Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

pamuk helva, canım çok teşekkür ederim hem yapımı kolay hemde çok lezzetli bir dilim daha yememek için zor tuttum kendimi..

Oysaki oyunculuğu ne kadar iyi...

Ya sizin anahtar olayı çok ilginç. Görüyo musun Ayşeciğimi nasıl bulmuş resmen gizlenmiş olan anahtalığı

Kahvaltı güzel geçmiştir umarım :)
Herkeste bir anahtar vukuatı var :)

evde şuan temizlik var...dün browni chescace yaptım. . Bugün bi lokma alabildim çok lezzetliydi.. bir dilimi bitireyim hele kadınlar gitsin yazacağım fikrimi

Yaaaaaaaa ben de istiyommmm :)

Ben geldim geldim diyooomm, gelemiyoooooom:)) bu ne yoğunluk yahuu!

Bilmiyoruz valla!!!!

Ben gitsem uzmana heralde kafayı yer çıkarım. Benim oğluma kimbilir neler yapmamı ister uyku dolayısı ile :)

pamuk helva, canım çok teşekkür ederim hem yapımı kolay hemde çok lezzetli bir dilim daha yememek için zor tuttum kendimi..

Ben de denicem ben deeee. Ama şuan diyetteyix olmaz :)

Aden Eylül'ün başından beri tek uyuyordu. Taaaa ki bugüne kadar.Kv 10 gibi uyutmuş. Bir saat uyuyup kalmış, öyle olunca ben gelince emerken sızdı kaldı. Hala uyuyor. Bu gece bizim için uzunnnnnn olabilir.

Dıt dıtttttt bilemediniz.Kapadokya desem, aklına hangi şehir gelir.Ben bütün tören, merasim vb işlerin vazgeçilmeziyim. Yani edebiyat öğretmeniyim ama şu an ortaokulda çalışıyorum. Öyle olunca da Türkçe.

Son düzenleme:

Benim kızım minicik teyzesi .Büyük olur onun için.

Ben geldim geldim diyooomm, gelemiyoooooom:)) bu ne yoğunluk yahuu!

Hadi hadi kv geldi bizi sattın.:9

Son düzenleme:
Kafam kazan olduuuuuuuuuu. 5:30da okul aile birliği toplantısı vardı. Bir sürü pürüz veli tartışma çıkarıp durdu. Aday da olmuyolar ama ona buna laf ediyorlar. Neyse eve 7yi geçiyodu kaçarak geldim. Oğluşum da coştukça coşmuş. Neyseki yettim :) şimdi emzirip uyutacağım inşallah ve hamak başında dinleneceğim :)

Neredesiniz yahu? En iyisi bir kahve yapayım, kitabımı da alayım. Bir de deniz manzarası olsaydı...
bacımla alışverişe gittik.
ama fiyatlar öyle uçukki, her girdiğim mağazadan tepki verip çıktım.
güya tessettür giyim markaları, ama 350-400e pardesü satıyorlar..
nasipli bacım, sezon başında bakıp alamadığı pardesüyü bu sefer ucuzluktan aldı.
sezon sonu gelsin, paralıcam o dükkanları. istediğim şeyleri yarı fiyatına almazsam ben de nfk değilim :82:

biri deniz manzarası biri hamak başında dinleniyor
hayal gücü sen ne güzel bi şeysin yaaa

çocuklarla uğraşmaktan daha beter sanırım velilerle uğraşmak.
kimi ebeveynlerin de işi gücü yok, okula sarıyorlar..

Selamlar herkese,
Giremiyorum bu aralar:/ kış dönemi yoğun geçiyor.
Özlem, anahtarı kaybedip bulmuşsanız geçmiş olsun.
Nfk ınn da bir anahtar mevzuu olmuş ve evet, bizde de anahtar çok mühimdi. Bütün babaların anahtarı kaybedeceğine kendini kaybet vurgusu mu var:)))
Pembiş, naber:) gün nasıldı? Kek iyi oldu mu?

Öğle uykusu bizde uzun süredir tek. Akşam da 8 gibi yatıyoruz.

o uzman da manyak mı ne?!
ben gündüz uykusu geldiğinde kızımı yarım saat oyalayamıyorum. hemen uyumazsa çıldırıyor..
bütün gündüz uyutma ne demek. hadi tamam şimdi gündüzler kısa da bebek uykusuz olur mu? töbe

ah aah! ben de ya edebiyat ya pedagoji okumak isterdim.
aptal sistem yüzünden bambaşka bi bölüm okudum. sorumluları Allah bildiği gibi yapsın..
benim gibi niceleri kaynadı gittii, hakkım haram olsun..

sen hangi bölüm mezunuydum..

dene canım bide senin fikrini alalım

Hayal gücümüz de olmasa bilmem noluruz :)? Yalnız benim oğluş 5:30-6 gibi uyurdu şöyle bi yarım saat bi saat kendine gelirdi; bugğn benim yokum diye uymamış ve 7:45 de uyudu akşam. Acep gece uykusu mu yapacak yoksa kalkacak mı????

Ama özlüyoruz seniiiiiiiiiii

Kız akşam 8 de yatılır mı yhu?? Efe 8 de yatsa gece 4te kalkar heralde :)

Bugün bi arkadaşım da bana diyoki "alıştır dışarda uyumaya. Rahat eder hayatından kısmazsın". Yahu dedim her çocuk ayrı ayrı e benimki de uyumayı sevmeyen bir velet. Heleki dışarda olunca hayatta o gürültüde uyumaz, uykusu da geldiği için sürekli emmek ister ve ağlayıp durur. Durdu dediki bu sefer "her anne çocuğum ayrı der ama aslında tüm çocuklar aynıdır". Valla sana bravo diyorum dedim. İstersen bikaç günlüğüne oğlumu vereyim de gör bakalım ağlayarak uyuyo mu yoksa napıyo...? Kızıyorum böyle insanlara ya. İki çocuk büyütmüş bi de neresiyle büyüttüyse. Bi de nedir bu insanlardaki eğlencemden geri kalmıyım olayı anlamıyorum?!?!? Gençliklerini mi yaşayamamışlar nedir bilmem!! Atarlı gülistannnnnnnnn hahahah

Valla hem salatayı hem keki beğendiler. İkisinin de tariflerini aldılar

dene canım bide senin fikrini alalım

Ya bi 5-6 kilo verip öyle yapayım eyiydi

Hosgeldin sefa geldin cnm...
Biz cok uzun bir suredir tek uykuya dustuk kac ay oldu hatirlayamiyorum bile tek uykuya dusunce suresi de hic uzamadi 1 saat bazen de cok az fazla ama asla 2 saat degil geceleri de 9 9.30 gibi ama bu ara illa da emerek uyumak istiyo...

Yaa en sinir oldugum sey suna alistir buna alistir sayip sovesim geliyo ben keyfimden boyle yapiyorum tobee yaa

Slm kızlar...
Bugün hep birlikte kayseriye geldik. Akşamda aryayı uyutup kv ye satıp görümceyle kuzene gittik. Baya iyi geldi, kakara kikiri....
Yarında arkadaşlarla gidiciiiz gezmelere, ohh, stres kalmasın....
O kadar alıntı yapıyorum, hatta bi kısmını yazıyorum ama tamamlayamadan bişiler çıkıyor. Yazamıyorum, ama takipteyim...

Hiçbir şey bilmeyip de çok şey bildiğini zanneden velilere kılım.

Hanım hanım, biraz da Arya'yı kv'ye satıp bizimle ilgilen.

Uykum vaaaaaaaar. Oğluş dün 8e doğru uyudu ya meğer gece uykusuymuş. Tabi altını değiştiremedim aralarda kalktığında. Derken 4:30daki kalkışta bi baktım çiş dışarda üstünü değiştirmek zorunda kaldım. Tabi oğluş ağla ağla modunda. Yazık emzirirken kafasını koyduğum yastığı alıp bana göstermeye çalışıyo üstünü değiştirirken. Neyse kocamı da uyandırdım valla çarşafını değiştirmeye.uyumamız 6yı buldu. Sabah 7:30da da hortladık. Yani uykum vaaaaaar

kız şimdi efe büyüyecek ya sonra okula gidecek sende bir veli olacaksın eee sisteminde içindesin herşeyi biliyorsun nasıl bir veli olurdun acaba birden o geldi aklıma nedense:44:

ohh ne güzel bu alışveriş kardeşine yaradı desene
neyse dediğin gibi sende sezon sonu yaparsın alışverişi şurda ne kaldıki

amann çok bilmişler bunlar

ohhh valla iyisin

günaydın kıyamam kuzuya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…