günaydın canlar.. haftanın son işgünü geldi.
cumanız mübarek olsun..
gece pek verimli uyuyamadım, ayşecik de 7 de başlayınca mesaiye leyla gibiyim
havadan mıdır bilmiyorum, pek keyfim yok, akşama ne yemek yapıcam pöööff!
anahtar kaybetmek hakikaten insanı tedirgin ediyor.
eşimin anahtarını en son ben kullanmıştım, kurban bayramında. bizim, kv nin ve dükkanın anahtarı vardı anahtarlıkta.
bayramdan beri kayıp. aramadığımız yer kalmadı. eşim sürekli tedirgin. kilitleri değiştirmeye karar verdi.
ayşecikle top oynarken koltuğun yanına kaçtı top, ayşecik de alayım diye eğilince koltuğa vurdu.
metalik bi ses geldi. anahtar gibi. biraz sarstık salladık koltuğu yok. ki kolçak kenarlarını daha evvel kontrol etmiştim.
sonra eşim koltuğu ters çevirdi. bi şeyler yaptı. altındaki kumaşı az deldi, buldu.
valla bi sevindimki. biz sittin sene arasak bulamazdık.
Allah ayşeciği vesile yaptı valla..
artık o nasıl bi açıyla tam olarak nereye vurduysa anahtar iskeletteki metale çarptı
çantasız olur mu kıııız?!
kadını gösteren ayakkabı kadar önemli bi aksesuar
büyük çanta takınca ayşeciğin eşyalarını da benimkine koyuyorum.
ama kış gelince yedeği fazla ve kalın yer kaplayan şeyler oluyor. ama uzun süredir onun çantasını kullanmıyorum.
ben ufacık bi çanta alsam bile yanıma, onun eşyalarını poşete koyuyuyorum. rahat oluyor. istediğim çantayı da takıyorum
Allah göstermesin. ne zor bi şey:26:
şizofrenler ilaçlarını kullandıkları sürece zararlı değiller. sorun ilaç kullanmayınca. krizler ve dahi bi çok kötü şey oluyor.
kafasında bi şeyler kuruyor mesela. olmayan insanlarla konuşuyor..
bi akrabamız şizofren. onunla yaşamak zor, ilaçlarını aksatınca.
bıçak alıyor eline anne babasını evden atıyor mesela, kapıyı kilitliyor.
düşman görüyor onları, kendine zarar vereceğini sanıyor. boylu poslu güçlü bi adam, korkuyorlar.
babamı çağırıyorlar. babamı seviyor, konuşunca ikna ediyor. açıyor kapıyı. sonrasi bir iki hafta akıl hastanesi
bu adam da itü mezunu, makine mühendisi, subaydı yani. sonradan oldu işte..
Allah göstermesin
hoşgeldin canım..
bence de özlem bi süre yabancılarla konuşmasın
kuzum, ne öğretmeniydin sen? bi de çorum, denizli, kayseri miydi unuttum ben
ayşecik birkaç aydır zaten tek uykuya düştü.
kendi yaptı bunu. şimdilerde saat 7-8 gibi kalkıyor. öğleyin 12 gibi uyuyor. 2-2,5 saat.
akşam uykusu da 10 gibi.
akıl oyunlarııııı! tekrar tekrar izlediğim bi film.
o kadar oscar aldı, bi russel crow a bi şey vermediler gıcıklar!
Günaydın kızlar :80: kızımı okula yolladım evi püri pak ettim, kuzum da uyumak üzere sonra kahvaltımı hazırlayabilirim arkadasım için... Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
Özlemcr cüzdanın bulmasına çok sevindim, parkta tanıştığınız Hanım'a da Allah şifalar versin , Allah akıl sağlığımızı almasın inşaAllah
Nfk Ayşecik büyük bir iş başarmış kayıp anahtar stresi çok kötü, bizde de babamız çok dalgındır, anahtarı kaybetmişti , sürekli biz evde yalnızken kapıyı zorlarlar mı diye tedirgin yaşıyordum ki komşu bulmuş verdi anahtarımızı sağolsun , Allah kötü niyetli insanlardan korusun hepimizi..
Hayırlı huzurlu günler hepinize:103::119::130:
evde şuan temizlik var...dün browni chescace yaptım. . Bugün bi lokma alabildim çok lezzetliydi.. bir dilimi bitireyim hele kadınlar gitsin yazacağım fikrimi
Ben geldim geldim diyooomm, gelemiyoooooom:)) bu ne yoğunluk yahuu!
Slm kızlar. Uyku konusu açılmış biz de ciddi uyku problemi yaşıyoruz.Bazen gece yarısı uyanıp 2-3 saat uymuyor bazen de yarım saatte bir kalkıyoruz.Gündüz uykusunu bir defaya düşürdük. saat 14:00 gibi uyuyor 16:30 da kalkıyor. 22:30-23:00 arası uyuyoruz gece sütünü içerken uyuyor problem yok ama gerisi gelmiyor delirmek üzereyim.Çocuk gelişim uzmanına gittik bugün daha beter sinir oldum.Gündüz uyutma dedi yada bir saat uyutup kaldıracakmışım. Bu yaşta çocuk gündüz uyumadan olur mu?
pamuk helva, canım çok teşekkür ederim hem yapımı kolay hemde çok lezzetli bir dilim daha yememek için zor tuttum kendimi..
İyi geçti çok şükür , uyku saatinde uyumuştu, uçak daha geç saatteydi. Binerken uyuyordu ama biraz uçak kalkmayı beklerken mızıldadı ağlar gibi oldu. Çok korktum ortalığı yıkacak diye ama sonra annemle pışpışladık uyudu. Uçakta uyanmadı.
Sonra kardeşim bizi aldı eve geldik.
Yalnız bu taaa sabah namazında, çığlık çığlığa uyanmalarına bi çözüm bulmam lazım çok sinirlerim bozuluyor..
Acaba gündüz uykusu fazla geliyor olabilir mi ;11 de ve 3 te uyuyor. Günde 1 uykuya ne zaman düşmeli bilen var mı?
günaydın canlar.. haftanın son işgünü geldi.
cumanız mübarek olsun..
gece pek verimli uyuyamadım, ayşecik de 7 de başlayınca mesaiye leyla gibiyim
havadan mıdır bilmiyorum, pek keyfim yok, akşama ne yemek yapıcam pöööff!
anahtar kaybetmek hakikaten insanı tedirgin ediyor.
eşimin anahtarını en son ben kullanmıştım, kurban bayramında. bizim, kv nin ve dükkanın anahtarı vardı anahtarlıkta.
bayramdan beri kayıp. aramadığımız yer kalmadı. eşim sürekli tedirgin. kilitleri değiştirmeye karar verdi.
ayşecikle top oynarken koltuğun yanına kaçtı top, ayşecik de alayım diye eğilince koltuğa vurdu.
metalik bi ses geldi. anahtar gibi. biraz sarstık salladık koltuğu yok. ki kolçak kenarlarını daha evvel kontrol etmiştim.
sonra eşim koltuğu ters çevirdi. bi şeyler yaptı. altındaki kumaşı az deldi, buldu.
valla bi sevindimki. biz sittin sene arasak bulamazdık.
Allah ayşeciği vesile yaptı valla..
artık o nasıl bi açıyla tam olarak nereye vurduysa anahtar iskeletteki metale çarptı
çantasız olur mu kıııız?!
kadını gösteren ayakkabı kadar önemli bi aksesuar
büyük çanta takınca ayşeciğin eşyalarını da benimkine koyuyorum.
ama kış gelince yedeği fazla ve kalın yer kaplayan şeyler oluyor. ama uzun süredir onun çantasını kullanmıyorum.
ben ufacık bi çanta alsam bile yanıma, onun eşyalarını poşete koyuyuyorum. rahat oluyor. istediğim çantayı da takıyorum
Allah göstermesin. ne zor bi şey:26:
şizofrenler ilaçlarını kullandıkları sürece zararlı değiller. sorun ilaç kullanmayınca. krizler ve dahi bi çok kötü şey oluyor.
kafasında bi şeyler kuruyor mesela. olmayan insanlarla konuşuyor..
bi akrabamız şizofren. onunla yaşamak zor, ilaçlarını aksatınca.
bıçak alıyor eline anne babasını evden atıyor mesela, kapıyı kilitliyor.
düşman görüyor onları, kendine zarar vereceğini sanıyor. boylu poslu güçlü bi adam, korkuyorlar.
babamı çağırıyorlar. babamı seviyor, konuşunca ikna ediyor. açıyor kapıyı. sonrasi bir iki hafta akıl hastanesi
bu adam da itü mezunu, makine mühendisi, subaydı yani. sonradan oldu işte..
Allah göstermesin
hoşgeldin canım..
bence de özlem bi süre yabancılarla konuşmasın
kuzum, ne öğretmeniydin sen? bi de çorum, denizli, kayseri miydi unuttum ben
ayşecik birkaç aydır zaten tek uykuya düştü.
kendi yaptı bunu. şimdilerde saat 7-8 gibi kalkıyor. öğleyin 12 gibi uyuyor. 2-2,5 saat.
akşam uykusu da 10 gibi.
akıl oyunlarııııı! tekrar tekrar izlediğim bi film.
o kadar oscar aldı, bi russel crow a bi şey vermediler gıcıklar!
hayırlı cumalar günaydın
teşekkür ederim canım
canım biz de 2-3 yaşını aldık oldu yani öyle çok büyük değil yani kalıbı o yüzden seneyede giyebilir
allah yardımcısı olsun kadının :26:
hoşgeldin istanbula canım güzel günler geçir burda bol gezmeli
günaydın canım
ayşecik anahtarların bulunmasına sebep olmuş ne güzel
ohhh temizlikte bitmiş şimdi miniğin uykusuda uzun sürerse keyifli bir kahvaltı seni bekliyor yani
Ben geldim geldim diyooomm, gelemiyoooooom:)) bu ne yoğunluk yahuu!
pamuk helva, canım çok teşekkür ederim hem yapımı kolay hemde çok lezzetli bir dilim daha yememek için zor tuttum kendimi..
bacımla alışverişe gittik.Neredesiniz yahu? En iyisi bir kahve yapayım, kitabımı da alayım. Bir de deniz manzarası olsaydı...
Kafam kazan olduuuuuuuuuu. 5:30da okul aile birliği toplantısı vardı. Bir sürü pürüz veli tartışma çıkarıp durdu. Aday da olmuyolar ama ona buna laf ediyorlar. Neyse eve 7yi geçiyodu kaçarak geldim. Oğluşum da coştukça coşmuş. Neyseki yettim :) şimdi emzirip uyutacağım inşallah ve hamak başında dinleneceğim :)
o uzman da manyak mı ne?!Slm kızlar. Uyku konusu açılmış biz de ciddi uyku problemi yaşıyoruz.Bazen gece yarısı uyanıp 2-3 saat uymuyor bazen de yarım saatte bir kalkıyoruz.Gündüz uykusunu bir defaya düşürdük. saat 14:00 gibi uyuyor 16:30 da kalkıyor. 22:30-23:00 arası uyuyoruz gece sütünü içerken uyuyor problem yok ama gerisi gelmiyor delirmek üzereyim.Çocuk gelişim uzmanına gittik bugün daha beter sinir oldum.Gündüz uyutma dedi yada bir saat uyutup kaldıracakmışım. Bu yaşta çocuk gündüz uyumadan olur mu?
ah aah! ben de ya edebiyat ya pedagoji okumak isterdim.Dıt dıtttttt bilemediniz.Kapadokya desem, aklına hangi şehir gelir. Ben bütün tören, merasim vb işlerin vazgeçilmeziyim. Yani edebiyat öğretmeniyim ama şu an ortaokulda çalışıyorum. Öyle olunca da Türkçe.
o uzman da manyak mı ne?!
ben gündüz uykusu geldiğinde kızımı yarım saat oyalayamıyorum. hemen uyumazsa çıldırıyor..
bütün gündüz uyutma ne demek. hadi tamam şimdi gündüzler kısa da bebek uykusuz olur mu? töbe
ah aah! ben de ya edebiyat ya pedagoji okumak isterdim.
aptal sistem yüzünden bambaşka bi bölüm okudum. sorumluları Allah bildiği gibi yapsın..
benim gibi niceleri kaynadı gittii, hakkım haram olsun..
Tarif mi var? Ben niye kaçırdım!!!!!!!
dene canım bide senin fikrini alalımOysaki oyunculuğu ne kadar iyi...
Ya sizin anahtar olayı çok ilginç. Görüyo musun Ayşeciğimi nasıl bulmuş resmen gizlenmiş olan anahtalığı
Kahvaltı güzel geçmiştir umarım :)
Herkeste bir anahtar vukuatı var :)
Yaaaaaaaa ben de istiyommmm :)
Bilmiyoruz valla!!!!
Ben gitsem uzmana heralde kafayı yer çıkarım. Benim oğluma kimbilir neler yapmamı ister uyku dolayısı ile :)
Ben de denicem ben deeee. Ama şuan diyetteyix olmaz :)
bacımla alışverişe gittik.
ama fiyatlar öyle uçukki, her girdiğim mağazadan tepki verip çıktım.
güya tessettür giyim markaları, ama 350-400e pardesü satıyorlar..
nasipli bacım, sezon başında bakıp alamadığı pardesüyü bu sefer ucuzluktan aldı.
sezon sonu gelsin, paralıcam o dükkanları. istediğim şeyleri yarı fiyatına almazsam ben de nfk değilim :82:
biri deniz manzarası biri hamak başında dinleniyor
hayal gücü sen ne güzel bi şeysin yaaa
çocuklarla uğraşmaktan daha beter sanırım velilerle uğraşmak.
kimi ebeveynlerin de işi gücü yok, okula sarıyorlar..
Selamlar herkese,
Giremiyorum bu aralar:/ kış dönemi yoğun geçiyor.
Özlem, anahtarı kaybedip bulmuşsanız geçmiş olsun.
Nfk ınn da bir anahtar mevzuu olmuş ve evet, bizde de anahtar çok mühimdi. Bütün babaların anahtarı kaybedeceğine kendini kaybet vurgusu mu var:)))
Pembiş, naber:) gün nasıldı? Kek iyi oldu mu?
Öğle uykusu bizde uzun süredir tek. Akşam da 8 gibi yatıyoruz.
dene canım bide senin fikrini alalım
Hosgeldin sefa geldin cnm...İyi geçti çok şükür , uyku saatinde uyumuştu, uçak daha geç saatteydi. Binerken uyuyordu ama biraz uçak kalkmayı beklerken mızıldadı ağlar gibi oldu. Çok korktum ortalığı yıkacak diye ama sonra annemle pışpışladık uyudu. Uçakta uyanmadı.
Sonra kardeşim bizi aldı eve geldik.
Yalnız bu taaa sabah namazında, çığlık çığlığa uyanmalarına bi çözüm bulmam lazım çok sinirlerim bozuluyor..
Acaba gündüz uykusu fazla geliyor olabilir mi ;11 de ve 3 te uyuyor. Günde 1 uykuya ne zaman düşmeli bilen var mı?
Hayal gücümüz de olmasa bilmem noluruz :)? Yalnız benim oğluş 5:30-6 gibi uyurdu şöyle bi yarım saat bi saat kendine gelirdi; bugğn benim yokum diye uymamış ve 7:45 de uyudu akşam. Acep gece uykusu mu yapacak yoksa kalkacak mı????
Ama özlüyoruz seniiiiiiiiiii
Kız akşam 8 de yatılır mı yhu?? Efe 8 de yatsa gece 4te kalkar heralde :)
Bugün bi arkadaşım da bana diyoki "alıştır dışarda uyumaya. Rahat eder hayatından kısmazsın". Yahu dedim her çocuk ayrı ayrı e benimki de uyumayı sevmeyen bir velet. Heleki dışarda olunca hayatta o gürültüde uyumaz, uykusu da geldiği için sürekli emmek ister ve ağlayıp durur. Durdu dediki bu sefer "her anne çocuğum ayrı der ama aslında tüm çocuklar aynıdır". Valla sana bravo diyorum dedim. İstersen bikaç günlüğüne oğlumu vereyim de gör bakalım ağlayarak uyuyo mu yoksa napıyo...? Kızıyorum böyle insanlara ya. İki çocuk büyütmüş bi de neresiyle büyüttüyse. Bi de nedir bu insanlardaki eğlencemden geri kalmıyım olayı anlamıyorum?!?!? Gençliklerini mi yaşayamamışlar nedir bilmem!! Atarlı gülistannnnnnnnn hahahah
Valla hem salatayı hem keki beğendiler. İkisinin de tariflerini aldılar
Ya bi 5-6 kilo verip öyle yapayım eyiydi
Kafam kazan olduuuuuuuuuu. 5:30da okul aile birliği toplantısı vardı. Bir sürü pürüz veli tartışma çıkarıp durdu. Aday da olmuyolar ama ona buna laf ediyorlar. Neyse eve 7yi geçiyodu kaçarak geldim. Oğluşum da coştukça coşmuş. Neyseki yettim :) şimdi emzirip uyutacağım inşallah ve hamak başında dinleneceğim :)
nasipli bacım, sezon başında bakıp alamadığı pardesüyü bu sefer ucuzluktan aldı.
sezon sonu gelsin, paralıcam o dükkanları. istediğim şeyleri yarı fiyatına almazsam ben de nfk değilim :82:
Gezdiniz demek,ohhhh ne güzel.O nasıl fiyat öyle.
Selamlar herkese,
Giremiyorum bu aralar:/ kış dönemi yoğun geçiyor.
Özlem, anahtarı kaybedip bulmuşsanız geçmiş olsun.
Nfk ınn da bir anahtar mevzuu olmuş ve evet, bizde de anahtar çok mühimdi. Bütün babaların anahtarı kaybedeceğine kendini kaybet vurgusu mu var:)))
Pembiş, naber:) gün nasıldı? Kek iyi oldu mu?
Öğle uykusu bizde uzun süredir tek. Akşam da 8 gibi yatıyoruz.
Aden, 8'de uyusa gece birde geri kalkar kesin.
o uzman da manyak mı ne?!
ben gündüz uykusu geldiğinde kızımı yarım saat oyalayamıyorum. hemen uyumazsa çıldırıyor..
bütün gündüz uyutma ne demek. hadi tamam şimdi gündüzler kısa da bebek uykusuz olur mu? töbe
ah aah! ben de ya edebiyat ya pedagoji okumak isterdim.
aptal sistem yüzünden bambaşka bi bölüm okudum. sorumluları Allah bildiği gibi yapsın..
benim gibi niceleri kaynadı gittii, hakkım haram olsun..
İşte bizdeki eğitim sistemiSistem siyasetin kurbanı oluyor. Ben de alanımı çok seviyorum. İsteyerek okudum ve severek yapıyorum.
Hımmm, merak ettim.tarif cafe pepelanin browni chescace ki.. benim damak tadima çok uydu
Slm kızlar...
Bugün hep birlikte kayseriye geldik. Akşamda aryayı uyutup kv ye satıp görümceyle kuzene gittik. Baya iyi geldi, kakara kikiri....
Yarında arkadaşlarla gidiciiiz gezmelere, ohh, stres kalmasın....
O kadar alıntı yapıyorum, hatta bi kısmını yazıyorum ama tamamlayamadan bişiler çıkıyor. Yazamıyorum, ama takipteyim...
biri deniz manzarası biri hamak başında dinleniyor
hayal gücü sen ne güzel bi şeysin yaaa
çocuklarla uğraşmaktan daha beter sanırım velilerle uğraşmak.
kimi ebeveynlerin de işi gücü yok, okula sarıyorlar..
Hayal gücümüz de olmasa bilmem noluruz :)? Yalnız benim oğluş 5:30-6 gibi uyurdu şöyle bi yarım saat bi saat kendine gelirdi; bugğn benim yokum diye uymamış ve 7:45 de uyudu akşam. Acep gece uykusu mu yapacak yoksa kalkacak mı????
Ama özlüyoruz seniiiiiiiiiii
Kız akşam 8 de yatılır mı yhu?? Efe 8 de yatsa gece 4te kalkar heralde :)
Bugün bi arkadaşım da bana diyoki "alıştır dışarda uyumaya. Rahat eder hayatından kısmazsın". Yahu dedim her çocuk ayrı ayrı e benimki de uyumayı sevmeyen bir velet. Heleki dışarda olunca hayatta o gürültüde uyumaz, uykusu da geldiği için sürekli emmek ister ve ağlayıp durur. Durdu dediki bu sefer "her anne çocuğum ayrı der ama aslında tüm çocuklar aynıdır". Valla sana bravo diyorum dedim. İstersen bikaç günlüğüne oğlumu vereyim de gör bakalım ağlayarak uyuyo mu yoksa napıyo...? Kızıyorum böyle insanlara ya. İki çocuk büyütmüş bi de neresiyle büyüttüyse. Bi de nedir bu insanlardaki eğlencemden geri kalmıyım olayı anlamıyorum?!?!? Gençliklerini mi yaşayamamışlar nedir bilmem!! Atarlı gülistannnnnnnnn hahahah
Valla hem salatayı hem keki beğendiler. İkisinin de tariflerini aldılar
Ya bi 5-6 kilo verip öyle yapayım eyiydi
Slm kızlar...
Bugün hep birlikte kayseriye geldik. Akşamda aryayı uyutup kv ye satıp görümceyle kuzene gittik. Baya iyi geldi, kakara kikiri....
Yarında arkadaşlarla gidiciiiz gezmelere, ohh, stres kalmasın....
O kadar alıntı yapıyorum, hatta bi kısmını yazıyorum ama tamamlayamadan bişiler çıkıyor. Yazamıyorum, ama takipteyim...
Uykum vaaaaaaaar. Oğluş dün 8e doğru uyudu ya meğer gece uykusuymuş. Tabi altını değiştiremedim aralarda kalktığında. Derken 4:30daki kalkışta bi baktım çiş dışardaüstünü değiştirmek zorunda kaldım. Tabi oğluş ağla ağla modunda. Yazık emzirirken kafasını koyduğum yastığı alıp bana göstermeye çalışıyo üstünü değiştirirken. Neyse kocamı da uyandırdım valla çarşafını değiştirmeye.uyumamız 6yı buldu. Sabah 7:30da da hortladık. Yani uykum vaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?