Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın

nasılsınız?

oğlumun vücudunda döküntüler çıktı.

dün dr götürdük .alerji olabilir dedi.

losyon verdi.bugün daha iyi...

inşallah krem iyi gelir de çabuk geçer canım

aman zorlama kendini olmadı tatlıda hazır olur ne olcak
valla sana şart anacım yaa gerçekten insan nasıl işlerini yapsın ki bir konuş bakalım her zaman gelen biri ise biraz daha uygun fiyata gelebilir belki:44:

günaydın canım

demek karakızın buluşmamıza katılabilmesi için marmaray olması gerekiyormuş bileydik şimdi yapardık buluşmayı

Tarife baktım valla güzel görünüyoooooooo
Tam senlik bi tarif , mutlaka denemelisin kuzum
sağolun kızlar böreği madonun su böreği var ondan alabilirim. tatlı browni chescaceolabili. . tarif güzel görünüyor.
Neye karar verdin cnm , bu tarifte en zoru malzemeyi temin etmek, gerisi şip şak.. Sonuç süper oluyor , genelde yiyenler hazır mı diye soruyorlar..
Geçmiş olsun cnm, paranızı yatırmış olmanıza çok sevindim,
Insan çok üzülüyor , aman kimliklere hemen ilan verin, abimin cüzdanını çalan adam kimliğini resim değişikliği ile kullanıp kapkaça karışmış , avukatlarla zor kurtardı başını, çok fenalar çok..

Hayırlı olsun cicilerin cnm , topuklu bota veto yedin ha enişte yokken giyersin olmazsa
Hayırlı yolculuklar güzel bir istanbul turu olur inşaallah , bize de beklerim

günaydın

nasılsınız?

Geçmiş olsun kuzucuğa , ne yemişti ki her zamankinden farklı

Son düzenleme:

İyi yolculuklar canımmmmm. Güzel gezmeler olsun inşallah :)

Erkekler bilmiyorki kadınların ayakkabısına anca kadınlar dikkat eter

günaydın

nasılsınız?

Canım geçmiş olsun. Daha da iyi olur inşallah.

Bence sor bi. Yarım gün değil hergün iki saat gelse yeter bence.

Deneyeceğim bi ara inşallah

Günaydın kızlar, dün gece burnumun ortasına oyuncak kutusu ile vurdu oğlum , tam anlamıyla burnumun direği sızladı, şu an şiş bir burnum var,
Az sonra anneme bizim oğlanı görmek için gelecek olan misafirlere kek yaptım , nedense ortası bir tuhaf olmuş; top top, halbuki hamuru güzel de kıvam almıştı , inşaallah güzel olur sonuç
Yarın kahvaltıya arkadaşım gelecek ev çok dağınık, nereden başlasam bilemiyorum kalkıp halletmem gerek.
Hayırlı günler hepinize

Bana gelen teyzenin kızı kalıyor birisinin evinde, yarım gün okul çıkışı oraya gidip günlük işler , çocuklara çorba vs yapıyor, aylık 800 alıyor demişti .. Yarım gün sırf temizlik düzen için en az 400-500 isterler gibime geliyor .. Şöyle evin düzenini bilecek, tertemiz birisi denk gelse ne güzel olur gercekten ..

Oyyyyy nedir bu veletlerden çektiğimizzzzzz :)
Kolay gelsin şekercim.

Kek kabarıp taştı oysaki
İçinden ayırmıştım fırını temizlemekte çok eğleneceğizzzzz.

Ayy cnm benim ya olsun kurumadan temizlersen kolay çıkar inşaallah , üzülme..
Benim kek de bir tuhaf oldu ortası çöktü, bugün kek yapmak için uygun bir gün değilmiş demek ki

2 saatte olabilir aslında benim evim çok büyükte değil.. biraz daha deneyeyim eğer bu sekilde giderse bi konuşayım olmazsa

ben de buna kızıyorum ben sonuçta nerde ne giyeceğimi biliyorum. neyse bu sabah güzeeel bi kahvaltı hazırlamış ;barıştık
botlarımı iade etmemi söyledi ben de "hayır olmazzz, tamam dışarda giymiycem" dedim

marmaray olayını bilemiyorum :44:
kotondan 2 yaş aldım bebeğine, kalıbı küçüktü. pahalı değildi ya,birini 30 birini 35 tl ye aldım
sağol canım ben de kınada,özel günlerde falan giyerim diye düşünüyorum
hep öyle olur zaten ,garezleri bize; bugün biter biter de sen de bitersin
Kek kabarıp taştı oysaki
İçinden ayırmıştım fırını temizlemekte çok eğleneceğizzzzz.
fırını boşver şimdi kek oldu mu onu söyle
ben olsam gece toplardım nasılsa akşama kadar gene dağıtır veletler
üfff sorma sorma

Ayy cnm benim ya olsun kurumadan temizlersen kolay çıkar inşaallah , üzülme..
Benim kek de bir tuhaf oldu ortası çöktü, bugün kek yapmak için uygun bir gün değilmiş demek ki

Bence de yanlış zamannn yanlış insannn

Fırını boşver dersin tabi uzaktan!! :) gel bi de temizleyene sor neyseki temizleyip diğer kabı da attım fırına.
Kek iyi görünüyo. İyi derken üstü hindistan cevizi ile kapanınca adama benzicek :)

bayramda kotondan aldım kıza birdaha indirimden alırım
marmarayla mı gelmiş.. merak ediyorum bende bir gün binecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…