Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ne diyeyim şimdi aminmi desem
canım oğlan için sadece küçük bi park var kerem yanımızda olmadığı icin girmedik. kızlar için bir çok şey var ama asıl eğlence büyükler için olanlar özellikle viking.. yanlız hafta sonu ve tatillerde gitmemek gerek biz sabah çok erken ordaydik herseye çok rahat bindik.. daha sonra kalabalık oldu bi adalet kulesini yarim saat beklediler.. trenede binemedik çok sira vardı.. cocuk oyuncaklarında çok sıra olmuyor..
evet canım bende chescake mi yapsam diye düşündüm saat 4:30 da gelecekler.. sizde ev ziyaretleri oldu mu?

canım 2 yaş grubuna pek bir sey yok. kendiniz için gidebilirsiniz ondada yaninizda birileri olmalı ki bebegi birakabilesiniz. kesinlikle çok eglenceli bir yer tavsiye ederim..
3 cesitten fazla yapmayacağım sanirim 1 saat kalıyorlar. .

evet canım bende chescake mi yapsam diye düşündüm saat 4:30 da gelecekler..

canım, ben senin yerinde olsam hiiç kendimi yormam.
cheesecake çok güzel bi ikram ama zahmetli. sadece tatlı vereceksen olabilir ama.
zaten veli ziyaretleri kısa oluyor bildiğim kadarıyla..

Nfkcım bende kıl oluyorum öyle tiplere yaww bi ilginç hareketler ıyyyk
ben de bugün niyetliydim dışarı çıkarmaya ama babası işe gitmeden uyuya kaldı bana da zor geldi şu anda da uyuyo hava artık iyice soğudu yarına kaldı artıkçççç
Elifnaz ben de vialanda gitmek istiyorum merak ediyodum hatta indirmizim de var 40 lira olucak bu ay sonuna kdr gidersek ama benim de çocugu birine bırakmam lazım birlikte binemedikten sonra eşimle ne kıymeti var dimiii ,
Pembiş senin de yolculuk sıkıntılı geçse de dçnüşte olsın insana güzel geliyo değişiklik ohh sefan olsun
ay ben balık beyinli oldum diğer yazcaklarımı hatırlayamadım alıntı yapmazsam böyle olur işte...
Bu arada hala araba bulamadık bu hafta sonu da doğum yapan ark.ımın mevlidi var gitmek de istiyorum ama tekrar bi otobüs yolcuşugu yapamam sanırım netsem bilemedim...
Hee elifnaz sen de herşeyi hazır al gitsin aaamaaaan

Bence gitmekle çok iyi etmişsiniz. Boğaz çok güzel yaaaaaaaaa.

Herkesin dediği gibi topiğin ıslak kekini yap tatlı olarak. Kaç kişi geliyorlar bilmiyorum ama tavada börek yapabilirsin bugünden hazırlayıp. Salata da benim geçen yaptığım közlenmiş biberliyi yap valla herkes çok sevdi üstelik herşeyi hazırdı :)

Hakkaten çok ihmal ediyosun. Anca gez toz!! :)
Ayağını doktora gösterin ama gerekirse bikaç doktora gösterin. Bi de ayakkabı olarak spor markaları öneriyormuş doktorlar.

ne güzel deniz havası iyi gelmiştir salata fotonu gördüm lezzetli görünüyor. .

gözünüz aydın canım..

Salatanın iki özelliği var anladığım kadarı ile. İçinde herşeyin olması bi de süslü kesilmiş olması :)
Sağol canımcım.

Salata güzeldi valla. Balıkları çekemedim çünkü gelir gelmez daldık :)
Ay inşallah herşey onların dediği gibi iyi gelişir canım.

İşte böyle kendini kurnaz sanan salakların çocuklarından da bişi beklemeyeceksin ilerde!! Benim çocuğum iyi olsun da gerisi nolursa olsun modundalar resmen. Yazık valla....

Sen burdan az daha uzak kal daha neler unutucan :)
Evet canım hava değişikliği iyi geldi.
Arabayı hemen almamak normal yani sonuöta herkes kazıklama peşinde; iyi araştırmalı.

Evet, ben de aşırı kalabalık olacağını tahmin etmiştim, oğlanlar biraz daha büyüsün, vialand da biraz da popülerliğini yitirsin öyle gidelim biz madem istanbulun bu aşırı kalabalıklığından şehri terk edesim geliyor bazen
Biz de geçen yıl yapmadılar ev ziyareti , bu yıl da veliler kendi aranızda toplaşın beni de çağırın dedi öğretmen , ama herkese uyan günü bulmak zor , şimdilik bir aktivite yok yani..
Chesscake iyi fikir, cafe pepela/ kahvaltılıklar kategorisinde bir "brownie cheescake" var , hem yapımı basit hem nefis oluyor, hep yaptığın bir tarifin yoksa tavsiye ederim kesinlikle
Okul çıkışı gelecekler aç olurlar muhtemelen , börek ve salata ile de tamamlayınca süper menü olur, kolay gelsin şimdiden

Tarife baktım valla güzel görünüyoooooooo

sağolun kızlar böreği madonun su böreği var ondan alabilirim. tatlı browni chescaceolabili. . tarif güzel görünüyor.

Ayıp valla kimse bişi yazmamış!! :)

Elifnazım valla madonun ürünleri süper oluyo. Bence tatlıyı da hazır alabilirsin. Salata yaparsın bi. Üç çocuk var kızım sende!! :)

huuu!! nerdesiniz akşam tayfası?
busmai, pembiş, özlem, neyneyse..

Ayyy sormayın başımıza ne geldi .(Eşimle barıştık bu arada.)Akşam eşimle forum avm'ye gitmeye karar verdik. Aden'e bez alacaktık.Bir de evde biraz para vardı onu bankamatiğe yatıralım dedik. Neyse gidince eşim parayı yatıralım dedi.Parayı yatırdık.Biraz gezdik.Sonra kipa'ya girdik.Alacaklarımızı alıp kasaya geldik.Eşime ben çıkayım sen gel dedim.Neyse biz çıktık, eşim de bir iki dakika sonra geldi.Sonra arkamızdan bir çift geldi.Kızları Aden'in peşinden koşmaya falan başladı.Bunlar da bize kaç aylık gibi çocukla ilgili sorular sordular.Ben de adam bir tuhaf geldiği için biraz mesafeli durdum ama kadınla konuştum.Sonra arabaya bindik.Eşim cüzdanının olmadığını fark etti.Birden o adam aklıma geldi ama eşime pek yaklaşmadığı için eşime bir şey demedim. Eşim kasada unuttum herhalde diyerek hemen kipaya döndü.Alışverişin üzerinden sadece 10 dak. geçmiş.Bizden sonra tek müşteri o çift.Daha doğrusu eşim ödeme yaparken o adam orada.Bizden sonra ödeme yapıyorlar.Bir ara eşime çok yaklaşıyor sırada.Maalesef kamera yakın çekim yapmıyormuş. Kasayı ayrıntılı göstermiyor.Adamın günahını da almak istemiyoruz tabi ama.Hemen bütün kartları iptal ettirdik.Allah'tan hemen fark ettik.Adiş'in nüfus cüzdanı da gitti.Eşimin ehliyeti.Eşim daha geçenlerde bir konu oldu da ülkenin yarısı soyguncu olmuş dedi.Ben de çok canım abartma demiştim.Ya nasıl oluyor da kimse bulmuyor.nEYSEKİ İÇİNDE SADECE 90 TL VARDI.bİR DE PARAYI DAHA ÖNCE YATIRMASAYDIK.

Her şeye rağmen gezmek iyidir ya.

Ah canım ya şok olarak okudum!! Büyük geçmişler olsun. İyiki çok bi paranız gitmemiş. Cüzdanı sağa sola bir yere atarlar mutlaka da nasıl bulacaksınız...? En siniri de okadar kimlik ve kartı yenilemek malesef :/ Allah'ım daha beter olaylardan korusun..

Günaydınlar herkeseeeeeee. Bugün bana hiç perşembe gibi gelmiyor nedense...? Güzel bir gün olsun :)

ozlemcr çok geçmiş olsun ,nasıl da el çabukluğuyla alıyorlar cüzdanları hayret ediyorum, işin acısı Kabenin dibinde bile hırsızlar var ne kadar Allahtan korkmaz insanlar.. neyse ki çok paranız yokmuş yanınızda
eşinle ilgili durumda da eşinin bebeği götürmesi senin için iyi olmuş ama benim eşim de sabahları kalkınca çok uyuz oluyor

dün çarşıdan kendime güel ciciler aldım, deichmann dan çook şeker bi bot aldım; 29 tl ydi. 100 tl den düşmüş. tek kalmış. iç dış deri, yarım bot, bilekte bittiği yerde de kürkü var,topuklu. bayıldım. eve gelince eşime gösterdim,tepkisi: "bu botu giyemezsiiiinnnn!!!!"
çok dikkat çekiyormuş; ben de çok sinirlendim konuşmuyorum şu an
bence hiç gitme ;mevlütler çok kalabalık oluyor ben sevmiyorum
ortopedik ayakkabı giydirebilirsin bence
bizimki de kadınlardan korkuyor
sağol canım önerin için ama eşim kıyafet al dedi ben de koton dan 5 yaşındaki kızına bir kazak ve yeni doğan oğluna bir hırka aldım,çok şık şeyler var kotonda

oyuncaklarına elletmeyen çocuklara ben de uyuz oluyorummm
geçen gün bi kız vardı keremle baya ilgilendi bana diyor ki
"bebeğiniz çok tatlıymış.. bisikletimle biracık oynamasına izin verebilirim" :) çok mutlu oldum
hahha bırakıcan moklu moklu gezsin
sorma ya hem temizliyoruz hem de rahat durmuyorlar

kızlar ben bu gece istanbula uçuyorum; biraz ani oldu. annem ve babamla gidiyorum inşallah
ama sizinle buluşmaya vaktim olmaz sanırım amcamları teyzemleri falan dolaşırız bi de doğum yapan kuzenime gidicem bana dua edin inş güzel geçer, bebek arabasını da götüreceğim inş sorun olmaz uçakta

günaydın

nasılsınız?

oğlumun vücudunda döküntüler çıktı.

dün dr götürdük .alerji olabilir dedi.

losyon verdi.bugün daha iyi...

ozlemcim, cok gecmis olsun.. Artik kimseye guven olmuyor. Her zaman tedbirli olmak lazim.. Yine Adenin hurmetine toplu paraniza bi sey olmamis. Kimlik ve ehliyeti tekrar cikarmak angarya olacak ama saglik olsun. Caniniz sagolsun..

guzel gunlerde kullan canim.. Esinden veto yemissin ama zamanla yumusar.. Bence suan surat yapip uzatma, sen isini bilirsin..

Benim esim de topuklu giymeme izin vermiyor. Ki bi tane topuklum var. O da gayet usturuplu ve sik. Dikkat cekiyor disarda giymen uygun deil diye uyardi, bakti yine giyiyorum. Rica ediyorum bi daha giyme dedi. Ben de giymiyorum. Cunku kiyafetlerim dahil biseyime karismaz. Karisilmasina da musade etmem. Cunlu nerde ne giyecegimi bilirim. Zaten oyle bi meyli de yok. Lakin bu konuda kredisi var. Ama kadinlar arasi kina gibi toplantilarda giyebiliyorum..

Kotonda bebekler icin cok secenek yok dq cocuklar ozellikle kizlar icin harika seyler var. Yalniz bana pahali geliyor...

İstanbula geliyorsun demek, ohh ne guzel. Zamanim olmaz diyorsun ama marmaray varrrr. Dun karakiz almis ecosu daha once geldiginde bulustugumuz avm ye gelmis yine de aklinfq olsun derimm

günaydın

nasılsınız?

oğlumun vücudunda döküntüler çıktı.

dün dr götürdük .alerji olabilir dedi.

losyon verdi.bugün daha iyi...
gecmis olsun canim.. Butun vucudunda mi cikti? İns krem iyi gelir..

Ayıp valla kimse bişi yazmamış!! :)

Elifnazım valla madonun ürünleri süper oluyo. Bence tatlıyı da hazır alabilirsin. Salata yaparsın bi. Üç çocuk var kızım sende!! :)

tatliyi bugün yapmayı düşünüyorum bakalım yetismezse oda mecbur hazır olacak. yada kolay bi kek yaparım salata değilde buzlukta sarma var onu çıkaracağım. yarin temizlikcide gecelecek yoksa ben yetistiremiyorum günlük işlerimi bile .. bizim eve bi düzen şart. .temizlikci hergün yarım gün gelse nekadar ister acaba:26:

günaydın hayırlı günler

özlem canım çok geçmiş olsun allahtan parayı önceden yatırmışsınız yaa valla artık kimseye güven yok zaten :26:

busmaicanım istanbula geliyormuşsun ohh bir güzel gezin bakalım ayakkabını da güle güle kullan diycem çünküm sen giyersin onu

elifnaz hazır almak senin içine mantıklı sonuçta 3 çocuğun var yani bahanen çok

dün akşam eşim spora gitti melisa ile başbaşa kaldık ama bu sefer biraz daha mızmızdı sanki sürekli kucağımda durmak istedi soğanları beraber kucağımda doğrayıp yemek yapmaya çalıştım ama yemek güzel olmadı birde üstüne balonla oynarken sopasını alnının tam ortasına vurdu çizildi alnı üstüne birde banyo yaptırınca benim pilim bitti demiştim ki gece uyanıp 2 saat uyumayınca eşimi uyandırdım bende takat kalmadı biraz sen oyna azcık da ben uyuyim dedim oda tamam dedi yanına aldı melisayı pış pış yaptı çocuk uyudu
kızım dedim banamıydı kastı yani kötü bir gece geçirdim omuzlarım tutulmuş ağrıyor bugün bitermi acaba:26:

çok geçmiş olsun çok dikkatli olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…