cılkım çıkıyo okulda. Eve gelince yarım saat dinlenebilsem kına yakıcam bi yerlere.. :)
sağol canım. taşınıyorsunuz demek, Allah kolaylık versin.bu arada tüm hastalara geçmiş olsun diyorum nfk arya....
arya bu idrar yolu fobi oldu bende...bizim kız ne zaman huysuzlansa tahlil yapmak geçiyor aklımdan...
kızlar biz geçtiğimiz günlerde bir ev aldık hayırlısıyla ve cumartesi taşınıyoruz..bayramı evimizde karşılayacağız inşallah ama ortada hala 3 koli var bakalım nasıl toparlanacağız benim bebelerle...
okul ve idare bazı durumlarda gerçekten idareci olmalı...bugün gittim ve 2 gün izin aldıım taşınacağım toplanacağım dedim ve hiç sorun olmadı hem de bayram üstü...bizim çok mu hoşumuza gidiyor izin istemek ihtiyacımız var ki istiyoruz anlayışlı olmalılar...anlayışlı olmayanlara yasal haklar kullanılmalı valla gönder raporu curcuna görsün gözü...
tembel gacılarTembel topiğimmmmmmmmmm :)
demek bütün hanımlar şıkır şıkırSağol canım evet , ama sarının tonları bana gitmiyor ya da ben yakıştıramıyorum kendime , ya vizon ya krem ikisinden birisini seçmeliyim, Antep'e gidiyoruz kolay mı, bütün hanımların maşa'Allah'ı oluyor şıkır şıkırbilezikler allar pullar.. en sönük ben kalıyorum her sene
inş yolunu bulur, planladığınız gibi gidebilirsiniz canım..bayramda kayseriye gidiyoruz nasipse ama müdürüm yüzünden biletlerin gününü değiştrmeye çalışıcaz gibi canım sıkıldı. dün yanına gittim biletlerimizin perşembe akşamdan - ptesi geceye olduğunu söyledim o iki gün için sevk alıcam dedim. izin veremem falan dedi ptesi curcuna olacağını söyledi. iki sevk arası çalışmak gerekiyor diye bi şi varya ben onu doğumdan sonra hiç sıkıntısız geçen yılki okulumda kullanmıştım idare etmişlerdi Allah razı olsun. nereye geldim ben ya! hiç yaramadı bu yılki okulum öğretmen arkadaşlar bilginiz var mı ben bu cuma ve bayram sonrası ilk ptesi tekrardan sevk alabilir miyim? sıkıntı olur mu:44:
çok güzel anlattın yaa, şahsen ben çok iyi anladımzaraya göre uygun canım lcw'ye göre pahalınekadar açıklayıcı oldu degilmi? fiatlari hatırlamıyorum. . a.kerem uyumasaydi bakardim etiketlerine
bi hasta daha, canım benim geçmiş olsun.Selamlar herkese,
Sezonun ilk gribini oldum:) Bal limon ve bitki çayları eşliğinde günü geçiriyorum.
Okuduğum kadarıyla herkes iyi, çok şükür. Aklımda kalnlar,
Nfk, geçmiş olsun. Ameliyattansa, ilaçlı tedavi daha iyi bence. İnşallah ilaçlar çabuk tesir eder.
altın da hardal da güzel duruyor bence beyaz tenlide. altının çok açık tonu değilse sende de güzel durur eminim.canım ben de çok beyaz tenliyim ; sarı da hiç kullanmadığım bir renk aynı sebepten dolayı:) yalnız bu elbise için başka seçenek yoktu,koyu bir sarı zaten. hardala çalıyor. düşündüm ki ,sarışınlar da beyaz tenli! :)
bir de tarçın rengi şalım var. ikisinden birini seçeceğim artık:)
inş kızçeye de istediğin gibi bayramlığını alırsınız.zara çok güzel hele bebek giyimbende h&m den aldım oğlusa.. kiza alamadım neyazikki arife gününe kaldık. giderbilirsek erkenden gidip alacağız.
ıhlamur bal limon yüklen bacım, birkaç güne iyi olur inşşşKızım dün sesi kısık , boğuk boğuk öksürerek geldi okuldan , sabah babası ile Dr.a gittiler, salgınmış, antibiyotiksiz atlatacak inşaallah , kardeşine bulaşmadan geçiririz umarım ...
bizımla değılsın diyosun yaniBende bu hem ucuz hem kaliteli alışveriş yapanlara kılım! Şuan sana da sinir oluyorum!!!!
herkese günaydın diyorum
bugün benim doğum günüm
öğleden sonra işten izin alıp çıkmak istiyorum bakalım kısmet
herkese günaydın diyorum
bugün benim doğum günüm
aldığım elbisenin üzerinde 'yıkamayınız, ütülemeyiniz ve kuru temizleme yapılmaz' yazıyor.
bi de nasıl temizleyeceğimizi yazsalardı ya, manyaklar mı ne?!
herkese günaydın diyorum
bugün benim doğum günüm
Sinirlerim çok bozuk. Bu teyze olayı beni gerim gerim gerdi. Allah razı olsun iyiliğinden ama biçok şey de çok bunaltıcı kültür ve eğitim bukadar farkılı olunca...
Bi ara oğlumdaki böbrek kanalı genişlemesinden bahsettim size sanıyorum. Karnımdayken görülmüştü sonra da ultrasona gittik sürekli. Biri tam kapandı ama diğeri henüz kapanmasa da küçüldü. Üç ay kadar önce 6mmye düşmüştü. Çok sevinmiştim. Bugün yine gittik. 10mm olmuş. Gerçi cerrah da çocuk dru da bu kadar milimetrik farkların önemli olmadığını, çocuk büyüyünce organı da büyüdüğü için bunun normal olduğunu söylüyorlar ama benim yine de moralim bozuldu. Ben bu da kapanmıştır ümidi ile gitmiştim. Neyse arabaya bindim oğluşla teyze sordu etti. Nolcak tuzsuz mu versek iyice falan dedi. Sanırım dedim. Aradan biraz zaman geçti. "Annem çok kötü durumda. Sanırım kötü şeyler olacak. Hiçbişi yoktu kadının niye böyle oldu" diye konuşmaya. Benim zaten kafa gitmiş ve bunalmışım. O da o an kendi derdini sıkıştırıyo araya. Dedim niye kötü düşinüyosun;70 yaşına kadar kadına hiçbişi olmamış maşallah, şimdiden sonra da çok kötü birşey olmaz inşallah. Yok diyo işte şişiyo, yiyemiyo kesin kötü bişi var. Ya dedim doktora gitmişler, inşallah sonuçlar bi gelsin sonra belli olur. Anlayana... Başıma iyice ağrılar girdi. Zaten adet de oldum onun da gerginliği var. Neyseki evden çıkıcam oğluş uyusun ve foto çekimlerine gidicem. Kafam dağılsın. Nefret ediyorum insan kendisi ile uğraşırken başkasının araya kendini sıkıştırmasından!!! Bi de annesi iyice rahatsızlanır da ona bakması gerekirse ne yaparız hiç bilmiyorum... Allah'tan herşeyin hayırlısını istemeli... Sonuç olarak anası veya kvsi çocuğa bakanlar, ailesi ike aynı şehirde olanlar çooook şanslı
aldığım elbisenin üzerinde 'yıkamayınız, ütülemeyiniz ve kuru temizleme yapılmaz' yazıyor.
bi de nasıl temizleyeceğimizi yazsalardı ya, manyaklar mı ne?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?