Ah canım ya şok olarak okudum!! Büyük geçmişler olsun. İyiki çok bi paranız gitmemiş. Cüzdanı sağa sola bir yere atarlar mutlaka da nasıl bulacaksınız...? En siniri de okadar kimlik ve kartı yenilemek malesef :/ Allah'ım daha beter olaylardan korusun..
Günaydınlar herkeseeeeeee. Bugün bana hiç perşembe gibi gelmiyor nedense...? Güzel bir gün olsun :)
ozlemcim, cok gecmis olsun.. Artik kimseye guven olmuyor.Her zaman tedbirli olmak lazim.. Yine Adenin hurmetine toplu paraniza bi sey olmamis. Kimlik ve ehliyeti tekrar cikarmak angarya olacak ama saglik olsun. Caniniz sagolsun..
günaydın hayırlı günler
özlem canım çok geçmiş olsun allahtan parayı önceden yatırmışsınız yaa valla artık kimseye güven yok zaten :26:
busmaicanım istanbula geliyormuşsun ohh bir güzel gezin bakalım ayakkabını da güle güle kullan diycem çünküm sen giyersin onu
elifnaz hazır almak senin içine mantıklı sonuçta 3 çocuğun var yani bahanen çok
.
dün akşam eşim spora gitti melisa ile başbaşa kaldık ama bu sefer biraz daha mızmızdı sanki sürekli kucağımda durmak istedi soğanları beraber kucağımda doğrayıp yemek yapmaya çalıştım ama yemek güzel olmadı birde üstüne balonla oynarken sopasını alnının tam ortasına vurdu çizildi alnıüstüne birde banyo yaptırınca benim pilim bitti demiştim ki gece uyanıp 2 saat uyumayınca eşimi uyandırdım bende takat kalmadı biraz sen oyna azcık da ben uyuyim dedim oda tamam dedi yanına aldı melisayı pış pış yaptı çocuk uyudu
kızım dedim banamıydı kastı yani kötü bir gece geçirdim omuzlarım tutulmuş ağrıyor bugün bitermi acaba:26:
çok geçmiş olsunçok dikkatli olmak lazım
Günaydın kızlar, dün gece burnumun ortasına oyuncak kutusu ile vurdu oğlum , tam anlamıyla burnumun direği sızladı, şu an şiş bir burnum var,
Az sonra anneme bizim oğlanı görmek için gelecek olan misafirlere kek yaptım , nedense ortası bir tuhaf olmuş; top top, halbuki hamuru güzel de kıvam almıştı , inşaallah güzel olur sonuç
Yarın kahvaltıya arkadaşım gelecek ev çok dağınık, nereden başlasam bilemiyorum kalkıp halletmem gerek.
Hayırlı günler hepinize
Kek kabarıp taştıoysaki
İçinden ayırmıştımfırını temizlemekte çok eğleneceğizzzzz.
ozlemcr çok geçmiş olsun ,nasıl da el çabukluğuyla alıyorlar cüzdanları hayret ediyorum, işin acısı Kabenin dibinde bile hırsızlar var ne kadar Allahtan korkmaz insanlar.. neyse ki çok paranız yokmuş yanınızda
eşinle ilgili durumda da eşinin bebeği götürmesi senin için iyi olmuş ama benim eşim de sabahları kalkınca çok uyuz oluyor
dün çarşıdan kendime güel ciciler aldım, deichmann dan çook şeker bi bot aldım; 29 tl ydi. 100 tl den düşmüş. tek kalmış. iç dış deri, yarım bot, bilekte bittiği yerde de kürkü var,topuklu. bayıldım. eve gelince eşime gösterdim,tepkisi: "bu botu giyemezsiiiinnnn!!!!"
çok dikkat çekiyormuş; ben de çok sinirlendim konuşmuyorum şu an
bence hiç gitme ;mevlütler çok kalabalık oluyor ben sevmiyorum
ortopedik ayakkabı giydirebilirsin bence
bizimki de kadınlardan korkuyor
sağol canım önerin için ama eşim kıyafet al dedi ben de koton dan 5 yaşındaki kızına bir kazak ve yeni doğan oğluna bir hırka aldım,çok şık şeyler var kotonda
oyuncaklarına elletmeyen çocuklara ben de uyuz oluyorummm
geçen gün bi kız vardı keremle baya ilgilendi bana diyor ki
"bebeğiniz çok tatlıymış.. bisikletimle biracık oynamasına izin verebilirim" :) çok mutlu oldum
hahha bırakıcan moklu moklu gezsin
sorma ya hem temizliyoruz hem de rahat durmuyorlar
kızlar ben bu gece istanbula uçuyorum; biraz ani oldu. annem ve babamla gidiyorum inşallah
ama sizinle buluşmaya vaktim olmaz sanırım amcamları teyzemleri falan dolaşırız bi de doğum yapan kuzenime gidicembana dua edin inş güzel geçer, bebek arabasını da götüreceğim inş sorun olmaz uçakta
Sağ olun kızlar...Neyseki cüzdan bulundu.Para önemli değil zaten.
Bu kuzular çok fena.Geçmiş olsun canım.
Lezzetinden taşmış olabilir mi?
Kız bu ne alıntı böyle.Manas Destanı gibi olmuş.Ayakkabıyı merak ettim.Görmeyeceği yerlerde giyersin sen de artık.
Coton'da çok güzel şeyler var gerçekten.Ama 2 yaştan başlıyormuş. Aden'e bir mont beğendik çooooook güzeldi. Alamadık tabi.Çocuğa hala bir mont alamadık.Lcw'dekileri babası beğenmedi.Kanz'dakileri ben pahalı olduğu için almadım.Uyduruk şeyler 170 tl.
Kız bu ne alıntı böyle.Manas Destanı gibi olmuş.Ayakkabıyı merak ettim.Görmeyeceği yerlerde giyersin sen de artık.
Coton'da çok güzel şeyler var gerçekten.Ama 2 yaştan başlıyormuş. Aden'e bir mont beğendik çooooook güzeldi. Alamadık tabi.Çocuğa hala bir mont alamadık.Lcw'dekileri babası beğenmedi.Kanz'dakileri ben pahalı olduğu için almadım.Uyduruk şeyler 170 tl.
CA ya bakın bence. Biz ordan bi mont aldık dışı örme ama kapkalın. Bi de hediye gelen bi montumuz vardı. Havalar kötü olsa da giydirdek
2 yaş olurdu bence, sonuçta içine kazak giyecek. denedin mi?
ben chicco dan almıştım montunu çok memnunum, 2 senedir giyiyor. at makinaya yıka sapasağlam, indirimden 80 tl ye almıştım
büyük ölçüde şuna benziyor ama topuğu daha kalın
Eki Görüntüle 844395
ben chicco dan almıştım montunu çok memnunum, 2 senedir giyiyor. at makinaya yıka sapasağlam, indirimden 80 tl ye almıştım
Eki Görüntüle 844395 [/
Vayyyyy vayyyyy.:118:Çok şık ve havalı.
Eki Görüntüle 844395
Kuzummmm, ben avuç içi kadar bir şehirde yaşıyorum.Tek avm var.Orada da sadece lcw ve kanz var.Çarşıdaki çocuk mağazalarına da hiç bakamadık.Arkadaş bakmış, bir şey yok dedi.Son çare oralara bakacağız artık.
Giydirdim, çok komik oldu. Aden zaten ufak tefek.Üzerinde kocaman durduHatta yanımızda iki üç aylık bebeği olan bir çift vardı.Aden'e bakıp epey güldüler.Hatta kadın ilk giydirince ayyy deyip sesli güldü.Çok komik olmuştu ama.
ben de buna kızıyorum ben sonuçta nerde ne giyeceğimi biliyorum. neyse bu sabah güzeeel bi kahvaltı hazırlamış ;barıştık
botlarımı iade etmemi söyledi ben de "hayır olmazzz, tamam dışarda giymiycem" dedim
marmaray olayını bilemiyorum :44:
kotondan 2 yaş aldım bebeğine, kalıbı küçüktü. pahalı değildi ya,birini 30 birini 35 tl ye aldım
sağol canım ben de kınada,özel günlerde falan giyerim diye düşünüyorum
hep öyle olur zaten ,garezleri bize; bugün biter biter de sen de bitersin
fırını boşver şimdi kek oldu mu onu söyle
ben olsam gece toplardım nasılsa akşama kadar gene dağıtır veletler
üfff sorma sorma
çok geçmiş olsun canım nasıl nerde bulundu para hariç diğerleri tam mıydı bari
Çok hoşmuşşşşş. İyi günlerde giy :)
Canımcım burası da aynı. Ben Ankaraya gittiğimde almıştım zaten. Ozamannnnn lcwden al hiç değilse ucuz. Seneye giyemeyecekleri birleye 170 lira verilir mi :/??
ne güzel kahvaltı hazırlamış barışmışsınız ama gene senin dediğin olmuş
nerde bulundu canım:44:
canım bizde lcw den aldık zaten bir tane şişme montumuz vardı yarım daha soğuklarda giydirmek için kaşe mont aldım
Eki Görüntüle 844565
kapşonuda çıkıyor
Tamdı Allah'a şükür.Sanırım eşim arabaya binerken düşürmüş. Arabayı park ettiğimiz yere yakın bir yerde bulunmuş. Kipa'daki adamın da boşa günahını aldık. Neyseki kartlar falan duruyor. Nüfus cüzdanları tam.
Onları da eşim beğenmedi.hAVALAR SOĞUYACAK BİZ HALA MONT ALAMADIK.
Çok güzelmiş.Nereden aldınız?İnternette girmediğimiz site kalmadı.
koton da bir tane çok beğendik onu alacaktık ama fiyatı 169 tl idi
birde trençkot tarzıydı yani kışın sıcak tutmaz o yüzden almadık zaten seneye ya giyer ya giymez yani gerek yook o parayı vermeye
bunun içide çok güzel yünlü sıcak tutuyo bir bak derim
canım lcw den aldık
60 küsür liraydı yanlış hatırlamıyorsam
koton da bir tane çok beğendik onu alacaktık ama fiyatı 169 tl idi
birde trençkot tarzıydı yani kışın sıcak tutmaz o yüzden almadık zaten seneye ya giyer ya giymez yani gerek yook o parayı vermeye
bunun içide çok güzel yünlü sıcak tutuyo bir bak derim
ozlemcim, gozunuz aydin. Allah sevdigi kuluna once esegini kaybettirir sonra buldururmus
Montu ben gecen sene sezon sonuydu boynerden almistim. Sisme mont, 55 liraydi. Lcw den aldigim sisme yelegi giydiriyorum su ara, cok memnunum iyiki almisim. Trenckotu da var ama ince kaciyor bu havada usutur..
Eger varsa mutlaka c&a ya bak derim. Daha birkac hafta once sisme, kase, kurklu cesit cesit montlar gordum. 50-60 liraydi. Ve modelleri renkleri cok guzeldi.. Mali kaliteli ve guzel tasarimlar. Bir sezon icin 150-200 lira verilmez...bebek kiyafeti sonucta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?