Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

saolasin bacimmm simdi annemdeyim zaten. Hamdolsun iyice, ins sifa olur

Daha iyi olmasına sevindim canım. Allah'ım tüm hastalara şifa eylesin.

Sabahtan beri elle tutulur hiçbişi yapmadım. Tamam yarının kekini ve çin pilavının malzemelerini hazırladım ama koca gün böyle mi geçer?!? Arada ufak temizlik işlerim de oldu itiraf ediyorum :) ama dediğim gibi elle tutulur bişi yok. Evde olunca Efe yapışıyo bırakmıyo sağolsun. Sanırım haftaiçini haftasonundan ayırıyo

Özlemcim bi ton da laf saydık kipadakilere :) Allah affetsin. Birşey kaybetmek çok sinir. Bizde dedem dolayısı ile "anahtarımı kaybedeceğime öleyim" psikolojisi vardır :) çünkü dedem derki "biri anahtarınızı bulsa ve sizi takip etse evinizi öğrenir, sonra da kimse yokken girer evi soyar!" Hala çantamın içindeki anahtarı ararken stres olurum :)

o bende de var yaa bana da babamdan yadigar..
çok feci bi durum hemen paniklerim ben de ve gerçekten de cok kaybederim cünkü ben çanta neredeyse hiç taşımam hep bi yerle sıkıştırırım dışarı çıkarken eşyalarımı hamilelik döneminde çanta çok ağırlık yapıyo diye takmıyodum şimdi de unuttum çanta takmayı hem de tonla çantam var ama öylece duruyolar..neyse ne diyodum anahtar.. babam çok takıntılı ama kendi takside bi kez anahtarını düşürmüş eve gelince farketmişti ondan sonra bize sürekli baskı yapmayı bıraktı

canım lcw den aldık
60 küsür liraydı yanlış hatırlamıyorsam

Güle güle kullanın canım hakkaten çok sevimlyimiş bir de ısıtıyorsa ne ala
Mont konusu açılmış bizim hala bi montumuz yok kuzenimizin montunu giydik geçen yıl bu yıl da öyle yapıcaz bu sezon sonunda da iyi birşeyin büyük yaşını alırım diyorum hakkaten çok pahalı yani haklısınız...

Özlemcim çok sevindim eksiksiz bulunmasına cüzdanın insanın durduk yerde tadı kaçıyor ama olsun çok şükür helal cüzdanmış

Oğluşla dışarı çıkarken fazlalık olmasın diye ben de çantamı almıyorum; onunkine sıkıştırıyorum. Ama okula giderken öyle olmuyo tabi

Bu çok büyük bizim için.Ben aylık alıyorum.2-3 yaştan başlıyor bunlar.

Maalesef burada sadece lcw ve kanz var.Ben de bu sıralar kalın penyeden ceketi var onu giydiriyorum.Tabi onun altına da hırka.

Daha ne yapacaksın canım.Boşver azıcık da az iş yapalım.

Teşekkürler canım.Biz de sürekli mont bakıyoruz.Ama bir türlü bulamıyoruz.En iyisi sezon sonunda almakmış.

Bugün Aden ile parka gittik.Park öğleden sonra kalabalık oluyor ama biz öğle vakti gittiğimiz için tenhaydı.Birkaç çocuk ve bir kadın vardı.Kadın merhaba deyip benimle konuşmaya başladı.Gayet düzgün görünüşlü, düzgün konuşan bir bayan.29 yaşındaymış.4 yaşında kız vardı.Kızı hala emzik emiyormuş.Bir de yemek yemiyor, mama yiyormuş.Ben de ya artık büuümüş bence emziği bırakabilir dedim.Kadın da ben rahatsızım o yüzden pek ilgilemiyorum dedi. Kadınla bir saat kadar konuştuk.Sonra kadına rahatsızlığınız ne diye sordum.O da psikolojik dedi.9 yıldır tedavi görüyormuş.Kv ile problemlerini anlattı.Sonra ben kadına siz de depresyon falan mı var dedim.O da yok öyle hafif bir şey değil.Ama söylemek de istemiyorum, insanlar yanlış anlıyor dedi. Sonra hamileliğinin zor geçmesinden bahsetti. İlaç kullanamadığı için çok ağırlaşmış, hastaneye yatırmışlar.Şu anda sürekli ilaç kullanıyormuş. BeYnim sürekli bir şey üretiyor.Engel olamıyorum deyince şok oldum.O anda içimden kadın şizofren dedim.O sırada Aden de durmadı.kADINDAN AYRILIP EVE GELDİK AMA ÇOK DA TEDİRGİN OLDUM.uZUN bir süre parka gitmeyeceğim.Eşime de anlattım o da daha ben söylemeden şizofren olabilir dedi.Allah yardımcısı olsun, çok zor bir durum.

Son düzenleme:
Ozlemcr artık milletle muhabbet etmeyi yasaklıyorum sana Aaaaaaaaaa

Not: istanbuldayım şükür, öptüm herkesi

Ben de aynı şeyi düşünüyordum. Bugünler de ben de bir şeyler var sanırım.
Ooooo, hadi iyi gezmeler. Yolculuk nasıl geçti?

İyi geçti çok şükür , uyku saatinde uyumuştu, uçak daha geç saatteydi. Binerken uyuyordu ama biraz uçak kalkmayı beklerken mızıldadı ağlar gibi oldu. Çok korktum ortalığı yıkacak diye ama sonra annemle pışpışladık uyudu. Uçakta uyanmadı.
Sonra kardeşim bizi aldı eve geldik.

Yalnız bu taaa sabah namazında, çığlık çığlığa uyanmalarına bi çözüm bulmam lazım çok sinirlerim bozuluyor..

Acaba gündüz uykusu fazla geliyor olabilir mi ;11 de ve 3 te uyuyor. Günde 1 uykuya ne zaman düşmeli bilen var mı?

Şizofrenlerin etrafa zararı var mıdır? Benim aklıma hep Akıl Oyunları filmi geliyor. Çok üzülmüştüm filmin sonunda. İzlemeyen vadır diye birşey demicem :)
Allah şifa versin.

Sağ salim varmanıza sevindim canımcım.
Herkese günaydın. Bugün ilk yazılıları yapacağım. Yazılı sezonu başladı.

Bizim yazılılar haftaya başlıyo. Yazılıları seviyorum çünkü bir anda dönem sonu geliyor :)

Bilmiyoum canım ya. Malum ben akışına bırakıyorum. Ama sanırım teke düşürürsen iki uyku toplamı kadar uyuyormuşmuş.

Herkese günaydın. Sabahtan beri hazır malzemeleri karıştırmak Efe ile bir saat sürdü desem?!?!? Hazırlanıp okula koşmalıyım
Güzel bir gün olun inşallahhhhhhh.

günaydın canlar.. haftanın son işgünü geldi.
cumanız mübarek olsun..

gece pek verimli uyuyamadım, ayşecik de 7 de başlayınca mesaiye leyla gibiyim
havadan mıdır bilmiyorum, pek keyfim yok, akşama ne yemek yapıcam pöööff!

anahtar kaybetmek hakikaten insanı tedirgin ediyor.
eşimin anahtarını en son ben kullanmıştım, kurban bayramında. bizim, kv nin ve dükkanın anahtarı vardı anahtarlıkta.
bayramdan beri kayıp. aramadığımız yer kalmadı. eşim sürekli tedirgin. kilitleri değiştirmeye karar verdi.
ayşecikle top oynarken koltuğun yanına kaçtı top, ayşecik de alayım diye eğilince koltuğa vurdu.
metalik bi ses geldi. anahtar gibi. biraz sarstık salladık koltuğu yok. ki kolçak kenarlarını daha evvel kontrol etmiştim.
sonra eşim koltuğu ters çevirdi. bi şeyler yaptı. altındaki kumaşı az deldi, buldu.
valla bi sevindimki. biz sittin sene arasak bulamazdık.
Allah ayşeciği vesile yaptı valla..
artık o nasıl bi açıyla tam olarak nereye vurduysa anahtar iskeletteki metale çarptı

hamilelik döneminde çanta çok ağırlık yapıyo diye takmıyodum şimdi de unuttum çanta takmayı hem de tonla çantam var ama öylece duruyolar.
çantasız olur mu kıııız?!
kadını gösteren ayakkabı kadar önemli bi aksesuar

Oğluşla dışarı çıkarken fazlalık olmasın diye ben de çantamı almıyorum; onunkine sıkıştırıyorum. Ama okula giderken öyle olmuyo tabi
büyük çanta takınca ayşeciğin eşyalarını da benimkine koyuyorum.
ama kış gelince yedeği fazla ve kalın yer kaplayan şeyler oluyor. ama uzun süredir onun çantasını kullanmıyorum.
ben ufacık bi çanta alsam bile yanıma, onun eşyalarını poşete koyuyuyorum. rahat oluyor. istediğim çantayı da takıyorum

Allah göstermesin. ne zor bi şey:26:
şizofrenler ilaçlarını kullandıkları sürece zararlı değiller. sorun ilaç kullanmayınca. krizler ve dahi bi çok kötü şey oluyor.
kafasında bi şeyler kuruyor mesela. olmayan insanlarla konuşuyor..
bi akrabamız şizofren. onunla yaşamak zor, ilaçlarını aksatınca.
bıçak alıyor eline anne babasını evden atıyor mesela, kapıyı kilitliyor.
düşman görüyor onları, kendine zarar vereceğini sanıyor. boylu poslu güçlü bi adam, korkuyorlar.
babamı çağırıyorlar. babamı seviyor, konuşunca ikna ediyor. açıyor kapıyı. sonrasi bir iki hafta akıl hastanesi
bu adam da itü mezunu, makine mühendisi, subaydı yani. sonradan oldu işte..
Allah göstermesin

hoşgeldin canım..
bence de özlem bi süre yabancılarla konuşmasın

Herkese günaydın. Bugün ilk yazılıları yapacağım. Yazılı sezonu başladı.
kuzum, ne öğretmeniydin sen? bi de çorum, denizli, kayseri miydi unuttum ben
ayşecik birkaç aydır zaten tek uykuya düştü.
kendi yaptı bunu. şimdilerde saat 7-8 gibi kalkıyor. öğleyin 12 gibi uyuyor. 2-2,5 saat.
akşam uykusu da 10 gibi.

Şizofrenlerin etrafa zararı var mıdır? Benim aklıma hep Akıl Oyunları filmi geliyor. Çok üzülmüştüm filmin sonunda. İzlemeyen vadır diye birşey demicem :)
akıl oyunlarııııı! tekrar tekrar izlediğim bi film.
o kadar oscar aldı, bi russel crow a bi şey vermediler gıcıklar!

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :80: kızımı okula yolladım evi püri pak ettim, kuzum da uyumak üzere sonra kahvaltımı hazırlayabilirim arkadasım için... Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
Özlemcr cüzdanın bulmasına çok sevindim, parkta tanıştığınız Hanım'a da Allah şifalar versin , Allah akıl sağlığımızı almasın inşaAllah
Nfk Ayşecik büyük bir iş başarmış kayıp anahtar stresi çok kötü, bizde de babamız çok dalgındır, anahtarı kaybetmişti , sürekli biz evde yalnızken kapıyı zorlarlar mı diye tedirgin yaşıyordum ki komşu bulmuş verdi anahtarımızı sağolsun , Allah kötü niyetli insanlardan korusun hepimizi..
Hayırlı huzurlu günler hepinize:103::119::130:

hayırlı cumalar günaydın

teşekkür ederim canım

canım biz de 2-3 yaşını aldık oldu yani öyle çok büyük değil yani kalıbı o yüzden seneyede giyebilir

allah yardımcısı olsun kadının :26:

hoşgeldin istanbula canım güzel günler geçir burda bol gezmeli

günaydın canım
ayşecik anahtarların bulunmasına sebep olmuş ne güzel

ohhh temizlikte bitmiş şimdi miniğin uykusuda uzun sürerse keyifli bir kahvaltı seni bekliyor yani

netteki bilgilere göre 15-18 aylık geçilebilir bizim dr 12 aylıkken geçilebilir demişti çocuğa göre değişiyodur. Biz 13 aylıktan beri bir gündüz uykusu alıyoruz saat 13.30-15.30 arası. çünkü yaşına girdiği zamanlarda ikinci gündüz uykusuna 17.00 gibi geçmeye başlamıştı bu sefer tabi 19.00da uyanıyodu gece de uyut uyutabilirsen. şimdi çok rahatız. zaten ihtiyaçları da toplam 13-14 saat şu anda.

her çocuğun uyku ihtiyacı farklı bizimki bire düştü nekadar denesemde 2. uykuyu uyumuyor bende bıraktım. . keske 2 uyusa

evde şuan temizlik var...dün browni chescace yaptım. . Bugün bi lokma alabildim çok lezzetliydi.. bir dilimi bitireyim hele kadınlar gitsin yazacağım fikrimi

Ben geldim geldim diyooomm, gelemiyoooooom:)) bu ne yoğunluk yahuu!

Slm kızlar. Uyku konusu açılmış biz de ciddi uyku problemi yaşıyoruz.Bazen gece yarısı uyanıp 2-3 saat uymuyor bazen de yarım saatte bir kalkıyoruz.Gündüz uykusunu bir defaya düşürdük. saat 14:00 gibi uyuyor 16:30 da kalkıyor. 22:30-23:00 arası uyuyoruz gece sütünü içerken uyuyor problem yok ama gerisi gelmiyor delirmek üzereyim.Çocuk gelişim uzmanına gittik bugün daha beter sinir oldum.Gündüz uyutma dedi yada bir saat uyutup kaldıracakmışım. Bu yaşta çocuk gündüz uyumadan olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…