Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

teşekkürler hepinize evet anacığımla babacığım ben ve kocacığım nöbetleşe çocuk bakıp kutu yapmaya çalışıyoruz

Çok eğlenceliiii :)

bir arkadaşım bakıcı ile 17 ye kadar anlaşmıştım 17 den önce eve gitmiyorum çünkü hemen arazi olacak yer arıyor diyordu...yazılıları bile okulda okurdu...

Oğluşa kıyamıyorum şuan yoksa çok mantıklı. Evde iş yapmak mümkün değil...

Gangam değildir diye düşünüyorum çünkü elinde halay mendili var :) jipi şimdiden alalımki ilerde istemesinnnnn :)

Aslında turuncunun çok ağır ve güzel tonları da var ama sanırım kiremit tarzına daha uygun

Uyu uyuz Efe uyuuuuuuuuu. Adet olcam; başım ve karnım ağrıyor. Oğlum ise eğlencenin doruklarında!! Az önce facede iki arkadaşımın fotosunu gördüm. Bi tanesi düğüne gitmiş ve çocuk orda uyuyo!! Diğerinin ise kardeşi gelmiş bebekleri ile ama oynayamamışlar çünkü ana kucağında uyumaya devam etmiş!! Allah'ım sağlık sıhhat versin de uyku dağıtılırken benim kuzum neredeydi?? Bana da yazık beaaaaaaaaaaa!! :)

pamuk helva evet canım hafif makyajla iyi olur. bir de zarif bir altın kolye
:) algıda seçicilik

jip dediğin akülü olanlardan mı
biz de almıştık ya kereme araba, çok nadir bindirebiliyoruz ama neyse ki 10 yaşına kadar yolu var:)

Ana oğul sümüklüyüz bizzzz :2:
Sanırım oğluştan bana geçti annemde koyun koyuna yattık o biraz hasta gibiydi ben de perte çıkmak üzereyim ağlaya ağlaya zorla uyuttum ben de yatıyım hemen ki sabah erkenden kalkıyo

ben böyle değildim yaa
biri bana beddua etti
hiç dinlenemedim kaç gündür
şimdi de buzdolabı bozuk.. servis geldi "fişini çekin dolabın, 2 gün sonra gelip bakıcaz" dedi
akşam yemeğinden sonra bir de buzluğu boşalttım çoğu şeyi kv nin buzluğuna yolladım
kalanlardan ;
kıymalı kuru fasulye yemeği yaptım,zaten yarın temizlikçi gelecek diye
böreği fırına attım pişirdim
çok fazla üzüm yaprağı vardı birazını yolladım. birazı kaldı. şimdi de iç yaptım onları sarıyorum
yarın da temizlik var ütü yaparım

Kesinlikle; nerde gürültülü ortamda uyuyan bi velet görsem sinirim bozuluyo

Yok canım ya oyuncak araba bildiğin çek bıraklı :)

Geçmişler olsunnnnnn :/

Kızzzzzzzzzz ,Allah'ım sana güç kuvvet versin. Kendine de dikka et valla bak bayram üzeri hasta olma.

Herkese günaydın. Güzel bir gün diliyorummmmmmmmmm :)

Dünden beri nette sorun var. Tam girip sana geçmiş olsun yazıyorum gönderemiyorum sonra girdiğimde unutuyorum inşallah en kısa zamnda iyileşirsn canımmmmm.

günaydın canlar..
sanıyorum bugün hava dünkü gibi güzel olacak.
oruçluyum ama ayşeciği çıkarıcam inş
bi de akşama ne pişiricem sorunsalı var, :111:

kızım senin ikinci çocuğun var ya, çok sakin, uyumlu bi çocuk olacak.
yedireceksin kendi uyuyacak. kendi kendine oynayacak. ama diliyorum, hayırlısıyla inş kız olsun.
evde eşitlik sağlansın

oy oy ooyyy.. siz de kaptınız demek şifayı.
canım, geçmiş olsun. mümüklü oğlunla inş çabucak iyileşirsiniz

kendine fazla yükleniyorsun bacım.
gereği var mı? sen kaplıcayı düşün, nasıl rahatlayacaksın, dinleneceksin, ooooh!!!

götür ya, efeye de kep takıp foto çektirirsin

a101 de bize çalışıyor ya, her hafta güzel oyuncaklar, bebek ihtiyaçları
bizim suzan aslında tatlı bi bebek. müziği ve dansı aslında görüntüsüyle acayip çelişiyor.
müziği hoptek :86: ve evet eskisi kadar olmasa da hala korkuyor :76:

bakıcı teyzenin özgüven sorunu var ama, bazen arada güzel bomba patlatıyor yani
efe onu yormuş olabilir, ama madem annen geldi seninle o ilgilensin ne demek..
hatır gönül bakiyor sanki, pöfff

sağol canım. taşınıyorsunuz demek, Allah kolaylık versin.
ev taşımak zaten zor, iki bebeyle daha zor olacak. ama gönüllü yardımcıların var
bi de nakliye işini nasıl yapacaksınız? bazı şirketler çok komplike ve profesyonel çalışıyor.
özel eşyalarını sen topluyorsun. geri kalan herşeyi onlar paketleyip taşıyor.
fiyatı biraz tuzlu, ama çok rahat ediyorsun..

Tembel topiğimmmmmmmmmm :)
tembel gacılar

demek bütün hanımlar şıkır şıkır
senin süssüz halin bile sollar bacım onları, hıh!!!

inş yolunu bulur, planladığınız gibi gidebilirsiniz canım..
zaraya göre uygun canım lcw'ye göre pahalı nekadar açıklayıcı oldu degilmi? fiatlari hatırlamıyorum. . a.kerem uyumasaydi bakardim etiketlerine
çok güzel anlattın yaa, şahsen ben çok iyi anladım
bi hasta daha, canım benim geçmiş olsun.
ben de bal limon, ıhlamur, ısırgan atlattım. inş çabucak iyi olursun. iyi dileklerin için teşekkür ederimmm

altın da hardal da güzel duruyor bence beyaz tenlide. altının çok açık tonu değilse sende de güzel durur eminim.
ben de beyaz tenliyim ya, ordan biliyom :82:

zara çok güzel hele bebek giyim bende h&m den aldım oğlusa.. kiza alamadım neyazikki arife gününe kaldık. giderbilirsek erkenden gidip alacağız.
inş kızçeye de istediğin gibi bayramlığını alırsınız.
şimdi küçükler tabi, iş kolay. büyüyüp hep birlikte alışverişe gidince ne olacak bilmem.
ben onu istemiyorum, şunu beğenmedim. dolaş dur

Kızım dün sesi kısık , boğuk boğuk öksürerek geldi okuldan , sabah babası ile Dr.a gittiler, salgınmış, antibiyotiksiz atlatacak inşaallah , kardeşine bulaşmadan geçiririz umarım ...
ıhlamur bal limon yüklen bacım, birkaç güne iyi olur inşşş
Bende bu hem ucuz hem kaliteli alışveriş yapanlara kılım! Şuan sana da sinir oluyorum!!!!
bizımla değılsın diyosun yani

Son düzenleme:
herkese günaydın diyorum

bugün benim doğum günüm
öğleden sonra işten izin alıp çıkmak istiyorum bakalım kısmet

herkese günaydın diyorum

bugün benim doğum günüm
öğleden sonra işten izin alıp çıkmak istiyorum bakalım kısmet

canım benim, biricik şeker portakalımmm, yeni yaşın hayırlı olsun.
ailen ve sevdiklerinle nice yıllara inş..

nasıl midem bulanıyor.
oruçluyum ya, benim kuduruk nefis başladı hemen debelenmeye

aldığım elbisenin üzerinde 'yıkamayınız, ütülemeyiniz ve kuru temizleme yapılmaz' yazıyor.
bi de nasıl temizleyeceğimizi yazsalardı ya, manyaklar mı ne?!

Son düzenleme:
Sinirlerim çok bozuk. Bu teyze olayı beni gerim gerim gerdi. Allah razı olsun iyiliğinden ama biçok şey de çok bunaltıcı kültür ve eğitim bukadar farkılı olunca...
Bi ara oğlumdaki böbrek kanalı genişlemesinden bahsettim size sanıyorum. Karnımdayken görülmüştü sonra da ultrasona gittik sürekli. Biri tam kapandı ama diğeri henüz kapanmasa da küçüldü. Üç ay kadar önce 6mmye düşmüştü. Çok sevinmiştim. Bugün yine gittik. 10mm olmuş. Gerçi cerrah da çocuk dru da bu kadar milimetrik farkların önemli olmadığını, çocuk büyüyünce organı da büyüdüğü için bunun normal olduğunu söylüyorlar ama benim yine de moralim bozuldu. Ben bu da kapanmıştır ümidi ile gitmiştim. Neyse arabaya bindim oğluşla teyze sordu etti. Nolcak tuzsuz mu versek iyice falan dedi. Sanırım dedim. Aradan biraz zaman geçti. "Annem çok kötü durumda. Sanırım kötü şeyler olacak. Hiçbişi yoktu kadının niye böyle oldu" diye konuşmaya. Benim zaten kafa gitmiş ve bunalmışım. O da o an kendi derdini sıkıştırıyo araya. Dedim niye kötü düşinüyosun;70 yaşına kadar kadına hiçbişi olmamış maşallah, şimdiden sonra da çok kötü birşey olmaz inşallah. Yok diyo işte şişiyo, yiyemiyo kesin kötü bişi var. Ya dedim doktora gitmişler, inşallah sonuçlar bi gelsin sonra belli olur. Anlayana... Başıma iyice ağrılar girdi. Zaten adet de oldum onun da gerginliği var. Neyseki evden çıkıcam oğluş uyusun ve foto çekimlerine gidicem. Kafam dağılsın. Nefret ediyorum insan kendisi ile uğraşırken başkasının araya kendini sıkıştırmasından!!! Bi de annesi iyice rahatsızlanır da ona bakması gerekirse ne yaparız hiç bilmiyorum... Allah'tan herşeyin hayırlısını istemeli... Sonuç olarak anası veya kvsi çocuğa bakanlar, ailesi ike aynı şehirde olanlar çooook şanslı

başka insanlarla ugrasmak çok zor..oyle deme her annede bakmıyor yani benim annem mesela sürekli bakmaz.
kendi derdini anlatırken başkalarının kendilerini katmalari yokmu şu sıralar çok yaşıyorum ben.
sürekli kucakta çocuk taşımaktan sırtımda bi ağrı var.. bunu kime söylesem onların da biyerleri ağrıyor muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…